• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان من فکر میکنم بیشترین نیاز ما تو پستهای CMF و DMF هستش. ببینید ما تو این پستها این بازیکنهارو داریم: CMF:کلورلی-اندرسون-پتروچی که اصلا خبری ازش نیست. DMF:کریک-فلچر که هنوز خوبه خوب نشده-تونیکلیف که اونم ازش خبری نیست.
ببینید اوزیل بهترین بازیش رو تو پست AMF میکنه یعنی هافبک تهاجمی و پشت مهاجم. حالا ما تو این پست اینارو داریم: رونی و حتی ولبک!(با توجه به سیستم 4411) کاگاوا-پاول-عدنان-لینگارد. حالا اگه اوزیل بیاد میخواد کجا بازی کنه؟ اگه بیاد پشت مهاجم که رونی قاطی میکنه! اگه بیاد کنار کریک آیا واقعا جواب میده تو پست CMF؟ ببینید اول به تاکتیک تیمی نگاه کنیم بعد به بازیکن. اگه 4141 بازی میکردیم آره بدردمون میخورد البته با جذبش بازیکنهایی مثل کاگاوا-عدنان-لینگارد دیگه پیشرفت نمیکنن و احتمالا راه پوگبا رو در پیش میگیرن. من که جذب بازیکنهایی با ویژگیهای CMF و DMF رو ترجیح میدم. فلینی و هررا تو این پستها بازی میکنن و بنظر من جذبشون مفیدتر از یک AMF هستش. البته بازم میگم نمیدونم اوزیل تو پست CMF هم به اندازه AMF موفقه یا نه.

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808

اقا انگار مو قشنگ اومد
ایشون اول مو بودن بعد دست و پا در اوردن
این یکی دیگه آخرشــــــــــــه =)))))) ترکیدم از خنده :)))))))

77a1966b2b2c8cae1.jpg

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
ساعت چند باید بشه تا بفهمیم هیچی گیرمون نیومده؟
بیخیال بازیکن. مگه زاهارو گرفتیم حتی یه دقیقه بازی کرد. من نمیدونم این زاها مشکلش چیه که بهش بازی نمیده. یا کاگاوا
بدبختا با هزار امید ارزو اومدند اما بازم نیمکت نشین گیگز هستند.
به نظر من سنگین تره بازیکن نخریم وقتی بخوایم مثل کاگاوا و زاها بزاریمشون رو نیمکت

گویا 2:30

بساط اتیشی که دیروز گفتمو دارم ردیف میکنم:دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ممنون.بازم میگم هنوز معلوم نیست.هیگواین عکس تست پزشکی و فرودگاه لندن اش هم در اومد ولی دیدیم رفت ناپولی.ویلشر cmf یا هافبک وسط هست و یه خط عقب تر از هافبک تهاجمی قرار میگیره

نه اقا اومد ارسنال . رسمی اعلام شد

مبارک باشه. از اینکه نیومد منچستر (با اینکه مثل اینکه خودش دلش میخواسته بیاد منچستر) ناراحت شدم اما خوشحال شدم که اومد ارسنال نرفت سیتی و چلسی.

ونگر خوب ازش بازی میگیره.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
in real khianat bozorgi be football donya card akhe veil 100 melon pas ronaldo bayad 1 milyard be she

آخ نگو
تاتنهام رقم فضایی برای بیل گذاشت تا خریداران رو منصرف کنه و بتونه بیل رو نگه داره ولی رئال در عین ناباوری حاضر شد چنین رقم سنگینی برای بیل بپردازه
همین قرارداد گزاف با بیل خود به خود قیمت ها در بازار نقل و انتقالات رو بالا می بره متاسفانه بازار نقل و انتقالات به یک بازار سیاه و کثیف مافیایی و دلالی تبدیل شده

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
گویا 2:30

بساط اتیشی که دیروز گفتمو دارم ردیف میکنم:دی

من برم گوشت بگیرم یه زغالی درست کنیم و کباب بزنیم به بدن.
پایه ام راجع به انتقالات اروپا صحبت کنیم. کار به جایی رسیده که ونگر هم خرج میکنه اما ما نه. خداییش خست و خسیسی با فلسفه اسکاتلندی عجین شده.
فکر کنم تنها تیم اروپایی باشیم (حتی برو دسته دو و سه لیگ لوکزامبورگ) که بازیکن نخریدیم. اخر فصل هم نشریه فوربز میگه ما پولدارترین تیمیم و ما هم کیف می کنیم.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
ممنون.بازم میگم هنوز معلوم نیست.هیگواین عکس تست پزشکی و فرودگاه لندن اش هم در اومد ولی دیدیم رفت ناپولی.ویلشر cmf یا هافبک وسط هست و یه خط عقب تر از هافبک تهاجمی قرار میگیره

ممنون واسه توضیحات. ویلشر هم میتونه CMF باشه و هم AMF اگه اشتباه نکنم. آرسنال الان تو پست CMF این بازیکنها رو داره: ویلشر-روسیچکی-رمسی و تو پست DMF هم آرتتا-فلامینی-دیابی. البته مطمءنا بازیکنهای دیگه ای هم هستن که من نمیشناسمشون. من فکر میکنم اوزیل بهترین بازیشو در پست AMF انجام میده و تو رءال هم اکثرا در این پست و بندرت وینگر بازی میکرد. از طرفی کازورلا هم بیشترین بازدهیش در پست AMF هست، یادمه تو بازی رفت با بایرن که وینگر راست بود خیلی موفق نبود. البته من اطلاع دقیقی ندارم و شما بهتر میدونید. البته حتما ونگر صلاح تیمش رو بهتر میدونه. در کل مبارکتون باشه.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

اقا انگار مو قشنگ اومد
این یکی دیگه آخرشــــــــــــه =)))))) ترکیدم از خنده :)))))))

77a1966b2b2c8cae1.jpg

آقا کامران دمت گرم خدایی. ترکیدم از خنده وقتی این عکس رو دیدم:D آخه این چه استتاریه؟! اون موها فقط واسه یک نفره که زده بیرون:D

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

اقا انگار مو قشنگ اومد
این یکی دیگه آخرشــــــــــــه =)))))) ترکیدم از خنده
smilingsmiley.gif
))))))

77a1966b2b2c8cae1.jpg

یاد صحنه ای افتادم که پشم گوسفندهای استرالیایی رو با ماشین می زدن !

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
Just 5 hours until the transfer window closes

آقا من یکی با عکسی که گذاشتی کلی حال کردم و هنوز وقتی نگاش میکنم خندم میگیره:D واسه همین بگو پنجره رو ببندن که دیگه فکر نکنم خبری بشه! البته احتمال جذب بینتز و هررا هستش هنوز.

بالا