• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من فقط یه چیز میخوام بگم در مورد این مادر به خطاها، شب پیش بازیهارو پخش میکرد، گلهای بازی لوزرهارو به دقیقه پخش میکردن(تقریبا همه تیمهارو)، ولی امشب، حتی یک بار هم هیچ گلی از هیچ بازی دیگه رو پخش نکردن!!!!!!!(ویرایش کنم که فقط گلهای بازی مارو پخش نکردن!!!!!)
عقده تا چه حد؟؟؟

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گل سوم

لوکاکو

نابود کردن زسکا مسکو رو

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
گلها رو نشون نمیدن هیچ،
نتیجرم زیرنویس نمیکنن :|
این برنامه هاهم امشب جواب نمیدن
فعلا که بازی پاریس قشنگه
خیالمونم راحته بردیم خودمون :)

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آقا ورزش3 و صاحباش رسما شا..یدن تو این وضعیت اخبار و برنامه های ورزشی مملکت، در حین بازی، پایان بازی، وسط دو نیمه، تقریبا تمام برنامشون شده تبلیغ این کانالش و برنامه هاش، رسما برنامه لیوزرسیما، شده تبلیغ این مادر به خطاها، اصلا فوتبال رو کار ندارن، 90 درصد حرفاشون، شده تبلیغ این ورزش 3...
دیگه پا رو فراتر از ورزش گذاشتن، رفتن تو کارهای دیگه :برنامش رو بگیرید، پول انتقال بدید، وارد کانالش بشید، اطلاعات بگیرید، تمام رقبارو هم رسما زدن ترکوندن، یا سانسور کردن یا فیلتر...
گور بابا لیوزرسیما، همون قاشق چنگال رو بگیریم...

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
نمیتونم همزمان بنویسم. چون تلویزیون مانیتورمه!
عجب بازی غریبی. با این که چهار تا جلو هستیم اما فرصت‌هایی رو که زسکا داره از دست میده، میتونه یک بازگشت ترسناک رو رقم بزنه. فعلا حاشیه امنیت داریم اما باید توی محوطهء خودمون خیلی سختگیرتر باشیم.
فعلا مارسیال اون طرف رو چنان قرق کرده که اصلا به یانگ توپ نمیرسه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
امباپه روی هر 3 گل PSG تاثیر مستقیم داشته، واقعا چه بازی میکنه این امباپه...
PSG تو خونه خودش هم داره ضدحمله بازی میکنه، مثل تیمهای کوچیک، ولی نفراتش رو داره و راحت نتیجه هم میگیره، بایرن خیلی دفاعهای کندی داره...
بازی تیم خودمون رو نمیبینم!!!:D:D:D:p:p:p

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
بیچاره آکنکیف عجب دروازبان خوبیه. بقولی انگار زسکا شل کرده داره لذت میبره. این بدبخت تا الان چند تا سیو کرد؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب بازی تموم شد
۴ ۱ بردیم

۴ ۵ تا گل نزدیم
دخه آ هم آخر بازی یه گل بیرانوندی خورد

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
خب خدا رو شکر دلیل پخش شدن بازی های مزخرف به جای بازی های پرطرفدار و مهم رو هم از زبان حضرت مرزبان شنیدیم. بار آموزشی بعضی بازی ها برای لیگ خودمون!!!

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
خب خدا رو شکر دلیل پخش شدن بازی های مزخرف به جای بازی های پرطرفدار و مهم رو هم از زبان حضرت مرزبان شنیدیم. بار آموزشی بعضی بازی ها برای لیگ خودمون!!!
آقا من چند بار اینجا و اونجا گفتم. بازم تکرار میکنم. زنگ بزنید به سیما و اعتراض کنید.

ممکنه به این سادگی‌ها سیاست‌ها و بند و بست‌ها تغییر نکنه اما این اعتراض‌ها در روابطعمومی انعکاس داره.
این رو از چند نفر از دوستانم که اونجا کار می‌کردند شنیدم.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
این رو تو فیس... بایرنی‌ها خوندم. یعنی فقط قیافهء (ندیدهء) میلاد جلوی چشمم بود:

انتخاب انجلوتی مثل انتخاب تراپاتونی در اوایل دهه 90 یک اشتباه مهلک بود..بایرن باید می رفت به دنبال مربیانی ناگلزمان یا حتی کلوپ..یا حتی بازگشت فن خال..حداقل یه تیم رویایی پایه ریزی کرد سیستمه بازیشو بعد تحویل هاینکس داد..روش وینگر را در بایرن فن خال پایه ریزی کرد..البته کوتاهی مدیران بایرن هم در خدمت نگرفتن بازیکنان مناسب در حد ریبری و روبن هم موثر بوده در این نتایج سینوسی...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
تبریک میگم برد تیم رو...آنجلوتی داره بیکار میشه میترسم سال بعد مورون بره طبق سنت خودش (که اگر قهرمان بشه امسال یا سال دیگه بعید نیست) اونوقت ما بریم سراغ این بی خاصیت...یک بی خاصیت دیگه مثل اون ونگال عوضی

