• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

jozam

Registered User
لایک‌ها
36
رزومه سیتی :
[h=3]لیگ انگلستان[/h]
  • قهرمان (۳ بار):۱۹۳۷–۱۹۳۶، ۱۹۶۸–۱۹۶۷، ۲۰۱۲-۲۰۱۱
  • نایب قهرمان(۴بار):۱۹۰۴–۱۹۰۳، ۱۹۲۱–۱۹۲۰ ،۱۹۷۷–۱۹۷۶ ، ۲۰۱۳-۲۰۱۲
[h=3]جام حذفی فوتبال انگلیس[/h]
  • قهرمان (۵بار):۱۹۰۴،۱۹۳۴،۱۹۵۶،۱۹۶۹،۲۰۱۱
  • نایب قهرمان(۵بار):۱۹۲۶،۱۹۳۳،۱۹۵۵،۱۹۸۱،۲۰۱۳
[h=3]کارلینگ کاپ[/h]
  • قهرمان(۲بار): ۱۹۷۰،۱۹۷۶
  • نایب قهرمان(۱بار): ۱۹۷۴
[h=3]جام در جام اروپا[/h]
  • قهرمان(۱بار): ۱۹۷۰–۱۹۶۹
[h=3]فول ممبرز کاپ[ویرایش][/h]
  • قهرمان(۱بار) :۱۹۸۶
[h=3]جام خیریه انگلیس[/h]
  • قهرمان(۴بار): ۱۹۳۷،۱۹۶۸،۱۹۷۲،۲۰۱۲
  • نایب قهرمان(۵بار):۱۹۳۴،۱۹۵۶،۱۹۶۹،۱۹۷۳،۲۰۱۱

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
امیدوارم سیتی رو ببریم اگه نبریم خیلی وضعمون توی جدول بد میشه من میگم 3-1 یا 3-2 بازی رو می بریم

Behnamsarhandi

Registered User
لایک‌ها
113
برد كه ميبريم !
روني باشه و فان پرس ( روني هم خودش گل بزنه و يه پاس هم بده ون پرسي به چپونه سه كنج در وا زه :دي ) همه چيز به خوبي و خوشي تموم ميشه !

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
Wayne Rooney says Manchester United training 'intense' under great manager Moyes

Wayne Rooney :

"The training is a bit different under the new manager.

"I remember it from Everton. It's more intense. That's helping me. I'm glad to be out playing.

"He's a great manager and thoroughly deserves this job because of what he did at Everton. It's good to work under him and, hopefully we'll be successful together."

Rooney also insists he have an excellent relationship with Robin van Persie.

Wayne Rooney :

"I have seen things said over the summer, but Robin and me are friends off the pitch.

"There is no problem between me and Robin at all. We are great friends and we want to help each other and be successful.

"The manager has made it clear that he wants one up and one behind and whatever way round that is, it doesn't matter to me as long as one is always filling in behind and helping out the midfield.

"We have done the work together and the times we played together last season we did well so, hopefully, we can play more together this season and do well."

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
David Moyes v Manchester City (5 last meeting):

Everton 2-0 Manchester City
Everton 1-1 Manchester City
Everton 1-0 Manchester City
Everton 0-2 Manchester City
Everton 2-1 Manchester City

راه بردن سیتی رو خوب بلده البته مربی اونا هم عوض شده!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
Video: Sir Alex speaks out - Official Manchester United Website

The retired boss said suggestions he had influenced referees were "laughable", pointing out "this is a guy [me] who has the worst record of any manager in the history of English football, fined around a hundred thousand pounds by them [referees], suspended so many times... that's some influence, I must say!"​

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
David Moyes v Manchester City (5 last meeting):

Everton 2-0 Manchester City
Everton 1-1 Manchester City
Everton 1-0 Manchester City
Everton 0-2 Manchester City
Everton 2-1 Manchester City

راه بردن سیتی رو خوب بلده البته مربی اونا هم عوض شده!

