• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
احساس میکنم این یارو رو با اون کله و موهاش که شبیه دلقک هاست دارن به ازای زاها و لینگارد به ما میدن البته قرضی و البته شاید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گفته میشه اوزیل رفته تست پزشکی ارسنال

منچستر تعلل کرد

حالا ببینید همین ارسنال با اوزیل چه بلایی سر بقیه تیمها میاره

ما هم رفتیم دنبال فلینی

نمیگم بازیکن بدیه اما بازیساز شاخصی نیست

بازی فیزیکی و قدرت سرزنیش بالاست اما خلاق و ژنرال نیست

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
احساس میکنم این یارو رو با اون کله و موهاش که شبیه دلقک هاست دارن به ازای زاها و لینگارد به ما میدن البته قرضی و البته شاید

مارتینز درخواست کرده بود که یا زاها و یا لینگارد رو قرضی به اورتون بدن ولی میتونه این اتفاق هم نیفته. مطمءنا زاها و لینگارد جزو بهترینهای یونایتد در آینده ای نزدیک هستن. اگه قرار باشه یکی از اینهارو داءمی از دست بدیم تا فلینی رو بگیریم، میخوام 100 سال سیاه هم این انتقال صورت نگیره!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان پست اصلی اوزیل مگه AMF و نهایتا وینگر نیست؟ تا حالا CMF بازی کرده؟ من که تو رءال ندیدم CMF باشه . رءالی که 4231 بازی میکنه 2 تا هافبک دفاعیش آلونسو و خدیرا بودن و اوزیل همیشه جلوتر بازی میکرد و پشت مهاجم یعنی AMF. از طرفی ما یک CMF شش دانگ میخوایم که بازیسازی در وسط زمین رو برامون انجام بده. کاری که اسکولز میکرد، درسته؟ وقتی 4411 بازی میکنیم و با وجود رونی و کاگاوا (کاگاوایی که یورگن کلوپ همیشه میگه تو پست AMF جزو بهترینهای دنیاست)، اوزیل باید کجا بازی میکرد؟ بغل کریک؟ الان CMF ما تام کلورلی هستش که نشون داده بیشتر یک DMF هست تا CMF. من فکر میکنم یک CMF شش دانگ نیاز داریم نه یک AMF چون رونی رو نگه داشتیم و از طرفی کاگاوا رو هم داریم تو این پست + پاول + عدنان + لینگارد. از لحاظ هافبک دفاعی هم فقط کریک رو داریم و مثل اینکه رایان تونیکلیف نتونسته خودش رو تو این پست نشون بده و بعد از کریک مجبوریم از جونز استفاده کنیم. فلینی میتونه هم CMF باشه و هم DMF.

Last edited:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
دوستان پست اصلی اوزیل مگه AMF و نهایتا وینگر نیست؟ تا حالا CMF بازی کرده؟ من که تو رءال ندیدم CMF باشه . رءالی که 4231 بازی میکنه 2 تا هافبک دفاعیش آلونسو و خدیرا بودن و اوزیل همیشه جلوتر بازی میکرد و پشت مهاجم یعنی AMF. از طرفی ما یک CMF شش دانگ میخوایم که بازیسازی در وسط زمین رو برامون انجام بده. کاری که اسکولز میکرد، درسته؟ وقتی 4411 بازی میکنیم و با وجود رونی و کاگاوا (کاگاوایی که یورگن کلوپ همیشه میگه تو پست AMF جزو بهترینهای دنیاست)، اوزیل باید کجا بازی میکرد؟ بغل کریک؟ الان CMF ما تام کلورلی هستش که نشون داده بیشتر یک DMF هست تا CMF. من فکر میکنم یک CMF شش دانگ نیاز داریم نه یک AMF چون رونی رو نگه داشتیم و از طرفی کاگاوا رو هم داریم تو این پس + پاول + عدنان + لینگارد. از لحاظ هافبک دفاعی هم فقط کریک رو داریم و مثل اینکه رایان تونیکلیف نتونسته خودش رو تو این پست نشون بده و بعد از کریک مجبوریم از جونز استفاده کنیم. فلینی میتونه هم CMF باشه و هم DMF.

داداش اوزیل بازی سازه دیگه مثل مثلا ماتا یا کازورلا و ...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
داداش اوزیل بازی سازه دیگه مثل مثلا ماتا یا کازورلا و ...

ببین عزیز بازیسازه ولی در نقش هافبک تهاجمی نه هافبک وسط. اوزیل پشت مهاجم بازی میکنه. شما که طرفدلر رءالی بهترمیدونی، اوزیل تا حالا شده زوج آلونسو در سیستم 4231 رءال بشه؟ منم قبول دارم پستش مثل ماتا و کازورلا هستش ولی ما مگه کاگاوا رو نداریم تو این پست؟ رونی هم که هست. ماتا، کازورلا و اوزیل تا حالا دیدین هیچکدوم CMF بازی کنن؟ من میگم ما یدونه CMF میخوایم. کاری که الان بر عهده کلورلی هستش و قبلا بر عهده اسکولز. من از شما پرسیدم که اوزیل تا حالا CMF بوده؟ اگه بوده که هیچ ولی اگه نبوده کجا میخوایم بازیش بدیم؟ ما الان وسط زمین مشکل داریم. یعنی زوج کریک و کلورلی. اگه کاگاوا رو نگرفته بودیم آره AMF هم میخواستیم ولی حالا چی؟ یعنی 17 میلیون پوند دادیم واسه کاگاوا الکی؟
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم و اوزیل قابلیت بازی در پست CMF رو هم داره.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
رونی رو با این شرایط که یکسال از قراردادش مونده و هنوز تمدید نکرده نمیشه رو نیمکت نشوند. با سیستم 4411 هم رونی پشت رابین بازی میکنه. مشکل ما زوج کریک - کلورلی هستش خصوصا کلورلی چون توانایی بازیسازی در وسط زمین رو نداره. تو این پست یکی مثل ژاوی یا اینیستا یا فابرگاس رو نیاز داریم. یعنی یک CMF شش دانگ. تو پست کریک هم یکی مثل یحیی توره یا شواین اشتایگر. ما واسه پست AMF سال گذشته کاگاوا رو گرفتیم ولی الان بهش بازی نمیدیم!! البته چون 4411 بازی میکنیم و رونی یا ولبک در این سیستم پشت مهاجم هستن. اگه 4231 هم بازی میکردیم باز رونی و کاگاوا رو در پست AMF داریم. واقعا نمیدونم اوزیل قابلیت بازی در پست کلورلی یعنی CMF رو داره یا نه؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اوزیل رفت ارسنال

تموم شده بدونید قضیه اوزیل رو

الان تو تست پزشکیه

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
هررا که یونایتد دنبالشه مگه یک CMF نیست؟ فلینی یک CMF که قابلیت بازی در پست DMF رو هم داره. ده روسی یک CMF و DMF. مگه غیر از اینه؟ بنظر من مشکل یونایتد در زوج کریک و کلورلی هستش.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اوزیل رفت ارسنال

تموم شده بدونید قضیه اوزیل رو

الان تو تست پزشکیه

مبارکشون باشه. با این تفاسیر اونا مجبورن کازورلا رو در پست وینگر استفاده کنن. از طرفی جک ویلشر، روسیچکی، رمسی هم احتمالا در پست CMF بازی میکنن کنار آرتتا یا فلامینی. من هنوز هم به جوابم نرسیدم: اوزیل تا حالا در پست CMF بازی کرده؟ چه وقتی که تو رءال بوده و چه وقتی که تو بایرن لورکوزن بوده؟

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
BBC Sport - Mesut Ozil: Arsenal agree a £42.4m deal with Real Madrid

[h=5]فوری: بی بی سی از قطعی شدن انتقال مسعود اوزیل
به باشگاه آرسنال خبر داد. بی بی سی نوشت:
آرسنــال سر مبلغ 42.4 میلیون یورو با کهکشانی ها به
توافق رسیده.
لینک خبر تو کامنت، خودتون دنبال کنید ...

اگه این انتقال صـورت بگیره؛ رئال مادرید امســـال کارش
خیــلی سخـت میشه؛ مسعود اوزیل بهـترین پـاســور و
بازی ساز رئال مادرید حساب میشد. گرت بیل ، رونالدو
و ... به اوزیل تو وسط یا کناره های زمین لازم دارن!

من از 1 تا 20 به این خرید 21 میدم ، اگه صـورت بگیره!

[/h][h=5]
[/h]

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
کامران جان 42/5 میلیون پوند یعنی 50 میلیون یورو. از طرفی منم باهات موافقم که رءال اشتباه خیلی بزرگی با فروش اوزیل میکنه. آقا تورو خدا یکی جواب منو بده و منو از این سوال راحت کنه: اوزیل تا حالا تو پست CMF بازی کرده؟ چه تو رءال و چه تو بایرن لورکوزن؟

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
کامران جان 42/5 میلیون پوند یعنی 50 میلیون یورو. از طرفی منم باهات موافقم که رءال اشتباه خیلی بزرگی با فروش اوزیل میکنه. آقا تورو خدا یکی جواب منو بده و منو از این سوال راحت کنه: اوزیل تا حالا تو پست CMF بازی کرده؟ چه تو رءال و چه تو بایرن لورکوزن؟
na mishe 30 melion pomd heif shod vaghan in time hichi nemishe magar ie ho bian began ronaldo dare transfer mishe

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
arsenal messi ram biare az manchester mibaze 8888888888--------22222222

البته شما دقیقا به یه تراژدی اشاره کردید
ما از این به بعد باید به نتایج گذشته مون افتخار کنیم بیشتر

البته ما هرگز پشت مویس و تیم رو خالی نخواهیم کرد و همواره تو دهن مخالفای یونایتد میزنیم ولی الان که رئیس نیست ما یه پتانسیل عظیم رو از دست دادیم پس باید با 2 یا 3 بازیکن با استعداد و کلیدی بخشی از این پتانسیل از دست رفته تیم رو بر می گردوندیم
ما با این شرایط شاید بتونیم تو لیگ دوم سوم یا چهارم بشیم اونم بخاطر 2 یا 3 ستاره خوب تیممون و تجربه مویس تو لیگ برتر ولی چیزی که واضحه قطعا هیچ حرفی تو لیگ قهرمانان نخواهیم داشت

بالا