• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
والا دیگه نیازی هم به کارشناسان داوری نیست ویدئوش موجوده و صحنه هم کاملا واضح بازیکن حریف فشار روی یانگ رو از خارج محوطه جریمه شروع کرد داخل محوطه خودش رو روی یانگ خراب کرد و باعث سرنگونیش شد
این بهانه گیری های یه سری افراد خاص هم دیگه نخ نما شده هر نوع پنالتی دیگه ای هم گرفته می شد یعنی حتی اگه بازیکنان کریستال پالاس داخل محوطه ی خودشون هند بال بازی می کردن باز بهانه جویی های یه عده ی معلوم الحال ادامه داشت
داوری که کلاً زیاد به نفعتونه!!!
ولی اسمتونم بد در رفته!!!

پ.ن: کلی گفتم و در مورد این صحنه نبود

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

داوری به نفعمون نیست ولی آره کمتر حقمون خورده شده! ولی زمانی هم که حقمون خورده شده چشم پوشی شده و مثل بقیه ی تیمها زیاد روش مانور داده نشد در هفته ی دوم در بازی با چلسی روی شوتی که سمت دروازه چلسی بود توپ به دست لمپارد خورد و تغییر مسیر داد می تونست پنالتی باشه که اعلام نشد یا در بازی لیورپول خطاهای پی در پی در روی بازیکنان منچستر انجام می دادن و داور اکثرا بی تفاوت بود توی همین بازی دیشب آرسنال یک گل سالم ساندرلند رو مردود کردن!
در انگلیس چون تعداد تیمهای مدعی زیاده و منچستر هم اکثرا بالای سر این تیمها قرار می گیره هواداران دو - سه تیم مدعی دیگه دنبال توجیحات هستند برای همین بر پایه ی خیالات جو داوری یا شانس رو علیه منچستر مطرح می کنن و چنین جوی با همکاری هواداران چند تیم ناکام به وجود میاد
کافیه کوچکترین صحنه ی مشکوک رخ بده سریع بحث داوری رو پیش می کشن داوری های به ضرر منچستر رو هم کلا بایکوت می کنن بازی هم اگه بدون صحنه ی مشکوک داوری با پیروزی منچستر تموم بشه میگن منچستر شانسی برد!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

نه اینکه تو بازی ساندرلند دیشب گل سالم حریف رو به نفع شما مردود اعلام نکردن.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اینم گل سلطان رونی به کریستالی ها:D

wayne-rooney-free-kick-goal.gif

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
نه اینکه تو بازی ساندرلند دیشب گل سالم حریف رو به نفع شما مردود اعلام نکردن.
قصد کل کل ندارم عزیز ، تو چند سال اخیر داوری بیشتر به نفعتون بوده تا به ضررتون ، همین باعث شده همه یه حساب دیگه رو منچستر بکنن از نظر داوری!!!!
داوری اگه تو یه بازی 100 درصد به نفع تیمی مثله آرسنال باشه ( که خیلی کم پیش اومده آرسنال از داور سودی برده باشه ) همه میگن اتفاق بوده ولی اگه به ضرر منچستر باشه و یه صحنه به نفع منچستر داور سوت بزنه همه میگن تبانی ، تبانی !!!

پ.ن:دیشب یه پنالتی الکی برای ساندر گرفتن و که با اون گل سر به سر میشه!!! ( البته به نظر من که اون گل خطا بود ، ولی چون شما میگی گل صحیح بوده میگیریم صحیح بوده!!! )

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
برد امروز رو تبریک میگم
این گل که رونی زد خیلی بهش روحیه داد و واقعا بهش نیاز داشت

ولی واقعا از بارسلونای کثیف متنفرم...آخه چند بار با داوری بیاد بالا؟ خجالت آوره
کثیف ترین تیم و منفورترین تیم تاریخ انصافا
با این که یونایتدی هستم ولی بیشتر از چلسی و آرسنال از بارسلونا متنفرم

