hdland
Registered User
- نوشتهها
- 1,368
- لایکها
- 1,015
رونی در فصلی که گذشت نتونست حتی شیش تا بازی پشت سر هم انجام بده. زمانی که به بازی میومد هم حداکثر کارایی متوسطی داشت. البته چند تا گل هم زد که اگر نمیزد، دیگه هیچ جوری نمیشد منطق حضورش رو درک کرد. حالا روی چه حسابی فکر میکنید سه فصل دیگه میتونه بازی کنه (اونم حداقل)؟از دست دادن رونی اشتباه بزرگی است . وزنه تیم رونی هست باید بمونه مگر خودش بخواد بره که بعید است . 31 سال سن بیشتر نداره حداقل 3 فصل دیگه می تونه خوب بازی کنه . شک نکنید بره افسوسش رو می خوریم .
لوکاکو مهاجم خوبی هست . از مارسیال بهتره ولی 100 میلیون پوند نمی ارزه . با 100 میلیون میشه اوبامیانگ یا لواندوفسکی رو آورد .
دوست عزیز اگر با منطق شما هم بخواهیم پیش بریم گیگز و اسکولز هم 5 6 فصل زودتر باید می رفتند ... البته هرکسی از دید خود و تفکر خود نگاه می کند و نمی تونیم به هم خرده بگیریم . ولی من معتقدم رونی هنوزم می تونه 3 فصل دیگه تو بالاتری سطح بهترین نمایش رو داشته باشه و تو اورتون رو این رو ثابت خواهد کرد و تیم ملی انگلیس . مشکل رونی این بود قربانی تفکر غلط مربیان و توقعی سوپر من بودنش شد که باعث فشار رسانه ها و هواداران بهش می شد . در صورتی که منصفانه باشیم از فرگوسن دو فصل اخر تا مویس و فن خال باعث افت تدریجی رونی شدند از بس از محوطه جریمه دورش کردند .رونی در فصلی که گذشت نتونست حتی شیش تا بازی پشت سر هم انجام بده. زمانی که به بازی میومد هم حداکثر کارایی متوسطی داشت. البته چند تا گل هم زد که اگر نمیزد، دیگه هیچ جوری نمیشد منطق حضورش رو درک کرد. حالا روی چه حسابی فکر میکنید سه فصل دیگه میتونه بازی کنه (اونم حداقل)؟
رونی یکی از مثالهای سهلانگاری و عدم درک درست از موقعیتشه. البته اون میتونست پنج فصل دیگه بازی کنه اگر شراط بدنیش رو مثل گیگز حفظ میکرد. اما رونی اونقدر کند و سنگین شده که عملا فقط اسمش ازش باقی مونده.
قیمت لوکاکو رو فراموش کنید. این ارقام این روزها به یک بازی احمقانه تبدیل شده. اما نه اوبامیانگ و نه لوا، فروشی نبودند. چطوری میشد خریدشون؟
اتفاقا من در همون نوشته، جواب بخش اول صحبتتون رو دادم. گیگز و اسکولز بدنشون رو حفظ کردند. گیگز 12 سال بزرگتر از رونی بود. هر بار که به زمین اومد بدنش عالی بود. اما رونی که روزگاری استارتهاش ویرانگر بود، بیست متر رو نمیتونست بدوه.دوست عزیز اگر با منطق شما هم بخواهیم پیش بریم گیگز و اسکولز هم 5 6 فصل زودتر باید می رفتند ... البته هرکسی از دید خود و تفکر خود نگاه می کند و نمی تونیم به هم خرده بگیریم . ولی من معتقدم رونی هنوزم می تونه 3 فصل دیگه تو بالاتری سطح بهترین نمایش رو داشته باشه و تو اورتون رو این رو ثابت خواهد کرد و تیم ملی انگلیس . مشکل رونی این بود قربانی تفکر غلط مربیان و توقعی سوپر من بودنش شد که باعث فشار رسانه ها و هواداران بهش می شد . در صورتی که منصفانه باشیم از فرگوسن دو فصل اخر تا مویس و فن خال باعث افت تدریجی رونی شدند از بس از محوطه جریمه دورش کردند .