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بایرن انجلوتی رو اخراجش کرد

اصلا انتظارش رو نداشتم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
والله فکر نمیکنم که دلیل داشته باشه در مورد بایرن و آنجلوتی بخوایم حرفی بزنیم، وقتی تیم و مربیمون اینقدر خوب بودن و از اون فاجعه 3 فصل گذشته، فاصله گرفتیم، ولی چون دوستان صحبت رو باز کردن، من هم یه چیزی بگم، آنجلوتی یه تیم خیلی پیر و در حال نسل اندازی رو تحویل گرفته و چیزی که از آنجلوتی سراغ داریم، همیشه با بهترینها، کار میکنه و نتیجه میگیره و گرنه مربی نیستش که با نفرات معمولی و ضعیف، بتونه کاری کنه...
یه سوال از دوستان، این فصل مخیتاریان، چند پاس گل داده؟؟؟؟؟؟
دیروز یه مطلب خوندم که دبروینه در صدره با 6 پاس گل؟؟؟؟
ضربه کرنر روی گل اول مقابل استوک رو حساب هم نکنیم، مخیتاریان، 6 پاس گل داده بود، چطور شد که الان هر جا نگاه میکنم، میزنه 5 پاس گل؟؟؟
خلاصه بازی دیشب رو دیدم، از عملکرد خط دفاعی اصلا راضی نبودم، انگار فقط حضور اسمال و لیندلوف، کافیه که تیم تو دفاع افتضاح بشه!!!!
جونز هم که اصلان قربونش بره:D داره هی بهتر میشه...:general710: میخواستم یعنی این فصل دیگه کارش رو یه سره کنما!!!!!:general711:
چه جالبه؟ بازی های یورولیگ رو دارید که چه سر تایم و کلی داره پخش میشه؟؟؟؟ در مقایسه با بازیهایی که 4-3تا در میون از ما، پارسال پخش میشد؟؟؟؟

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
مدیران بایرن چند وقته مصاحبه هایی می کنن که ما مثل پاریس و سیتی و ... نیستیم بتونیم خرج های بزرگ بکنیم. البته همین گوتزه و هوملز و تیاگو و ... هم مفت به بایرن نیومدن ولی به هر حال این ادعا ها بهشون صدمه می زنه. یه دروازه بان دوم معمولی مگه چه قدر خرج داره که نمی خرن؟
بایرن تو چند سال گذشته خوش شانس بوده که به نوعی یک نسل جوان طلایی از جمله نویر و مولر و ریبری و بواتنگ و ... تو این تیم کنار هم بزرگ شدن و با اضافه شدن بازیکنانی مصل روبن و لواندوفسکی و ویدال تونستن موفقیت های برزگی کسب کنن. ولی به هر حال نمی شه همیشه این قدر خوش شانس بود. از این بازیکنان جوان هر 5 تا یکیش این طوری می شه. حالا بایرنی ها یه مقدار خوش شانس بودن و چند تا از این بازیکن ها این طور اومدن و پیشرفت کردن و یه تیم بزرگ رو تشکیل دادن.
فکر کنم یه بار قبلا گفتم این بایرنی که الان می بینیم قطعا یکی دو سال دیگه حتی تو آلمان هم به مشکل می خوره. لام و آلونسو که رفتن. ریبری و روبن هم رفتنی ان. ویدال، لوا، بواتنگ و مولر هم دیگه از دوره اوجشون گذشتن و نمی شه آینده درخشان تری براشون متصور شد. با این که من هم آنچلوتی رو مربی فوق العاده ای نمی دونم ولی فکر نمی کنم مربی دیگه ای هم با این وضعیت کاری از پیش ببره. بایرن با این خسیس بازی ها بر می گرده به همون 7 8 سال قبل که رسیدن به نیمه نهایی چمپیونز براش یه اتفاق رویایی بود.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
والله فکر نمیکنم که دلیل داشته باشه در مورد بایرن و آنجلوتی بخوایم حرفی بزنیم، وقتی تیم و مربیمون اینقدر خوب بودن و از اون فاجعه 3 فصل گذشته، فاصله گرفتیم، ولی چون دوستان صحبت رو باز کردن، من هم یه چیزی بگم، آنجلوتی یه تیم خیلی پیر و در حال نسل اندازی رو تحویل گرفته و چیزی که از آنجلوتی سراغ داریم، همیشه با بهترینها، کار میکنه و نتیجه میگیره و گرنه مربی نیستش که با نفرات معمولی و ضعیف، بتونه کاری کنه...
یه سوال از دوستان، این فصل مخیتاریان، چند پاس گل داده؟؟؟؟؟؟
دیروز یه مطلب خوندم که دبروینه در صدره با 6 پاس گل؟؟؟؟
ضربه کرنر روی گل اول مقابل استوک رو حساب هم نکنیم، مخیتاریان، 6 پاس گل داده بود، چطور شد که الان هر جا نگاه میکنم، میزنه 5 پاس گل؟؟؟
خلاصه بازی دیشب رو دیدم، از عملکرد خط دفاعی اصلا راضی نبودم، انگار فقط حضور اسمال و لیندلوف، کافیه که تیم تو دفاع افتضاح بشه!!!!
جونز هم که اصلان قربونش بره:D داره هی بهتر میشه...:general710: میخواستم یعنی این فصل دیگه کارش رو یه سره کنما!!!!!:general711:
چه جالبه؟ بازی های یورولیگ رو دارید که چه سر تایم و کلی داره پخش میشه؟؟؟؟ در مقایسه با بازیهایی که 4-3تا در میون از ما، پارسال پخش میشد؟؟؟؟
اسمال ک قشنگ مهره سوختس :)))
فک میکردم زوج دفاعمون متشکل از بایی و لیندلوف باشه، ولی لیندلوف فعلا اصلا وضعیتش مشخص نیست، جونزی هم که قربونش بشم فقط میترکونه:general504::p

بالا