• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تنها نکته مثبت تو این دوران این می‌تونه باشه که در پایان فصل چه بازیکن یا بازیکن هایی جذب تیم ماشین
ما واقعا در حمله گیج و منگ هستیم
حالت یا بازیکن نداریم یا روش بازی کردن و حمله کردن ما اشتباه هست

باید این مشکل حل بشه

روی ضربات کاشته خوب گل میخوریم
ولی اصلا برای ضربات کاشته برنامه نداریم
شما ببینید امروز ۱۰ تا کرنر زدیم چه طور بودند
یکی از یکی بد تر

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ضعف خط دفاعمون کار دستمون داد، تنها مدافعای قابل اعتمادمپن جونز و بایی هستن که جفتشون مشکل مصدومیت دارن پس نمیشه رو همین دفاع ها حساب کرد!
خیلی خوب اصلان، پس بالاخره قبول کردی که دفاع هامون و خط دفاعیمون، تف نمیارزه!!!!!
پس باید قبول کنی که تیم نباید برای دفاع و ضدحمله بیاد تو زمین!!!
جلوی یه تیم اینجوری، بخوای با فکر دفاع و ضدحمله بیای داخل، یعنی خودکشی...
تیم خودش رو سرویس کرد تا مساوی گرفت!! جلوی یه همچین تیمی، حالا سیتی جلوی برنلی بازی کرد، نتیجه؟ 3-0 واسه سیتی، خوب چرا؟؟ چون از همون ثانیه یک بازی برای حمله اومده بود تو زمین و به امید ضدحمله نیومده بود تو زمین...
حالا واسه من سواله که موران بازیکن نداره که نمیتونه تیمش حمله کنه؟؟ چرا خرید نمیکنه؟؟؟ اگه مشکل بازیکن نداره و تیمش اینجوری بازی میکنه؟ پس خداحافظی کن با فوتبال Moron...
دیگه آقای خاصی وجود نداره و این سبک فوتبال تیمهاش، دیگه اصلا جواب نمیده، حتی اتلتیک هم به فنا رفت و از گروهش بالا نتونست بیاد تو UCL ...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
گل دومشون هم که هرجوری حساب کنی از اون فاصله و با اون میانگین قد دیوار دفاعی و وجود دخیا تو دروازه یه سوپرگل بود و فقط باید تحسینش کرد!
اما تو ادامه بازی دیگه واقعا کار سخت شد و رد شدن از رو اون اتوبوس سخت تر.
تعویضای مورینیو خوب بود و به بازی سرعت داد، لینکارد هم که دمش گرم‌...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تعویضای مورینیو خوب بود و به بازی سرعت داد، لینکارد هم که دمش گرم‌...
نه اصلان جون، کار احمقانه و اشتباه مرگبار خودش رو اصلاح کرد...
قبل از بازی پست زدم و در مورد سبک بازی صحبت کردم، یکی از احمقانه ترین ترکیب های زندگیش رو چیده بود تو زمین، آخه زلاتان تو اون پست چکار میخواست بکنه؟؟؟؟؟
لوکاکو هم که جز فرط دادن جلوی دروازه خودمون، انگار کار دیگه یاد نگرفته، باید موقع کاشته ها، موران بفهمه که این رو اصلا نزدیک دروازه خودمون نکنه، این بار سومی هستش که اینجوری تیم رو شوهر داده...
و عملکرد لوکاکو هم خودش رو نشون داده، رسما جلوی 6 تیم بالای جدول، هیچ گلی نزده!!!!! حالا میگیم جلوی بقیه تیمها یه گلی به سر تیم زده، ولی در کل انگار بعداز اون اول فصل، رسما از ترکیب تیم کنار رفته، مثل مخیتاریان، نیست شدن تو بازی منچستر، معلوم نیست که چه اتفاقی واسشون افتاده...
من که فکر میکنم، همش به خود موران برمیگرده و گرنه که اینجوری مخیتاریان یک دفعه ای نابود نمیشد که؟؟؟

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
من اصلا واسه نتیجه امروز ناراحت نیستم و تنها ناراحتی من این بودن راشفورد تو ترکیب اصلی بود!!انگار جایزه گند و خرابکاری تو بازی قبل میشه فیکس بودن تو ترکیب؟یعنی این مورینو اینقدر ابله که نمی فهمه این بازیکن شخمی هست؟یه حرکت مثبت دیدی از این رشفورد تو این بازی؟اینقدر شل گرفته که انگار از خرطوم فیل افتاده!!مرده حسابی بازی قبل گند زدی و... حداقل بیا جبرانش کن تو این بازی ۲ برابر بیشتر دوندگی کن و... ولی اقا خیلی مغرور فقط می خواد شوت بزنه....
از یه طرف هم من جدا تعجب میکنم از بعضی هاتون که می گید لوکاکو نتونسته گل بزنه و خریدش اشتباه بود و.....
جدا بیاید یه لحظه خودتون بزارید جای این لوکاکو قشنگ تو نوک هستید پشتتون لینگارد هست که تخصص اش فقط دویدن و یه کم تکنیک بدرد نخورش که نه دید داره نه می تونه پاس در عمق بده و....این به جهنم سمت چپ اش رو نگا میکنه مارسیال هست که اونم کارش دیبل زدن و شوت کردن وسلام!نه اینم میتونه پس در عمق بده و مهاجم راه بندازه و نه.... این هم به جهنم یه راستت رو نگاه میکنی میبینی یه راشفورد ۲۰ ساله که فقط می خواد شوت بزنه و استارت حتی اگه بفهمه با پاسش می تونه کسی رو تک به تک کنه بازم پاس نمی ده چون فقط به فکر خودش هست و این چند بازی قشنگ من حس کردم که شدیدا داره حرص فیکس بودن مارسیال می خوره و می خواد گل بزنه!!
خب الا وقتی ۳ تا بازیکن مارو شناختی ازت سوال دارم لوکاکو قراره چطوری گل بزنه با این وضع؟ میاد عقب این بیچاره پاس میده به بقیه اونارو تک به تک میکنه وقتی می بینه از اینا هیچ چیزی در نمیاد!! اول فصل هم گل میزد فقط فقط بخاطر وجود میختاریان بود + پوگبا که کلی این تو موقعیت های گل قرار میدادن اینم چپ راست گل میزد بعد پوگبا مصدوم شد جانشین پوگبا هررا بود که اونم ۵ بازی فقط تیم نابود می کرد نتیجه این شد ۲بار مسئولیت بیشتر واسه میختاریان که اینم نابود شد این وسط و نتونست چند کاره با هم بکنه یار تعویضی این هم ماتا هست که اونم کاملا سینوسی!
