• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
لوکاکو هم به جای مارسیال اومد...
رسما باید گفت که تو این 20-25 دقیقه بازی خیلی افت کرده و تیم یه جورایی از روی سیری داره بازی میکنه...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
عجب داوری، الاغ خطا به این تابلویی رو نگرفت...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
و رشفورد در یک تکل بچگانه، تلافی کرد خطایی که چند دقیقه قبل روش انجام شده بود و کارت زرد گرفت و لنگان لنگان از بازی بیرون رفت و دارمین به جاش اومد داخل...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
و پایان بازی با نتیجه شکننده 2-1، ولی خوب تبریک بابت یه برد دیگه و رکورد جدید در آمار بردهای پشت سر هم در لیگ، برای مربی منچستر که برابری کرد با رکورد مورینیو و کچل!!!!!

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
از یه چیزه سوسلسشر که خوشم نمیاد بی خیال بودنش هست بجای این که خودش کنار خط باشه نشسته انگار تماشاگره داره بازی رو فقط نگاه میکنه و کریک و.... هستن که تیم رو خط میدن!
از یه طرف هم باید به این رشفورد باید 2تا چیز تو تمرینات حالیش کنند یکی این که ارامش خودشو حفظ کنه،قشنگ بعد از دست دادن توپ همیشه به قصد خطا میره! و از یه طرف هم وقتی جلو هستیم بازی رو ول نکنه همینطور از هرجا اومد شوت کنه!به نظرم لوکاکو و راشفورد باید باشن!لوکاکو انصافا قدر هر موقعیتی رو میدونه ولی راشفورد یدفعه میبنی تو یه موقعیت خوب شوت زدن رو بر هرچی ترجیح میده.
از یه طرف هم دیگه بکشن از این لینگارد بیرون!
بعد یه نکته بد ترکیب امروز هم جای دالو و یانگ بود که باید برعکس میشد چون یانگ تجربه بازی تو اون سمت داره ولی دالو هم خیلی جونه و هم اولین بارش بود سمت چپ بازی می کرد که بازم از شاو بهتر بود!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اون غرور که باعث ضعف تیم میشه به نظر در بعضی بازیکنا زیاد شده

نیمه دوم اصلا خوب بازی نکردیم. توپ رو از رو شکم سیری از دست دادیم. گل هم خوردیم. نزدیک بود برد رو از دست بدیم.
امیدوارم بازی بعد اینطوری بازی نکنند.

تعویض ها هم دیر انجام شد . میتونست دقیقه 60 شروع کنه.

الکسیس سانچز رو چرا بازی نداد !؟

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
بازی ارسنال و چلسی هم شروع شده و امیدوارم ارسنال ببره یا مساوی کنه و اینکه بازی بعدیمون یه بازی سخت تو جام حذفی مقابل آرسنال تو زمینشون هست که امیوارم ببریمشون

Sent from my iPhone using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بازی ارسنال و چلسی هم شروع شده و امیدوارم ارسنال ببره یا مساوی کنه و اینکه بازی بعدیمون یه بازی سخت تو جام حذفی مقابل آرسنال تو زمینشون هست که امیوارم ببریمشون

دارم بازی PSG و گنگنام رو نگاه میکنم، با اینکه قبول دارم که گنگنام تیم نیست، ولی خط حمله PSG ترسناکه، نمیدونم با این خط دفاع چطور میخوایم جلوشون بازی کنیم، تا الان نتیجه بازی 9-0 هستش!!!!!
نیمار و امباپه با هم ترسناک همکاری میکنن، وقتی در کنارشون دیماریا و درکسلر و کاوانی رو حساب میکنیم، این خط دفاع ما ...:(:(:(
امیدوارم که آرسنال برنده بازی جلوی چلسی باشه...
هدف ما رتبه 3-4 جدول هستش، در این وضعیت که کین مصدوم شده، حتی ممکن هستش که تاتنهام هم دچار افت شدید بشه، چون سون رو هم ندارن دیگه تا مدتی...
ما باید خوب نتیجه بگیریم و به نظر من، باید بیخیال بازی های UCL بشیم و سرمایه گذاریمون رو روی سهمیه واسه فصل آینده بزاریم...
آرسنال هم که یک گل زده...:D
گل دوم رو هم زد...:D:D

Last edited:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
دارم بازی PSG و گنگنام رو نگاه میکنم، با اینکه قبول دارم که گنگنام تیم نیست، ولی خط حمله PSG ترسناکه، نمیدونم با این خط دفاع چطور میخوایم جلوشون بازی کنیم، تا الان نتیجه بازی 9-0 هستش!!!!!
نیمار و امباپه با هم ترسناک همکاری میکنن، وقتی در کنارشون دیماریا و درکسلر و کاوانی رو حساب میکنیم، این خط دفاع ما ...:(:(:(
امیدوارم که آرسنال برنده بازی جلوی چلسی باشه...
هدف ما رتبه 3-4 جدول هستش، در این وضعیت که کین مصدوم شده، حتی ممکن هستش که تاتنهام هم دچار افت شدید بشه، چون سون رو هم ندارن دیگه تا مدتی...
ما باید خوب نتیجه بگیریم و به نظر من، باید بیخیال بازی های UCL بشیم و سرمایه گذاریمون رو روی سهمیه واسه فصل آینده بزاریم...
آرسنال هم که یک گل زده...:D
گل دوم رو هم زد...:D:D

فعلا نیمه اول رو آرسنال با ۲ گل برتری به رختکتن رفته و امیدوارم نتیجه رو حفظ کنه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فعلا نیمه اول رو آرسنال با ۲ گل برتری به رختکتن رفته و امیدوارم نتیجه رو حفظ کنه

احتمالش زیاده، چون چلسی داره ضعیف بازی میکنه تا الان که حدودای دقیقه 60 هستش...
اینجوری آرسنال هم جلوی ما شدید روحیه پیدا میکنه...:general710: جلوی لیورپول این خط دفاع با آشپال فرقی نداشت، ولی الان جلوی چلسی بدجور دفاع داره میکنه، فکر میکنم به شرایط روحی خیلی ربط داشته...
خدا کنه که همینجوری چلسی و تاتنهام و آرسنال دچار بحران بشن و امتیاز از دست بدن، اون وقت میتونیم به گرفتن سهمیه خیلی امیدوار باشیم، یه آماری از تاتنهام گذاشته بودن که بدون کین، نتایجشون فوق العاده ضعیف بوده، حالا ببینیم که بدون کین تو این حدودا 2 ماه مصدومیتش، چطور نتیجه میگیرن...:p

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
از یه طرف هم دیگه بکشن از این لینگارد بیرون!
لینگارد عالیه. فقط کافیه توجه کنید وقتی اوله لینگاردو از زمین می کشه بیرون چه اتفاقی برای خط حمله تیم می افته. رشفورد و لوکاکو و مارسیال و ماتا هیچ کدوم نمی تونن لینگارد باشن. شاید فقط یه سانچس سرحال بتونه جاشو پر کنه.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب آرسنال همون نتیجه رو تا دقیقه 90 حفظ کرد به نفع ما...
البته به شرط اینکه بتونیم همینجوری ادامه بدیم و جلوی چلسی و آرسنال نتیجه بگیریم، اگه تاتنهام جلوی آرسنال و چلسی نتیجه رو نبازه، خیلی به گرفتن سهمیه میشه امیدوارتر شد...
یک چیز رو باید بگیم، اختلاف امتیاز تیم با رده پنجم که 11 امتیاز بود، در هنگام به روی کار اومدن سولسشر، به 3 امتیاز اختلاف با رده چهارم، تقلیل پیدا کرده...
البته تیمهای اول و دوم، هنوز دارن جلو میرن و اختلافشون تقریبا زیاد هستش، لیورپول هم که امروز با هزار سلام و صلوات بازی رو برد و نزدیک بود سرنوشت سیتی جلوی پالاس رو تجربه بکنه!!!:p

Last edited:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
اون غرور که باعث ضعف تیم میشه به نظر در بعضی بازیکنا زیاد شده

نیمه دوم اصلا خوب بازی نکردیم. توپ رو از رو شکم سیری از دست دادیم. گل هم خوردیم. نزدیک بود برد رو از دست بدیم.
امیدوارم بازی بعد اینطوری بازی نکنند.

تعویض ها هم دیر انجام شد . میتونست دقیقه 60 شروع کنه.

الکسیس سانچز رو چرا بازی نداد !؟

دقیقا نیمه دوم اصلا خوب نبودیم مثل بازی قبل مقابل تاتنهام اما این تیم تاتنهام نبود و تیم ما بد بازی میکردش امیدوارم این مشکل هر چه زودتر رفع بشه چون بازیایه سختی پیش رو داریم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
الان تیم ما ۴ بازیکن داره که ۸ تا گل زدند، لوکاکو، پوگبا، مارسیال و رشفورد خیلی جالبه که شکوفاییشون از زمان اومدن اوله بوده و جالبتر اینکه منچستر در ۱۷ بازی با مورینیو ۷ برد بدست اورده و اوله در ۶ بازی لیگ ۶ برد داره بدست میاره

منچستر در 7 بازی با اوله، 7 برد بدست اورده، در تمامی رقابتها، منچستر با ... در تمامی رقابتهای امسال تا قبل از اومدن سولسشر، در 24 بازی رسمی، 10 برد و 8 باخت و 6 مساوی داشت!!!
نمیدونم چرا فکر میکنم که در بازی امروز، تیم زیاد خودش رو نشون نداد و تمرکزشون رو روی بازی جمعه با آرسنال گذاشته بودن...
یه سری شایعه در مورد استیون برگوین، وینگر PSV هستش که میگن در ژانویه قصد داره به منچستر بیاد!!! پست اصلیش وینگر چپ هستش، ولی وینگر راست هم بازی میکنه و آمار جالبی هم داره، البته سطح هلند با انگلیس زمین تا آسمون فرق داره...

Last edited:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
خب دوستان مارکو وراتی مچ پاش پیچ خورده و مصدومیتش خیلی جدی هست و توخل در مصاحبه خودش گفته: من گزینه‌ جایگزین وراتی را دارم اما برنامه بازی تیم من به گونه‌ای است که نبود او تمام برنامه‌های تاکتیکی تیم من را به هم میزند.
فعلا وراتی بازی مقابل ما رو از دست داد.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
در نتیجه ای عجیب تاتنهام از فولام هم 1-0 عقب هستش!!!
ظاهرا خیلی نبودن کین تاثیر داره، ببینیم تاتنهام رو هم میتونیم پایین بکشیم، تو همین 3-2 هفته به رده سوم چهارم برسیم؟؟؟:D:D:D:D
فقط یک چیز بگم که فولام، تاتنهام رو تو قوطی کرده...

Last edited:
بالا