• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
بنظر من منچستر یونایتد نیاز به هیچ خرید جدید یا بزرگی نداره (البته به جز گرت بیل)
همین بازیکنها اگه از نظر روحی و آمادگی فنی و بدنی بازسازی بشن به راحتی فصل بعد هم از مدعیان اصلی اروپا خواهیم بود در اواخر فصل قبل خصوصا بعد از حذف ناجوانمردانه مقابل رئال بازیکن ها از نظر روحی و انگیزه بسیار افت کردن
در اصل این بازیکن های ستاره نیست که تیم رو می سازه این طرح و برنامه ست که هم تیم رو می سازه هم بازیکن رو

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
F.T United 0 - 1 Singha All Stars

تشکر میکنم از مویس :hmm:

بنظر من منچستر یونایتد نیاز به هیچ خرید جدید یا بزرگی نداره (البته به جز گرت بیل)
همین بازیکنها اگه از نظر روحی و آمادگی فنی و بدنی بازسازی بشن به راحتی فصل بعد هم از مدعیان اصلی اروپا خواهیم بود در اواخر فصل قبل خصوصا بعد از حذف ناجوانمردانه مقابل رئال بازیکن ها از نظر روحی و انگیزه بسیار افت کردن
در اصل این بازیکن های ستاره نیست که تیم رو می سازه این طرح و برنامه ست که هم تیم رو می سازه هم بازیکن رو

اون ماله زمان رئیس بود که با بازیکنای معمولی تو همه جام ها مدعی بودیم و قهرمان میشدیم

من خودم مویسو خیلی قبول دارم پست های مربوط به سال های قبلو ببینید متوجه میشید که همیشه دوست داشتم مویس بعد رئیس مربی بشه

ولی واقعیت این هست که با اورتون حتی اتحادیه رو هم نبرده!

اگر دستیارای رئیس کنارش می موندن یه چیزی

حتی زمان رئیس هم ما از دست این ترکیب کم اعصابمون خرد نشد

این بازیکنا اکثرشون خیلی معمولی تر از اون چیزی هستن که فکرشو میکنید ;)

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
منم قبول دارم عمومیت بازیکنانمون معمولی هستند
ولی بزارین یکم صبرکنیم
مویس چه می کنه
حداقل تا نیم فصل صبور باشیم...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ولی بزارین یکم صبرکنیم
مویس چه می کنه

نمیخوام سیگنال منفی بدم

اما واقعا انتظارات باید از مویس کمتر بشه. اصلا نباید با فرگی که این همه سال در راس تیم بوده قیاسش کرد.

احتیاج به زمان داره.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
ولی بزارین یکم صبرکنیم
مویس چه می کنه

مویس خیلی بیشتر از یه نیم فصل وقت لازم داره.

----------

روی نتایج بازی های پیش فصل هم حساس نباشید.

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
[h=1]گرت بیل و کریستیانو رونالدو، 150 میلیون پوند
طرفداری - منچستریونایتد به سرمربی جدید خود چراغ سبز نشان داده است تا همزمان برای خرید گرت بیل و کریستیانو رونالدو اقدام کند.[/h]ظاهرا دیوید مویس، گرت بیل و کریستیانو رونالدو را برای فصل آینده در نظر دارد و مالکان باشگاه منچستریونایتد نیز موافقت خود را با درخواست او اعلام کرده اند. به گزارش Sun، سران منچستریونایتد قصد دارند مجموعاً 150 میلیون پوند را برای خرید دو ستاره پر طرفدار فصل نقل و انتقالات هزینه کنند. در شرایطی که رکورد خرید بازیکن توسط منچستریونایتد به دیمیتار برباتوف و قیمت 30 میلیون پوندی او در فصل 2007 برمی گردد، ظاهرا یونایتد قصد دارد در فصل جاری این رکورد را بشکند. مویس در مورد بودجه نقل و انتقالات گفت: به آن اندازه ای که گفته می شود نیست. اصلا بودجه مشخصی وجود ندارد، ما به دنبال بهترین بایکنان هستیم و می خواهیم سنت های باشگاه را ادامه دهیم و باشگاه به پیش برود. او در مورد رونالدو و بیل گفت: من نام بازیکن خاصی را نمی برم. اما مشخصا به دنبال بهترین بازیکنان هستیم. من فکر می کنم در دو منطقه باید تیم را تقویت کنیم. ما در میانه میدان ضعیف هستیم. همچنین ما باشگاهی هستیم که همیشه روی جوانان سرمایه گذاری می کنیم و می توانید انتظار داشته باشید که خرید های ما از آن بازه ی سنی باشد. ما تمام تلاشمان را می کنیم تا اولین خریدمان، خرید مناسبی باشد. تیم بسیار خوبی به من رسیده است و با این وجود می خواهیم بازیکنان جدیدی به آن اضافه کنیم.

دیگه خبر چاخان تر از این نشنیده بودیم...
[h=1][/h]

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
طرفداری - منچستریونایتد به سرمربی جدید خود چراغ سبز نشان داده است تا همزمان برای خرید گرت بیل و کریستیانو رونالدو اقدام کند.[/h]ظاهرا دیوید مویس، گرت بیل و کریستیانو رونالدو را برای فصل آینده در نظر دارد و مالکان باشگاه منچستریونایتد نیز موافقت خود را با درخواست او اعلام کرده اند. به گزارش Sun، سران منچستریونایتد قصد دارند مجموعاً 150 میلیون پوند را برای خرید دو ستاره پر طرفدار فصل نقل و انتقالات هزینه کنند. در شرایطی که رکورد خرید بازیکن توسط منچستریونایتد به دیمیتار برباتوف و قیمت 30 میلیون پوندی او در فصل 2007 برمی گردد، ظاهرا یونایتد قصد دارد در فصل جاری این رکورد را بشکند. مویس در مورد بودجه نقل و انتقالات گفت: به آن اندازه ای که گفته می شود نیست. اصلا بودجه مشخصی وجود ندارد، ما به دنبال بهترین بایکنان هستیم و می خواهیم سنت های باشگاه را ادامه دهیم و باشگاه به پیش برود. او در مورد رونالدو و بیل گفت: من نام بازیکن خاصی را نمی برم. اما مشخصا به دنبال بهترین بازیکنان هستیم. من فکر می کنم در دو منطقه باید تیم را تقویت کنیم. ما در میانه میدان ضعیف هستیم. همچنین ما باشگاهی هستیم که همیشه روی جوانان سرمایه گذاری می کنیم و می توانید انتظار داشته باشید که خرید های ما از آن بازه ی سنی باشد. ما تمام تلاشمان را می کنیم تا اولین خریدمان، خرید مناسبی باشد. تیم بسیار خوبی به من رسیده است و با این وجود می خواهیم بازیکنان جدیدی به آن اضافه کنیم.

[h=1][/h]

خبرنیست داداش
اون قصه های باورنکردنی خنده بازار هستا
همونه :hmm:

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670

[h=1][/h]

دهنشون سرویس :D

خوبه اینها هست ما رو بخوندونن و شادمون کنن.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
[h=1]
[h=1][/h]

این که بله ولی اخیرا مدیر اجرایی تیم مصاحبه کرده ازش پرسیدن حاضرید برای بازیکنی 60 یا 70 میلیون پوند هزینه کنید گفته البته! اگر بیل بیاد یونایتد عالی میشه

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
درسته اونها گفتن بودجه نامحدودی در اختیار داریم ولی نمیخوایم مدل بازیکن گرفتن در تیم رو تغییر بدیم ولی خریدهامون تاثیر گذار خواهد بود و به خط هافبک هم اشاره کرده......
به نظر من با گذشت زمان همه چیز مشخص میشه ولی چیزی که مشخصه مویس درسته که میگه سرالکس یک فرد دیگری بود ولی کلاً دارای ادای رییس رو در میاره هم در مصاحبه ها هم در عمل به نظر میرسه اینجوری باشه البته طبیعی هم هست و شاید خود رییس نزدیک ترین فرد به خودش رو انتخاب کرده ولی خوب مشخصاً پیامد های مثبت و منفی قابل بحثی داره...............

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
David Moyes: “I’ve got to make sure we don’t concentrate on him. Manchester United isn’t about Wayne Rooney. Manchester United is about the team, the club.

“We are talking about him now and rightly so, but what I won’t allow is Wayne Rooney to become more important than the football club and the team because that’s the heart of it.”

Rooney may not be too impressed when he reads some of his manager’s logic for keeping England’s best attacking talent Old Trafford to provide cover for leading marksman Robin van Persie.

Moyes said: “Overall, my thought on Wayne is that if for any reason we had an injury to Robin we are going to need him. Wayne’s got a major role to play because we need to try and get him as many goals as we possibly can. Wayne can play up-top, I think he can play dropped in.

“I want to be able to play the two of them, I want to be able to use Danny Welbeck, Chicarito [Javier Hernandez] as well. I want to try and give myself as many options as possible.

“I’ve said this before, and I’m not joking about it, Wayne could have played in goal. He’s just a natural footballer. He could have been anything. And I think that’s why he is a player who folk say ‘he’s played here, he’s played there’, but that’s because he is a natural, all-round football player.

“Wayne is also the type of player who it’s easy to move around because he is capable of doing it. In a way he should take that as a real compliment, but I’m not sure it’s what he wants to hear because he wants to be a goalscorer.”​

Ed Woodward: "There are no contract renewals that are being discussed. I am not sitting down with any player on an extension and there is no trigger date in the diary. Would we be afraid to run a contract down? Of course not."​

به نظرم با این صحبت ها احتمال رفتن رونی بیشتر شده.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
گاهی ما یک سوتی هایی دادیم که واقعاً دلیلش رو نمیفهمم درسته سرالکس همیشه یک روند و به قول خودش یک اتوبان رو در تیم داشت که هر کی ازش خارج میشد حذف میشد ولی میشد با بعضی مدارا کرد مثل پوگبا با اینکه در آکادمی ما پرورش پیدا کرده بود و حالا شده بهترین بازیکن جام جهانی زیر 20 سال ما سال گذشته سر لج و لج بازی مفت دادیمش رفت.......و هیچ بعید نیست که به زودی یکی از بهترین های جهان بشه.....!!!!

Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
گاهی ما یک سوتی هایی دادیم که واقعاً دلیلش رو نمیفهمم درسته سرالکس همیشه یک روند و به قول خودش یک اتوبان رو در تیم داشت که هر کی ازش خارج میشد حذف میشد ولی میشد با بعضی مدارا کرد مثل پوگبا با اینکه در آکادمی ما پرورش پیدا کرده بود و حالا شده بهترین بازیکن جام جهانی زیر 20 سال ما سال گذشته سر لج و لج بازی مفت دادیمش رفت.......و هیچ بعید نیست که به زودی یکی از بهترین های جهان بشه.....!!!!

سر این قضیه از یووه بدم اومد :hmm:

----------------

F.T Supersport United 2 - 0 Manchester City

انگار فقط شروع ما بد نبوده

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
تیاگو هم رفت بایرن

خسته نباشید به اد وود وارد و شرکا نشون داد نه تنها چیزی از دیوید گیل کم نداره بلکه از اون هم بهتره!!!

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
کلا قصه تکراری هر فصل
بازیکن هایی با سر و صدای زیاد مثلا دارن میاند یونایتد سر از باشگاه های دیگه در میارند : ))
باید بریم دعا کنیم اکادمی مون همچنان سر حال بمونه با این وضع بازیکن گیری ... چون از مدیرای یونایتد که بخاری بلند نمی شه

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
سلام به همه دوستان گل منچستری،بعد مدتها اومدم یه سری به تاپیک بزنم.
در مورد تیاگو،از اول هم معلوم بود به بایرن میره،جای ارباب سابقش،این بی عقلی خود تیاگو که جایی میره که ۳ تا هم پست دیگه داره،که از خودشم بهترن،گوتزه و کروس و مولر، موندم اون فرد معلوم الحال که دوست ندارم اسم &$&@@ به زبان بیارم با این همه هافبک چه &$&&& میخواد بکنه؟!!!
در مورد بیل،فکر کنم با دست دست کردنش و دست به سر کردن رئال به فکر اومدن به منچستره،ضمنا ولزی هم هست و از بریتانیا خیلی سخته که بره بیرون،بهترین جا براش منچستره که جانشین گیگز بشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سلام به همه دوستان گل منچستری،بعد مدتها اومدم یه سری به تاپیک بزنم.
در مورد تیاگو،از اول هم معلوم بود به بایرن میره،جای ارباب سابقش،این بی عقلی خود تیاگو که جایی میره که ۳ تا هم پست دیگه داره،که از خودشم بهترن،گوتزه و کروس و مولر، موندم اون فرد معلوم الحال که دوست ندارم اسم &$&@@ به زبان بیارم با این همه هافبک چه &$&&& میخواد بکنه؟!!!
در مورد بیل،فکر کنم با دست دست کردنش و دست به سر کردن رئال به فکر اومدن به منچستره،ضمنا ولزی هم هست و از بریتانیا خیلی سخته که بره بیرون،بهترین جا براش منچستره که جانشین گیگز بشه.

من که دیگه کلا بیخیال نقل و انتقالات شدم

از اینا ابی گرم نمیشه

ارسال شده توسط برنامه تاپاتاک

بالا