- نوشتهها
- 1,977
- لایکها
- 6,559
آقای سعادت من نپرسیدم که شما چرا هوادار چلسی هستی میگی باید سر زبون ها باشه والله با معیار خودت هم چلسی اون موقع یعنی سال ۹۹ هیچی نبود.....بعدشم شما سوال منو جواب ندادی رفیق آقا به من بگو وقتی فقط پول حرف بزنه چجوری میشه که فوتبال روحش حفظ بشه و به تیم های پایه و سرمایه گذاری در خود فوتبال پرداخته بشه متاسفانه باید بهتون بگم این قانون تعلیق تیمهایی که دارن ضرر مالی میدن و پول های خارج از در آمد فوتبالی بهشون تزریق میشه کاملا جدی هست و داره پیگیری میشه حالا اینم اجرا نشه بد نیست شما جواب سوال مارو بدی وقتی پول از توی فوتبال در نیاد جذابیتش چی میتونه باشه.......
من اگر ۴۰ سالم بود شاید الان هوادار لیورپول بودم همونطور که اکثر پسر عمه های من که اون سن و سالن طرفدار لوزها هستن .........شما ببین اون زمان که ما منچستر رو به عنوان تیم مورد علاقه انتخاب کردیم به خاطر کیف پول پر پول رییس باشگاه نبود بلکه به خاطر این بود که با دو سیاه در سایه مانده مثل کول و یورک بزرگی میکرد و یا پیش تر با کانتونا و بست.....نه اینکه برویم یک بازیکن سرشناس بخریم و پزش را به این و آن بدهیم که های ملت صاحب تیم ما بسیار پول های فراوانی داره....بیاید تماشا کنید چه قهرمانی های رنگینی داره واسمون میخره.....
من اگر ۴۰ سالم بود شاید الان هوادار لیورپول بودم همونطور که اکثر پسر عمه های من که اون سن و سالن طرفدار لوزها هستن .........شما ببین اون زمان که ما منچستر رو به عنوان تیم مورد علاقه انتخاب کردیم به خاطر کیف پول پر پول رییس باشگاه نبود بلکه به خاطر این بود که با دو سیاه در سایه مانده مثل کول و یورک بزرگی میکرد و یا پیش تر با کانتونا و بست.....نه اینکه برویم یک بازیکن سرشناس بخریم و پزش را به این و آن بدهیم که های ملت صاحب تیم ما بسیار پول های فراوانی داره....بیاید تماشا کنید چه قهرمانی های رنگینی داره واسمون میخره.....