• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
فقط اومدم اینو بگم فرق دوتا تیم منچستر اینه که ما دردفاع دارای سه تا احمق و یک فلج مغزی(اسمالینگ)هستیم این اریک بایی مرد ؟کدوم گوریه که این یارو تیمو به فاک داده .لینگارد اخه کجاش به بازیسازی میخوره دوتا پاس سالم نمیتونه بده والنسیا که همون بهروز ***** فرد هست از زمین خودی ارسال برای مهاجم

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
مشکلمون فقط این لینگارد این بجز سرعت و شانس هیچی نداره!نه قد درست حسابی داره نه می تونه از بازیکن مقابلش از سره را برداره خدایش اخه این چه شماره 10 که تیم ما داره؟:general211:
سیتی سیلوا رو داره هی دریبل می زنه پاس روبه جلو میده دریبل موفق میکنه ولی یه نگاه به این لینگارد بندازید!!ت این چنتا بازی که خوب بوده یکی به من بگه انصافا به جز گل هایی که زده اونم از روی شانس دقیقا چی کرده؟
یعنی گل بگیرن هرچی بازیکن اکادمی و.... اشغالی بیش نیستن!به من باشه هرچی بازیکن اکادمی هست رو میندازم بیرون یا بازیکن تعویضی می کنم!
یه سانچز خریدیم رسما چند لول بازیمون رفت بعد یه نگاه که به لینگارد و مارسیال می ندازم مخصوصا لینگارد حالم بهم می خوره!

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
مشکل نه لوکاکو هست نه تریکب مورینیو نه اسمالینگ و... مشکل نداشتن یه شماره 10 بازیساز و یه هافبک راست مثل سانچز!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
همه کارشناسان جمعیم من هم نظر کارشناسیم رو بدم :))
مشکل ۴۲۳۱ئه آقا مشکل ۴۲۳۱ئه
پوگبا بهترین بازیکنمونه و تو این ترکیب رسما از بازی خارجه! فک کنم هممون هم دیدیم هر وقت پوگبا نباشه کلا موقعیت گل تعطیلیم.
فقط سانچز خوب‌بود تو تیممون.
اسمالینگ هم هبچ جوره در حد تیم نیست، هیچ جوره.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مسخرست، احمقانست...
پوگبارو اونقدر بیاری عقب که رسما از بازی خارجش کنی و لینگارد رو بزاری جلوش که بخواد بازیسازی کنه...
رسما پوگبارو کرده هافبک دفاعی، اون هم پوگبایی که رسما تو بازی هیچ کار دفاعی نمیتونه انجام بده...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مشکل نه لوکاکو هست نه تریکب مورینیو نه اسمالینگ و... مشکل نداشتن یه شماره 10 بازیساز و یه هافبک راست مثل سانچز!
شماره 10 ما، سانچز هستش که خیلی خوب هستش، علاوه بر مارسیال بی خیر و فلج، مشکل ما وسط زمین هستش که ماتیچ اصلا نمیتونه بازیسازی بکنه، پوگبا هم با بازی کردنش اونجا، رسما از بازی حذف شده و هیچ، رسما هیچ کاری نمیکنه تو زمین...
وقتی بازی قبلی به مک تامینی بازی داد و پوگبارو جلو بازی داد، چقدر خوب بودیم، الان دوباره برگشت روی بازی احمقانه همیشگیش...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اسمالینگ رو بدیم یه گاو شیرده بگیریم جاش کاملا سود کردیم :/

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
و داشتن دفاع های نخاله ای مثل جونز و اسمالینگ که میتونن نقش بز رو به خوبی اجرا کنن تو زمین...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یعنی این اسمالینگ گاو احمق کودن عوضی باید تمارض کنه وسط زمین که بعد روی ضربه خطا به اون شکل گل بخوریم

من نمی‌فهمم چرا این بی شعور رو بازی میده اصلا
نیمه اول هم به پنالتی داده بود که داور ندید

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
آمار تعداد بازیهایی که به سوتی های این اسمالینگ نادان باختیم از دست من در رفته

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مارسیال رو بزاریم توپ جمع کن، سودش بیشتره...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نمی‌فهمم واقعا این چه بازی ای بود

کلا اندازه انگشتان یک دست موقعیت عالی نداشتیم
یه تک به تک مارسیال که معلوم نیست دیگه چه توپی باید دستش بیاد گل بزنه

احتمالا رتبه دوم جدول هم از دست رفته و خطر چهارم شدن هم به شدت احساس میشه

به این شکل تو لیگ قهرمانان بازی کنن همون مرحله اول حذف میشن

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
این تیمی که من میبینم امیدوارم جلو همون سویا حذف شیم ۱-۰ ای چیزی
قطعا مرحله بعد آبروریزیه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یه ضربه فوق العاده از والنسیا که طرف رو Knock Out کرد و مدال طلارو گرفت...
یعنی تو این فصل هر بازی رو آشغال بازی کردیم و باختیم، فقط و فقط مقصرش موران بوده با این ترکیب مسخرش...
جای اسکولز بودم، میشستم و میرفتمش...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
همه جای دنیا، وقتی یه تیمی عقب میوفته و به شدت به دنبال برد هستش، میان یه بازیکن از خط دفاع کم میکنن و یه بازیکن تهاجمی میارن داخل، مربی ابلح، میترسه بیشتر گل بخوره که از مدافع هاش کم نمیکنه...
هنوز نفهمیدم که مک تامینی واسه چی جای ماتیچ اومد تو زمین؟؟؟؟؟؟؟؟؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
گور بابات موران که هیچ وقت آدم بشو نیستی...
با موران هم به جایی نمیرسیم، شانس ما هم قراردادش رو تمدید کرده تا فقط رو اعصاب باشه مثل بزخال...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ترکیب مذخرفی فرستاد
پوگبا که از بازی خارجه
یه سانتر درست حسابی نداشتیم
دفاع هم که وقتی جونز و اسمالینگ احمق وایسن نتیجه بازی معمولا یا باخت هست یا مساوی

نمیدونم چی تو ذهن این مورینیو میگذره
خسته شدیم والا . از نظر بازیکن حداقل تو فاز تهاجمی خوب هستیم اما وضعیت تهاجمی تیم کاملا تعطیله

خدابازیهای اینده رو بخیر کنه اما با این وضع تو چهارتیم قرار گرفتن هم در هاله ای از ابهامه

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
فقط خلاصه بازی رو دیدم. بدشانسی زیاد داشتیم. مارسیال هم تو زدن ضربات اخر خیلی بی دقت بود ولی واقعا اون چیزی که تو خلاصه بازی دیده می شد حقمون اصلا باخت نبود.

من واقعا نمی دونم دوستان رو چه حسابی این قدر از سانچز تعریف می کنن. بازی با یئوویل که همه خوب بودن ایشون هم یکی از اون همه. بازی با تاتنهام همه افتضاح بودن سانچز برتریش این بود که فقط بد بود. تو این بازی و بازی قبلی هم که هر دو بازی یک دروازه تقریبا خالی رو با تعلل هاش از دست داد. امار تکروی ها و دریبل های ناموفقش هم که خیلی بالاست. خلاصه این که تا این جا اصلا اون چیزی که انتظارش رو داشتیم نبوده. البته خب عادت کردیم ما وقتی یه خرید درشت می کنیم تا چند بازی طرف هر گندی هم بزنه همه ازش تعریف می کنن بعد یه مدت کوتاهی که چند تا بازی ضعیف متوالی داشت دیگه هر کاری هم بکنه باز هم فحش می خوره. مثالش پوگبای فصل پیش یا لوکاکو (که من هنوزم فکر می کنم وظیفه اش رو به خوبی انجام می ده) یا ماتیچ هستش (که انصافا من با درک ناقصم از فوتبال از اولش هم هیچ جوره نفهمیدم ماتیچ چه مزیت فوق العاده ای داره حتی در برابر فلینی). حالا هم با درک ناقصم واقعا نمی فهمم سانچز چه تاثیر مثبتی روی تیم گذاشته البته امیدوارم به اوجش برگرده و نظرم عوض بشه.

این اسمال هم برای مو شده مثل بلیند برای فن خال. انگار قضیه ناموسیه. یه آتویی از خوزه داره که مجبوره بذاردش تو ترکیب حتی اگر هر هفته بدون استثنا یه گل تقدیم حریف کنه. یادش به خیر بلیند یه فصل تمام با همین وضعیت دفاع وسط فیکس تیم بود مو اومد اونو انداخت بیرون یکی از اون خیار تر رو اورد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نظر شخصیم اینه که مورینیو اون کسی نیست که یونایتد رو بتونه به اوج برگردونه! حالا هر چقدر هم خرید کنه.

بالا