• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
امیدوارم خبر درست باشه!
هافبک تهاجمی خوبی باید باشه :)

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
Crewe Alexandra دسته اوله؟

نه. دسته دو هست.

-----------

Berba: I’d Never Do What Tevez Did

Dimitar Berbatov is leaving United this summer but insists he would never behave like Carlos Tevez has since leaving the club.

“Tevez did ​​it out of spite,” Berbatov told BG TV. “But I wouldn’t do something like that. I had the opportunity to sign for City but I chose United. City are the champions but to me they just bought the title. They bought so many players. I’m sure next year Manchester United will be on top again. Ferguson is honest. He knows how to talk to anyone. After meeting with him you go out so motivated. You want to conquer the world. Before the start of this season, I spoke with Ferguson and asked him if he’ll rely on me. He said to me that he needed me and that I’d play. I’m looking for answer myself why I was sitting on the bench. I spoke with Ferguson about ten times. I was fighting for my place and I was trying but obviously the team will rely on young players.”​

:cool:

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
Dimitar Berbatov is leaving United this summer but insists he would never behave like Carlos Tevez has since leaving the club.
“Tevez did ​​it out of spite,” Berbatov told BG TV. “But I wouldn’t do something like that. I had the opportunity to sign for City but I chose United. City are the champions but to me they just bought the title. They bought so many players. I’m sure next year Manchester United will be on top again. Ferguson is honest. He knows how to talk to anyone. After meeting with him you go out so motivated. You want to conquer the world. Before the start of this season, I spoke with Ferguson and asked him if he’ll rely on me. He said to me that he needed me and that I’d play. I’m looking for answer myself why I was sitting on the bench. I spoke with Ferguson about ten times. I was fighting for my place and I was trying but obviously the team will rely on young players

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
fmanuwpgq62q92h3fo0f.jpg

19zgn5p0ymoel24smge.jpg

پاتریس اورا عقیده دارد که کارلوس توز فاقد هرگونه احترامیست، پس از در دست داشتن یک بنر تمسخر آمیز در وصف سر آلکس فرگوسن.
پاتریس اورا در این باره گفت: من از نگرش کارلوس توز در مقابل سر آلکس فرگوسن بسیار شگفت زده شدم. من درباره چنین احساسی در رابطه با سر آلکس فرگوسن مطمئن نیستم، اما مطمئنم که این بر روی وی تأثیر گذار نیست. این بی احترامیست. کارلوس توز 2 سال را در این باشگاه گذارند و تحت رفتار سر آلکس فرگوسن بسیار خوب شد، پس من نمیدانم که این یک واکنش یا حقیقت در مورد وضعیت او بود.
کارلوس توز 28 ساله هنگامی که برای استراحت به آمریکای جنوبی رفت هنوز هم بر روی این موضوع مصر بود. باشگاه منچسترسیتی بیانه ای صاد رکرد و از رفتار کاپیتان سابق خود عذر خواهی کرد. اما پاتریس اورا باور دادر که رقبای باشگاه منچستر یونایتد به همان اندازه گناه کار هستند که در زمان پیوستن کارلوس توز به باشگاه منچسترسیتی پوستر به شهر منچستر خوش آمدی را منتشر کردند.
مدافع کناری 31 ساله در ادامه افزود: طعم این پوستر بسیار بد بود، هیچ کس از باشگاه منچستر یونایتد قدردانی نکرد. کارلوس توز یک فرد بالغ است، برای باشگاهی دیگر بازی میکند و در مقابل رفتار خود مسئول است. این شرم آور است زیرا او همیشه در باشگاه منچستر یونایتد محترم بود و همچنان با برخی از بازیکنان این باشگاه در تماس است. اما من حالا هیچ ایده ای ندارم که چه اتفاقی افتاده.
پاتریس اورا که اصرار دارد تیم منچستر یونایتد به واسطه تجربه، در فصل آینده به مراتب قوی تر ظهور خواهد کرد، در ادامه تصریح ساخت: این یک شکست بد طعم است چراکه ما جام را در دقایق آخر مسابقه نهائی از دست دادیم. اما این ما را برای احیای جام در فصل آینده قوی تر و مصمم خواهد ساخت. تیم منچسترسیتی احتمالاً این استدلال را خواهند داشت که آنها پیروز هر 2 دیدار دربی شدند پس آنها شایسته قهرمانی هستند. اما در طول مسابقات تفاوت چندانی میان 2 تیم نبود. یک فصل بودن یک عنوان برای باشگاه منچستر یونایتد بسیار نادر است، بنابراین ما باید از این به عنوان یک چیز مثبت برای فصل آینده استفاده کنیم.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
hazard پس از بازی دیشب به خبرنگاران گفته که هنوز تصمیم نهاییش رو نمیتونه اعلام کنه چون قطعی نشده.... ولی همچنان منابع غیر موثق اصرار دارند که نظر وی یونایتد هست...

