علی جان (یا میلاد جان . باز اسم شما رو یادم رفت)
من شخصا به اوله ایمان دارم. میدونم کار درست رو انجام خواهد داد. دنبال جوونها بره بهتر از پیرهاست. من مطمئن هستم اگه بمونه فصل بعد تیم خوبی خواهد ساخت.
همین الان هم تیم خوبی داریم اما در حد لیگ قهرمانان و تنه زدن به رئال و بارسا و سیتی نیست. مگرنه یک مقدار تیم تقویت بشه. رو بدنسازی ها کار بشه از این رو به اون رو میشیم.
حتی همون کولیبالی رو هم بیاره مطمئن هستم ازش بازیکن خوبی میسازه البته اگه جوهرش رو داشته باشه که به نظر میاد داره.
شما ببین لیندلوف چقدر پیشرفت کرده.
شما الان ببین بازی با پاریس ما تقریبا نصف تیم رو نداریم. چه بسا اگه مارسیال و لینگارد بودند و پوگبا هم محروم نبود میشد پاریس رو سورپرایز کرد.
سانچز همون مصدوم باشه بهتره. دیگه شخصا امیدی بهش ندارم. بازی با ارسنال یه بارقه هایی نشون داد اما جرقه ای بود و خاموش شد.
این یارو فیلیکس که ازش نوشتی خیلی بازیکن خوبیه. امیدوارم اوله دنبال بازیکتای اینده دار بره.
خوبیش این هست که همونطور که تو پست قبلیم گفتم سرمربی کسی هست که جوانها علاقه به کار کردن باهاش خواهند داشت. مثل اون اقای ریدینیو بازیکن ازش فراری نیست.
مهرداد خان، میلاد هستم...:general709:
امیدوارم که دنبال بازیکن جوون آینده دار بریم و برگردیم به فلسفه باشگاه و از دست این پیشکسوتهایی که موران جمع کرده بود، خلاص بشیم، خدارو شکر کنیم که خیلی از این احمقهایی که میخواست رو واسش نتونستن یا نخواستن بگیرن!!!!:general707:
سولسشر باید خیلی زود تیمش رو جمع کنه، اگه میخواد واسه قهرمانی رقابت کنه، یعنی درحقیقت منظورم این هستش تو دنیای فوتبال امروز، گرگها خیلی زیاد شدن و هیچ جا کوچکترین فرصتی بهت نمیدن، حالا شایعه شده که سیتی با برنامه های مختلف فرپلی رو دور زده که قبلا که این کار رو میکرد، عادی بود و قانونی برعلیهش نبود، اما ظاهرا الان یه مدارکی رو شده که مقدار خیلی بیشتری از اون درآمدهایی که داشته خرج کرده و پولی که وارد این باشگاه شده، درآمد نبوده از جیب شیخ ها اومده، واسه همین میگن که قرار هستش از UCL محروم بشن و احتمالا یه محرومیت از نقل و انتقالات و جریمه هم در انتظارشون خواهد بود، چند وقت پیش اعلام شده بود که سیتی برای تابستون یه بودجه 200 میلیون پوندی در اختیار کچل قرار خواهد داد، با توجه به اینکه تقریبا میشه گفت یکی از کاملترین تیمهای اروپارو دارن، اینکه بخوان باز هم خرید انجام بدن، معلوم نیست که چه خریدی میخوان انجام بدن؟؟؟
ما هم اونقدر هزینه نمیتونیم بکنیم که فکرش رو بکنی، منچستر هیچوقت نمیتونه در یک فصل 350-360 میلیون پوند خرج کنه، همون 160-150 میلیون پوندی که خرج میکردیم در چند فصل گذشته، سقف ریخت و پاشمون بوده، الان این همه ضعف داریم، نمیدونم چطور میشه این همه ضعف رو در یک فرصت نقل و انتقالاتی برطرف کرد، شاید اعتماد به آکادمی بهترین کار باشه، ولی برای این کار، باید حداقل یکی دو فصل به این جوونها بازی بدیم و در حال حاضر خیلی هاشون حتی یک دقیقه هم بازی نکردن، فکر میکردم که تو این چند بازی حداقل گومز و چانگ و حتی گارنر بازی بهشون برسه...
امیدوارم که تو این وضع سخت باشگاه، مجبور نشیم یه چیزی شبیه وضعیت بایرن رو تجربه کنیم و یه وقت گذار از تیم رو تجربه کنیم، چون واقعا به قهرمانی در یک جام معتبر، احتیاج داریم...
البته سولسشر گفته که برگشتن باشگاه به وضعیت عادیش، حداقل 2 فصل طول میکشه...
ببینیم که این وودوارد بی عرضه، کمی از خودش عرضه نشون میده و بازیکنهای درست رو به باشگاه میاره...:general710: