دارم بازی PSG و گنگنام رو نگاه میکنم، با اینکه قبول دارم که گنگنام تیم نیست، ولی خط حمله PSG ترسناکه، نمیدونم با این خط دفاع چطور میخوایم جلوشون بازی کنیم، تا الان نتیجه بازی 9-0 هستش!!!!!بازی ارسنال و چلسی هم شروع شده و امیدوارم ارسنال ببره یا مساوی کنه و اینکه بازی بعدیمون یه بازی سخت تو جام حذفی مقابل آرسنال تو زمینشون هست که امیوارم ببریمشون
Sent from my iPhone using Tapatalk
دارم بازی PSG و گنگنام رو نگاه میکنم، با اینکه قبول دارم که گنگنام تیم نیست، ولی خط حمله PSG ترسناکه، نمیدونم با این خط دفاع چطور میخوایم جلوشون بازی کنیم، تا الان نتیجه بازی 9-0 هستش!!!!!
نیمار و امباپه با هم ترسناک همکاری میکنن، وقتی در کنارشون دیماریا و درکسلر و کاوانی رو حساب میکنیم، این خط دفاع ما ...
امیدوارم که آرسنال برنده بازی جلوی چلسی باشه...
هدف ما رتبه 3-4 جدول هستش، در این وضعیت که کین مصدوم شده، حتی ممکن هستش که تاتنهام هم دچار افت شدید بشه، چون سون رو هم ندارن دیگه تا مدتی...
ما باید خوب نتیجه بگیریم و به نظر من، باید بیخیال بازی های UCL بشیم و سرمایه گذاریمون رو روی سهمیه واسه فصل آینده بزاریم...
آرسنال هم که یک گل زده...
گل دوم رو هم زد...
احتمالش زیاده، چون چلسی داره ضعیف بازی میکنه تا الان که حدودای دقیقه 60 هستش...فعلا نیمه اول رو آرسنال با ۲ گل برتری به رختکتن رفته و امیدوارم نتیجه رو حفظ کنه
لینگارد عالیه. فقط کافیه توجه کنید وقتی اوله لینگاردو از زمین می کشه بیرون چه اتفاقی برای خط حمله تیم می افته. رشفورد و لوکاکو و مارسیال و ماتا هیچ کدوم نمی تونن لینگارد باشن. شاید فقط یه سانچس سرحال بتونه جاشو پر کنه.از یه طرف هم دیگه بکشن از این لینگارد بیرون!
اون غرور که باعث ضعف تیم میشه به نظر در بعضی بازیکنا زیاد شده
نیمه دوم اصلا خوب بازی نکردیم. توپ رو از رو شکم سیری از دست دادیم. گل هم خوردیم. نزدیک بود برد رو از دست بدیم.
امیدوارم بازی بعد اینطوری بازی نکنند.
تعویض ها هم دیر انجام شد . میتونست دقیقه 60 شروع کنه.
الکسیس سانچز رو چرا بازی نداد !؟
منچستر در 7 بازی با اوله، 7 برد بدست اورده، در تمامی رقابتها، منچستر با ... در تمامی رقابتهای امسال تا قبل از اومدن سولسشر، در 24 بازی رسمی، 10 برد و 8 باخت و 6 مساوی داشت!!!الان تیم ما ۴ بازیکن داره که ۸ تا گل زدند، لوکاکو، پوگبا، مارسیال و رشفورد خیلی جالبه که شکوفاییشون از زمان اومدن اوله بوده و جالبتر اینکه منچستر در ۱۷ بازی با مورینیو ۷ برد بدست اورده و اوله در ۶ بازی لیگ ۶ برد داره بدست میاره