گل
هررا
هررا
داداش رشفورد کلا 12 دقیقه تو زمین بود سانچس 95 دقیقه! بعدش هم من که قبول دارم سانچس بهتر از مارسیال و رشفورده. بحث سر اینه که این فاصله اون قدری هست که مارسیال و رشفورد جوون که نیاز به بازی دارن برای پیشرفت، کلا نیمکت نشین بشن تو بازی های اخیر؟ اون تک به تک رشفورد هم که تک به تک نبود پاس لوکاکو اون قدر کند بود که دو تا مدافع رسیدن.یه چیزی دقت نکردیم واقعا!!!!!
مورینیو که میگفتیم تیمش وقتی عقب میوفته، نمیتونه کاری بکنه، رسما 2تا کامبک زد جلوی 2 تیم از 3 تیم برتر EPL!!!!! اون هم به فاصله کمتر از دو هفته!!!!!:general601::general601::general601:
درضمن، محمد جان، ارزش سانچز رو میبینی؟؟؟؟ رشفورد و لوکاکو، رسما هر کدوم یه تک به تک رو گیر اوردن که ... توش.
و هررا ثابت کرد که واقعا تو این بازی های مهم، چقدر برای تیم ما مهم هستش!!!!:general601::general601::general601::general601:
فرقشون اینه، رشفورد، 3 بار صاحب توپ شد، یک بار توپ رو برد سمت نقطه کرنر و مفت گذاشت توپ بره تو اوت!!! یکیش هم(آره درست که پاس لوکاکو افتضاح بود و نگذاشت که رشفورد استارت بزنه، ولی رشفورد باید به راحتی از دایر با سرعتش رد میشد) اون تک به تک بود که خرابش کرد، یک بار هم وسط زمین توپ رو بهش دادن که استارت زد و فکر میکنم که تریپیر بود که تکل زد جلوش و رشفورد خورد زمین!!!!! مقایسش با بهترین بازیکن زمین رو خودت انجام بده دیگه...داداش رشفورد کلا 12 دقیقه تو زمین بود سانچس 95 دقیقه! بعدش هم من که قبول دارم سانچس بهتر از مارسیال و رشفورده. بحث سر اینه که این فاصله اون قدری هست که مارسیال و رشفورد جوون که نیاز به بازی دارن برای پیشرفت، کلا نیمکت نشین بشن تو بازی های اخیر؟ اون تک به تک رشفورد هم که تک به تک نبود پاس لوکاکو اون قدر کند بود که دو تا مدافع رسیدن.
آقا من از ریخت سانچس خوشم نمیاد اصلا. مشکلیه؟
من جای مورینیو باشم می ذارم این لوکاکو یه فصل فقط رو هد زدنش کار کنه با این قد و هیکل واقعا حیفه نمی تونه خوب هد بزنه. هر چی پاس بلند میاد بی هدف می سابونه.