1117d08b59866c8cba83fb497f999ae9_500x240.jpg

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
برباتف: شان من نشستن روي نيمکت نيست

مهاجم تيم فوتبال منچستريونايتد بر اين باور است دوران حضورش نزد شياطين سرخ اولدترافورد بسر آمده است.

00026225.jpg

به نقل از اسکاي، ديميتار برباتف در روزهايي که فصل استراحت تابستاني پس از خاتمه ليگ برتر شروع شده،‌ در تعطيلات نيز به فکر آينده خود است. در شرايطي که سرآلکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد اظهار داشته اين مهاجم مي‌تواند پس از گلزناني همچون وين روني، ‌دني ولبک و خاوير هرناندز به عنوان گزينه چهارم خط حمله سرخ‌پوشان به فعاليت ادامه دهد، گلزن بلغاري به حضور در تيمي ديگر مي‌انديشد.

وي گفت:‌ فکر مي‌کنم دوران حضورم در منچستر به آخر رسيده باشد. مدت‌هاست احساس مي‌کنم عضوي مورد قبول در تيم نيستم.

گلزن پيشين تاتنهام ادامه داد: به گمانم در چند مقطع کارهاي خوبي در اينجا انجام دادم. اما از اين که به چنين نقطه‌اي رسيده‌ام تا حدي ناراحتم. فکر نکنم سزاوار اين وضعيت باشم.

ستاره اسبق بايرلورکوزن آلمان که از 4 فصل قبل در خدمت شياطين سرخ منچستر است، مي‌گويد فرگوسن به عنوان مربي مخالفتي با ادامه حضورش نخواهد داشت. اما او دوست ندارد بماند و گزينه آخر خط آتش تيمش باشد.

وي گفت: من شايد 10 مرتبه يا بيشتر با فرگوسن صحبت کرده‌ام. مرتب گفته مي‌توانم در ترکيب اصلي حضور داشته باشم؛ اما هميشه به جاي حضور در ميدان،‌ روي نيمکت قرار داشتم. شان من نشستن روي نيمکت نيست. از انجام اين جلسه‌هاي بي‌فايده خسته شدم و تمامش کرده‌ام. ديگر برايم مثل روز روشن است که اقدام به ترک يونايتد خواهم کرد.

برباتوف ادامه داد: بر اين اساس اکنون دنبال تيمي جديد هستم. معتقدم هنوز مي‌توانم در بالاترين سطح فوتبال بازي کنم.

انتشار اين اظهارات از سوي وي در حالي است که رسانه‌هاي اروپايي گزارش کرده‌اند چندين تيم برجسته اروپايي خواهان استخدام او هستند. از جمله منچسترسيتي، همشهري يونايتد‌ها و قهرمان فصل اخير نيز گفته مي‌شود يکي از تيم‌هاي خواهان او است.

با اين حال مهاجم بلغاري مي‌گويد: من شخصيتم را حفظ خواهم کرد و بطور قطع به منچسترسيتي نخواهم رفت. در گذشته با پيشنهاد اين تيم مواجه شدم و مي‌توانستم آن را انتخاب کنم؛ اما يونايتد را برگزيدم.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
با چند تا خبر از نقل و انتقالات اومدم :دی!

منچستریونایتد دوباره داره سرِ خریدن بازیکن خسیس بازی در میاره !
دورتموند حدود 14 میلیون پوند برای کاگاوا که 1 سال از قراردادش مونده پول میخواد ( که البته زیاده !) ولی منچستر فقط حاضره 7 میلیون بده !
ManUnitedOnly.com | Man United can’t agree a price for Shinji Kagawa

خبر دیگه در مورد موسی دمبله است که ظاهرا با این اوصاف شانس زیادی برای ترانسفر به باشگاه داره ...

ManUnitedOnly.com | Sir Alex Ferguson steps up the chase for Fulham star

یه خبر دیگه هم این بود که بچه ها عکسش رو از تلوزیون اسکای گذاشتن !
همونجور که منابع غیر رسمی گفتن ، شانس یونایتد برای جذبش بیشتر از بقیه است !

484392_412837655403167_184294368257498_1486447_492823826_n.jpg
اینم مصاحبه ی دیشب هازارد بعد از هت ریکش :

ManUnitedOnly.com | Chelsea leading Manchester United in striker hunt

اینم یه خبر از سایت فیک و تقلبی که برای منچستر یونایتد درست کردن و گفتن که اون رو منچستر جذب کرده !
Manchester United sign Eden Hazard - Official Manchester United Website

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
اينم اولين خريد امسال ! كه 4 ميليون پوند هزينه داشت ...

67473285195150959734.jpg

ایشون هم روز یکشنبه قراردادش قطعی میشه ...
The Daily Mail reckons United have tied up a first summer signing in the shape of Nick Powell. The report states a £4million deal has been agreed with Crewe for the 18-year-old, who will represent Alex at Wembley in the League Two play-off final. Sir Alex has watched Powell but, of course, there has been no official word yet on any transfer.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
یه خبر جدید از هازارد :

این سایت ادعا میکنه که هازارد به چلسی متقل شده و بعد از اینکه آبراموویچ ، دی ماتئو رو به عنوان مربی اصلیشون معرفی کنه ، توی کنفرانس مطبوعاتیش این خبر اعلام میشه !
حالا نمیدونم این ادعا چقدر دقیقه:

Eden Hazard makes a shocking move to Champions League winners Chelsea | Soccer | UEFA Champions League | champions league

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
اوه اره خودم بالا رو چک کردم دیدیم اشتباه : ))
ولی خوب درستش کرده :دی چلسی که قهرمان شد حدس میزدم وارد ماجرا شه
متاسفانه منچستر از لحاظ مالی با این دو تا انگلیسی شانسی نداره چون این قدرا خرج نمی کنه
فقط در صورتی خود بازیکن بخواد بیاد باید امیدوار باشیم
امیدوارم امسال یک 7 ستاره بگیریم

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
c0ffpgse2z7rcj7yj2.jpg

ادوین وندرسار از داوید دهئا برای تبدیل شدن به یک افسانه در باشگاه منچستر یونایتد حمایت کرده است.
داوید دهئا اولین فصل مخلوط در ورزشگاه اولدترافورد را متحمل شد، پس از اینکه سر آلکس فرگوسن برای جانشینی ادوین وندرسار، وی را با مبلغ 17.8 میلیون پوند از باشگاه اتلتیکو مادرید خریداری کرد.
ادوین وندرسار در این خصوص اظهار کرد: شاید جا پای من گذاشتن دشوار بود. این میتواند اتفاق بیفتد، مردم مرا با پیتر اشمایکل مقایسه میکردند و شاید در حال حاضر داوید دهئا را با من. داوید دهئا باید این را نادیده بگیرد و بازی خود را انجام دهد. اریک استیل، مربی دروازه بانان و سرمربی هر 2 به او کمک خواهند کرد و امیدوارم فصل آینده وی از همان ابتدا آماده باشد. داوید دهئا در فصلی که گذشت انتقاداتی دریافت کرد اما هنگامی که جوان بودم اشتباهاتی در تیم آژاکس آمستردام داشتم، و همچنین در تیم یوونتوس و در تیم منچستر یونایتد. نکته اصلی این است که شما چگونه در بازی آینده بهبود میابید، و یا بازی خود را انجام میدهید. او این کار را انجام داد، او به بازیکن مهمتری در این فصل تبدیل شد و سیوهای خوبی داشت.
ادوین وندرسار در انتها تصدیق کرد: من داوید دهئا را کوتاه ( کوچک ) ندیدم، پس در واقع گفتن اینکه او چه قدر بزرگ است دشوار است. اما من مطمئنم که باشگاه منچستر یونایتد همه اینها را هنگام امضاء قرارداد با وی میدانست، بنابراین از آنچه انتظار میرود آگاهی داشتند.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
q65c07dfixt9htpzo6jx.png

