• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
حالا کمی آروم بشیم، من خونه رو گذاشتم رو سرم و نزدیک از خونه بیرونم کنن!!!!!!!:p:D:D
سرم داره درد میکنه از شدت استرس!!!!!!
تبریک بابت برد، تبریک بابت بازی هوشمندانه و با شهامت!!!!!!!!
چیزی که تو بازی رفت انجام ندادیم رو الان انجام دادیم!!!!!!!!
فرد یکی از بهترین بازیکنهای زمین بود و من واقعا نمیدونم که چرا فرد رو بازی نمیده سولسشر!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
اره فرد خوب بود و تیم رو با خونسردی رو به جلو هدایت میکرد یه چیزی شبیه آندرا پیرلو (البته نه در حد اون)

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
من کمتر از ۶ ساعت دیگه امتحان علوم پایه دارم،همه رفیقا و همکلاسیام خوابن،داشتم اخرین نکاتی که نوشته بودم مرور میکردم،وقتی دیدم رفت سمت var,اصلا دیگه درسو ول کردم،دیگه دل تو دلم نبود تا اخرین لحظه،همه رو بیدار کردم با سروصدام،چه شبی شد امشب،،،،،،

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
بعد مدت ها گریه کردم ...
چیکار کردی اوله
چیکار کردین بچه ها
گلوم جر خورده ...

اصلا نمیدونم چی بگم
باورم نمیشه ...

خدا منچستر رو در آغوش گرفته !!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
glory glory man united
امشب یکی از تاریخی ترین صعودهای یونایتد با برد در خانه حریف و سه بازیکن از تیم جوانان و ده مصدوم و مربی موقت رخ داد اینه فرق بینه پولهای عرب ها و تیمی با پیشینه یونایتد!!!

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
من هنوز تو این فکرم داور چرا اینقدر وقت تلف شده رو ادامه داد دقیقه ۹۱ رفت سمت VAR کلا باید ۹۳ دقیقه میگرفت یعنی ۲ دقیقه تلف شده اما تا دقیقه ۹۹ ادامه داد

Sent from my iPhone using Tapatalk

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
تبریک حسابی :cool:
شاید این بازی در جرگه خفن ترین و هیجان انگیز ترین بازی های یونایتد بود که به عمرم دیدم (فینال 2008 از شدت هیجان:general107: جلوی تلویزیون خوابم برد بیدار شدم فهمیدم قهرمان شدیم لذا اون بازی رو ندیدم :general106:)

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
glory glory man united
امشب یکی از تاریخی ترین صعودهای یونایتد با برد در خانه حریف و سه بازیکن از تیم جوانان و ده مصدوم و مربی موقت رخ داد اینه فرق بینه پولهای عرب ها و تیمی با پیشینه یونایتد!!!
مطمئن نیستم ولی یه جا خونده بودم هیچ تیمی تا حالا تو تاریخ سی ال نشده بود بازی رفت رو تو خونش ۲-۰ ببازه و بازی برگشت صعود کنه، همچین کام بکی بووود
.........
یه نکته خیلی مهمم ذشفورد بود، با این ک خیلی روز خوبی نداشت، ولی تو این سن، تو اون جو ورزشگاه، تو همچین لحظه ای اونجوری پشت پنالتی رفتن و اونجوری گل کردنش واااقعا جیگر میخواست
لعنتیا من خوابم نمیبره دیگهههه

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
ولی من اگه جای رشفورد بودم بعد پایان بازی یه ابجو به این شکل جلوی دیماریا و هوادارانشون مینوشیدم
01def9578af209856fabdb3957ba48a1.jpg

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
مطمئن نیستم ولی یه جا خونده بودم هیچ تیمی تا حالا تو تاریخ سی ال نشده بود بازی رفت رو تو خونش ۲-۰ ببازه و بازی برگشت صعود کنه، همچین کام بکی بووود
.........
یه نکته خیلی مهمم ذشفورد بود، با این ک خیلی روز خوبی نداشت، ولی تو این سن، تو اون جو ورزشگاه، تو همچین لحظه ای اونجوری پشت پنالتی رفتن و اونجوری گل کردنش واااقعا جیگر میخواست
این آمار پخش شده و درسته ضمن اینکه اولین پنالتی راشفورد ۲۱ ساله بود این بازی خیلی خیلی بازی مهمی خواهد بود چرا که نشون داد پول لزوما شخصیت نمیاره

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
.........
البته منچستر در مقابل یووه، یکی از تاریخی ترین کامبکهارو زده قبلا، ولی مقایسش با این تیمی که این همه مصدوم داشته و با تیم نوجوانان به بازی اومده، خیلی فرق داره!!!!!!
یک بار دیگه ثابت کردیم که سلطان کامبک تاریخ فوتبال هستیم!!!!!!!!

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
.........
درسته هیچ تیمی نتونسته بود تا حالا وقتی دو هیچ توی خونه بازی رفت رو باخته بوده صعودکنه.
تبریک به من یویی های عزیز. سولشیر به تنها روش ممکن بازی کرد و خیلی چسبید این صعود. واقعاً ارزش معنویش در حد قهرمانی سی اله. تیمی که برای یازده نفر فیکسش مشکل داشت. تعویضی هاش از تیم جوانان با تجربه نزدیک به صفر اومده بودن. ترکیب اصلیش هیچ استراحتی نداشته این چند وقت. واقعاً عالی و قهرمانانه بود. رشفورد بازیکن با کلاسیه. خیلی پخته تر از سنشه.
واقعاً با بودن سولشیر با کاریزما منچستر هیج نیازی به نق زنهایی مثل پوچ و غیره نداره.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
.........
فکر میکنم بارسا هم چنین کاری رو کرد بازی 4-0 باخته رو به همین پاریس 6-1 کردش البته یادم نیست تو خونه باخته بود یا نه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
فکر میکنم بارسا هم چنین کاری رو کرد بازی 4-0 باخته رو به همین پاریس 6-1 کردش البته یادم نیست تو خونه باخته بود یا نه
بچه ها گفتن خودمم چک کردم دیدم درست بوده نداشتیم تا حالا
بارسا هم تو پاریس ۴ تا خورده بود خونه خودش برگشت

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244

بارسا تو پاریس باخت تو نوکمپ کام بک زد فرق داشت

ZZZedbazi

Registered User
لایک‌ها
333
چه شبی‌بود امشب‌واقعا افتخار میکنم که طرفدار یوینایتدم ، اصالت افتخار و غرور اینه منچستر‌ ، و اینکه امشب‌تولد دیود گیلمر‌ هم بود خلاصه که خیلی حال داد ❤️ تبریک به همه یوینایتدی ها

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
این وقت اضافه چی بود داور گرفت؟ دو دقیقه نهایت دیگه پنج دقیقه نداشت. کلش سه دقیقه اعلام کرده بود. کل سه دقیقه هم رو تلف کرده بودن باز سه دقیقه باید میگرفت. فکر کنم خودش واسه پنالتی توی شک افتاده بود داشت زمان میخرید بلکه اتفاقی بیافته روی دروازه من یو.
سرالکس چقدر خوشحال بود. لپاش گیلاسی شده بود.

بالا