بابام مشکل ما فقط فقط بازیکن هست! پپ هم بیاد بازم از این بدتر نتیجه می گرفت!پپ اومد یه تیم فوق العاده قوی رو گرفت ۴ تا خرید عالی کرد فصل اول اونطوری دوم شد بعد این فصل باز کلی خرید دیگه و خروجی اونم ۳ نفر بقیه رسما چندین سال کنار هم بودن و تو تیم داشتن عالی بازی می گردن مثل اگورو سیلوا دی بروین
بعد تیم ما چی داشت که مورینیو اومد؟اشنایدرلین دیپای اشتایگر رونی دارمیان بلیند و... یه تیم کاملا ضعیف که همشون اندازه یه بازیکن سیتی ارزش ندارن!بعد ۴ تادخرید کرد با ۳ تا خروجی امسال هم ۳ تا خرید کرد که تا اینجا دوم شدیم!!بعد بعضا میگن خب تقصیر خودشه که این بازیکن هارو خواسته و نمی فروشه و.... خب تو فیفا هم نمیشه تو یه فصل ۱۰ نفر فروخت و ۱۰ نفر بجاشون اورد به مورینیو باشه اینارو نمی خواست از اول ولی همش برمی گرده به این مدیرا ابله ما که ۱۰۰ در ۱۰۰ مطمئنم یه فشاری اوردن به مورینیو که یدفعه بازیکن های تیم رو نفروش هر فصل ۳ تا بده بده بعد این فصل هم ابشون قطع کردن نه یه وینگر خریدن نه یه دفاع راست یا چپ گفتن با همینا سر کن تا فصل بعد صدات رو در نیار!!وگرنه کدوم مربی دلش می خواد راشفورد و ولینگارد باهم بزاره یا دارمیان بزاره سمت چپ و بلیند تو نیمکت و....؟
الا هم میگم با این که از بعضی کار های این خوزه خوشم نمیاد ولی من وقتی اینو مورده قضاوت می کنم که ۱۱ نفر بازیکن اصلی خودش رو داشته و یه نیمکت معمولی اگه با اینا نتونست نتیجه بگیره اون وقت گه بگیم وقتش تموم شده و بدرد ما نمی خوره و.... همین الا اگه این بره psg یه تیم گولاخی میسازه ازش که راحت قهرمان لیگ اروپا بشن ناصر خلیفی هر بازیکنی که هم این بخواد رو می خره ولی الا تو منچستر قشنگ این بازیکن ها بهش تحمیل شده و چاره نداره اعاراض هم بکنه یا از تیم می ندازن بیرون و هم از بیرون میگن که دنباله بهانست و...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
همین بعداز ظهر بازی تاتنهام و سوتون رو تماشا میکردم، واقع لذت بردم از بازی هر دو تیم، با اینکه سوتون ابتدا برای دفاع کردن اومده بود تو زمین، ولی تاتنهام راحت به گل میرسید، و سوتون هم نیمه دوم سبک بازیش رو عوض کرد و هر دو تیم خیلی تهاجمی و قشنگ بازی میکردن، ولی حقیقتش بازی منچستر امروز، من رو یاد تیم منصوریان مینداخت که یادش رفته بود حمله کردن چجوری هستش و پوگبا هم رو فرم نبود...
تاتنهام نه سیلوا داره و نه دبروینه و نه سانه و نه استرلینگ و نه آگوئرو، فقط یه هری کین داره که اون هم فقط ضربه آخر بلد هستش بزنه!!! دله آلی هم یه بازیکن کاملا معمولی هستش و سون و اریکسن!!! چه بازی میکرد این تاتنهام، کاملا با برنامه و خیلی قشنگ پاس میدادن بهم و دفاع حریف رو بازی میکردن، ولی ما؟؟؟ این همه بازیکن داریم، امثال رشفورد و مارسیال و مخیتاریان و ماتا و پوگبا و لینگارد که به نظرم خیلی بهتر از دله آلی هستش، ولی تیم هیچ برنامه ای نداره تو زمین و رسما بکش زیرش رو بازی میکنیم و تنها راه گل زدن تیم، فقط و فقط و فقط ضدحمله هستش، البته یه سری بازیها هم هستش که ممکنه با هنر پوگبا به گل برسیم، ولی وقتی یه بازی پوگبوم رو فرم نباشه مثل این بازی یا محروم یا مصدوم باشه، رسما تیم با اون همه ستاره، با یه تیم دسته 5 انگلیس، فرقی نداره...
درضمن یادم نره و بگم که رشفورد بدون شک، اگه بهترین بازیکن فصلمون نبوده، جزو 3 بازیکن برتر امسالمون بوده، بیشترین تاثیر رو در عملکرد تیم تا اینجای فصل داشته که لوکاکو و مارسیال در رده های بعدی هستن، راستی مارسیال هم امروز مصدوم بود...
اگه پوگبا تو همه بازیهای فصل حضور داشت، شاید اون میتونست این عنوان رو داشته باشه، ولی خوب نصف بقیه بازیکنها هم بازی نکرده این فصل...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
موران هم مصاحبه کرده و از قیمت بازیکنها نالیده!!!
گفته که الصیطی دفاع کناری رو به قیمت مهاجم میخره، در راست گفتنش که شکی نیست، ولی مگه منچستر مشکل مالی داره؟؟ مگه منچستر چقدر کمتر خرج کرده؟؟؟
در کل موران باید سبک بازیش رو درست کنه و نه اینکه از بازیکن داشتن یا نداشتن، بناله...
خیلی از بزرگترین تیمهای دنیا، نصف تیم منچستر رو هم ندارن، ولی تیمشون خیلی قشنگ تر بازی میکنه، بعنوان مثال؟ رم و ناپولی و تاتنهام و حتی اینتر رو میگیم...
منچستر اگه مشکل کمبود بازیکن داره، پس نباید اینجوری بره 100 میلیون بده بابت یه بازیکن و بیخیال بقیه خریدهاش بشه، درحقیقت این همش برمیگرده به مدیر احمق که خرید کردن بلد نیست و اگه کسی مثل رایولا یا روابط موران نبود همین خریدهای دو فصل اخیر هم اتفاق نمیوفتادن...
تمام رقبا هم بازی هاشون رو با بهترین نتایج ممکن، بردن و اینجوری که داره پیش میره، فکر میکنم رتبه دوم هم به خطر میوفته...
باخت جلوی بریستول و حذف از لیگ کاپ و مساوی با لستر و الان مساوی با برنلی تو خونه خودمون، بعداز اون فاجعه ای که جلوی سیتی اتفاق افتاد، فکر میکنم که یه سری عواقب ترسناک داشته باشه واسه موران...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
جدول گلزنان EPL، فاجعه لوکاکو رو نشون میده، شاید بشه گفت فاجعه ای که موران باعث اتفاقش شده:
Capture.JPG
خیلی جالبه؟ نه؟؟؟ رونی بهمین اندازه لوکاکو تونسته گل بزنه!!!!!!!! رونی که فصل پیش در کل فکر میکنم که 6 گل زد...
تازه من بابت این آمار ضعیفش، زیاد بهش ایراد نمیگیرم، بلکه آمار ضعیفش مقابل 6 تیم بالای جدول و فرطهایی که جلوی دروازمون داده، باعث عصبی شدنم شده...