دیمیتار برباتوف اعتراف میکند که زمان خروج او از باشگاه منچستر یونایتد جاری شده است، اما اصرار دارد که وی هنوز هم میتواند در بالاترین سطح بازی کند.
مهاجم 31 ساله فرصتهای محدودی در 2 سال گذشته برای قرار گرفتن در تیم اول داشته، و او مدعیست که سر آلکس فرگوسن وعده های خوبی برای دادن فرصتهای بیشتر به وی نداده است.
دیمیتار برباتوف در مصاحبه با روزنامه The Sun، چاپ انگلستان، در این باره توضیح میدهد: "ما 10 بار صحبت کردیم، او به من گفت که جایی برای من وجود خواهد داشت اما من بر روی نیمکت باقی میمانم. زمان خروج من از باشگاه منچستر یونایتد فرا رسیده، من دیگر احساس نمیکنم یک بخش با ارزش از این تیم باشم. من فکر میکنم در چند فرصتی که به دست آوردم خوب کار کردم. من از این اتفاقی که رخ داده کمی ناامیدم و فکر نمیکنم سزاوار آن بودم. اما من شرافت و عزت دارم و به چنین جلساتی نخواهم رفت ( اشاراه به حرکت توهین آمیز اخیر کارلوس توز )، این واضح است که من در حال رفتن از باشگاه منچستر یونایتد هستم، این پرواضح است که من مجبور به ترک باشگاه هستم".
مهاجم بلغاری در انتهای صحبتهای خود تصریح کرد: "من به دنبال جای جدیدی هستم، من میدانم که هنوز میتوانم در بالاترین سطح بازی کنم".

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
لحظه ای که خبر گل سوم سیتی به ورزشگاه ساندرلند میرسه

06995108064444152383.jpg

45819836957358804248.jpg

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
به دنبال وارث جديد شماره 7 منچستر/ يادداشت ويژه: پسرِ هفتمِ هفتمين پسر!

هدف فرگوسن ساختن تيمي مشابه بارسلوناي گوارديولاست و اين پروژه يك "هفت افسانه‌اي" مي‌خواهد. به زودي تاريخ منچستريونايتد " پسرِ هفتمِ هفتمين پسر" جديد خود را خواهد شناخت.

187549hp2.jpg

سايت گل – عدد هفت در فرهنگ‌هاي مختلف بشري مفاهيم خاصي را نشان مي‌دهد. گاه به معناي رقمي است مقدس و برخي اوقات داراي نيروي شيطاني درنظر گرفته شده است. چندي پيش داشتم به يك قطعه موسيقي قديمي از گروه هِوي مِتال بريتانيايي "آيرون مِيدن" با عنوان " پسرِ هفتمِ هفتمين پسر" (1988) گوش مي‌دادم كه اين اصطلاح نظرم را جلب كرد. طبق يك افسانه‌ي فولكلوريك بريتانيايي، اگر پسر هفتم خانواده‌اي داراي هفت پسر شود به شرط آنكه بين اين پسرها، اولاد مونث به دنيا نيامده باشد، پسر هفتم هفتمين پسر داراي نيروهاي خارق‌العاده‌اي خواهد شد.

