گل دوم
مارسیال از روی نقطه پنالتی
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
مارسیال از روی نقطه پنالتی
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
شانس ماست دیگه، الان جلوی ما این پرتقالی، شیر میشه، به همه میبازه، واسه ما ...اونطرف چه خبر شده. باسل 5 تا به بنفیکا زده!!
آقا من چند بار اینجا و اونجا گفتم. بازم تکرار میکنم. زنگ بزنید به سیما و اعتراض کنید.خب خدا رو شکر دلیل پخش شدن بازی های مزخرف به جای بازی های پرطرفدار و مهم رو هم از زبان حضرت مرزبان شنیدیم. بار آموزشی بعضی بازی ها برای لیگ خودمون!!!
اسمال ک قشنگ مهره سوختس ))والله فکر نمیکنم که دلیل داشته باشه در مورد بایرن و آنجلوتی بخوایم حرفی بزنیم، وقتی تیم و مربیمون اینقدر خوب بودن و از اون فاجعه 3 فصل گذشته، فاصله گرفتیم، ولی چون دوستان صحبت رو باز کردن، من هم یه چیزی بگم، آنجلوتی یه تیم خیلی پیر و در حال نسل اندازی رو تحویل گرفته و چیزی که از آنجلوتی سراغ داریم، همیشه با بهترینها، کار میکنه و نتیجه میگیره و گرنه مربی نیستش که با نفرات معمولی و ضعیف، بتونه کاری کنه...
یه سوال از دوستان، این فصل مخیتاریان، چند پاس گل داده؟؟؟؟؟؟
دیروز یه مطلب خوندم که دبروینه در صدره با 6 پاس گل؟؟؟؟
ضربه کرنر روی گل اول مقابل استوک رو حساب هم نکنیم، مخیتاریان، 6 پاس گل داده بود، چطور شد که الان هر جا نگاه میکنم، میزنه 5 پاس گل؟؟؟
خلاصه بازی دیشب رو دیدم، از عملکرد خط دفاعی اصلا راضی نبودم، انگار فقط حضور اسمال و لیندلوف، کافیه که تیم تو دفاع افتضاح بشه!!!!
جونز هم که اصلان قربونش بره داره هی بهتر میشه...:general710: میخواستم یعنی این فصل دیگه کارش رو یه سره کنما!!!!!:general711:
چه جالبه؟ بازی های یورولیگ رو دارید که چه سر تایم و کلی داره پخش میشه؟؟؟؟ در مقایسه با بازیهایی که 4-3تا در میون از ما، پارسال پخش میشد؟؟؟؟