اگر قرار باشه که ۸۰۰ میلیون یورو هزینه بشه تا تیم قهرمان بشه من این قهرمانی رو نمیخوام چون این شکل قهرمانی در زمین مسابقه رقم نمیخوره و هیچ ایده فوتبالی پشتش نیست من دوست دارم فوتبال ببینم و از قهرمانی تیمی که هوادارشم لذت ببرم نه اینکه یک سرمایه دار یکسری بازیکن رو با میلیونها یورو جمع کنه و یک مربی کاسب کار مورون هم بشینه اونجا و قهرمان شدن تیم رو به لطف پولها همراه با ما تماشا کنه....این دورترین تصویریه که من از فوتبال دارم...انتظار ندارم بدون هزینه قهرمان بشیم ولی هوادار یونایتد بودن تفاوتی با پاریس سنت ژرمن یا تیم سیتی زن ها داره......منچستری که نود دقیقه بی ادعا فوتبال بازی میکرد خاطره شده و من این تیم رو با ستاره های میلیونیش دوست ندارم و هر چی هم این ستاره های گرون قیمت زیادتر میشن علاقه من کمرنگ تر میشه....کاش مورون و دار و دسته ی دلالش زودتر از یونایتد گم بشن برن اگر میخوان تیم میلیاردرها رو تشکیل بدت واقعا من یکی این جور نتیجه گرفتن رو نمیخوام....تازه حالا که نتیجه نگرفتیم ۵۰۰ تا دیگه هم خرج بشه معلوم نیست چی بشه..شاید بگید تو مگه این پول رو میدی نه من نمیدم ولی منچستر من یا خیلی از ما این نبود که بشه بنگاه ستاره های میلیاردی پرادعا و بدردنخور.....
اگر به وضعیت پی اس جی یا سیتی علاقه مندید به نظرم خودتون رو اذیت نکنید و هواداری از یکی از این دو تیم رو شروع کنید چون منچستر اگر بخواد هم انقدر منابع مالی نداره که پی اس جی بسازه با اینکه بد خرج نمیکنیم ولی واقعا شما دوست داشتین نیمار که شبیه طوطی فروش های میدون مولوی خودمونه پاشه با ۲۰۰ میلیون و هزار ادا بیاد توی تیم؟ توهین به طوطی فروش های مولوی نشه منظور اینکه ایشون رو اگر رسانه ها آنقدر پر و بال نمیدادن و و بزرگش نمیکردن نهایت کاری که ازش برمیومد این بود که از برزیل طوطی وارد کنه میدون مولوی بفروشه.... تازه تهش همین نیمار دو روز دیگه میزاره میره ....اگر جواب مثبت هستش و دوست دارید تیم مثل پی اس جی بشه رنگ پیرهن یا اسم تیم چه اهمیتی داره طرفدار سیتی یا پی اس جی بشید...چرا همش پی اس جی رو مثال میزنید یا سیتی توی لیگهای دیگه و حتی همین جزیره تیم های بودن و هستن که بدون ریخت و پاش در حد سیتی و پی اس جی نتیجه گرفتن و لذتش رو هم بردن...فوتبال با امثال پی اس جی شروع نشده با اینها هم تموم نمیشه یعنی امیدواریم که نشه....
مورون هم اگر دوست داره تیم میلیاردی آماده تحویل بگیره بهتره بره پی اس جی یا هر جای دیگه که میخوان قهرمان رو قبل از شروع مسابقه و فقط با پول تعیین کنند....اون تیمها مترسک دوست دارن که براشون شو اجرا کنه چون فروش رو میبره بالا ....نیمکت یونایتد رییسی میخواد که تیم رو بسازه نه اینکه چک بکشه بخره و رو نیمکت شل کنه لذت ببره...
سلام حسین جان، اول اینکه چرا بیشتر سر نمیزنی، واقعا هیچ جور ارزش و لذتی نداره که فقط یک نفر بیاد واسه خودش اظهار نظر کنه و اصلان و محمد هم بیان فقط تاییدش کنن، هیچ بحثی نکنن و حداکثر یه نظر کوچیکی بدن(منظور خودم نیستما!!
)...
با تمام صحبتت و حرفت موافقم، ولی اون قسمت طرفدار تیم دیگه ای شدن رو نمیتونم قبول کنم ازت...چرا؟
واضح هستش، این حرفایی که اینجا میخوام بزنم رو(یه قسمتیش رو) هیچ وقت دوست ندارم بزنم، ولی حقایقی هستش که چندین ساله که دارم میگم که شاید طرفدارهای منچستر هم درک کنن، ولی خوب هنوز واسمون قابل قبول نیست، این مسئله حتی در مورد خودم هم صدق میکنه که هنوز انتظار دارم، منچستر قشنگ ترین بازی هارو ارائه بده و همیشه در حال ستاره سازی باشه!!!!!