خوب این هم از حرفی که زدم اصلان جان:
1111111.JPG
کار احمقانه موران داشت تیم رو به ... میداد.
درضمن رسما دیگه موران ایراد گرفته که واسه من خرج نکردن ولی جالبه که خودش رو با گواردیولا و سیتی مقایسه میکنه که چرا به اندازه اون واسش خرج نکردن، متنفرم از این حرکات موران...:mad::mad::mad:
تیم خودت رو جمع کن، یه برنامه حمله نداره تو زمین، بریم کنار زمین و یانگ و شاو بکشم زیرش، سبک بازی و برنامه حمله نیست، اگه یه قانون جدید بزارن تو فوتبال که ضدحمله رو تعطیل کنن(واسه خنده:D) باید از فوتبال خداحافظی کنه این موران...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خیلی خوب اصلان، پس بالاخره قبول کردی که دفاع هامون و خط دفاعیمون، تف نمیارزه!!!!!
پس باید قبول کنی که تیم نباید برای دفاع و ضدحمله بیاد تو زمین!!!
جلوی یه تیم اینجوری، بخوای با فکر دفاع و ضدحمله بیای داخل، یعنی خودکشی...
تیم خودش رو سرویس کرد تا مساوی گرفت!! جلوی یه همچین تیمی، حالا سیتی جلوی برنلی بازی کرد، نتیجه؟ 3-0 واسه سیتی، خوب چرا؟؟ چون از همون ثانیه یک بازی برای حمله اومده بود تو زمین و به امید ضدحمله نیومده بود تو زمین...
حالا واسه من سواله که موران بازیکن نداره که نمیتونه تیمش حمله کنه؟؟ چرا خرید نمیکنه؟؟؟ اگه مشکل بازیکن نداره و تیمش اینجوری بازی میکنه؟ پس خداحافظی کن با فوتبال Moron...
دیگه آقای خاصی وجود نداره و این سبک فوتبال تیمهاش، دیگه اصلا جواب نمیده، حتی اتلتیک هم به فنا رفت و از گروهش بالا نتونست بیاد تو UCL ...
نمیتونم قبول کنم این بازی ما برای دفاع و ضد حمله اومده بودیم.
قبول دارم خط دفاعمون به درد دفاع/ضد حمله نمیخوره، ولی این بازی ۹۰ دقیقه حمله کردیم و کل بازی کنترلش دست ما بود! رو دو تا ضربه ایستگاهی گل خوردیم که ضعف تیمو نشون میده، چون بار اول هم نیست.
ولی به هیچ عنوان دفاعی نبودیم، حتی یک دقیقه.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
باز دو تا بازی نتیجه نگرفته تیم و همه چیو از بیخ و بن بردید زیر سوال ک:general304: سوال هم نه البته دیگه رسما نابودی تمام :D
هر دوی این دو تا بازی حقمون برد بود و واقعا بدشانس هم بودیم نبردیم، اگر هم میبردیم قطعا این حرفها نبود الان به این شدت.
@Old Ali علی آقا بیا بابا من تنها موندم باز:p:general208::D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
نمیتونم قبول کنم این بازی ما برای دفاع و ضد حمله اومده بودیم.
قبول دارم خط دفاعمون به درد دفاع/ضد حمله نمیخوره، ولی این بازی ۹۰ دقیقه حمله کردیم و کل بازی کنترلش دست ما بود! رو دو تا ضربه ایستگاهی گل خوردیم که ضعف تیمو نشون میده، چون بار اول هم نیست.
ولی به هیچ عنوان دفاعی نبودیم، حتی یک دقیقه.
البته که منظورم این بازی نبود اصلان جان، ولی دلیلش واضح بود، چون دقیقه 1 بازی گل خوردیم دیگه!!!!!;) تو خونه خودش که نمیاد دیگه منتظر حمله تیمی که جلو افتاده باشه، منظورم ابتدا جلوی تیمهای بزرگ هستش، بعد تفکر موران هستش که تیم رو با این تفکر میفرسته تو زمین که اول گل نخورید، بعد به فکر ضدحمله باشید...
باز دو تا بازی نتیجه نگرفته تیم و همه چیو از بیخ و بن بردید زیر سوال ک:general304: سوال هم نه البته دیگه رسما نابودی تمام :D
هر دوی این دو تا بازی حقمون برد بود و واقعا بدشانس هم بودیم نبردیم، اگر هم میبردیم قطعا این حرفها نبود الان به این شدت.
@Old Ali علی آقا بیا بابا من تنها موندم باز:p:general208::D
ای بابا، چرا اینقدر سخت میگیری، گفتم که قبلا، من انتظار دیگه ای ندارم از موران...( ;)من به نوبه ای دارم نرمتون میکنم اگه وسط فصل دیگه موران اخراج شد، ناراحت نشید...:p)
بیشتر از این هم انتظار ندارم، فقط باید امسال خرج کنه، حتی همین زمستون تا تیمش رو بسازه، حداقل فصل دیگه نباید اینجوری باشه وضعیت تیم که تا نیم فصل اختلاف به 16 امتیاز رسیده باشه!!!!...
حالا چرا میری پشت علی خان قایم میشی؟؟:p
بیا از تیم دفاع کن...:D

Last edited:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
اگر قرار باشه که ۸۰۰ میلیون یورو هزینه بشه تا تیم قهرمان بشه من این قهرمانی رو نمیخوام چون این شکل قهرمانی در زمین مسابقه رقم نمیخوره و هیچ ایده فوتبالی پشتش نیست من دوست دارم فوتبال ببینم و از قهرمانی تیمی که هوادارشم لذت ببرم نه اینکه یک سرمایه دار یکسری بازیکن رو با میلیونها یورو جمع کنه و یک مربی کاسب کار مورون هم بشینه اونجا و قهرمان شدن تیم رو به لطف پولها همراه با ما تماشا کنه....این دورترین تصویریه که من از فوتبال دارم...انتظار ندارم بدون هزینه قهرمان بشیم ولی هوادار یونایتد بودن تفاوتی با پاریس سنت ژرمن یا تیم سیتی زن ها داره......منچستری که نود دقیقه بی ادعا فوتبال بازی میکرد خاطره شده و من این تیم رو با ستاره های میلیونیش دوست ندارم و هر چی هم این ستاره های گرون قیمت زیادتر میشن علاقه من کمرنگ تر میشه....کاش مورون و دار و دسته ی دلالش زودتر از یونایتد گم بشن برن اگر میخوان تیم میلیاردرها رو تشکیل بدت واقعا من یکی این جور نتیجه گرفتن رو نمیخوام....تازه حالا که نتیجه نگرفتیم ۵۰۰ تا دیگه هم خرج بشه معلوم نیست چی بشه..شاید بگید تو مگه این پول رو میدی نه من نمیدم ولی منچستر من یا خیلی از ما این نبود که بشه بنگاه ستاره های میلیاردی پرادعا و بدردنخور.....