تیمی که مویس باهاش سیتی رو میبرد هم عوض شده:D

Behnamsarhandi

Registered User
لایک‌ها
113

Video: Sir Alex speaks out - Official Manchester United Website

The retired boss said suggestions he had influenced referees were "laughable", pointing out "this is a guy [me] who has the worst record of any manager in the history of English football, fined around a hundred thousand pounds by them [referees], suspended so many times... that's some influence, I must say!"

در تكميل پست دوست عزيز !

0920000734_792171.jpg
سر الکس میگوید از بازنشستگیش لذت میبرد

( در چند روز اخیر در انگلیس بر سر کتاب خاطرات مارک هالسی داور بازنشسته انگلیسی که در ان مدعی شده روابط نزدیکی با سر الکس داشته و بر سر ماجرای بازی فصل پیش چلسی با یونایتد که کلاتنبرگ متهم به توهین نژادپرستانه شد وی با سر الکس تماس گرفته تا در رسانه ها از کلاتنبرگ حمایت کند جنجال زیادی ایجاد شده است)

من این صحبت هایی که میشود را نمیتونم باور کنم ... مشخصا وی اسم من را در کتابش برده و همین مایه توجه زیاد شده است اما منظور وی از روابط نزدیک همان حمایت من از وی در دوران مبارزش با سرطان است .

اکثر مربی ها در ان زمان از وی حمایت کردن و حتی خیلی از بازیکن ها از وی و خانوادش حمایت کردند . دوران سختی برای خانوادش بود و جامعه فوتبال پشت وی ایستاد .

من یادم نمیاید که وی به من پیام داده باشه و درخواست حمایت از کلاتنبرگ کرده باشد ولی من به گفتن او نیازی نداشتم . به هر حال در کنفرانس خبری بازی بعد از من راجع به ان مسئله سوال میشد چون ما تیم مقابل چلسی در ان روز بودیم . پس در کنفرانس از من قائدتا راجع به کلاتنبرگ سوال میشد و نظر شخصی من این بود که هیچ راهی وجود نداشت که یک داور در وسط زمین به بازیکنی توهین نژادپرستانه کند.برای من ان صحبت ها چیزی جز مزخرف نبود .

برای من کلاتنبرگ مقصر نبود و اخر سر هم چیزی ثابت نشد . من میخواهم که تکلیف اتفاقاتی که در زمین افتاد روشن شود ولی کاملا مطمئن بودم که وی توهینی نکرده است . زمان طولانی سپری شد ولی در نهایت چیزی علیه کلاتنبرگ ثابت نشد .

خنده دار ترین بخش این صحبت های چند روز اخیر اینکه من روی داورها تاثیر میگذاشتم و برای منافعم باهاشون دوست میشدم بود .

دارن راجع به کسی صحبت میکنند که رکورد دار جریمه شدن توسط اتحادیه فوتبال در فوتبال انگلیس هست . فکر کنم حدود 100 هزار پوند فقط جریمه شدم بله درست میگن واقعا باید بگم که این تاثیر بزرگی بوده است !

تیم جلوی پالاس خوب بازی کرد ، بازی سختی بود چون پالاس دفاع میکرد و فضاها را بسته بود . سه شنبه شب باید بگم تیم فوق العاده بود .

فکر میکنم که نمایش وین در سه شنبه شب فوق العاده بود . او دوباره انرژی ، اراده و هدفش برای حمله به سوی دروازه و بازیکنان را بدست اورده است .
به عنوان یک مدیر و سفیر باشگاه خوشحالم که این را میبینم . او به همان چیزی که ما همیشه از او بیاد داشتیم برگشته است .

من بازی با سوانسی را دوست داشتم ، بازی با پالاس را هم دوست داشتم و همچنین بازی سه شنبه شب تیم جلوی لورکوزن را فوق العاده میدونم . بازی با سوانسی عالی ، بازی با لیورپول ؟ دردناک و عذاب اور !

من بعد بازی لیورپول با دیوید مویز صحبت کردم . ما در طی این سال ها بارها به انجا رفتیم و نمایش های بدتری از ان روز داشتیم اما بازی را برده بودیم .