اقوام بريتيش درباره‌ي اين افسانه اختلافاتي دارند. ايرلندي‌ها معتقدند پسر هفتم هفتمين پسر داراي توان شفادهندگي است. انگليسي‌ها و اسكاتلندي‌ها بر اين باورند كه اين هفتمين پسرِ پسر هفتم انساني است گرگ‌نما با قدرت‌هاي جادويي. اين باورها كم و بيش در ميان انگلوساكسون‌هاي امريكاي شمالي نيز وجود دارد. برخي از اين داستان‌ها معتقد به نيروي خدادادي يا تواني است كه خدايان در اختيار اين پسر قرار داده‌اند و بعضي ديگر از حكايات، قدرت شيطاني را عامل شگفت‌انگيزي فرزند مذكر هفتم مي‌دانند. به هرحال همه مي‌دانيم كه در فوتبال نيز عدد هفت پرطرفدار و مهم است، به‌ويژه در بعضي تيم‌هاي فوتبال كه پيراهن شماره 7 جايگاه خاصي دارد.

افسانه‌ي هفت

منچستريونايتد باشگاهي است كه پيراهن شماره 7 آن بسيار براي هوادارانش مهم است و بخشي از تاريخ افتخارات‌شان را تشكيل مي‌دهد. شماره هفت‌هاي افسانه‌اي آنان معمولاً جزو بهترين فوتباليست‌هاي تاريخ بوده‌اند. "جيمي ديلِيني" اسكاتلندي نخستين هفت مقدس يونايتدي‌ها بوده است. ديليني اولين بازيكني است كه سرمت بازبي بزرگ در سال 1946 وي را از گلاسكو سلتيك به مبلغ 4000 پوند به منچستر آورد. "جورج بِست" معروف به «پله‌ي سپيد» محبوب‌ترين هفت يونايتد در دهه شصت ميلادي بود. اين بازيكن ايرلندشمالي‌تبار از 15سالگي در اولدترافورد بازي و 470 بار پيراهن سرخ بر تن كرد و 179 گل براي باشگاه به ثمر رساند. تامي داچرتي سرمربي شياطين در سال 1975 "استيو كاپِل" جوان را از ترانمر روورز خريد و جانشين جورج بِست كرد. وي تا سال 1981 حدود 207 بار پيراهن هفت را پوشيد. اما دوست‌داشتني‌ترين كاپيتان تيم ملي انگلستان در دهه هشتاد كسي نبود جز "برايان رابسون" كه به سال 1981 توسط ران اتكينسون سرمربي وقت يونايتد از وست برومويچ البيون به منچستر آورده شد. رابسون جزو معدود بازيكناني بود كه پس از آمدن سرالكس فرگوسن در كنار وي ماند و تجربياتش را در اختيار جوجه‌هاي فرگي قرار داد. رابسون 461 بازي براي شياطين سرخ انجام داد و 99 گل در كارنامه‌اش به چشم مي‌خورد.

