مگوایر که رسما مشخص هست که ذخیره هست. این بازی هم به این دلیل به مگوایر و لیندلوف بازی داد چون بازیهای اینده سخته و واران و مارتینز باید فیکس باشن
بیساکا به نظر من در دفاع خوب بود اما خب همونطور که شما قبلا هم اشاره کردی در حمله واقعا فلجه
فان دبیک تا قبل از مصدومیتش هم خوب بازی نمیکرد. بنده خدا مصدومیتش خیلی سخت بود و فکر کنم برای مدتی رفت بیمارستان
تو حمله هم الانگا رو باید رد کنن بره. مارسیال هم نشون داده که برای قهرمانی نمیشه روش حساب کرد چون تک موقعیت ها رو نمیتونه گل کنه. دیشب هم فرصت داشت اما خراب کرد
در مورد جوونها گفتی. یه گارناچو رو بازی داد که خب یه تیر دروازه زد. یه پاس گل داد.
انتونی که بازی نکرد اصلا
بازی خوب شاو واقعا عالی بود
دیشب فرد هم از اون زمانیکه اومد تو بازی خیلی خوب بازی کرد و دهن من یکی باز مونده بود
دالو هم یکی 2 تا شوت زد که خب مشخص بود اماده نیست
به نظر من تیم خوب بود. اما در فاز دفاعی ضعف زیاد داشتیم و اگه دخه آ نبود بعید نبود نتیجه مساوی بشه
جلو تیمهای قدر مثل سیتی و ارسنال و لیورپول و چلسی با این دفاع حرفی برای گفتن نداریم.
هنوز فاصله داریم با سیتی و لیورپول و باید کار بشه
این تیم اول از همه یه مهاجم قاتل میخواد. یکی مثل اوسیمن یا ولاهوییچ. یکی که اگه در حد و اندازه هالند نیست. 60 70 درصدش باشه و موقعیت ها رو گل کنه.
بیساکا به نظر من در دفاع خوب بود اما خب همونطور که شما قبلا هم اشاره کردی در حمله واقعا فلجه
فان دبیک تا قبل از مصدومیتش هم خوب بازی نمیکرد. بنده خدا مصدومیتش خیلی سخت بود و فکر کنم برای مدتی رفت بیمارستان
تو حمله هم الانگا رو باید رد کنن بره. مارسیال هم نشون داده که برای قهرمانی نمیشه روش حساب کرد چون تک موقعیت ها رو نمیتونه گل کنه. دیشب هم فرصت داشت اما خراب کرد
در مورد جوونها گفتی. یه گارناچو رو بازی داد که خب یه تیر دروازه زد. یه پاس گل داد.
انتونی که بازی نکرد اصلا
بازی خوب شاو واقعا عالی بود
دیشب فرد هم از اون زمانیکه اومد تو بازی خیلی خوب بازی کرد و دهن من یکی باز مونده بود
دالو هم یکی 2 تا شوت زد که خب مشخص بود اماده نیست
به نظر من تیم خوب بود. اما در فاز دفاعی ضعف زیاد داشتیم و اگه دخه آ نبود بعید نبود نتیجه مساوی بشه
جلو تیمهای قدر مثل سیتی و ارسنال و لیورپول و چلسی با این دفاع حرفی برای گفتن نداریم.
هنوز فاصله داریم با سیتی و لیورپول و باید کار بشه
این تیم اول از همه یه مهاجم قاتل میخواد. یکی مثل اوسیمن یا ولاهوییچ. یکی که اگه در حد و اندازه هالند نیست. 60 70 درصدش باشه و موقعیت ها رو گل کنه.
تبریک بابت یه نتیجه خوب دیگه...
با یک بازی کمتر، هم امتیاز نیوکاسل هستیم در رتبه چهارم جدول، به نظر میرسه که نیوکاسل، رقیب اصلی ما واسه گرفتن سهمیه مستقیم چمپیونزلیگ هستش...
از همکاری جوونهای تیم اون جلو، اصلا خوشم نمیاد، هر موقع هر کدومشون میان تو زمین، فقط به خودشون فکر میکنن و میخوان خودشون رو نشون بدن، شاید بهش بشه اینجوری فکر کرد که بازیکن جوون اینجوری هستش، ولی مربی این وسط چکار میکنه؟ نباید گوششون رو بگیره و ازشون فوتبال بازی کردن بخواد؟؟
واقعا اریکسن، بهترین خرید امسالمون بوده، بهترین هافبکمون بوده و فرناندز رو حسابی از دید دور کرده...
فقط میخوام بدونم که تا کی میخوایم از امثال عنسیال، گوهساکا، عنوایر و فن دبیک(فکر کنم که ترکید و رفت واسه 6 ماه مصدومیت) تو این تیم ببینیم؟ خود تن هاخ متوجه نمیشه یعنی که چقدر آشغال هستن؟ عنوایر که رسما نقش شلغم رو بازی میکنه تو دفاع، جالبه که تا یه توپی هم بهش میخوره، تماشاچی ها، تشویقش میکنن!!! انگار که یه بچه عقب افتاده یه توپی بهش خورده باشه و رفته باشه تو گل...
واقعا ضعف مهاجم داریم، اگه یک بازی رشفورد نباشه و هافبک ها هم روی فرم نباشن، واقعا نمیدونم که جور تیم رو کی میخواد بکشه..مگوایر