253 گل تو فوتبال انگلیس به ثمر رساندش واقعا اسون نیست . در ضمن تیمی با فلسفه منچستریونایتد خودش ما هواداران رو عادت داده اسطوره ها رو قدردان باشیم و انتظار بازنشستگی اسطوره در تیم انتظار دور و بیجایی نیست حداقل منی که 30 سال دارم و از سال 1996 و 97 هوادار یونایتد هستم این طرز فکر رو از باشگاه به ارث بردم
والا من متوجه گزافه گوییم نشدم !!!!اتفاقا من در همون نوشته، جواب بخش اول صحبتتون رو دادم. گیگز و اسکولز بدنشون رو حفظ کردند. گیگز 12 سال بزرگتر از رونی بود. هر بار که به زمین اومد بدنش عالی بود. اما رونی که روزگاری استارتهاش ویرانگر بود، بیست متر رو نمیتونست بدوه.
اینها نه به تاکتیک درست یا غلط مربیان برمیگشت و نه انتظار بیجای هواداران. موضوع این بود که رونی نه درست تمرین میکرد و نه وزنش رو کنترل میکرد. چاق شده بود و لاجرم کند.
خاطرات خوب ما با رونی، نباید موجب بشه که در واقعیت امروزش دچار گزافهگویی بشیم. رونی رو هم دوستش دارم. برام گل برگردونش به سیتی، مهر گل به سبک رونیه. عاشق اون گلم و اون رونی رو برای تیمم میخواستم، نه اینی که امروزه هست.
بخاطر علاقهام به رونی، دوست دارم موفق ببینمش، بخصوص در تیم ملی. اما به قدر شما خوشبین نیستم. چه بسا اصلا دعوت نشه. شاید هم اتفاق فعلی، تلنگری باشه که تلاش کنه این یکساله رو برگرده به فرم خوبش. امیدوارم.
در شبکه های مختلف مدتی بحث مقایسهء موراتا و لوکاکو بود. گروهی به شدت با لوکاکو مخالف بودند و برخی نه. اما تعداد موافقین موراتا خیلی بیشتر بود. رئال هم با گندکاری در آوردنش، نهایتا کار رو به اینجا رسوند که قید موراتا رو بزنیم.
در این میونه من مخالفتی با لوکاکو نداشتم و در این انتخاب، ملاک خیلی دقیقی هم نداشتم. به اندازهء سایرین هم روی موراتا حساب نمیکردم و نمیکنمم. فارغ از قیمت (که دیگه در مغزم این اعداد نمیگنجه) در کل بنظرم بازیکنی که تو اسپانیا میدرخشه، لزوما تو جزیره جواب نمیده. این لیگ فرساینده است و برای همین شرط نیروی بالای بدنی، شرط مهمیه. به این حرف میشه ایراد گرفت که با این حساب بریم یک گاومیش بخریم که خیلی هم زورش زیاده!
چون منچستر یونایتد شرایط و انتظارات خاصی رو میطلبه، به همین خاطر سابقه بازیکنها رو میگذاریم یک طرف و بر اساسش یک قضاوت و تحلیل کوچولو میکنیم و تصمیم میگیریم که بخریم یا نه. بعد تکمه ریست رو میزنیم. از اینجا ببعد میمونه که مورینیو چطور بتونه از لوکاکو بازیکن مفیدی بسازه. در واقع بین دو تا هندونه در بسته، من لوکاکو رو انتخاب کردم.
به گمان من تیم تنها در دفاع وسط و چپه که مشکل جدی داره. چرا که بازیکنهای فعلی (جدای از بابی) هیچکدوم سطح بالایی ندارند و امیدی به بهتر شدن هم ازشون ندارم. همین هستند که هستند. متوسط به بالا. و گاهی خوب.
در سایر پستها تیم امسال بازی بسیار بهتری رو به نمایش خواهد گذاشت، حتی بدون خرید. خواهیم دید. البته حالا که خرید هم کردیم.
تنها چیزیکه فکرم رو مشغول میکنه و گزینهای برای خریدش نمیشناسم، بازیکنی هست که بتونه پوگبا رو آزاد کنه که از جاش بیشتر بیاد جلو و آزادتر بچرخه. روزی که پوگبا آزاد بشه، رستگار خواهیم شد.