اما 1992 شوكي بزرگ اتفاق افتاد: سرالكس، اريك كانتونا بازيكن ياغي ليدزيونايتد را با كمتر از يك ميليون دلار به دام انداخت، آن هم از تيمي كه به مانند ليورپول يك دشمن قديمي است! حال شايد بهترين شماره 7 تاريخ يونايتد زاده شده است. كانتونا بسيار زود قلب هواداران را تسخير كرد و پنج سال بازي در "تئاتر روياها" و به ثمر رساندن 80 گل، وي را در 30سالگي به بازنشستگي رساند ولي كيفيت بالاي بازي وي، "شاه اريك" را هفت جاودانه منچستر كرد. پس از كانتونا، ديويد بكام جوان، هفت‌پوش شد و به افسانه جوجه‌هاي فرگي پيوست. سانترهاي بي‌نقص، ضربات آزاد مرگبار و پاس‌هاي دقيق وي، كم‌تكنيك بودنش را پوشش مي‌داد. اين شماره هفت در سال 2003 پس از 6 سال پوشيدن پيراهن مقدس به دليل اختلاف با فرگوسن به رئال مادريد تبعيد شد! اكنون موقع نمايش هفت ديگري است: كريستيانو رونالدو. جوانكي پرتغالي و گمنام كه با مبلغ حدود 12ميليون پوند از اسپورتينگ ليسبون خريداري و در كمال تعجب صاحب پيراهن افسانه‌اي مي‌شود. او به تدريج زير نظر فرگوسن رشد مي‌يابد و در سال 2008 قهرمان چمپيونزليگ شده و توپ طلاي اروپا را به دست مي‌آورد. اين شماره هفت فوق‌العاده به مبلغ 80 ميليون پوند به رئال مادريد فروخته شد و به اين ترتيب ركورد نقل و انتقال تمام تاريخ را به نام خود ثبت كرد. آخرين هفت افسانه‌اي در اختيار مايكل اوون قرار گرفت. شايد كم‌فروغ‌ترين در ميان اين وارثان هفتمين پسرِ پسر هفتم، اوون بود. البته بيشتر اوقات مصدوميت‌هاي طولاني‌مدت، مايكل را بيشتر به امانتدار پيراهن 7 مبدل كرده بود. اكنون با خداحافظي اوون از يونايتد، افسانه "پسرِ هفتمِ هفتمين پسر" شياطين سرخ دوباره به دنبال قهرمان بعدي است ...

هفت افسانه‌اي

كانديداي هفت مقدس منچستري‌ها كيست؟ چه نام‌هايي به گوش مي‌رسد؟ هر كسي هست بايد قدرتي خارق‌العاده داشته باشد زيرا او "پسرِ هفتمِ هفتمين پسر" است! تام كلورلي جوان از خانواده يونايتد؟ وي بالقوه هافبك ايده‌آلي براي اين پُست مي‌نمايد اما مصدوميت‌هاي پي در پي و طولاني‌مدت تام را از كيفيت لازم دور كرده است. ادن آزارد بلژيكي، جوان باتكنيك ليل فرانسه؟ بسيار مناسب است ولي آيا ادن مي‌تواند از وسوسه پول‌هاي زياد منچسترسيتي بگذرد و راه افسانه‌اي 7 شيطان سرخ را برگزيند؟ شايد كريستين اريكسن دانماركي، شماره 8 فعلي آژاكس؟ بازيكن جوان و خوش‌آتيه‌اي است اما با توجه به اعلام مدير برنامه‌اش مبني بر ماندن وي در آژاكس براي حداقل يك فصل ديگر و تمديد يكساله قرارداد پل اسكولز، بعيد است پسر هفتم او باشد. نيكلاس گايتان از بنفيكا؟ درخشش اين آرژانتيني جوان در برابر يونايتد در دور گروهي چمپيونزليگ شانس پيوستن وي به منچستر را بالا برده است اما اينكه صاحب پيراهن 7 شود در ترديد است.

مي‌توان حتي به وسلي اسنايدر هم فكر كرد؟ وسلي فصل پيش تا آستانه يونايتدي شدن پيش رفت اما بخاطر عدم توافق براي حقوق درخواستي در اينتر ماندگار شد. او شايد اين فصل بيايد. شينجي كاگاواي ژاپني هافبك-مهاجم بورسيا دورتموند، مي‌تواند افسانه هفت سامورايي را زنده كند؟ لوكاس جوان اعجوبه برزيلي سائوپائولو هم يك هفت است؟ بازي وي شبيه رونالدينيو است كه روزي قرار بود 7 يونايتد شود (2003) اما شماره 10 بارسا را ترجيح داد. قدرت دريبلينگ و تكنيك فردي شگفت‌انگيز لوكاس يك هفت كلاسيك را براي منچستري‌ها به وجود خواهد آورد. رابين فن‌پرسي كاپيتان آرسنال نيز مي‌تواند هفت را بپوشد؟ خبرهاي ضد و نقيضي از عدم تمديد قرارداد فن‌پرسي با ارسنال به گوش مي‌رسد و نيز خيز احتمالي يونايتد براي جذب آقاي گل ليگ برتر در صدر شايعات فوتبال انگليس است. رابين عجب هفتي خواهد شد.