اگر به وضعیت پی اس جی یا سیتی علاقه مندید به نظرم خودتون رو اذیت نکنید و هواداری از یکی از این دو تیم رو شروع کنید چون منچستر اگر بخواد هم انقدر منابع مالی نداره که پی اس جی بسازه با اینکه بد خرج نمیکنیم ولی واقعا شما دوست داشتین نیمار که شبیه طوطی فروش های میدون مولوی خودمونه پاشه با ۲۰۰ میلیون و هزار ادا بیاد توی تیم؟ توهین به طوطی فروش های مولوی نشه منظور اینکه ایشون رو اگر رسانه ها آنقدر پر و بال نمیدادن و و بزرگش نمیکردن نهایت کاری که ازش برمیومد این بود که از برزیل طوطی وارد کنه میدون مولوی بفروشه.... تازه تهش همین نیمار دو روز دیگه میزاره میره ....اگر جواب مثبت هستش و دوست دارید تیم مثل پی اس جی بشه رنگ پیرهن یا اسم تیم چه اهمیتی داره طرفدار سیتی یا پی اس جی بشید...چرا همش پی اس جی رو مثال میزنید یا سیتی توی لیگهای دیگه و حتی همین جزیره تیم های بودن و هستن که بدون ریخت و پاش در حد سیتی و پی اس جی نتیجه گرفتن و لذتش رو هم بردن..‌.فوتبال با امثال پی اس جی شروع نشده با اینها هم تموم نمیشه یعنی امیدواریم که نشه....
مورون هم اگر دوست داره تیم میلیاردی آماده تحویل بگیره بهتره بره پی اس جی یا هر جای دیگه که میخوان قهرمان رو قبل از شروع مسابقه و فقط با پول تعیین کنند....اون تیمها مترسک دوست دارن که براشون شو اجرا کنه چون فروش رو میبره بالا ....نیمکت یونایتد رییسی میخواد که تیم رو بسازه نه اینکه چک بکشه بخره و رو نیمکت شل کنه لذت ببره.‌..

Last edited:

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
اگر قرار باشه که ۸۰۰ میلیون یورو هزینه بشه تا تیم قهرمان بشه من این قهرمانی رو نمیخوام چون این شکل قهرمانی در زمین مسابقه رقم نمیخوره و هیچ ایده فوتبالی پشتش نیست من دوست دارم فوتبال ببینم و از قهرمانی تیمی که هوادارشم لذت ببرم نه اینکه یک سرمایه دار یکسری بازیکن رو با میلیونها یورو جمع کنه و یک مربی کاسب کار مورون هم بشینه اونجا و قهرمان شدن تیم رو به لطف پولها همراه با ما تماشا کنه....این دورترین تصویریه که من از فوتبال دارم...انتظار ندارم بدون هزینه قهرمان بشیم ولی هوادار یونایتد بودن تفاوتی با پاریس سنت ژرمن یا تیم سیتی زن ها داره......منچستری که نود دقیقه بی ادعا فوتبال بازی میکرد خاطره شده و من این تیم رو با ستاره های میلیونیش دوست ندارم و هر چی هم این ستاره های گرون قیمت زیادتر میشن علاقه من کمرنگ تر میشه....کاش مورون و دار و دسته ی دلالش زودتر از یونایتد گم بشن برن اگر میخوان تیم میلیاردرها رو تشکیل بدت واقعا من یکی این جور نتیجه گرفتن رو نمیخوام....تازه حالا که نتیجه نگرفتیم ۵۰۰ تا دیگه هم خرج بشه معلوم نیست چی بشه..شاید بگید تو مگه این پول رو میدی نه من نمیدم ولی منچستر من یا خیلی از ما این نبود که بشه بنگاه ستاره های میلیاردی پرادعا و بدردنخور.....
اگر به وضعیت پی اس جی یا سیتی علاقه مندید به نظرم خودتون رو اذیت نکنید و هواداری از یکی از این دو تیم رو شروع کنید چون منچستر اگر بخواد هم انقدر منابع مالی نداره که پی اس جی بسازه با اینکه بد خرج نمیکنیم ولی واقعا شما دوست داشتین نیمار که شبیه طوطی فروش های میدون مولوی خودمونه پاشه با ۲۰۰ میلیون و هزار ادا بیاد توی تیم؟ توهین به طوطی فروش های مولوی نشه منظور اینکه ایشون رو اگر رسانه ها آنقدر پر و بال نمیدادن و و بزرگش نمیکردن نهایت کاری که ازش برمیومد این بود که از برزیل طوطی وارد کنه میدون مولوی بفروشه.... تازه تهش همین نیمار دو روز دیگه میزاره میره ....اگر جواب مثبت هستش و دوست دارید تیم مثل پی اس جی بشه رنگ پیرهن یا اسم تیم چه اهمیتی داره طرفدار سیتی یا پی اس جی بشید...چرا همش پی اس جی رو مثال میزنید یا سیتی توی لیگهای دیگه و حتی همین جزیره تیم های بودن و هستن که بدون ریخت و پاش در حد سیتی و پی اس جی نتیجه گرفتن و لذتش رو هم بردن..‌.فوتبال با امثال پی اس جی شروع نشده با اینها هم تموم نمیشه یعنی امیدواریم که نشه....
مورون هم اگر دوست داره تیم میلیاردی آماده تحویل بگیره بهتره بره پی اس جی یا هر جای دیگه که میخوان قهرمان رو قبل از شروع مسابقه و فقط با پول تعیین کنند....اون تیمها مترسک دوست دارن که براشون شو اجرا کنه چون فروش رو میبره بالا ....نیمکت یونایتد رییسی میخواد که تیم رو بسازه نه اینکه چک بکشه بخره و رو نیمکت شل کنه لذت ببره.‌..
حرفی که میزنی کاملا درسته تو این اصلا شکی نیست ولی ولی یادمون نره ما 3 فصل تیم داده بودیم دست مویس و بزخال که نابود کردن هرچی از تیم ساخته شده بود!کلی بازیکن جذب کردن که هیچ کدوم به سبک ما نمی خورد!!کلی پول حیف میل کردن! ستاره به هیچ وجه نداشتیم!!با این که می گید ما نمی تونیم مثل سیتی و پی س چی خرج کنیم و بهتره مورینیو بره باشگاهی که ستاره داره ولی کدوم مربی بدونه ستاره نتیجه گرفته؟ همین تیم فرگوسن در نظر بگیریم همیشه در هر فصلی 3تا ستاره داشت که تاثیر مستقیمی تو بازی داشتن!اسکولز-گیگز-کانتونا-رونالدو-نیستلروی و.... که تیم اگه بازی بد هم می کرد اینا در می اوردن همیشه ولی الا چی داریم؟هیچی مویس که اومد باید یه ستاره جوانی مثل پوگبا رو می اورد که نکرد فنخال اومد تو تیم ون پرسی که اخرین ستاره خط حمله ما بود رو هم فراری داد بعد 2 سال هرچی بازیکن سرطانی بود رو انداخت به تیم رفت!
خراب کردن یه تیم با کلی سابقه و قهرمانی فقط 1 فصل می خواد نه بیشتر ولی ساهت یه تیم برای اینده کم کم یه 4 فصل می خواد!!الا 3 فصل بود که تیم ما ویران بود نه تو 4 تای بالای جدول بودیم نه می تونستیم تو خونه 4 تا 4تا بزنیم نه تو لیگ قهرمانان اورپای از گروهمون صعود کنیم بعد چند سال اصلا رنگش دیدیم و....
ولی الا که مورینیو اومده یه کاخ ویران شده رو گرفته که تا الا این نتایج رو برامون داشته:اضافه شدن ستاره به اسم پوگبا تو دفاع بیلی تو حمله لوکاکو تو هافبک ماتیچ و.... که واسه 5 سال این پست هارو بیمه می کنند-قهرمانی تو لیگ اورپا و صعود به لیگ قهرمانان و صعود از گروه!دومی تو جدول با 43 گل رسما قبل بازی با سیتی هم شکست ناپذیر بودیم که اشتباه لوکاکو رکوردمون رو خراب کرد!!
الا تو 2سال ما تونستیم به اینجا برسیم بعد اینجا داریم مورینیو رو یکی موران یکی مورن صدا میزنه اونم طرفدارای خودمون!الا هم می بینند بعضی بازیکنان اصلا در اون حد نیست و نیاز به خرید داریم می گید نه تیم ما مثل سیتی نیست ما بدون بازکین اینا قهرمانی رو می خوایم که این محاله!!
از یه طرفی هم الا منچستر رو هر بازیکنی دست گذاشته راحت همه یه 20ملیون می کشن رو قیمتش سره موراتا 80میلیون پوند می خواستن از ما که بعده خرید لوکاکو اونو به چلسی 58 م پوند فروختن که رسما...... الا هرکی اسم منچستر رو کنار بازیکنش میبینه یه برچسب دیگه می زاره به قیمت!!
خلاصه اگه به مورینیو تو این 2 سال با این کار های که کرده هنور هم اعتقاد ندارید دیگه اینو بدونید هر کسی هم بیاد نمی تونه از این بهتر نتیجه بگیره!همین پپ با این که منم دلم می خواست مربی بشه 100 در 100 می دونم بهش پیشنهاد شده بود که بیاد جای این بزخال بگیره که از ترسش نیومد چون می دونست تیم هیچی نداره بجاش سیتی از قبل کلی ستاره داشت قلا اومد پپ دی بروین سیلوا اگورو یا همین پوچتینو که بعذل می گید سبکش به ما می خوره سبکش و..... و فلان بهمان به این هم پیشنهاد دادیم اینم از ترسش نیومد بعد مورینیو اومد تیم با این وضع قبول کرد با این که خوب بازی نمی کنیم بعضا ولی باز نتیجه می گیریم همه داریم فحش کشش می کنیم

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
حرف شما خیلی درسته ولی واقعا مورینیو همچین مربی ای نبوده. سال 2004 که به چلسی اومد و اون چلسی فوق العاده رو ساخت قشنگ تیم رو زیر و رو کرد. هر فصل چندین بازیکن می رفتن و می اومدن ولی بازیکن هایی که اورد هیچ کدوم فوق ستاره های تیم های دیگه نبودن. روبن دروگبا کاروالیو چک اسین و ... همه بازیکن های لیگ های هلند و پرتغال و ... بودن. حتی بالاک و اشلی کول هم فصل اخر اومدن و تاثیری تو اون دو قهرمانی مقتدرانه نداشتن. تو اینتر هم که واقعا می شه گفت همون تیمی که تحویل گرفت رو به سه گانه رسوند.
این جا هم سیاست خرید بازیکنش به نظرم چندش اور نبوده هر چند خرید لوکاکو با اون قیمت تو ذوق می زنه ولی بقیه خرید ها حتی پوگبا به نظرم کاملا موجه بوده.
به هر حال باید قبول کرد دوپینگ مالی عرب ها می تونه فوتبال رو به هم بزنه. این وسط تیم هایی هستن مثل لیورپول یا تاتنهام که هیچ شباهتی به بنگاه خرید و فروش بازیکن ندارن ولی برای کسب یه افتخار خیلی باید صبر کنن. ما هم باید یا یاد بگیریم صبورتر باشیم یا شبیه سیتی و پاریس بشیم.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
حرفی که میزنی کاملا درسته تو این اصلا شکی نیست ولی ولی یادمون نره ما 3 فصل تیم داده بودیم دست مویس و بزخال که نابود کردن هرچی از تیم ساخته شده بود!کلی بازیکن جذب کردن که هیچ کدوم به سبک ما نمی خورد!!کلی پول حیف میل کردن! ستاره به هیچ وجه نداشتیم!!با این که می گید ما نمی تونیم مثل سیتی و پی س چی خرج کنیم و بهتره مورینیو بره باشگاهی که ستاره داره ولی کدوم مربی بدونه ستاره نتیجه گرفته؟ همین تیم فرگوسن در نظر بگیریم همیشه در هر فصلی 3تا ستاره داشت که تاثیر مستقیمی تو بازی داشتن!اسکولز-گیگز-کانتونا-رونالدو-نیستلروی و.... که تیم اگه بازی بد هم می کرد اینا در می اوردن همیشه ولی الا چی داریم؟هیچی مویس که اومد باید یه ستاره جوانی مثل پوگبا رو می اورد که نکرد فنخال اومد تو تیم ون پرسی که اخرین ستاره خط حمله ما بود رو هم فراری داد بعد 2 سال هرچی بازیکن سرطانی بود رو انداخت به تیم رفت!
خراب کردن یه تیم با کلی سابقه و قهرمانی فقط 1 فصل می خواد نه بیشتر ولی ساهت یه تیم برای اینده کم کم یه 4 فصل می خواد!!الا 3 فصل بود که تیم ما ویران بود نه تو 4 تای بالای جدول بودیم نه می تونستیم تو خونه 4 تا 4تا بزنیم نه تو لیگ قهرمانان اورپای از گروهمون صعود کنیم بعد چند سال اصلا رنگش دیدیم و....
ولی الا که مورینیو اومده یه کاخ ویران شده رو گرفته که تا الا این نتایج رو برامون داشته:اضافه شدن ستاره به اسم پوگبا تو دفاع بیلی تو حمله لوکاکو تو هافبک ماتیچ و.... که واسه 5 سال این پست هارو بیمه می کنند-قهرمانی تو لیگ اورپا و صعود به لیگ قهرمانان و صعود از گروه!دومی تو جدول با 43 گل رسما قبل بازی با سیتی هم شکست ناپذیر بودیم که اشتباه لوکاکو رکوردمون رو خراب کرد!!
الا تو 2سال ما تونستیم به اینجا برسیم بعد اینجا داریم مورینیو رو یکی موران یکی مورن صدا میزنه اونم طرفدارای خودمون!الا هم می بینند بعضی بازیکنان اصلا در اون حد نیست و نیاز به خرید داریم می گید نه تیم ما مثل سیتی نیست ما بدون بازکین اینا قهرمانی رو می خوایم که این محاله!!
