• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
بازم میگم مشکل از مویس نیست ! به شخصه یکی مویس یکی هم اونیل رو خیلی قبول دارم ...

امثال فرگوسن و ونگر اونقد نایاب هستن که شاید آخرین نسلی که به مثل این اسطوره ها رو دیده باشه خود ما باشیم !

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
همین 4 گل رو هم بجا خوردیم اگه با این سبک بازی رو 1-0 یا 2-1 می باختیم باز هم این تیم در خواب خرگوشی خودش به سر می برد یه جاهایی تحقیر لازمه تا به خودشون بیان اونم مقابل تیم همشهری
فصل پیش یکی از تنها تیمهای اروپا بودیم که هیچ بازیی رو با اختلاف بیشتر از 1 گل نباخته بودیم ولی این فصل .....

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
من هنوز متعجبم... تیمی که 4 گل عقبه، در هر سطح و مرتبه ای، چیزی برای از دست دادن نداره... مویس با چه تحلیلی تیمش رو تهاجمی نکرد؟ 4تا حرکت انتحاری شاید بازی رو کلا زیر و رو میکرد... من معتقدم مربی پیش از تیم، در ذهن و روان خودش باخته بود... خلع سلاح بود ...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من هنوز متعجبم... تیمی که 4 گل عقبه، در هر سطح و مرتبه ای، چیزی برای از دست دادن نداره... مویس با چه تحلیلی تیمش رو تهاجمی نکرد؟ 4تا حرکت انتحاری شاید بازی رو کلا زیر و رو میکرد... من معتقدم مربی پیش از تیم، در ذهن و روان خودش باخته بود... خلع سلاح بود ...

دقیقاً با حرف شما موافقم تنها دلیل حضور ولبک در نیمه دوم و دقیقه 60 به بعد خصوصیات دفاعی بهترش نسبت به بقیه مهاجم ها بود و خوب ما 4 تا خورده بودیم و شما فکر کن تیم دسته چندمی هم که نیستیم این شکل بازی چیزی جز ترس مربی رو نشون نمیداد........

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
منچستر فعلی هیچ سبکی نداره! به بازی سیتی , رئال , بارسلونا , آرسنال , بایرن مونیخ ...... نگاه کنید هر کدام سبکی خاصی برای خودشون دارن حتی بدون دیدن بازیکنان و تنها از نوع بازی شون میشه این تیمها رو از هم تشخیص داد ولی این منچستر دقیقا معلوم نیست توی زمین چکار می کنه تنها و تنها دل خوش کردن به خلاقیتهای انفرادی رونی و فن پرسی

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
یه عده تو پیج های طرفدارای دارن میگن خب فرگی هم 6-1 باخت پس مشکل مربی نیست و باید ازش حمایت کرد

چطور یه ادم میتونه چشمشو ببنده و بازی های فوق العاده تیم مقابل لیور و چلسی رو نادیده بگیره؟!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
یه عده تو پیج های طرفدارای دارن میگن خب فرگی هم 6-1 باخت پس مشکل مربی نیست و باید ازش حمایت کرد

چطور یه ادم میتونه چشمشو ببنده و بازی های فوق العاده تیم مقابل لیور و چلسی رو نادیده بگیره؟!

اون بازی 6-1 هم ده نفره بودیم هم به هیچ وجه اینقدر عاجر و ناتوان نبودیم حملات ما گل نمی شد سیتی در ضد حمله گل می زد بد شانسی ما هم در اون بازی دخیل بود ولی بازی امشب کاملا مستحق این باخت بودیم

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان چون هممون هستیم من یک مطلبی رو میخوام بگم که خیلی وقته ذهنمو به خودش مشغول کرده:
فصل قبل رابین و کاگاوا رو خریدیم. رابین عالی بود ولی بنظر من نقطه ضعف یونایتد در نداشتن هافبک تهاجمی بازیساز بود و هممون فکر میکردیم که با خرید کاگاوا این مشکل دیگه حل میشه ولی اینجور نشد. ما توی پست مهاجم هدف یک ستاره داشتیم (رونی) ولی اومدیم یک ستاره دیگه رو خریدیم (رابین) و با اینکار رونی از پست مهاجم هدف تغییر پست داد: اکثرا هافبک تهاجمی بازیساز یا مهاجم کاذب، بعضی وقتها وینگر، گاها هافبک وسط و بعضی وقتها رو نیمکت. کاگاوا هم با وجود استفاده از رونی در پشت رابین و سیستم 442 عملا نتونست بازی کنه و خودش رو نشون بده و حتی کلوپ گفت که گریه کردم وقتی دیدم یکی از بهترین هافبکهای تهاجمی که باید پشت مهاجم بازی کنه، داره وینگر بازی میکنه.خوب فصل قبل تموم شد و فرگی رفت و گفت مشکل رونی دیگه مشکل من نیست و مشکل مویس هست. مویس هم اومد این مشکل رو اینجوری حل کرد: سیستم بازی 4411 و رونی پشت رابین و بالطبع کاگاوا رو نیمکت. حتی این بازی که رابین نبود باز رونی پشت ولبک بازی میکرد! من فکر میکنم علاوه بر ضعف مفرط و وحشتناک ما در زوج خط هافبک کریک و فلاینی! ما مشکل در پست رونی هم داریم و اون هم خلاقیت پایین رونی برای این پست هست. رونی بهترین بازیکن تیممون در این فصل بوده بدون شک ولی واقعا تونسته مشکل یونایتد در پست AMF رو حل کنه؟ ممنون میشم نظراتتون رو بگین تا استفاده کنم(لطفا حتما به سیستم 4411 توجه کنید و با توجه به این سیستم بگین چجوری میشه این مشکل رو حل کرد)
پ.ن: بعضی دوستان از اوزیل صحبت میکنن. دوستان ما 4411 بازی میکنیم و در پست اوزیل، رونی بازی میکنه و کاگاوا هم نیمکت نشین رونی شده اونوقت اوزیل رو کجا بذاریم؟

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اگر تاکتیک و استراتژی تیم بر مبنای ارسال از جناحین هست که دیگه نه گیگز وجود داره نه بکهام... اگر بازی ترکیبی و حرکت در عمق هست که بازی امشب نشون داد منطقه وسط یک سوم میانی تیم عملا خالیه و هر حریفی میتونه توش جولان بده... دریغ از یه پاسور خلاق... اگر میخوان شوت بزنن که رونی و فن پرسی نمیتونن همه اش برگردن عقب ... اسکولز و کین هم در زمین نمیبینم که هم قدرت تخریبی یه هافبک دفاعی رو داشته باشن و هم توپهای دوم رو شوت کنن به سمت دروازه... میمونه ضربات ایستگاهی و خلاقیت فردی رونی و فن پرسی... اینطوری به جایی نمیرسیم... ژانویه حتما باید بازیکن بخریم... حتما...
ضمنا من اصلا بد نمیدونم که رئیس با مویس جلسات پشت پرده بذاره... اگر تابحال چنین جلساتی داشتن که معلومه کافی نبوده... اگر هم نداشتن که جلو ضرر رو از هرکجا بگیرن منفعته...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
منچستر باید بره دنبال یه سیستم خاص و نوین فوتبالی این سبکی که منچستر داره بازی می کنه هر تیمی هم بلده دیگه این سبک فوتبال سنتی جواب نمیده یکی از غیر قابل انکارترین بخش قدرت تیمها سیستم و سبکشونه اگه دورتمند فصل پیش رئال رو با همه ی ستارگانش شکست داد بخاطر سبک نوین فوتبالش بود

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
پ.ن: بعضی دوستان از اوزیل صحبت میکنن. دوستان ما 4411 بازی میکنیم و در پست اوزیل، رونی بازی میکنه و کاگاوا هم نیمکت نشین رونی شده اونوقت اوزیل رو کجا بذاریم؟

چه ضرورتی برای استفاده از این چیدمان هست؟ چرا 4231 نه؟ البته نه با بضاعت موجود... شما با داشتن یه پاسور خلاق (اگر میخریدن) میتونی از اون پشت سر دوتا فورواد استفاده کنی... رونی میتونست عقب تر از فن پرسی بازی کنه و از قدرت بدنیش برای برهم زدن نظم دفاعی حریف و بهره برداری فن پرسی استفاده کنه... با داشتن یه پاسور شما هم میتونستی در عمق و هم در گوشها بازیکنها رو راه بندازی... حلقه مفقوده این تیم فقط و فقط بازیساز میانه میدان هست که شخصا این توانایی رو در افراد حاضر در تیم نمیبینم... مجبور هم نبودی برای حتما استفاده کردن از رونی، فن پرسی رو از دروازه دور کنی...