ببین تمام بحثم از ابتدا این هستش(سر کسی رو درد نیارم و مجبور به خوندن کلش نکنم) که آیا الان اون سبک مربیگری و مدیریت و بازی رئیس جواب میده؟؟؟؟ یا نه؟
من خودم از کسانی هستم که مورینیو رو بهترین گزینه مربیگری برای منچستر فعلی میدونم، به این ایرادات و گیر دادن زیاد توجه نکنید، همه از روی احساسات و ناراحتی نتایج و سبک بازی هستش(همون قضیه که هنوز واسه خودم هم صدق میکنه)، ببین مشکلات از اونجایی شروع شد که رئیس به انتهای کار خودش رسیده بود، اصلا بحث پیر شدنش نیستا!!! بحث این هستش که رئیس در 4-3 سال آخر مربیگریش دیگه به هیچ عنوان نمیتونست موفقیت قبلش رو داشته باشه(بعید میدونم که منچستری پیدا بشه و این رو انکار کنه) به چند دلیل:
اول بحث صنعتی شدن فوتبال هستش، الان حتی بچه 8-7 ساله رو میبینی که ایجنت داره(معمولا اعضای خانوادش) و هیچ استعدادی رو نمیتونی پیدا کنی که در دید همه دنیای فوتبال نباشه،(دنیای مجازی کاری کرده که فقط کافیه یه سرچ کنی فقط برای اینکه آیا طرف میتونه با پای راست یا چپش شوت بزنه یا نه، بازیکنها واست لیست میشن و تا دلت بخواد انواع و اقسام ویدیو و معرفی نامه از سراسر دنیا میتونی دریافت کنی) مدارس فوتبال در تمام دنیا تاسیس شدن که اصلا اجازه کار به مربی به سبک رئیس نمیدن، همین که بدونی رئیس میگه مثلا ایسکو رو دنبال میکردن و بخاطر سر بزرگی که داشت، نخواستنش یا مثلا هندرسون رو بخاطر اینکه خنده دار(عجیب) میدویده، نخواستتش، به فکر فرو میری که ستاره های الان دنیای فوتبال، چه زمانی در تیر رس رئیس بودن؟؟؟؟؟
دوم اینکه دو باشگاه اسپانیایی در اروپا سیاستی رو در پیش گرفتن که با پول های هنگفت(البته در تمام تاریخشون این کار رو میکردن، ولی نه به این شدت)، تمام ستاره های دنیای فوتبال رو درو میکردن، بدون هیچ مشکلی و ترسی از فرپلی مالی یا ... هزینه های سرسام آوری که این دو باشگاه اسپانیایی کردن، رسما فوتبال رو به نابودی کشید، در نهایت این دو تیم یک سلطه چندین ساله بر دنیای فوتبال داشتن...
واسم واقعا خنده دار هستش که الان مدیرهای همین باشگاه ها، دارن به در و دیوار میزنن که تیمهای دیگه مثل PSG پیدا شدن که دارن تو سر اینا میزنن، بخاطر اینکه ثروتمندتر هستن و الان دست به دامن یوفا میشن و طرفدارهاشون هم که مسخره میکنن این تیمهارو در صورتیکه باعث و بانی بوجود اومدن تیمهایی مثل چلسی و الصیطی و PSG و موناکو(تا حد کمتری) همین دو باشگاه اسپانیایی بودن که ثابت کردن که فوتبال صنعتی و پول، موفقیت میاره ...
خوب شما میگی که این مطالب ربطش به رئیس چی هستش؟
ربطش این هستش که رئیسی که علاوه بر یک مدیر بزرگ یک مربی استعدادیاب فوق العاده بود، دیگه نمیتونست از هنرش استفاده کنه و ستاره های جوون رو از سن پایین بیاره و در تیمش، استعدادشون رو شکوفا کنه(البته این فقط مربوط به بازیکنهای جوون نبود، کسانی مثل کانتونا و نیستلروی و ... هم بودن، لیست خیلی بلند بالا هستش) پس منچستر هیچ وقت مشکل کمبود ستاره نداشت، فقط فرقش این بود که ستاره هاش رو خودش ستاره میکرد...