از یه طرفی هم الا منچستر رو هر بازیکنی دست گذاشته راحت همه یه 20ملیون می کشن رو قیمتش سره موراتا 80میلیون پوند می خواستن از ما که بعده خرید لوکاکو اونو به چلسی 58 م پوند فروختن که رسما...... الا هرکی اسم منچستر رو کنار بازیکنش میبینه یه برچسب دیگه می زاره به قیمت!!
خلاصه اگه به مورینیو تو این 2 سال با این کار های که کرده هنور هم اعتقاد ندارید دیگه اینو بدونید هر کسی هم بیاد نمی تونه از این بهتر نتیجه بگیره!همین پپ با این که منم دلم می خواست مربی بشه 100 در 100 می دونم بهش پیشنهاد شده بود که بیاد جای این بزخال بگیره که از ترسش نیومد چون می دونست تیم هیچی نداره بجاش سیتی از قبل کلی ستاره داشت قلا اومد پپ دی بروین سیلوا اگورو یا همین پوچتینو که بعذل می گید سبکش به ما می خوره سبکش و..... و فلان بهمان به این هم پیشنهاد دادیم اینم از ترسش نیومد بعد مورینیو اومد تیم با این وضع قبول کرد با این که خوب بازی نمی کنیم بعضا ولی باز نتیجه می گیریم همه داریم فحش کشش می کنیم
بسیار به جا و خوب بود متنتون.
درسته تیممون خیلی کار داره تا به روزای خوبش برگرده، ولی واقعا دست کم گرفتن کارهایی که تا اینجا مو برامون کرده کم لطفیه.
Screenshot_20171227-113917~2.png اینم یه عکس از مسیر طی شده لینگارد...
چقد بچگیش ناز و گوگولی بوده:p

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
تو این 4 5 سال فشار زندگی یک طرف فشار تحمل نتایح یونایتد هم یک طرف بوده :)))
باز هم باید صبر کنیم . یونایتد اون تیمی که نیتس که انتظارش رو داریم ولی باید صبر کنیم . منم به خرج زیاد اعتقاد ندارم ولی باید قبول کنیم خرج هایی که کردیم بازیکنان رو بهمون انداختند و رفت تو پاچمون بازیکنانی که در بهترین سطح واقعا در حد همون اورتون و دورتموند و چلسی و سویا و ... هستند !!! لول اکثر بازیکنامون واقعا پایینه . باز جای خوشحالی هست که جوان های تیم مثل لینگارد و رشفورد هنوز هستند که یاداوری کنند فلسفه تیم ما ساخت ستاره از خود باشگاه است . به نظرم مو باید تابستان دوباره نصف تیم روبیرون کنه والا با جوون هامون بازی کنیم و نتیجه نگیریم که می گیریم بهتر از اینه که این بازیکنان دوزاری هستند و از پس برنلی و لستر و هادرسفیلد بر نمی اییم . امسال هم باکسینگ دی رو از دست دادیم یعنی قهرمانی که پر و حتی کسب سهمیه اروپا هم با این روند به خطر می افتد . دیگه لیگ اروپا هم نداریم قهرمان بشیم بیاییم چمپیونز لیگ . باید حداقل رتبه دوم و سوم رو حفط کنند

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
سلام حسین جان، اول اینکه چرا بیشتر سر نمیزنی، واقعا هیچ جور ارزش و لذتی نداره که فقط یک نفر بیاد واسه خودش اظهار نظر کنه و اصلان و محمد هم بیان فقط تاییدش کنن، هیچ بحثی نکنن و حداکثر یه نظر کوچیکی بدن(منظور خودم نیستما!!:p)...
با تمام صحبتت و حرفت موافقم، ولی اون قسمت طرفدار تیم دیگه ای شدن رو نمیتونم قبول کنم ازت...چرا؟
واضح هستش، این حرفایی که اینجا میخوام بزنم رو(یه قسمتیش رو) هیچ وقت دوست ندارم بزنم، ولی حقایقی هستش که چندین ساله که دارم میگم که شاید طرفدارهای منچستر هم درک کنن، ولی خوب هنوز واسمون قابل قبول نیست، این مسئله حتی در مورد خودم هم صدق میکنه که هنوز انتظار دارم، منچستر قشنگ ترین بازی هارو ارائه بده و همیشه در حال ستاره سازی باشه!!!!!
ببین تمام بحثم از ابتدا این هستش(سر کسی رو درد نیارم و مجبور به خوندن کلش نکنم) که آیا الان اون سبک مربیگری و مدیریت و بازی رئیس جواب میده؟؟؟؟ یا نه؟
من خودم از کسانی هستم که مورینیو رو بهترین گزینه مربیگری برای منچستر فعلی میدونم، به این ایرادات و گیر دادن زیاد توجه نکنید، همه از روی احساسات و ناراحتی نتایج و سبک بازی هستش(همون قضیه که هنوز واسه خودم هم صدق میکنه)، ببین مشکلات از اونجایی شروع شد که رئیس به انتهای کار خودش رسیده بود، اصلا بحث پیر شدنش نیستا!!! بحث این هستش که رئیس در 4-3 سال آخر مربیگریش دیگه به هیچ عنوان نمیتونست موفقیت قبلش رو داشته باشه(بعید میدونم که منچستری پیدا بشه و این رو انکار کنه) به چند دلیل:
اول بحث صنعتی شدن فوتبال هستش، الان حتی بچه 8-7 ساله رو میبینی که ایجنت داره(معمولا اعضای خانوادش) و هیچ استعدادی رو نمیتونی پیدا کنی که در دید همه دنیای فوتبال نباشه،(دنیای مجازی کاری کرده که فقط کافیه یه سرچ کنی فقط برای اینکه آیا طرف میتونه با پای راست یا چپش شوت بزنه یا نه، بازیکنها واست لیست میشن و تا دلت بخواد انواع و اقسام ویدیو و معرفی نامه از سراسر دنیا میتونی دریافت کنی) مدارس فوتبال در تمام دنیا تاسیس شدن که اصلا اجازه کار به مربی به سبک رئیس نمیدن، همین که بدونی رئیس میگه مثلا ایسکو رو دنبال میکردن و بخاطر سر بزرگی که داشت، نخواستنش یا مثلا هندرسون رو بخاطر اینکه خنده دار(عجیب) میدویده، نخواستتش، به فکر فرو میری که ستاره های الان دنیای فوتبال، چه زمانی در تیر رس رئیس بودن؟؟؟؟؟o_O
دوم اینکه دو باشگاه اسپانیایی در اروپا سیاستی رو در پیش گرفتن که با پول های هنگفت(البته در تمام تاریخشون این کار رو میکردن، ولی نه به این شدت)، تمام ستاره های دنیای فوتبال رو درو میکردن، بدون هیچ مشکلی و ترسی از فرپلی مالی یا ... هزینه های سرسام آوری که این دو باشگاه اسپانیایی کردن، رسما فوتبال رو به نابودی کشید، در نهایت این دو تیم یک سلطه چندین ساله بر دنیای فوتبال داشتن...