لوكا مودريچ هفت ديگري است كه سرالكس او را مي‌پسندد ولي آيا تاتنهام مودريچ را مي‌فروشد؟ نكند 7 به خود كريس رونالدو بازمي‌گردد؟ كريس اين روزها نغمه‌هاي دلتنگي براي باشگاه قديمي خود سر مي‌دهد و احتمال بازگشتش به يونايتد را رد نكرده است! ... و شايد چهره اي جديد يا نامي كه اصلاً آشنا نيست؟ 7 جديد يونايتد بايد تكنيكي ناب داشته باشد زيرا سرالكس فرگوسن به شدت نيازمند فانتزي است كه از زمان رفتن رونالدو از آن محروم بوده است. براي وين روني هنوز زوج مناسبي پيدا نشده و بازيكني تهاجمي نياز است تا روني بتواند جلوتر در باكس حريف به گلزني بيشتر بپردازد. هدف فرگوسن ساختن تيمي مشابه بارسلوناي گوارديولاست و اين پروژه يك "هفت افسانه‌اي" مي‌خواهد. به زودي تاريخ منچستريونايتد " پسرِ هفتمِ هفتمين پسر" جديد خود را خواهد شناخت و برگ ديگري از اين داستان ورق خواهد خورد.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
مقالۀ زیر رو در توصیف بازی نیک پاول خرید جدید یونایتد است از سایت ThePeaoplePerson

c54c1894-fc01-4edf-ad23-54a54b5aef77_0f7c0b9a-9f9e-4c36-9805-7c9556a2e1d1.jpg

طبق اخبار دیلی میل، باشگاه منچستریونایتد نیک پاول را با قراردادی به ارزش ۴ میلیون پوند از باشگاه کرو الکساندرا به خدمت گرفته است. اینکه این رقم صحیح است یا نه را زمان روشن می کند. از نظر کاربردی من درک می کنم که چرا سرالکس بازیکنی مانند پاول را جذب کرده است، به ویژه که ما شاهد ترک باشگاه توسط پل پوگبا به مقصد یوونتوس در هفته های آتی خواهیم بود. درحال حاضر تنها چیزی که ما می دانیم این است که سرالکس فرگوسن و مایک فیلان در اوایل این ماه برای دیدن یکی از بازیهای تیم کرو الکساندرا به ورزشگاه رفته بودند و بازی نیک پاول را از نزدیک مشاهده کردند. در روزهای آتی ما مشاهده خواهیم کرد که آیا دیلی میل این داستان را براساس واقعیت بازگو کرده است یا خیر. ولی فعلا در اینجا کمی اطلاعات را دربارۀ این بازیکن بازگو می کنیم:

نیک پاول کیست؟
او در روز بیست و سوم مارچ (سوم فروردین) سال ۱۹۹۴ در شهر کرو محلۀ Cheshire متولد شده است. اولین بازیش برای کرو را در ۱۹ آگوست سال ۲۰۱۰ در دیدار برابر چنتلهام تاون در چهارچوب لیگ قوتبال ۲ (دسته ۴) انجام داد که به شکست ۳-۲ کرو منجر شد. او در این بازی به عنوان یار تعویضی در نیمۀ دوم جایگزین کلیتون دونالدسون شد. در ژانویۀ ۲۰۱۱، با اعلام علاقۀ آرسنال، شایعۀ پیوستن او به لیگ برتر قوت گرفت.
در فصل آتی، او اولین گل دوران خرفه ای خود را در پیروزی خارج از خانۀ برابر ویمبلدون در پانزدهم اکتبر ۲۰۱۱ به ثمر رساند. در هشتم می ۲۰۱۲ (دوازده روز پیش) بی بی سی تایید کرد که فرگوسن سرمربی منچستریونایتد، دیوید مویس سرمربی اورتون و هری ردنپ سرمربی تاتنهام مایل به جذب دائم پاول هستند. هر سه این افراد تیمهای استعداد یابی خود را برای مشاهدۀ بازی پاول به ورزشگاه الکساندرا فرستادند.

