• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا ارزش و هنر مربی مشخصه، ببینید که موو داره با لردهایی مثل فلینی و لینگارد و یانگ و بلیند و دارمین، اینجوری نتیجه میگیره از این لردها، چه بازیکنهایی درمیاره!!!!!! کاری که رئیس میکرد...
واقعا نتیجه گرفتن با بهترین بازیکنهای دنیا، هنر نیست!!!!!! هر چی ستاره رو جمع کنی تو تیمت وبعد بخوای نتیجه عالی نگیری، فاجعه هستش!!!!!!!!!!
البته نخواستم اسم جونز:D:p و اسمال و روخو رو هم بیارم جزو لردها، ولی واقعا هستن...
جونز امروز خوب و کم اشتباه بازی کرد اما اسمالینگ ۱ جا سوتی داد

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سیتی هم یک گل زده

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
کی میخواید قبول کنید جونز عالیه من نمیدونم :general307:
چلسی هم فوق العاده ضعیف و ناامید کننده بازی کرد امروز و سیتی با یه گل بیشتر رفت صدر

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اصلان، جونز عالی شده، نه اینکه عالی بوده باشه...
این هنر سرمربی بوده، روخو و حتی اسمال رو هم نگاه کن از کجا به کجا رسوند، نگاه کن که یانگ چطور داره بازی میکنه، تا هنر سرمربی نباشه، که این لردها، اینجوری نمیشن که...
حالا تو هی سنگ جونز رو به سینه بزن، فردا که جلوی یه تیمی فرط وحشتناک داد، مثل بازیهای فصل پیشش، بالاخره تو هم نظرت رو برمیگردونی و میری اون جرسی رو میندازی دور!!!!!!:D

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اصلان، جونز عالی شده، نه اینکه عالی بوده باشه...
این هنر سرمربی بوده، روخو و حتی اسمال رو هم نگاه کن از کجا به کجا رسوند، نگاه کن که یانگ چطور داره بازی میکنه، تا هنر سرمربی نباشه، که این لردها، اینجوری نمیشن که...
حالا تو هی سنگ جونز رو به سینه بزن، فردا که جلوی یه تیمی فرط وحشتناک داد، مثل بازیهای فصل پیشش، بالاخره تو هم نظرت رو برمیگردونی و میری اون جرسی رو میندازی دور!!!!!!:D
جونز از 2012 عالی بود فقط مصدومیتا اجازه نداد بازیش دیده شه :p
مو که قطعاً بی تأثیر نبوده، ولی یکی مثل اسمال آخرشم بازیکن بشو نیست :D ولی جونز کلا همیشه از نظرم پتانسیل بالایی داشته و الان این پتانسیلش رو داریم میبینیم.
پ.ن: این جرزی که سهله جرزی امسالم با شماره و اسم جونز میگیرم :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ایکاش بازی سیتی چلسی مساوی میشد

بیشتر به درد ما میخورد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
جونز از 2012 عالی بود فقط مصدومیتا اجازه نداد بازیش دیده شه :p
مو که قطعاً بی تأثیر نبوده، ولی یکی مثل اسمال آخرشم بازیکن بشو نیست :D ولی جونز کلا همیشه از نظرم پتانسیل بالایی داشته و الان این پتانسیلش رو داریم میبینیم.
پ.ن: این جرزی که سهله جرزی امسالم با شماره و اسم جونز میگیرم :D
نمیخوام اذیتت کنم، ولی آمار گل بخودیش و فرطهای جلوی دروازش، چیز دیگه ای رو میگه، حتی بدتر از اسمال بود در 3-2 فصل گذشته...
حالا ببین یه کاری بکنم از دست اون جرسی خلاصت کنم:D بدترین چیز از جونز، اون اسکرینهایی هستش که از فیسش تو نت هستش که کلاس تیممون رو اورده پایین::D:p
maxresdefault.jpg
2.PNG
البته فلینی هم دست کمی نداره:D
1.jpg
یکی به من توضیح که این صورت چه اتفاقی واسش افتاده؟؟؟:eek:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
نمیخوام اذیتت کنم، ولی آمار گل بخودیش و فرطهای جلوی دروازش، چیز دیگه ای رو میگه، حتی بدتر از اسمال بود در 3-2 فصل گذشته...
حالا ببین یه کاری بکنم از دست اون جرسی خلاصت کنم:D بدترین چیز از جونز، اون اسکرینهایی هستش که از فیسش تو نت هستش که کلاس تیممون رو اورده پایین::D:p
مشاهده پیوست 1036836
مشاهده پیوست 1036837
البته فلینی هم دست کمی نداره:D
مشاهده پیوست 1036838
یکی به من توضیح که این صورت چه اتفاقی واسش افتاده؟؟؟:eek:
جونز عشقه آقا عشق
توپ خورد تو صورتش :)))

