• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ما باید همین سیاست مربی برای مدت طولانی رو ادامه بدیم. به نظر من بهترین گزینه همین دیوید مویس هست.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
شاید این خبر بتونه یه مقدار از ناراحتی هامون کم کنه

دوستان بازگشت مورینیو به چلسی مساوی هست با خرید های گران قیمت از اون طرف هم سیتی بیکار نمیشینه از طرفی ما رئیس رو دیگه نداریم که با دانش و تدابیرش بتونه جلوی این ها رو بگیره

مویس زمان میبره تا تو یونایتد جا بیوفته باید بهش فرصت داد خیلی فشار روش زیاد خواهد بود ولی خب همه ما باید حمایتش کنیم

شاید تا دو فصل اینده نتونیم جامی بدست بیاریم ولی باید از مویس حمایت کرد همونطور که از رئیس حمایت شد و این افتخارات رو کسب کرد

من خودم همیشه دوست داشتم در صورت رفتن رئیس مویس جانشینش بشه اینو سالهاست میگم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شاید این خبر بتونه یه مقدار از ناراحتی هامون کم کنه

دوستان بازگشت مورینیو به چلسی مساوی هست با خرید های گران قیمت از اون طرف هم سیتی بیکار نمیشینه از طرفی ما رئیس رو دیگه نداریم که با دانش و تدابیرش بتونه جلوی این ها رو بگیره

مویس زمان میبره تا تو یونایتد جا بیوفته باید بهش فرصت داد خیلی فشار روش زیاد خواهد بود ولی خب همه ما باید حمایتش کنیم

شاید تا دو فصل اینده نتونیم جامی بدست بیاریم ولی باید از مویس حمایت کرد همونطور که از رئیس حمایت شد و این افتخارات رو کسب کرد

من خودم همیشه دوست داشتم در صورت رفتن رئیس مویس جانشینش بشه اینو سالهاست میگم

مساله ای نیست. البته مویس هم مربی بی تجربه ای نیست. ولی خب باید با حقیقت کنار اومد. بالاخره یه روزی سرالکس هم باید میرفت و خب الان روزش رسیده.

من خودم فکر میکردم که بعد فینال بارسا که یونایتد باخت بازنشسته بشه اما بازم سرالکس موند و در قهرمانی رفت.

مویس هم تو اورتون بد نبوده. مربی بی دانشی نیست و خب سرالکس هم کنارش هست و بهش مشاوره میده.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
لعنت به چاکر بی همه چیز که باعث شد رئیس بدون قهرمانی اروپا تو این فصل خداحافظی کنه

David Gill: "The new manager will have to have experience in both England and European competitions."

David Gill: 'Board will take council from Sir Alex and Sir Bobby on new appointment.'

:blink:

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
هنوز تو شوک این خبرم
شاید اصلا نشه تا چند سال نیمکت ببینیم و باور کنیم سر الکس فرگوسن رو نیمکت نیست
یادش بخیر. الان خیلی حس عجیبی دارم. حس میکنم زندگی ام یه چیزش کم شده. خیلی جالبه برام. اون سر دنیا یه اتفاقی میافته که اینقدر شوکه ات میکنه
بسیاری از شادی های زندگیمو مدیون تیم محبوبم هستم. شب خاطره انگیز 99 وخوشحالی بی حد و حصرش. فرگوسن ازت ممنونیم.
. همه اینها خاطراتیه که با منچستر فرگوسن داریم. خداییش حسه عجیبیه. تصور منچستر بدون فرگوسن خیلی سخته

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
سرم اين چند وقته حسابي شلوغ بود
خبر رفتن رئيس رو از تي وي ديدم قلبم به درد اومد :(
مشخص شده كي سر مربي ميشه ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یکی تو گل یه کامنت جالبی زده

گفته حالا که داره مویس میاد یونایتد پس فلیتی و لیتون بینس رو با خودت وردار بیار اینجا.

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
درود
امروز بدترین روز عمرمه که سالهای بعدی هم چنین روزی را فراموش نمیکنم .واقعا اسطوره بود این بابا فرگی.....
هیچوقت یادم نمیره وقتی تازه شبکه 3 سیما راه افتاده بود که اونم عصرها تازه شروع میش برنامه هاش که پخش مستقیم بازیهای منچستر در راس بود اون موقع خط حمله منچستر اندی کول و یور بود و هر تیمی رو به درک واصل میکردن بازیهای اریک کانتونا هم یادم نمیره فقط ای عکس رو ببینید و خاطره ها زنده شود بابا فرگی رو ببینید؟!!
mu-30.jpg

دیوید بکام و این آخریها هم که رونالدو رو به جهان معرفی کرد بابا فرگیمون
بالاخره رفت از منچستر ولی ما هیچ وقت فراموش نخواهیم کرد این ابر مرد جهان فوتبال را

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
Rafael Nadal on twitter :

@RafaelNadal : A great career fighting for the team! Admirable #SirFerguson. Good luck in your new way.

Sky have just said there could be an announcement on Ferguson's successor this afternoon."

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842

shams03

Registered User
لایک‌ها
512
خواهشا اينقدر جو منفي نديد
خداي نكرده نمرده كه، از منچستر هم نرفته
تيم همون تيمه ، سيستم همونه ، چون فرگي هست فقط ديگه سر مسابقات رو نيمكت نميشينه
مويس هم ميدونه كه اينجا تقريبا نقش كمك مربي رو داره ، تا وقتي فرگي مديره
به نظر من چيزي عوض نشده، تازه خوشحال هم هستم كه فرگي رو نيمكت نميشينه
چون اينجوري سالم ميمونه و سالهاي بيشتري مي تونيم كنارمون داشته باشيمش

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خواهشا اينقدر جو منفي نديد
خداي نكرده نمرده كه، از منچستر هم نرفته
تيم همون تيمه ، سيستم همونه ، چون فرگي هست فقط ديگه سر مسابقات رو نيمكت نميشينه
مويس هم ميدونه كه اينجا تقريبا نقش كمك مربي رو داره ، تا وقتي فرگي مديره
به نظر من چيزي عوض نشده، تازه خوشحال هم هستم كه فرگي رو نيمكت نميشينه
چون اينجوري سالم ميمونه و سالهاي بيشتري مي تونيم كنارمون داشته باشيمش

دقیقا

با این مساله باید همینطوری برخورد کرد :) همونطور که گفتم همین که سایه فرگی بالاسر تیمه خودش غنیمته.

من مطئنم ما امسال هم جام خواهیم گرفت. مویس رو دست کم نگیرید. حتی اگه کلوپ هم بیاد اونم خیلی گزینه خوبیه. تو سطح اروپا هم کلوپ توانش رو با بضاعتی که دورتموند داشته به رخ کشیده. همون به خاک و خون کشیدن مورینیوش کلی رزومه است برای کلوپ.

اما مویس چون اسکاتلندی هم هست و در لیگ برتر هم 12 سال سابقه کار داره. کارنامه اش هم با توجه به بضاعت اورتون قابل قبوله. از همه مهمتر رفیق سر الکس هم هست و رابطه خیلی خوبی با هم دارند.

این یه دوران گذار هست. ما باز هم قهرمان خواهیم بود.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
عجب هفته ی گندی بود این هفته،اون از بازی پرسپولیس،اینم از خداحافظی رییس :(

البته اگه رییس کلا از منچستر نره که اتفاق بسیار خوبیه،میتونن با مویس یه تیم خیلی قوی تر از الان رو تشکیل بدن، رفتن فرگی در حال حاضر میتونه یه شوک بزرگ باشه برای منچستر

مورینیو اگه بخواد بیاد منچستر من تا موقعی که تو تیم هست خودم رو طرفدار منچستر نمیدونم :hmm:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود دوستان
من اول که خبر رو شنیدم واقعا تعجب کردم فک کردم شایغه هست ولی مثه اینکه واقعا جدیه
حالا کی قراره له جای رئیس بیاد مربی بشه

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
عجب هفته ی گندی بود این هفته،اون از بازی پرسپولیس،اینم از خداحافظی رییس :(

البته اگه رییس کلا از منچستر نره که اتفاق بسیار خوبیه،میتونن با مویس یه تیم خیلی قوی تر از الان رو تشکیل بدن، رفتن فرگی در حال حاضر میتونه یه شوک بزرگ باشه برای منچستر

مورینیو اگه بخواد بیاد منچستر من تا موقعی که تو تیم هست خودم رو طرفدار منچستر نمیدونم :hmm:

رفتن رئیس مثه رفتن ونگراز تیم ارسنال میموه که با رفتنش شاید خیلی از طرفداران این تیم هم کم بشن
در مورد مورینیو خودش یه مصاحبه داشته که تو رئال میمونه!!! حالا نمیدونم خبرش چقد واقعیت داره

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
ای بابا تنها جایگزین رئیس که باید 20 سال تو تیم بمونه مورینیو هست ...فصل بدون جام نداره این بابا ...... دیگه از رکورد مورینیو جلو رئیس هم همه خبر دارن .........

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
ای بابا تنها جایگزین رئیس که باید 20 سال تو تیم بمونه مورینیو هست ...فصل بدون جام نداره این بابا ...... دیگه از رکورد مورینیو جلو رئیس هم همه خبر دارن .........

فک میکنی شخصیتی که رییس داره رو مورینیو هم داره>؟

بالا