صحبت های سر الکس فرگوسن با هواداران ما
" اول از همه بگویم که من هیچ متن اماده شده ای در ذهنم ندارم فقط میخواهم هر چیزی به ذهنم میرسد را بگویم تا بتوانم نشان بدهم که این باشگاه چه اهمیتی برایم دارد .
من از منچستر یونایتد تشکر کنم . نه فقط کادر فنی و اجرایی بلکه همه شماها ... شماها فوق العاده ترین تجربه زندگی من بودید . مرسی
من بسیار خوش شانس بودم که توانستم بعضی از بهترین بازیکنان این کشور را هدایت کنم . این بازیکنان لیگ امسال را با اقتدار و شایستگی بردن پس به ان ها افرین میگویم .
بازنشستگی من به این معنی نیست که رابطه ام با این باشگاه تمام شده است . من الان میتوانم از دیدن بازی ها لذت ببرم به جای اینکه روی نیمکت زجر بکشم . اگر به ان گل های دقیقه اخر ، بازگشت ها ، حتی شکست ها فکر کنیم همه بخشی از این باشگاه بزرگمان هستند . دوران باورنکردنی بود بابت ان از همه تشکر میکنم .
میخواهم که به شما یاداور بشم که که اینجا ما اوقات بدی هم داشتیم اما باشگاه پای من ایستاد ، هیئت مدیره پای من ایستاد ، کادر فنی و بازیکنان پای من ایستاد کار شما الان این است که پای مربی جدیدتان بایستید .
قبل از اینکه کنترل احساساتم را از دست بدهم میخواهم به پل اسکولز که در پایان فصل بازنشسته میشود ادای احترام کنم . او یکی از بزرگترین بازیکنانی است که این باشگاه داشته و خواهد داشت . پل برایت ارزوی بازنشستگی خوبی میکنم هر چند میدانم که این گوشه و کنار خواهی بود تا من را اذیت کنی !
همچنین دوست دارم برای درن فلچر ارزوی سلامتی و بازگشت به میادین کنم .
من برای بازیکنان در اینده ارزوی موفقیت میکنم . من میدانم که شماها چقدر خوب هستید . میدانید که این لباس چه اهمیتی دارد و میدانید که این باشگاه چه اهمیتی برای طرفدارانش دارد . خودتان را ناامید نکنید . انتظارات از شما با رفتن من از بین نمیرود .
من دارم به خونه میروم و میخواهم که از طرف همه خانواده فرگوسن از شما تشکر کنم . مرسی "