واسم واقعا خنده دار هستش که الان مدیرهای همین باشگاه ها، دارن به در و دیوار میزنن که تیمهای دیگه مثل PSG پیدا شدن که دارن تو سر اینا میزنن، بخاطر اینکه ثروتمندتر هستن و الان دست به دامن یوفا میشن و طرفدارهاشون هم که مسخره میکنن این تیمهارو در صورتیکه باعث و بانی بوجود اومدن تیمهایی مثل چلسی و الصیطی و PSG و موناکو(تا حد کمتری) همین دو باشگاه اسپانیایی بودن که ثابت کردن که فوتبال صنعتی و پول، موفقیت میاره ...
خوب شما میگی که این مطالب ربطش به رئیس چی هستش؟
ربطش این هستش که رئیسی که علاوه بر یک مدیر بزرگ یک مربی استعدادیاب فوق العاده بود، دیگه نمیتونست از هنرش استفاده کنه و ستاره های جوون رو از سن پایین بیاره و در تیمش، استعدادشون رو شکوفا کنه(البته این فقط مربوط به بازیکنهای جوون نبود، کسانی مثل کانتونا و نیستلروی و ... هم بودن، لیست خیلی بلند بالا هستش) پس منچستر هیچ وقت مشکل کمبود ستاره نداشت، فقط فرقش این بود که ستاره هاش رو خودش ستاره میکرد...
اما در سال های آخر مربیگری رئیس، دیگه اون اقتدار رو نداشت، دو فینال UCL رو باخت، قائله رو به چلسی باخته بود ولی هنوز داشت سعیش رو میکرد، ولی آیا این دو باشگاه پولداراسپانیایی اجازه کار رو بهش داده بودن؟؟؟ در سال های آخر، دست روی هر بازیکنی میگذاشت، سر از این تیمها در میاورد(رونالدینیو، سانچز و مودریچ و ... حتی بازیکن خودش رو هم ازش میدزدیدن!! رونالدو!!!!) قضیه تا جایی پیش رفته بود که حتی الصیطی هم داشت واسه خودش شاخ میشد و بازیکن از چنگش در میورد(سیلوا)، حالا بحث اینجاست که آیا به نظرت باید به یه سری بازیکن درجه 2(خیلی خوشبینانه هستش، اکثرا درجه 3) قناعت میکردیم و سرنوشتی مثل لیورپول رو دنبال میکردیم که تبدیل به یک تیم میانه جدولی میشدیم که برای سهمیه دست و پا میزنه؟؟؟ یا اینکه تفکرمون رو عوض میکردیم و شروع به رقابت با این سبک فوتبال میکردیم؟؟؟
ببین الان بعنوان مثال، یه سری تیمها هستن که تا حدودی سبک رئیس رو هنوز دنبال میکنن، مثل رم(که از نظر من واقعا فوق العاده کار میکنه) یا تا حدودی موناکو(که همه ستاره هاش رو ازش میدزدن)، ولی آیا به جایی میرسن؟؟؟ حداکثر، 3-2 لیگشون و دور حذفی UCL...
آیا به نظرت ما میتونستیم با بازیکنهایی مثل کلورلی و اندرسون و فلچر به رقابت دبروینه و سیلوا بریم(البته با سبک بازی تیم رئیس که فوق العاده فیزیکی بود، شاید میتونستیم مثل وضعیت الان تیم کلوب، تیمهای بزرگ رو تحت فشار قرار بدیم، ولی در نهایت، در جدول به زور به رتبه 5-4 میرسیدیم)
ما باید سیاست جدیدی رو در پیش میگرفتیم، به نوبه ای از اومدن بزخال و اتفاقاتی که افتاد باید، تشکر کنم من، چون باعث شد که تعداد زیادی از منچستری ها و مدیریت باشگاه، متوجه بشن که با امثال اشنیدرلین و دیپای و کلورلی و اندرسون و ... نمیتونیم به امید نتیجه ای باشیم...(تنها اتفاق خوبی که دوران بزخال واسه منچستر داشت که اون هم یک فاجعه بود)
در نهایت اینجوری به نتیجه میرسیم که دیگه اون دوران فوتبال با هنر سرمربی که مدیریت و استعدادیابی فوق العاده داشت تمام شده و به نوعی، همونطور که خودت گفتی، نتیجه بازی بیرون از زمین فوتبال تا حد خیلی زیادی تعیین میشه بخاطر نفرات تیمها، دلیل اصلی اینکه لیگ اسپانیارو هم خیلی بی ارزش میدونم، همین هستش، چون همیشه نتیجه بازی قبل از به زمین اومدن بازیکنها، مشخصه، اما EPL اینطور نبود و هر بازی روال خودش رو داشت و اتفاقاتی توش میوفتاد که اصلا قابل پیش بینی نبود، تا اینکه الصیطی پیداش شد و دقیقا مدیران قبلی بارسا، سبکشون رو در الصیطی هم دنبال کردن...
به نظرت ما میتونیم با همچین وضعیت لیگ که پر شده از باشگاه هایی که هزینه های هنگفت میکنن و تیمشون رو میسازن، با اون سبک قدیمی رئیس، رقابت کنیم، تیمهایی مثل چلسی و الصیطی و اورتون و حتی ونگر هم چندین فصل هستش که داره دست به جیب میشه و خرج های آنچنانی میکنه!!!!!
تازه الان که دیگه هیچ مربی وجود نداره و نخواهد داشت که بتونه سبک رئیس رو دنبال کنه...؟
به نظر من، مورینیو بهترین گزینه و کاری که انجام داده تا به اینجا، فوق العاده بوده و نتایجش خیلی خوب هم بوده(تا همین 4-3 بازی قبلی که کمبود بازیکنش، خودش رو شروع کرد به نشون دادن، با مصدومیتها و محرومیتهای بایی، جونز، پوگبا، والنسیا و ...) و تیم فلاکت بار و نابود شده ای رو تحویل گرفته و به اینجا رسونده، من شک ندارم که اگه کمی فشار بهش وارد بشه(از طرف طرفدارها و رسانه ها)، اون هم مجبور به خرج بیشتر و در نتیجه سبک بازی بهتری میشه، هیچ مربی پیدا نمیشه که بازیکنهای تهاجمی دلخواهش رو داشته باشه و بازی قشنگی نکنه تیمش، کما اینکه اول فصل و فصل پیش، منچستر خیلی بهتر بازی میکرد و مصدومیتها و محرومیتها و عملکرد سینوسی بعضی بازیکنها، امانش رو برید...البته واسه آخری بنده خود مورینیو رو مقصر میدونم...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب یه چندتا خبر نقل و انتقالاتی بدیم، اول جالبترینشون که در مورد لیورپول هستش، گرونقیمت ترین مدافع تاریخ یعنی فن دایک با قیمت 75 میلیون پوند به لیورپول پیوست!!!!!!!(جالبه که مورینیو گفته بود که سیتی وینگ بکهارو با قیمت مهاجم میخره!!! ما واسه لوکاکو چقدر پول دادیم؟ 75 میلیون پوند؟؟؟ واقعا شک کردم به عقل کلوب)
خوب روزنامه های انگلیسی(قابل اطیمنان نیستن) خبر از خرید دیبالا دادن، انگار که دیبالا با مدیرهای یووه مشکلش پیچیده شده و قصد موندن در یووه رو نداره...