اما در سال های آخر مربیگری رئیس، دیگه اون اقتدار رو نداشت، دو فینال UCL رو باخت، قائله رو به چلسی باخته بود ولی هنوز داشت سعیش رو میکرد، ولی آیا این دو باشگاه پولداراسپانیایی اجازه کار رو بهش داده بودن؟؟؟ در سال های آخر، دست روی هر بازیکنی میگذاشت، سر از این تیمها در میاورد(رونالدینیو، سانچز و مودریچ و ... حتی بازیکن خودش رو هم ازش میدزدیدن!! رونالدو!!!!) قضیه تا جایی پیش رفته بود که حتی الصیطی هم داشت واسه خودش شاخ میشد و بازیکن از چنگش در میورد(سیلوا)، حالا بحث اینجاست که آیا به نظرت باید به یه سری بازیکن درجه 2(خیلی خوشبینانه هستش، اکثرا درجه 3) قناعت میکردیم و سرنوشتی مثل لیورپول رو دنبال میکردیم که تبدیل به یک تیم میانه جدولی میشدیم که برای سهمیه دست و پا میزنه؟؟؟ یا اینکه تفکرمون رو عوض میکردیم و شروع به رقابت با این سبک فوتبال میکردیم؟؟؟
ببین الان بعنوان مثال، یه سری تیمها هستن که تا حدودی سبک رئیس رو هنوز دنبال میکنن، مثل رم(که از نظر من واقعا فوق العاده کار میکنه) یا تا حدودی موناکو(که همه ستاره هاش رو ازش میدزدن)، ولی آیا به جایی میرسن؟؟؟ حداکثر، 3-2 لیگشون و دور حذفی UCL...
آیا به نظرت ما میتونستیم با بازیکنهایی مثل کلورلی و اندرسون و فلچر به رقابت دبروینه و سیلوا بریم(البته با سبک بازی تیم رئیس که فوق العاده فیزیکی بود، شاید میتونستیم مثل وضعیت الان تیم کلوب، تیمهای بزرگ رو تحت فشار قرار بدیم، ولی در نهایت، در جدول به زور به رتبه 5-4 میرسیدیم)
ما باید سیاست جدیدی رو در پیش میگرفتیم، به نوبه ای از اومدن بزخال و اتفاقاتی که افتاد باید، تشکر کنم من، چون باعث شد که تعداد زیادی از منچستری ها و مدیریت باشگاه، متوجه بشن که با امثال اشنیدرلین و دیپای و کلورلی و اندرسون و ... نمیتونیم به امید نتیجه ای باشیم...(تنها اتفاق خوبی که دوران بزخال واسه منچستر داشت که اون هم یک فاجعه بود)
در نهایت اینجوری به نتیجه میرسیم که دیگه اون دوران فوتبال با هنر سرمربی که مدیریت و استعدادیابی فوق العاده داشت تمام شده و به نوعی، همونطور که خودت گفتی، نتیجه بازی بیرون از زمین فوتبال تا حد خیلی زیادی تعیین میشه بخاطر نفرات تیمها، دلیل اصلی اینکه لیگ اسپانیارو هم خیلی بی ارزش میدونم، همین هستش، چون همیشه نتیجه بازی قبل از به زمین اومدن بازیکنها، مشخصه، اما EPL اینطور نبود و هر بازی روال خودش رو داشت و اتفاقاتی توش میوفتاد که اصلا قابل پیش بینی نبود، تا اینکه الصیطی پیداش شد و دقیقا مدیران قبلی بارسا، سبکشون رو در الصیطی هم دنبال کردن...
به نظرت ما میتونیم با همچین وضعیت لیگ که پر شده از باشگاه هایی که هزینه های هنگفت میکنن و تیمشون رو میسازن، با اون سبک قدیمی رئیس، رقابت کنیم، تیمهایی مثل چلسی و الصیطی و اورتون و حتی ونگر هم چندین فصل هستش که داره دست به جیب میشه و خرج های آنچنانی میکنه!!!!!
تازه الان که دیگه
هیچ مربی وجود نداره و نخواهد داشت که بتونه سبک رئیس رو دنبال کنه...؟
به نظر من، مورینیو بهترین گزینه و کاری که انجام داده تا به اینجا، فوق العاده بوده و نتایجش خیلی خوب هم بوده(تا همین 4-3 بازی قبلی که کمبود بازیکنش، خودش رو شروع کرد به نشون دادن، با مصدومیتها و محرومیتهای بایی، جونز، پوگبا، والنسیا و ...) و تیم فلاکت بار و نابود شده ای رو تحویل گرفته و به اینجا رسونده، من شک ندارم که اگه کمی فشار بهش وارد بشه(از طرف طرفدارها و رسانه ها)، اون هم مجبور به خرج بیشتر و در نتیجه سبک بازی بهتری میشه، هیچ مربی پیدا نمیشه که بازیکنهای تهاجمی دلخواهش رو داشته باشه و بازی قشنگی نکنه تیمش، کما اینکه اول فصل و فصل پیش، منچستر خیلی بهتر بازی میکرد و مصدومیتها و محرومیتها و عملکرد سینوسی بعضی بازیکنها، امانش رو برید...البته واسه آخری بنده خود مورینیو رو مقصر میدونم...