امیدوارم سه شنبه یه برد خوب در برابر لورکوزن کسب کنیم و قدم اول رو محکم برداریم

داداش عزیزم تیم ما پارسال با داوری به رئال باخت نه بارسا تیمی که تحت حمایت دولت اسپانیا هست رئال هست نه بارسا تیمی که بازیکن ها و مربی بابت همه مدل فنون تکواندو و حرکت های کثیف محروم نمیشن رئال هست نه بارسا شما چنتا بازی مثل دیشب دیدی؟همین دیشب اگه نیمه اول اون بازیکن به حق اخراج میشد شاید اصلا صحنه اون گل به وجود نمیومد یا افسایدی که یارو 3متر توش بود به نظرت این بیشتر تابلو بود یا چنتا پنالتی اوساسونا(که حتی بعدش اعلام کردن به داورها دیگه هتل نمیدن) و گل افساید به بارساو افساید گرفتن گلی که یارو از نیمه خودی حرکت کرده یا محروم نکردن بازیکنی که چند ثانیه فقط روی زمین دنبال دست های مسی میگشت که لگدش کنه یا لگد های اربلوا در حالی که توپ سمت دیگه ای بود به داوید ویا .اگه بخوام بگم که خسته میشی
تو یکی از بازی ها دقیقا همین خطایی که روی یانگ شد البته بسیار واضح تر و پیراهن رو هم گرفته بود بازیکن رئال و خوب اخراج شد و مربی رئال تا چندین روز جو میداد که داور به ضرر ما سوت میزنه ببخشید در موقعیت تک به تک قرار هست داور چکار کنه ؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
قصد کل کل ندارم عزیز ، تو چند سال اخیر داوری بیشتر به نفعتون بوده تا به ضررتون ، همین باعث شده همه یه حساب دیگه رو منچستر بکنن از نظر داوری!!!!
داوری اگه تو یه بازی 100 درصد به نفع تیمی مثله آرسنال باشه ( که خیلی کم پیش اومده آرسنال از داور سودی برده باشه ) همه میگن اتفاق بوده ولی اگه به ضرر منچستر باشه و یه صحنه به نفع منچستر داور سوت بزنه همه میگن تبانی ، تبانی !!!

پ.ن:دیشب یه پنالتی الکی برای ساندر گرفتن و که با اون گل سر به سر میشه!!! ( البته به نظر من که اون گل خطا بود ، ولی چون شما میگی گل صحیح بوده میگیریم صحیح بوده!!! )
این کارشناس کچله دیشب چیز جالبی گفت درباره اون صحنه، اگه خطارو گرفته بود داور، باد دفاعتون رو اخراح میکرد! چون موقعیت 100% گل بود، چون بعدش دیدیم که گل شد!
این که داور زود سوت زد واضح بود و همه اقرار کردن، اما اگه هم گل رو قبول نمیکرد باید اخراج میکرد سانیا رو چون موقعیت 100% گل رو خراب کرد.
امیدوارم منظورمو رسونده باشم!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بچه ها یه نکته مهمو درباره پنالتی رو یانگ باید بگم، شما خودتونو بذارید جای داور،توی الدترافورد، اون همه تماشاگر یونایتد، 2 تا صحنه مشکوک به پنالتی رو هم اعلام نکردی و به جفتشون کارت دادی واسه دایوینگ!
مطمئن باشید از نظر روانی مجبوره داور پنالتی رو بگیره.
راستی کسی میدونه گل اول سويا که با هد زدد به بارسا واسه چی مردود شد؟! هرجور نگاه می کنم سالم سالم بود!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
این کارشناس کچله دیشب چیز جالبی گفت درباره اون صحنه، اگه خطارو گرفته بود داور، باد دفاعتون رو اخراح میکرد! چون موقعیت 100% گل بود، چون بعدش دیدیم که گل شد!
این که داور زود سوت زد واضح بود و همه اقرار کردن، اما اگه هم گل رو قبول نمیکرد باید اخراج میکرد سانیا رو چون موقعیت 100% گل رو خراب کرد.
امیدوارم منظورمو رسونده باشم!
منظورت رسید!!
پست بالاتر گفتم یه پنالتی الکی روی برای ساندر گرفت که با اون با داوری سر به سر میشیم!!!
بچه ها یه نکته مهمو درباره پنالتی رو یانگ باید بگم، شما خودتونو بذارید جای داور،توی الدترافورد، اون همه تماشاگر یونایتد، 2 تا صحنه مشکوک به پنالتی رو هم اعلام نکردی و به جفتشون کارت دادی واسه دایوینگ!
مطمئن باشید از نظر روانی مجبوره داور پنالتی رو بگیره.
راستی کسی میدونه گل اول سويا که با هد زدد به بارسا واسه چی مردود شد؟! هرجور نگاه می کنم سالم سالم بود!
داور خطا روی دنی آلوس رو گرفت ولی کلاً داوری های دیشب ريال و بارسا پراشتباه بود!!!

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
مصاحبه فرگی با مجله بیزنس هاروارد

سرمربی پیشین تیم فوتبال منچستریونایتد که در ۲۶ سال حضورش در این تیم موفق به کسب ۳۸ عنوان قهرمانی در رقابت‌های مختلف شد رموز موفقیت خود را فاش کرد.
سرالکس فرگوسن، سرمربی پیشین تیم فوتبال منچستریونایتد در مصاحبه‌ای که در شماره اکتبر نشریه «Harvard Business School» داشته رموز موفقیت خود را اینگونه فاش کرده است:

۱- شروع از پایه

فرگوسن: از زمانی‌که هدایت منچستریونایتد را به عهده گرفتم یک چیز را آموختم: «باید باشگاه را از نو می‌ساختم برای همین شروع به زیرسازی کردم».

۲- جرات زیرسازی داشتن

فرگوسن: معتقد بودم که چرخه موفقیت تیم ۴ ساله است و بعد از آن نیاز به تغییراتی در تیم خواهد بود. برای همین سعی می‌کردیم تا ۳ یا ۴ سال آینده تیم را تجسم کنیم و بر اساس آن تصمیمات لازم را بگیریم. به لطف سالیان زیادی که در اولدترافورد بودم از عهده برنامه‌ریزی زودتر از موعد بر می‌آمدم.

۳- وضع استاندارهای سطح بالا و موظف کردن بازیکنان برای پیروی کردن از آنها

فرگوسن: تمامی موفقیت‌هایی که ما به دست آوردیم حاصل استاندارهای سطح بالایی بود که در باشگاه وضع کردیم. این استانداردها را در ساختن تیم، آماده‌سازی تیم و گفت‌و‌گوهای انگیزشی مورد استفاده قرار دادیم. ابتدا از بازیکنان بزرگ تیم و سپس از دیگر بازیکنان انتظار داشتم که این استانداردها را رعایت کنند.

۴- هرگز کنترل را از دست ندادن

فرگوسن: هرگز به کسی اجازه نمی‌دادم که از من قدرتمندتر باشد. اگر روزی می‌آمد که کنترل تیم از دستم خارج و به دست بازیکنان منچستریونایتد می‌افتاد، اگر بازیکنان تصمیم می‌گرفتند که چگونه تمرین کنند، اگر بازیکنان تصمیم می‌گرفتند که چه روزهایی تمرین کنند یا نکنند و چه قوانین و تاکتیک‌هایی باشد آن وقت شاهد منچستریونایتدی که حالا می‌شناسید نبودید.

Image.aspx

5- انتقال پیام با در نظر گرفتن شرایط

فرگوسن: کسی خوشش نمی‌آید که مورد انتقاد قرار بگیرد و افراد در مقابل تشویق واکنش مثبت نشان می‌دهند. در عین حال گاهی اوقات نیاز است که اشتباهات را هم گوشزد کنید. برای همین باید در زمان‌های مختلفی نقش‌های متفاوتی به خود بگیرید. گاهی اوقات باید نقش یک دکتر، گاهی نقش یک معلم و گاهی نقش یک پدر را بازی کنید.

۶- آماده شدن برای پیروزی

فرگوسن: پیروزی در ذات من است و گزینه دیگری برایم وجود ندارد. آدمی اهل ریسک هستم و شما در دقایق پایانی بازی تیم‌هایم می‌توانستید این موضوع را به خوبی لمس کنید. تمامی تیم‌های من پشت‌کار بالایی داشتند و دست از تلاش نمی‌کشیدند. این ویژگی فوق‌العاده‌ای است که یک تیم باید داشته باشد.

۷- تکیه بر قوه بینایی

فرگوسن: همیشه حضورم و قوه بینایی‌ام در منچستریونایتد با من بود و شما با نگاه کردن می‌توانید چیزهایی به دست آورید که خیلی ارزشمند هستند. گاهی اوقات زمانی که بازیکن فکر می‌کرد که وضعیت خوبی دارد حتی با نگاه کردن می‌توانستم بگویم که مصدوم است.

۸- تطبیق‌سازی را هیچگاه متوقف نکنید

فرگوسن: زمانی‌که کارم را شروع کردم خبری از مدیر برنامه و این چیزها نبود. با وجود اینکه تلویزیون بازی‌ها را به تصویر می‌کشید ولی رسانه‌ها بازیکنان را مثل حالا در حد ستاره‌های سینما به عرش نمی‌بردند و به دنبال اخبار آنها نبودند. حالا بازیکنان خیلی جان‌دوست‌تر شده‌اند و نسبت به فوتبالیست‌های ۲۵ سال گذشته خیلی شکننده‌تر هستند.

Image.aspx

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
هر چند دير ... ولي تبريك

گل زيباي روني از يه طرف
ديدن رئيس هم از طرف ديگه
روحم رو شاد كرد !

ولي يه نكته !
با توجه به خريدهاي امسال ما و تيم هاي ديگه
خيلي مهمه تفاضل رو ببريم بالا ... ( از الان دلشوره دارم)

موقعيت ها رو نبايد ساده از دست داد ...

بازي ديروز
فن پرسي راحت ميتونست يه گل بزنه
روني هم دو موقعيت عالي رو خراب كرد ( توپ رو گم كرد )

به هر حال ... اينم فراموش نكنيد :

سه‌شنبه 26/06/1392 ساعت : 23:15
ليگ قهرمانان اروپا گروه A : منچستريونايتد - بايرلوركوزن
زنده از شبکه ورزش

بعدشم كه با من سيتي !

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
لیورپول رو زیاد بزرگش نکنید. صبر کنید یه چند تا بازی بگذره بعد. رقیب اصلی ما ارسنال و چلسی هستند.
aresenal ke adadi nist baradar man migim darvaze ma behtare migan ozil migim mohajem migan ozil migi gharemani migan ozil shak nakon rafto bargasht mibarim

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
منظورت رسید!!
پست بالاتر گفتم یه پنالتی الکی روی برای ساندر گرفت که با اون با داوری سر به سر میشیم!!!

داور خطا روی دنی آلوس رو گرفت ولی کلاً داوری های دیشب ريال و بارسا پراشتباه بود!!!
پنالتی که به نظر من درست بود! بی خیال حالا، خوب بازی پردین، گل رمزی واقعاً قشنگ بود. تبریک میگم :)
درباره بارسا هم اصلاً خطا نکرد! دستش بود اونجا ولی آلوز الکی خودشو انداخت.
یه چیز کلی، من اول خیلی نگران CL بودم، اما بازی دیشب رئال و بارسا رو که دیدم امیدوار شدم!
نمیدونم حالا اول فصله ناهماهنگن یا هرچیز دیگه، اما جفتشون بد بودن، رئال که شانس اورد نباخت، بارسا هم شانسی برد!
به نظرم خیلی هم بد نخواهد بود این فصل چمپیونزلیگ

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
مویس گفته بعد از قرعه کشی زنگ زده رئیس و نظرشو در مورد گروه پرسیده

رئیس هم گفته این سخت ترین گروه بوده تا حالا!!!!!

خود مویس یه جوری حرف زده ادم ندونه فکر میکنه یونایتد یه تیم درجه سه هست!!!

این فکر کرده هنوز تو اورتونه؟! یعنی چی که گروه خیلی سخته!!!؟؟؟

ناسلامتی یونایتد بهترین تیم انگلیس و یکی از بهترین های اروپا هست این طرز حرف زدن یعنی چی !!! عوض اینکه اونا از ما بترسن ما از اونا میترسیم!!!!!

در ضمن بازی با رم 7-1 شد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
مویس گفته بعد از قرعه کشی زنگ زده رئیس و نظرشو در مورد گروه پرسیده

رئیس هم گفته این سخت ترین گروه بوده تا حالا!!!!!

خود مویس یه جوری حرف زده ادم ندونه فکر میکنه یونایتد یه تیم درجه سه هست!!!

این فکر کرده هنوز تو اورتونه؟! یعنی چی که گروه خیلی سخته!!!؟؟؟

ناسلامتی یونایتد بهترین تیم انگلیس و یکی از بهترین های اروپا هست این طرز حرف زدن یعنی چی !!! عوض اینکه اونا از ما بترسن ما از اونا میترسیم!!!!!

در ضمن بازی با رم 7-1 شد
یک اینکه مرسی که گفتی! رم 7-1 بردیم!
بعدم اینا حرفای قبل از بازیاس دیگه، مطمئن باش هیچ مربیی نمیاد بگه ما قوی ترین تیمیم همرم میبرن بقیه هم هیچی نیستن! نباید غرور قبل بازی داشته باشن!
یادمون نره تو زمان رئیس بود که بازل حذفمون کرد از CL در حالیکه گروهمونم سخت نبود

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808

رونالدو :"یونایتد متعلق به زمان گذشته است! خانه ی من مادرید است "
مثل اینکه ایشون یادشون رفته اگه یونایتد و سرالکس نبود رونالدویی هم نبود. حالا بشین تا توپ طلا ببری بشین تا قهرمان اروپا بشی!! فقط بگم که خیلی نمک نشناسی؛خیلی ...

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808

رونالدو: من صادق خواهم بود. منچستر چیزهای بسیار زیادی به من داد و من هرگز آنها را فراموش نخواهم کرد، اما یونایتد در گذشته من جای دارد. حالا اینجا خانه من است و خانواده من نیز اینجاست و من از این بابت خوشحالم.

اون زمانی هم که قهرمان اروپا و بهترین بازیکن جهان هم شدی گذشته است. رئال ممکنه پول خوبی بهت بده اما هیچوقت نمیتونه اون چیزهایی رو که منچستر بهت داد رو بهت بده. رفتنت به منچستر رو بهانه ای کرده که پول بیشتری بهت برسه! عیبی نداره امیدوارم هیچوقت به منچستر برنگردی لیاقتت همون رئالی هستش که اسطوره هاش مثل رائول و کاسیاس رو تمسخر میکنه.

رونالدو امروز قرارداد خودش رو با رئال تا سال 2018 تمدید کرد. گرچه مبلغ دستمزد رونالدو محرمانه باقی موند اما برخی میگن سالانه 12.5 میلیون یورو و برخی دیگر میگن، سالانه 19 میلیون یورو دستمزش هست و بیشترین دستمزدی هست که تا الان به بازیکنی پرداخت شده. گفته میشه حق تبلیغات هم به خودش میرسه.

بالا