من نمیتونسم انتقادهایی که بعد بازی از یونایتد شد را باور کنم . فکر میکنم که دیوید حق داشت ، فکر میکنم که ان ها خوب بازی کردند . با مقایسه بازی هایی که من انجا تجربه کردم لیورپول خیلی خیلی کم وارد محوطه جریمه ما شدند . بنابراین از این نظر بازی ناامید کننده ای بود چون فکر میکنم که تیم شایسته نتیجه بهتری بود اما جلوی پالاس که بازی نسبتا دشواری بود پیروز شدند . باز کردن تیم هایی که انجوری در الدترافورد دفاع میکنند اسان نیست .

چیزی که مهم است و من نکته کلیدی میدونم اماده بودن و مصدوم نشدن ویدا هست. اگر وی اماده باشد ما شانس خوبی برای موفقیت داریم . شما رابین ون پرسی و رونی را دارید ، مهاجمانی که میتونند یک تنه بازی را برای شما ببرند .

والنسیا دارد به اوجش برمیگردد . شماره پیراهنش را عوض کرد ، شگفت اور است که یک شماره میتواند چقدر روی یک بازیکن تاثیر بگذارد . شاید این تغییر پیراهن برای او خیلی خوب شود . او سه شنبه فوق العاده بود .

مایکل کریک فرم پارسالش را دارد ادامه میدهد ، ده خیا همچنان در حال بهتر شدن و بالغ شدن هست و اورا هم که مثل همیشه خودش هست پس نکته های خوب و مثبتی برای من در بازی سه شنبه وجود داشت .

لورکوزن در بوندسلیگا سوم است و روی کاغذ بازی سختی بود و واقعا هم همینطوری بود ولی بچه ها جوری کار کردن که همه چیز اسان بنظر برسد چون مالک مطلق بازی بودند .

من از دوران بازنشستگیم دارم لذت میبرم . مشخصا دلتان برای بعضی چیزها مثل کل کل داخل رختکن ، اوقات خوبی که با کادرم و بازیکنا در زمین تمرین داشتیم و روابط دوستانه ای که در طی مدت زمان طولانی با همکارانم در باشگاه درست کردم تنگ میشود و البته برای بعضی چیزها هم تنگ نمیشود .

من در زمان درست جدا شدم . مربیگری منچستریونایتد دوران بزرگی از زندگی من بود .

هفت هفته از عمل جراحی ران پام گذشته و الان بهترم و میتونم راحت راه بروم و رانندگی کنم البته فعلا باید فکر گلف بازی کردن را از سرم بیرون کنم .

جمعه برای مدتی استراحت به نیویورک میروم و مشتاق این سفره هستم . "

Last edited:

Behnamsarhandi

Registered User
لایک‌ها
113
رزومه سیتی : لیگ انگلستان
  • قهرمان (۳ بار):۱۹۳۷–۱۹۳۶، ۱۹۶۸–۱۹۶۷، ۲۰۱۲-۲۰۱۱
  • نایب قهرمان(۴بار):۱۹۰۴–۱۹۰۳، ۱۹۲۱–۱۹۲۰ ،۱۹۷۷–۱۹۷۶ ، ۲۰۱۳-۲۰۱۲
جام حذفی فوتبال انگلیس
  • قهرمان (۵بار):۱۹۰۴،۱۹۳۴،۱۹۵۶،۱۹۶۹،۲۰۱۱
  • نایب قهرمان(۵بار):۱۹۲۶،۱۹۳۳،۱۹۵۵،۱۹۸۱،۲۰۱۳
کارلینگ کاپ
  • قهرمان(۲بار): ۱۹۷۰،۱۹۷۶
  • نایب قهرمان(۱بار): ۱۹۷۴
جام در جام اروپا
  • قهرمان(۱بار): ۱۹۷۰–۱۹۶۹
فول ممبرز کاپ[ویرایش]
  • قهرمان(۱بار) :۱۹۸۶
جام خیریه انگلیس
  • قهرمان(۴بار): ۱۹۳۷،۱۹۶۸،۱۹۷۲،۲۰۱۲
  • نایب قهرمان(۵بار):۱۹۳۴،۱۹۵۶،۱۹۶۹،۱۹۷۳،۲۰۱۱
رزومه منچستر یونایتد : خیلی زیاده این لینکشه باشگاه فوتبال منچستر یونایتد - ویکی‌پدیا
در تكميل پست دوست عزيز .
داربي منچستر سرآمد هفته پنجم ليگ برتر​
با ديدار نوريچ و آستون ويلا هفته پنجم ليگ برتر انگليس وارد هفته پنجم خود مي‌شود. اين هفته فوتبال انگليس تحت تاثير بازي حساس منچسترسيتي و منچستر‌يونايتد قرار دارد. دو تيم فصل گذشته توانستند رقابت حساسي براي قهرماني در ليگ برتر داشته باشند که در نهايت اين شاگردان سر آلکس فرگوسن بودند که موفق شدند عنوان قهرماني را بدست آورند. به نقل از ايسنا، داربي منچستر قدمت زيادي دارد .اولين ديدار دو تيم به سال 1881 بر مي‌گردد. دو تيم تاکنون 165 بار به مصاف هم رفته‌اند که کفه ترازو به نفع منچستر‌يونايتد سنگيني مي‌کند. شياطين سرخ موفق شده‌اند 69 ديدار خودشان را در داربي منچستر با پيروزي پشت سر بگذارند. منچستر سيتي موفق شده است 46 برد کسب کند و 50 ديدار دو تيم نيز به تساوي رسيده است. بازي‌هاي اين دو تيم هميشه هيجان زيادي در فوتبال انگليس داشته است. حتي ساير‌شهر‌هاي انگليس نيز اين ديدار را تعقيب مي‌کنند. بازي دو تيم در 8 آوريل 2013 در ليگ برتر را بيش از 10 ميليون نفر از تلويزيون به صورت زنده ديدند که در نوع خود يک رکورد بود. آمار و اطلاعات داربي منچستر: اولين ديدار : 12 نوامبر 1881 تعداد ديدارها‌: 165 ديدار بيشترين پيروزي :‌منچستر‌يونايتد 69 پيروزي بيشترين حضور در داربي : رايان گيگز 36 حضور بهترين گلزنان :‌وين روني ، جو هايس و فرانسيس لي 10 گل بزرگترين پيروزي: منچستر‌سيتي 6 منچستر‌يونايتد 1 (1926) و (2011) – منچستر يونايتد 5 منچستر‌سيتي 0 (1955) و (1994) مربياني که هدايت دو تيم را بر عهدا داشته‌اند: ارنست مانگال تنها مربي است که سابقه هدايت هر دو تيم را در پرونده دارد. او در سال 1903 تا سال 1912 هدايت منچستر‌يونايتد را بر عهده داشت و سپس در سال 1912 به تيم رقيب رفت و تا سال 1924 مربي اين تيم بود. از آن سال به بعد هيچ مربي بين اين دو تيم نبوده است. بازيکناني که براي دو تيم به ميدان رفته‌اند: فهرست بازيکناني که براي هر دو تيم به ميدان رفتند برخلاف فهرست مربيان، بلندبالا است. آخرين بازيکني که بين اين دو تيم رد و بدل شد کارلوس توس بود که جنجال زيادي در فوتبال انگليس به پا کرد. از ديگر بازيکنان مهمي که بين اين دو تيم رد و بدل شده ‌اند مي‌توان به پيتر اشمايکل، اندي کول ، اوون هارگريوز دنيس لاو و برايان کيد اشاره کرد. افتخارات: هر چند رقابت دو تيم هميشه جزو بازي‌هاي نزديک و زيباي انگليس به شمار مي‌رود اما دو تيم از نظر افتخارات تيمي به هيچ وجه با يکديگر قابل مقايسه نيستند. ليگ: منچستر‌يونايتد 20 قهرماني / منچستر‌سيتي 3 قهرماني جام حدفي: منچستر‌يونايتد 11 قهرماني / منچستر‌سيتي 5 قهرماني جام اتحاديه: منچستر‌يونايتد 4 قهرماني/ منچستر‌سيتي 2 قهرماني جام خيريه:‌ منچستر‌يونايتد 20 قهرماني / منچستر‌سيتي 4 قهرماني قهرماني اروپا:‌ منچستر‌يونايتد 3 قهرماني / منچستر‌سيتي صفر قهرماني جام يوفا: منچستر‌يونايتد صفر قهرماني / منچستر‌سيتي صفر قهرماني جام برندگان: منچستر‌يونايتد يک قهرماني / منچستر‌سيتي يک قهرماني سوپرکاپ اروپا:‌ منچستر‌يونايتد يک قهرماني/ منچستر‌سيتي صفر قهرماني جام بين‌قاره‌اي :‌منچستر يونايتد يک قهرماني / منچستر‌سيتي صفر قهرماني جام جهاني باشگاه‌ها:‌ منچستر‌يونايتد يک قهرماني/ منچستر‌سيتي صفر قهرماني مجموع : منچستر‌يونايتد 62 قهرماني / منچستر‌سيتي 15 قهرماني در بين فهرست بازيکنان گلزن در اين بازي وين روني با 10 گل زده در کنار فرانسيس لي و جو هايس در صدر قرار دارند. اين بازيکن با گلزني در ديدار يکشنبه شب دو تيم مي‌تواند به تنهايي به عنوان بهترين گلزن داربي شهر منچستر معرفي شود. او به تازگي از بند مصدوميت رها شده و در بازي با باير لورکوزن در ليگ قهرمانان اروپا توانست 2 گل براي تيمش به ثمر برساند. او در ديدار يکشنبه شب با محافظ مخصوص سر بازي خواهد کرد و انگيزه زيادي براي گلزني خواهد داشت. ديويد مويس پيش از اين اعلام کرده قصد دارد از روني برخلاف فصل قبل در نوک خط حمله استفاده کند. روني همچنين با دو گلي که در بازي برابر باير لورکوزن به ثمر رساند، تعداد گلهايش را براي منچستر‌يونايتد به 200 گل رساند. هنوز هم خيلي از هواداران منچستر‌يونايتد قيچي برگردان زيباي وين روني به منچستر‌سيتي را فراموش نکرده‌اند؛ گلي که خيلي‌ها آن را زيباترين گل تاريخ اين بازي تاريخي مي‌دانند. منچستر‌سيتي به احتمال زياد در اين ديدار ونسان کمپاني مدافع بلژيکي خود را در اختيار نخواهد داشت. در طرف ديگر نيز چيچاريتو غايب احتمالي منچستر‌يونايتد در اين ديدار خواهد بود. چلسي در ديگر ديدار هفته پنجم ليگ برتر برابر فولام به ميدان خواهد رفت. ديداري که هر دو تيم به دنبال کسب 3 امتياز هستند. چلسي پس از شکست برابر اورتون در بازي هفته قبل، به شدت تحت فشار قرار دارد. آنها تلاش زيادي براي کسب پيروزي در اسمفورد بريج خواهند کرد. در اين ديدار ساموئل اتوئو و خوان ماتا باز هم مي توانند براي آبي هاي لندن به ميدان بروند. فولام در طرف ديگر نتايج خوبي کسب نکرده است و مارتين يول سرمربي هلندي اين تيم روي لبه تيغ قرار دارد. اشکان دژاگه که تاکنون نتوانسته است در فصل جديد ليگ برتر به ميدان برود، مي‌تواند يکي از بازيکنان ثابت فولام در اين بازي باشند. اين ديدار به نوعي داربي کوچک شهر لندن محسوب مي شود. صدرنشين ليگ برتر انگليس نيز در اين هفته بايد در خانه به ديدار ساوتهمپتون برود. ليورپول هفته گذشته برابر سوآنسي با تساوي 2 بر 2 متوقف شد اما با يک امتيازي که در اين ديدار کسب کرد موفق شد به صدر جدول ليگ برتر برسد. جرارد و يارانش در اين ديدار بايد با تيم يازدهم جدول ديدار کنند و به نظر پيروزي در اين ديدار دور از دسترس نخواهد بود. دانيل استوريج اقاي گل ليگ برتر انگليس در اين ديدار نيز اميد اول گلزني بندرنشينان خوهد بود. آرسنال نيز در ديگر ديدار مهم اين هفته بايد در خانه برابر استوک سيتي به ميدان برود. آرسنال پس از شکست در بازي هفته اول برابر آستون ويلا موفق شده است 3 بازي بعدي خود را با پيروزي پشت سر بگذارد. ورود مسوت اوزيل به ترکيب آرسنال نيز روحيه اين تيم لندني را تا حد زيادي بالا برده است. همکاري اوزيل و اوليويه ژيرو در خط حمله انگليس اميد‌هاي زيادي در بين هواداران آرسنال به وجود آورده است؛ آرسنالي که براي ادامه روند پيروزي‌هاي خود به چيزي کمتر از پيروزي نمي‌انديشد. *برنامه‌بازي‌ها شنبه 30 شهريور نوريچ - آستون ويلا ليورپول - ساوت‌همپتون نيوکاسل - هال‌سيتي وست‌برومويچ - ساندرلند وستهام - اورتون چلسي - فولام *يکشنبه 31 شهريور آرسنال - استوک‌سيتي کريستال پالاس- سوآنسي کارديف - تاتنهام منچستر‌سيتي - منچستر‌يونايتد در جدول رده‌بندي ليگ برتر انگليس، ليورپول با 10 امتياز از 4 بازي در صدر قرار دارد و تيم هاي آرسنال و تاتنهام با 9 امتياز و تفاضل گل بهتر در رده‌هاي دوم و سوم جدول جاي دارند.

Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
این لوک شاو عجب بازیکنیه واقعا احمقا اگر نخرنش

گرت بیل جدیده اگر این یکی رو از دست بدن خودم پوستشونو میکنم!

اون توپی که خورد به دست بازیکن لیورپول اگر همچین صحنه ای واسه یونایتد رخ می داد تو بوق و کرنا میکردن که پنالتی بود!

جسی لینگارد برای برمینگهام 4 گل زده تا الان!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594

اون توپی که خورد به دست بازیکن لیورپول اگر همچین صحنه ای واسه یونایتد رخ می داد تو بوق و کرنا میکردن که پنالتی بود!

دقیقاً

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
خب لیورپول هم باخت
خیلی تیم خوب و یک دستی داره ساوتهمپتون انصافا
چشم نواز بازی می کنند
معلوم بود لیورپول 3 تا بازی اول رو با خوش شانسی برده بود
ایشالله 4 شنبه ما هم یه شکست دیگه رو بهشون تحمیل می کنیم

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
خب لیورپول هم باخت
خیلی تیم خوب و یک دستی داره ساوتهمپتون انصافا
چشم نواز بازی می کنند
معلوم بود لیورپول 3 تا بازی اول رو با خوش شانسی برده بود
ایشالله 4 شنبه ما هم یه شکست دیگه رو بهشون تحمیل می کنیم

بهترین خرید های ممکن رو داشتن!!

Brady بازم برای هال گلزنی کرد یه پاس گل هم داده

تبریک میگم به مدیرای خاک بر سر یونایتد که مفت جوونای باشگاه رو از دست میدن

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
گویا جسی لیندگارد هم که به صورت قرضی به بیرمنگهام پیوسته امروز در اولین بازیش تا دقیقه 40 هت ریک کرده واسه تیمش
واقعا جوونای خوبی داریم خدا کنه قدرشون رو بدونه باشگاه نه اینکه با بازی ندادن بهشون استعداد و انگیزه شون رو از بین ببره

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
گویا جسی لیندگارد هم که به صورت قرضی به بیرمنگهام پیوسته امروز در اولین بازیش تا دقیقه 40 هت ریک کرده واسه تیمش
واقعا جوونای خوبی داریم خدا کنه قدرشون رو بدونه باشگاه نه اینکه با بازی ندادن بهشون استعداد و انگیزه شون رو از بین ببره

من تو FB خوندم 4تا گل زده

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

سایت تریبال فوتبال زده بود یونایتد میخواد با پیشنهاد 25 میلیون پوندی لوک شاو رو از چنگ چلسی در بیاره. بنظر من بهترین گزینه است برای جانشینی طولانی مدت اورا.

aghili72

Registered User
لایک‌ها
4
فردا شب می خوایم شما رو دوباره 6 تایی کنیم !!
از همین الان خودتونو اماده کنید !

بالا