• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
سایت گل خبر زده کاکا داره از رئال جدا میشه

اگه یه موقع دیدید این بی بخارها رفتن دنبال کاکا تعجب نکنید

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

دقیقا میخواستم همینو بگم

ملحق شدنمون به ارسنال در کلوپ شادمانی نقل و انتقالات رو به دوستان تبریک میگم:hmm:

واقعا موندم این دو باشگاه مشکلشون چیه که خرج نمیکنن

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
بواتنگ رو فروخت ميلان خخخخ

ازش خوشم ميومد

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
:king:
ملحق شدنمون به ارسنال در کلوپ شادمانی نقل و انتقالات رو به دوستان تبریک میگم:hmm:

واقعا موندم این دو باشگاه مشکلشون چیه که خرج نمیکنن
آرسنال به خاطر تبدیل ورزشگاهش و هزینهٔ وحشتناکی که به خاطرش کرد سال‌ها مشکل بدهی داشت. الان نمی‌دونم بدهیشون در چه وضعیتیه اما این تغییر و افزایش قابل توجه صندلی، موجب میشه که در آینده آرسنال به جرگهٔ تیم‌های پولدار بپیونده :king: اتفاقا چیزی که موجب میشه، هر آرسنالی تا آخر عمرش باید ممنون آرسن ونگر بمونه، همینه که توی این سال‌ها، آرسنال عملا بدون خرید (و اتفاقا با فروش) گذران کرد و با اینهمه موقعیتش چندان فجیع نبود.

یک مقایسهٔ ساده بکنید مورینیو و نحوهٔ بدست آوردن جام‌هاش رو. کافیه شاه لولهٔ تزریق پول رو ازش بگیرن و اونوقت خواهیم دید که اینهمه نخوت و هارت و پورتش چی خواهد شد :puke:

وای نمی‌تونم بگم که روزهایی که شایعات حضورش تو اولدترافورد مطرح بود (و حتی بعضی دوستان توی همین صفحه هم ازش حمایت می‌کردند) من چه حالی داشتم :cigar: رسما می‌خواستم با منچستر یونایتد، تیم محبوب سی و اندی ساله‌ام خداحافظی کنم. یعنی این کار رو که نمی‌تونستم بکنم، می‌خواستم اصلا با فوتبال خداحافظی کنم :eek:hno:

و اما این که چرا تیم خودمون این روش رو در پیش گرفته من چند تا نظر (همزمان) دارم.

یکی اصول منچستر هست. اما فکر می‌کنم توی این زمینه کمی اغراق شده. منچستر همین الان هم دستمزدش به رونی و فن‌پرسی و چند تای دیگه، رقمی نجومیه. همون اولین قراردادی که منچستر برای خرید رونی از اورتون پرداخت کرد، سرسام آور بود. پس اینجوری‌هام نیست که منچستر ارزون بخره و بعد گرون بفروشه. این البته جزو اصولش هست، اما خط قرمزی توی این زمینه وجود نداره.

دوم سوء‌استفاده از قدرت سازماندهی سر الکس بوده. این نابغهٔ همیشهٔ تاریخ موفق شد کاری بکنه که به جرئت باید گفت اصلا نشدنیه. او جایگاه منچستر رو با نصف هزینهٔ تیم‌های دیگه، به این جایگاه رسوند :wub: ولی این مطلب کمی خود سر الکس رو هم به سوء‌تفاهم انداخت. به این معنی که فکر کرد این فرمول همیشه جواب میده ولی اینطور نبود. در عمل دیدیم که منچستر در زمان‌هایی توی اروپا به تیمی معمولی تبدیل شد. اما این موضوع ادامه پیدا نکرد فقط و فقط به خاطر شخص سر الکس؛ و اشتباه خطرناکیه که بخواهیم فکر کنیم با نبودش (با همهٔ احترامم برای سرمربی‌مون دیوید مویس) قابل امتداده :exclamati

سوم من فکر می‌کنم منچستر هیچوقت نتونست از زیر ضربه‌ای که رفتن پیتر کنیون بهش زد خلاص بشه. :eh:کنیون مدیری عجیب بود و همکاریش با سر الکس عالی بود. در زمان کنیون، روش مذاکرات (یا تحت‌نظر گرفتن بازیکن‌های آینده دار) خیلی به آرومی و سکوت پیش می‌رفت. بعد خریدی انجام می‌شد و سال بعد همه می‌فهمیدند که منچستر چه شاه‌ماهی شکار کرده بود. دقیقا رفتن کنیون مصادف شد با بهم خوردن قرار خرید آریل روبن. چلسی (به عبارتی مافیای روس :skull:) یکدفعه برای خرید روبن رقم منچستر رو تقریبا دو برابر کرد (همون موقع فرگوسن این کار رو مسخره خوند). خوب چه کسی به چلسی چنین شاه‌شکاری رو پیشنهاد کرده بود؟ پیتر کنیون. بعد از اون هم دیگه مدیرای منچستر بیشتر بار کاریشون رو انداختن روی شونهٔ فرگوسن که با کاریزمای جادوییش کارها رو پیش برد، اما البته هیچ وقت فرگوسن نتونست توفیق دوران همکاریش با کنیون رو به تنهایی تکرار کنه.

و در پایان همهٔ این‌ها موجب شد که جانورانی به نام گلیزرها :cowboy: (که فکر نمی‌کنم تا الان حتی یک بازی از منچستر رو دیده باشن) فقط برای کاسبی و پول پارو کردن کارها رو یکجورایی پیش بردن که کج دار و مریز بتونن همه رو تا حدودی راضی نگه دارند. اما من جدا فکر می‌کنم که هواداران (در منچستر منظورمه) لازمه نهضت شال گردن‌های زرد و آبی رو دوباره راه بندازن. باید به این دو تا حیوان :evil: بگن که اونا فقط پول خرید تیم رو دادن ولی صاحب تیم، هوادارها هستن :heart:

وای چقدر زیاد نوشتم. ببخشید :blush:
پ. ن. این کلوپ شادمانی نقل و انتقالات رو خیلی باحال اومدی :thumbsup:

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
و کریستین اریکسن هم به تاتنهام ملحق شد

دیگه چقدر لعنت بفرستیم به وود وارد؟

من فکر کنم بجای خرید بازیکن باید تمام تلاششونو بکنن مدیر اجرایی تاتنهامو جذب کنن!

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اصلا يکي رو بگيرن فقط :دي

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته سوپر کاپ رفت به پنالتی

اما قیافه مورینیو وقتی 10 ثانیه مونده به قهرمانی سوپر جام تیمت گل میخوره (اونم تو وقت اضافه) دیدنی بود واقعا.

هر چند تو ضربات پنالتی مشخص نیست کی قهرمان میشه.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
بسی لذت بردیم از شکست تیم اتوبوسی.

اونم به این شکل دراماتیک

البته من دوست داشتم چلسی ببره چون تقابل فوتبال انگلیس و آلمان بود.تقابل لیگ جزیره و بوندس لیگا.کیفیت پریمایر لیگ و بوندس لیگا
چلسی نماینده لیگ برتر بود تو این بازی نه رقیب یونایتد
تو لیگ چلسی دشمن ماست ولی در مقابل تیم های غیر انگلیسی چلسی برای اعتبار و سطح کیفی لیگ برتر می جنگه
به هر حال این قهرمانی رو به بایرنی ها تبریگ میگم و به پیتر چک هم خسته نباشید جانانه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دقیقاً. از جنگ جهانی به اینور رابطه انگلیسا و آلمان ها درست نشده، فوتبال رو هم شامل میشه این موضوع. من با اینکه از چلسی و مورینیو واقعاً بدم میاد اما بازم به عنوان نماینده لیگ برتر ناراحت شدم از باخت چلسی، مخصوصاً که با این که دفاعی بود بازیشون خوب بازی کردن. هازارد رو گل اول فوق العاده بود! واقعاً هم بدشانسی اوردن، درسته بایرن بهتر بازی کرد اما یادمون نره کلاً تفکرات تیمی مثل چلسی دفاعیه و ضد حمله، تو سبک خودشون جلوی تیمی مثل بایرن خیلی خوب بودن!
یه سؤال، فقط من اینجوری فکر می کنم یا نویر رو گل دوم چلسی وااااااااااقعاً گند زد؟!!!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بسی لذت بردیم از شکست تیم اتوبوسی.

اونم به این شکل دراماتیک
به هیچ وجه خوشحال نشدم اگه چلسی می برد به اعتبار لیگ برتر افزوده می شد چلسی فوق العاده سر سخت و محکم بازی کرد فقط 12 ثانیه با قهرمانی فاصله داشتن مثل لقمه ای که در دهان بایرن گیر کرده بودن و در آستانه ی خفگی و مرگ بایرن پیش رفتن اونم 10 نفره
در کل تیمهای لیگ برتری قشنگ پا روی گلوی بایرن پر ادعا گذاشتن بایرنی که 7 تا به بارسلونا قهرمان لیگ اسپانیا زد 4 تا به یووه قهرمان لیگ ایتالیا ولی آرسنال همون موقع در مونیخ بد حال بایرن رو گرفت من سیتی هم امسال در جام آئودی 1-0 جلو بودن که بایرن با ضربه ی پنالتی و داور به سختی 2-1 بردن دیشب هم مقابل چلسی 10 نفره تقریبا کارشون تموم بود
خوشحالم از اینکه تیمهای لیگ برتری بر خلاف تیمهای دیگر لیگ ها هیچکدوم رقبای دست و پا بسته ای نبودن و تا تونستن نفس بایرن پر ادعا رو بند آوردن
انشاالله در مرحله ی حذفی بخوریم به بایرن و کارو ما تکمیل می کنیم

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
مثل اینکه یونایتد پیشنهاد 30 تایی داده واسه هررا رد شده طبق معمول
اریکسن هم با 13.5 با تاتنهام به توافق رسیده : ))
دارم کم کم فک می کنم کلا کسی حال نمی کنه بیاد یونایتد :|

بالا