plsboy
Registered User
- نوشتهها
- 6,376
- لایکها
- 21,502
سری به ژاوی آفریقا معروف هستش، امسال که بارسا داشت میگرفتش، یک دفعه ای بیخیال شدن و رفتن پائولینیو رو گرفتن و این بشر به شدت افسرده شد و تمام آرزوهاش به نابودی کشیده شد، امسال اونقدر بازیش تعریفی نداشته، یه بازیکن خیلی خوش فکر هستش که وسط زمین یه مقدار دریبل ریز میزنه و فقط پاس کوتاه میده، ولی پاس های خوب!!! اصلا فیزیکی نیست و هیچ وقت خودش رو درگیر نمیکنه تو بازی!!!!!! بهمین دلیل عمرا مورینیو سراغش نمیره...از سری چیزی ندیدم. جثه اش که کوچیک به نظر میاد. سبک بازیش چطوره که مورینیو دنبالش نمی ره؟
من دوست دارم شاو بمونه و پیشرفت کنه. واقعا سرعت پیشرفتش هم از بعد مصدومیتش خوب بوده و من بهش امیدوارم. یانگ هم که فعلا هست. استاد بلیند هم که هستن برای بازی با یئوویل و اینا
واقعا با این همه حمایتی که مورینیو از فلینی کرد می خواد بذاره بره؟! هر جای دیگه بره خیلی بعیده کسی همین قدر هم تحویلش بگیره مگر یه تیم پایین جدولی انگلیس یا بقیه تیم های درجه 3 اروپایی
شاید باورت نشه، ولی علاوه بر بشیکتاش، PSG هم دنبال فلینی هستش!!! میخوان ظاهرا جانشین رابیوت کنن...
:general601:باورت نمیشه بالای ۲۰ بار دیدم تا الان فیلمرو، لعنتی انقد حماسیه مو به تن آدم سیخ میشه!
مگه داریم معرفی انقد خوب آخه؟
فقط اون نفس آخرش
ولی من نیستم...منم موافقم با شاو
تا آخر فصل میتونه خودشو اثبات کنه، به نظرم توانش رو هم داره
اگه نشد تابستون خرید
فلیینی رو هم درک نمیکنم دقیقا چی میخواد، از یونایتد بره نه تیم بهتری میخوادش عمرا و نه جایی انقد پول میدن بهش
نهایت باید بره تو تیمی مثل استوک و ...
اصلا خوب، خوب؟ حتی معمولی هم نبوده و نیست، بعداز مصدومیتش فوتبالش تمام شد و رفت... تا کی میخوایم بهش فرصت بدیم؟؟؟ تمام قراردادش رو رسما فرصت دادیم بهش...
مورینیو هم اگه ازش تعریف کرده بود بازی قبلی، همه میدونیم که دلیلش سر اون صحبتهای اسکولز بوده که بهش تیکه انداخته بود که بازیکنهارو نکوبه و گرنه که 4-3تا بازی کرد این فصل، تو همشون اتوبان باز کرده بود، تو حمله هم یه فاجعه بود(حتی بکش رو دروازه رو هم بلد نبود و نزدیک 20تا کشید که همه رو تیر یک، رد کردن)، اگه خوب بود که دوباره یانگ رو برنمیگردوند سر جاش بلافاصله بعداز رفع محرومیتش...
خداییش دیگه اسم بلیند و دارمین رو نیارید، از زندگی نا امید میشم...
درضمن شاو بمونه و پیشرفت کنه؟؟؟ سن خر خان رو داره دیگه، چی میخواد پیشرفت کنه؟؟؟ میتشل رو بازی بدیم، سنگین تریم...
درضمن گرونقیمت ترین دفاع دنیا، یه تیکه لوکاکویی رفت!!!!!:general304: