[h=2]
مویس: بیل را می خواهم؛ در ضربات آخر بی دقت بوديم[/h]
طرفداری - سرمربی یونایتد پس از تساوی تیم اش در مقابل چلسی به صراحت گفت:"بیل را می خواهیم و برای او پیشنهادی رسمی می دهیم".
پس از آن که انتقال بیل به مادرید قطعی به نظر می رسید، باشگاه تاتنهام اظهار کرد پای باشگاه دیگری در میان است؛ و ظاهرا با توجه به صحبت های مویس آن باشگاه منچستریونایتد است.
سرمربی اسکاتلندی منچستر یونایتد در مصاحبه ای با اسکای اسپورتس گفت:"کار کردن در یونایتد لذت بخش و جالب است. ما باید به دنبال رشد تیم باشیم؛ و من رشد تیم را در خرید یک بازیکن بزرگ مانند بیل می بینم. من به پشتوانه حمایت باشگاه تا دقیقه ی آخر فصل نقل و انتقالات دست از خرید اهداف ام نمی کشم."
وی هم چنین در مورد بازی با چلسی افزود:"ما خوب بازی کردیم و به نظر من تیم برتر میدان بودیم؛ اما تنها مشکل ما در پاس های آخر و ضربات آخر بود. چلسی نیز با دفاع بسته ی خود سعی داشت از حملات ما جلوگیری کند. اما ما هرچه در توان داشتیم را ارائه کردیم و به سه مهاجم سعی در گل زنی داشتیم که شاید با کمی دقت می توانستیم برنده بازی باشیم."
"ما برای بردن راه های زیادی را امتحان کردیم که البته جواب ندادند و سرانجام بازی با نتیجه ی مساوی به پایان رسید."
وی در مورد صحنه مشکوک پنالتی نیز گفت:"من نمی توانم بگویم آن صحنه پنالتی بود یا خیر، اما حرکت دست لمپارد به نظر عمدی می رسید."
این مویس هم کم کم داره سر شوخی رو باز می کنه ها
[h=2][/h]