بازی نیک پاول چگونه است؟
تسلط خوب روی توپ، بازیخوانی قوی و خلاقیت، نکات مثبت بازی پاول محسوب می شوند. گفته می شود که او توانایی بسیار خوبی در یافتن فضاهای خالی بازی (چه در ارسال پاس و چه در دریافت پاس) دارد. که البته این ویژگی به کمک می کند که سرعت بازی را به سود تیمش کنترل کند. او گاهی به عنوان یک هافبک جلو زن و یا حتی مهاجم دوم نیز بازی می کند. اما همچنین می تواند نقشهای عقب تری را نیز ایفا کند. علی رغم نقش هافبک و مرکزی، او همچنین توانایی بازی در هر دو جناح و همچنین بازی در نقش مهاجم را دارد. (مترجم: یهو بگو اسکولزه دیگه!!)

کارنامۀ بازیگری نیک پاول چگونه است؟
در ژانویۀ ۲۰۱۲، اعلام شد که پاول به عنوان بازیکن جوان برتر ماه دسامبر لیگ فوتبال انتخاب شده است. در بیست و هشتم آپریل ۲۰۱۲ نیز پاول تمامی جوایز سالانۀ باشگاه را از آن خود کرد و اولین بازیکن تاریخ باشگاه شد که این افتخار را کسب کرده است. از جملۀ این جوایز، برترین گل فصل بود که از فاصلۀ ۳۰ یاردی در برد ۴-۳ برابر گیلینگهام به ثمر رسانده بود. و نیز جوایز بازیکن جوان برتر سال و نیز بازیکن برتر سال. در واقع تمامی ۵ جایزۀ ممکن را برد.
کارنامۀ بازی نیک پاول:
رقابت تعداد حضور گل
NPower League۲ ۵۵ ۱۴
Football Association ۲ ۰
Football League Cup ۱ ۰
Football Trophy ۳ ۱
League ۲ Play Offs ۲ ۰
جمع کل ۶۳ ۱۵
نیک پاول همچنین چند بازی در رده های جوانان ملی انگلیس انجام داده است. او در سالهای ۲۰۰۹/۱۰ برای تیم زیر ۱۶ سال انگلیس بازی کرده است و هفت بازی کرده و یک گل به ثمر رسانده است. در فصل ۲۰۱۰/۱۱ نیز ۱۷ بازی برای تیم زیر ۱۷ سال انگلیس انجام داده است و ۵ گل به ثمر رسانده است و در حال حاضر نیز عضو تیم زیر ۱۸ ساله های انگلستان است و یک بازی برای این تیم انجام داده است.
آیا نیک پاول از آن تیپ بازیکنان هست که به کار یونایتد بیاید؟
جواب این خواهد بود که صد البته به کار یونایتد می آید. منچستریونایتد باشگاهی است که این استعداد را دارد که جوانان آینده دار را در تیم اول به بازی بگیرد. نیک پاول می تواند مثالی دیگر از این قشر بازیکنان باشد. پیش بینی می شود که او در زمان جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل، به بازیکنی کلیدی برای باشگاهش و تیم ملی تبدیل شده باشد.
در حالی که آرسنال، تاتنهام هاتسپور، اورتون و منچستریونایتد همگی این بازیکن را زیر نظر داشته اند، قطعا از کیفیتی که پاول می تواند با خود به این تیمها ببرد آگاهند. همچنین او بازیکنی ملی و انگلیسی محسوب می شود که از نظر قواعد بازیکنان خارجی لیگ برتر نیز در آینده مشکلی پیش نخواهد آمد. همچنین آمدن او به منچستریونایتد، به او تجربۀ حضور در سطح اول فوتبال را خواهد داد و او را برای بازیهای جام جهانی آتی کاملا آماده خواهد کرد.
نیک پاول یکشنبۀ هفتۀ آینده در دور پلی آف صعود به دسته سوم، برای تیم کرو به میدان خواهد رفت که این بازی مستقیما از اسکای اسپورتس پخش خواهد شد.

بالا