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
بعد مدت ها همه کارام کنسل کردم بازیو ببینم! اولین بازی مویس بود دیدم.
نیمه اولشو فقط دیدم.
فقط یه نکته ای.
یه جادیدم اورا از یه جای کور همینطوری سانترکرد! من ندیده بودم اورا همچین کاری بکنه.
فکرکنم اگرفرگی کنار زمین بود هیچوقت جرات نمی کرد همچین کاری بکنه! حداقل 5 دقیقه طول کشید تا دوباره توپ برگردونیم زمین حریف.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
یه جادیدم اورا از یه جای کور همینطوری سانترکرد! من ندیده بودم اورا همچین کاری بکنه.

تو این که تیم یتیم شده شکی نیست !
ولی این اورا رو خیلی وقته گفتیم باید به فکر جایگزینی واسش بود!
ینی کلا خط دفاعی مون ییهو با هم باید برن ! و هیچ بازیکن تاپی رو هم نگرفتیم و تربیت نکردیم تا جایگزینشون کنیم
جز اسمالینگ !!!!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
کمپانی از عمق دفاع سیتی میاد در حمله شرکت میکنه و باعث گل چهارم سیتی میشه اونوقت فلاینی و کریک زورشون میاد بدون!!! فلینی همیشه اینقدز کند بوده؟!
اسمالینگ و یانگ افتضاح بودن. آخه چرا به فابیو بازی نداد؟
از طرفی واسه من یکی خبر فروش یانگ از خرید یک بازیکن خوب شیرینتره! آخه چرا به زاها و نانی و یانوژای بجای یانگ بازی نمیدی؟! زاها بهترینه بخدا ولی یک بازی هم تا حالا بازی نکرده :(
نانی رو هم که گول زد! یک بازی بازیش داد ولی بعد از تمدید قرارداد خبری ازش نیست!
کلورلی از فلاینی خیلی بهتره.
و مهمترین نکته بازی: با این بازی افتضاح تنها یک تعویض!!! اونم با این بازی افتضاح علی الخصوص یانگ و اسمالینگ!!!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
کمپانی از عمق دفاع سیتی میاد در حمله شرکت میکنه و باعث گل چهارم سیتی میشه اونوقت فلاینی و کریک زورشون میاد بدون!!! فلینی همیشه اینقدز کند بوده؟!
اسمالینگ و یانگ افتضاح بودن. آخه چرا به فابیو بازی نداد؟
از طرفی واسه من یکی خبر فروش یانگ از خرید یک بازیکن خوب شیرینتره! آخه چرا به زاها و نانی و یانوژای بجای یانگ بازی نمیدی؟! زاها بهترینه بخدا ولی یک بازی هم تا حالا بازی نکرده :(
نانی رو هم که گول زد! یک بازی بازیش داد ولی بعد از تمدید قرارداد خبری ازش نیست!
کلورلی از فلاینی خیلی بهتره.
و مهمترین نکته بازی: با این بازی افتضاح تنها یک تعویض!!! اونم با این بازی افتضاح علی الخصوص یانگ و اسمالینگ!!!

وقتی به لحاظ ذهنی هنگ میکنی، یعنی راه درازی مونده تا مربی بزرگی بشی...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
تو این که تیم یتیم شده شکی نیست !
ولی این اورا رو خیلی وقته گفتیم باید به فکر جایگزینی واسش بود!
ینی کلا خط دفاعی مون ییهو با هم باید برن ! و هیچ بازیکن تاپی رو هم نگرفتیم و تربیت نکردیم تا جایگزینشون کنیم
جز اسمالینگ !!!!

این جز اسمالینگ که گفتی داداش تنها چیزی بود که امشب من رو خندوند اونم از حرص زیاد!!!
تو فصل نقل و انتقالات همش منتظر خرید یک هافبک دفاعی و یک دفاع چپ بودم. یک هافبک دفاعی مثل روی کین مثل یحیی توره مثل شواین اشتایگر. هافبک بازیساز وسط هم که همه میدونستن نیاز دارین حتی بولت!!! هافبک بازیساز قرار بود آلکانتارا رو بگیریم و بعدش فابرگاس!!! آخرش فلاینی رو گرفتیم که نه بازیسازه و نه دفاعی یا اینکه تو یونایتد افت کرده و اینجوری شده؟! از طرفی چقدر سنگین و کند بازی میکنه!!

بالا