شایعه شده که لوک شاو رو نیوکاسل میخواد و ما هم در صورت رفتن شاو و دارمین، به دنبال ساندرو خواهیم بود، ساندرو هم انگار بخاطر اینکه یووه اول فصل اجازه خروج بهش نداده با مدیرهای یووه مشکل پیدا کرده، البته کونته هم به شدت خواهان ساندرو هستش، ولی موندم که آلونسو رو میخوان نیمکت نشین کنن؟؟؟ از مهاجمهاشون بیشتر ارزش داشته این آلونسو...o_Oo_Oo_O
یه خبر دیگه هم میگه که مالکوم هم مثل لمار به شدت در رادار تیمهای انگلیسی قرار گرفته و آرسنال و لیورپول و منچستر به دنبالش هستن...
اینکه سیتی تو همین نقل و انتقالات زمستونی، تا الان 2تا خرید داشته و لیورپول هم اولین خریدش رو رسمی کرد ولی هنوز چیز نشنیدیم به شکل رسمی از باشگاه، واقعا ناامید کننده هستش...:general507::general507::general507:
انگار که واقعا اگه بخوایم خرید کنیم، باید اول بازیکن بفروشیم، شاو و بلیند و دارمین و ماتا و مخیتاریان و فلینی، بازیکنهایی هستن که احتمال فروششون خیلی بالا هستش، امیدوارم که خونه تکونی شروع بشه که تا تابستون تکلیف خریدها مشخص بشه...
مهلت نقل و انتقالات زمستانی، کی تمام میشه؟؟؟
یه سوال دیگه، کریک این فصل اصلا بازی کرده؟؟؟ کجاست؟؟؟ خرید این ساویچ حداقل میتونه باعث بشه که از بابت هافبک میانی خیالمون راحت بشه...
آخرین باری که مورینیو خرید زمستونی خوب داشته رو یادم نمیاد، کلا عادت نداره زمستون خرید کنه...

Last edited:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
ممنون از دوستان که در بحث شرکت کردن...در مورد مربی فعلی تیم ایشون ۹۹ درصد کریرش رو در جاهای دیگه ساخته و من بعد از حضورش در چلسی و بعدتر رئال یک حس تنفری بهش پیدا کردم نسبت به خودش شخصیتش و کارهاش حالا به واسطه اینکه سرمربی یونایتد شده به نظرم این تظاهره که بخوام این نفرت رو پنهان کنم من ظهور مورون و شبکه دلال هایی که کنار مربیان اینچنینی هستن رو شروع به کثافت کشیدن فوتبال میدونم (البته منظور همون شکل گیری چلسی ابرامویچ هستش) و نمیتونیم به واسطه حضور این شکل مربی در تیم محبوبم این رو نگم و برای مورون احترامی قائل بشم...من اصلا حرفم برگشت به دوران رییس نیست من میگم مدل باشگاه داری و ریخت و پاشی که سیتی داره یا پی اس جی چرا باید برای ما بشه الگو؟ چون اونها نتیجه میگیرن؟ شما تیمی مثل بایرن مونیخ رو میتونید مثال بزنید که به نسبت منطقی تر خرج میکنه و خوب داره نتیجه مناسب هم میگیره درسته در لیگ خودش تیم مونیخی رقیب آنچنانی نداره ولی همونها پاریس رو توی اروپا منفجر میکنن با این همه ریخت و پاش کسی منکر منطقی خرج کردن نیست...توی همه ی این اتفاقات باید مراقب بود که ما نشیم کپی دسته چندمیه تیمی مثل پی اس جی من هم معتقدم در شرایط فعلی شاید مورون بهترین انتخاب بوده و هست ولی این دلیل نمیشه که حواسمون نباشه....به نظر من مربی فعلی آینده خودش رو اینجا نمیبینه و ممکنه از این به بعد منافع مشترک بین سرمربی تیم و باشگاه کمتر از پیش بشه و این وسط یونایتد تبدیل بشه به محله برو بیا کاری که ونگال کرد و واقعا اومد یک پولی گرفت و رفت.... مورون تا اینجا کارهای بدی نکرده برای تیم ولی روندی که داریم میریم جلو و گلایه های مورون و حرفهاش در مورد آینده این حس به آدم دست میده که منچستر و آینده تیم داره به اولویت چندم مورون تبدیل میشه...من فکر میکنم ما بیشتر از هر چیزی پلن مشخصی نداریم وضعیت نسبت به زمان رییس تغییر کرده و نمیشه امید به جایگزین داشت ولی ما هم تا اینجای کار دوران پسا فرگوسن رو سردرگم جلو رفتیم و مدام به چاله های جورواجور افتادیم...من ابن رو از چشم مورون نمیبینم بلکه مدیریت باشگاه و تقسیم وظایف باید جوری باشه در شرایط فعلی که سرمربی جزی از سیاستهای باشگاه باشه نه همه کاره و تعیین کننده اصلی سیاست ها....
بازم ممنون از دوستان که در بحث شرکت کردن...ببخشید اگر زیاد سر نمیزنم پست ها رو میخونم نمیرسم که بنویسم اگر یونایتد بره مراحل بالاترتو اروپا شاید یکی از بازیها رو برم و حتما با پلاکارد پی تی میرم تو ورزشگاه,,,,دی

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
در مورد خرید ستاره هم این مصاحبه رو ببینید
http://www.independent.co.uk/sport/...iew-kylian-mbappe-gabriel-jesus-a8124206.html
گیگزی گفته با پنج میلیون اینها رو برای یونایتد میتونسته بخره ولی مشکلات(ونگال) فرصت ندادن حالا حساب کنید اگر ما این دوتا رو با قیمت کمی میخریدیم چی میشد توی همون زمان ونگال مارسیال توصیه گیگزی بود و رشفورد رو هم مدیون نیکی بات هستیم ...همونجور که گفتم ما مثل سابق پروتوکول مناسبی برای تجهیز خودمون نداریم و خیلی سردرگم عمل میکنیم...رییس به یک نقطه پایانی رسید و هیچکسی هیچ ایده ای در این باشگاه نداشت مورینیو کارهای بزرگی کرده دستشم درد نکنه ولی ما بیشتر از هر چیزی به یک برنامه طولانی مدت نیاز داریم که بعید میدونم مورینیو و دلال های دور و برش اجازه بدن که کار گروهی انجام بشه و اسکات ها کار مناسبی بکنند

Last edited:
بالا