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
جونز عشقه آقا عشق
توپ خورد تو صورتش :)))
توپ خورده، ولی موجی که تو صورتش افتاده، از همه جهت، تغییر شکل پیدا کرده!!!!!:eek::eek::eek:
حتی انگار گردنش هم شکسته!!!!
لبهاش که...:general304::general304::general304::general304:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به هر حال بازی جلو لیورپول اون هم در زمین حریف همیشه بازی سختی بوده و امیدوارم امتیاز کسب کنیم تو اون بازی

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
آمار فوق العاده لوکاکو ک نشون میده با اینکه هری کین رو خیلی بیشتر بهش میپردازن و مانور میدن روش ولی لوکاکو خیلی بازیکن مؤثر تری بوده و هست:
Screenshot_20171004-140837~2.png
Screenshot_20171004-141100~2.png

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آمار فوق العاده لوکاکو هستش دیگه، ظاهرا بهترین بازیکن ماه EPL هم شده؟؟؟
اما مارسیال بهترین بازیکن ماه منچستر شده...
فعلا بازی های ملی هستش و خبری نیست، ولی میگن که لوکاکو دچار یه مصدومیت شده و معلوم نیست برای تیم ملی بلژیک بازی کنه، ولی خوب مصدومیتهای عجیبی داره تو انگلیس اتفاق میوفته، در صورتیکه تازه لیگ شروع شده.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خب دعای میلاد گرفت و فلیینی قطعا برای بازی با لیورپول نیست.
پوگبا و کریک هم که مصدوم هستن.
البته توفیق اجباری شد به نظرم، چون تیم کلوپ بیشتر سرعتی بازی میکنه تا فیزیکی و هوایی، به خاطر همین فک میکنم بودن آندر کنار ماتیچ تو خط هافبک خیلی به دردمون میخوره.
برد تو آنفیلد میتونه جدی ترین بوستی که لازم داریم برای قهرمانی باشه...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امروز یه خبر اومده بود که فلینی رباط صلیبی پاره کرده

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
زرت...
اینجوری که بازیکن هم نداریم بزاریم تو زمین، جلوی لیورپول و تاتنهام، باز هم خدارو شکر کنیم که هررا تیم ملی دعوت نشده بود، ماتیچ هم مصدوم نشده...
احتمالا باید ترکیب جدیدی ببینیم، و 3-3-4 بازی کنیم، ماتیچ و هررا و ماتا(کریک) هافبک بازی کنن، و یانگ و والنسیا همزمان سمت راست بازی کنن.
اصلان درسته گفتم فلینی بازی نکنه، ولی نگفتم که بترکه!!!!
پوگبارو نداریم برای مدت طولانی، با ماتا هم هیچ آبی گرم نشده و نمیشه، تمام بازیسازی تیم، میشه هنر مارسیال و رشفورد و مخیتاریان و یه چیزهای کوچیکی که از ماتیچ میبینیم(ماتیچ بازیسازی انجام نمیده)
یه شایعه هم پخش شده بود که به شدت داریم بازیهای مرتنز رو دنبال میکنیم و شاید حتی تو زمستون به دنبال خریدش باشیم، که من بعید میدونم اتفاق بیوفته و با این سنش، معلوم هم نیست کجا میخوایم حتی بازیش بدیم...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب سادیو مانه هم مصدوم شده و یک ماه و نیم دور از میادین خواهد بود

لوکاکو هم دیشب گلزنی کرده

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب دوستان، ظاهرا فقط با همون مصدومهای قبلیمون به بازی میریم و زلاتان و پوگبا و فلینی و کریک و روخو رو نداریم، حداقل خوبیش اینه که از بین وینگرهامون، مصدوم نداریم و حداقل موو میتونه با ماتیچ و هررا، خط هافبک رو پر کنه، البته خیلی ناقص هستش، ولی خوب چاره ای نداره، گزینه فلینی رو هم دیگه نداره...
احتمالا فقط برای بستن بازی میاد، ولی من فکر میکنم که باید این لیورپول ضعیف رو راحت برد، درسته که سیتی بعداز اخراج مانه تونست اونجوری نتیجه بگیره، ولی ما هم باید به فکر برد باشیم جلوی همه تیمها...
موو دیروز در جواب خبرنگارها، یه چیز جالبی گفته بود که با ترکیب یک نفر دفاع و 9 مهاجم به زمین میاد!!!!!!!:cool:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امیدوارم به بازی خوب شاهد باشیم و بازی رو هم ببریم

بالا