• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Alireza999

Registered User
لایک‌ها
80
خخخخخخخخخخخخخ

45333727046009852144.jpg

چرا ویدیچ داره میخنده؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب ما تا امروز در سفر بودیم. دیروز به زور و زحمت شرایط رو جور کردیم برای دیدن دربی اما همون نیمه اول رو که دیدم بی خیال بقیه اش شدم و رفتم کوهنوردی.

ضد حال اساسی بود. دفاع تیم لوله. سیتی حاکم توپ و میدان . نبودن فان پرسی هم واقعا ناراحت کننده بود. باید یه فکری برای خط دفاع بکنند. چرا هنوز این والنسیا رو فیکس بازی میده ؟

کاپیتان ویدیچ هم دیگه اون ویدیچ سابق نیست.

امیدوارم این شکست های بعضا سنگین در اخر به سود تیم تمام بشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سروش جان شما از عدم تعویض مویس حمایت میکنی اما من نه

دلیلشو میگم

همه یونایتدی ها میدونن ولبک مهاجم خوبی نیست چه برسه به اینکه ازش در نوک حمله استفاده بشه این اقا خیلی باید احمق باشه که تا الان این نکته رو نفهمیده

بازیکن فرصت طلب و تموم کننده ای مثل هرناندز رو میذاره رو نیمکت و تا اخر بازی از ولبک بی مصرف استفاده میکنه!!!

دیگه تا الان باید مشخص شده باشه یانگ در حد یونایتد نیست ولی بازم نانی رو میذاره رو نیمکت و از یانگ استفاده میکنه

یونایتد یه چیزی حدود 20 میلیون یورو(اگر اشتباه نکنم) برای زاها پول داد و حتی نیم فصل هم اجازه داد قرضی تو تیمش بمونه اونوقت این طرف حتی جزو ذخیره ها هم نمیذارتش

عدنان یانوژای من دیگه نمیدونم چجوری باید خودشو ثابت کنه!!!

چرا از اینا استفاده نمیکنه و هنوزم به استفاده از والنسیا و یانگ اصرار میورزه!؟ واقعا اینا چه غلطی تا الان تونستن بکنن؟ حداقلش این دو نفر هم در حد همینا میتونن بازی کنن

من مویس رو یه مربی ترسو میدونم که فاقد شخصیت کاریزماتیک هست

زمانی که سر بازبی از مربی گری یونایتد کناره گیری کرد چندین تا مربی اومدن و رفتن

دلیلی نداشت همون مربی که جایگزینش شد تا اخر تو یونایتد بمونه

یونایتد باید از یه مربی مثل هیدینگ استفاده می کرد تا وارد بحران نشه

فوتبال امروز با قدیم فرق داره ذره ای شل بگیرن قضیه رو دیگه نمیتونن درستش کنن

آقــــــــــــــــــــــــــــــــــــا من کلا فراموش کرده بودم همچین بازیکنی هم داریم... عـــــــجب:blink:

فکر میکنم چیچاریتو هم در کنار فان پرسی و اندرسون با لباس رسمی در ورزشگاه بودند.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
فکر میکنم چیچاریتو هم در کنار فان پرسی و اندرسون با لباس رسمی در ورزشگاه بودند.

مهرداد جان من فکر میکنم عدنان کنار رابین و اندرسون با لباس رسمی حضور داشت. الان تو نرم افزار Fotmob نگاه کردم و اسم چیچا تو بازیکنهای ذخیره بود.

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
"من همچنین دوست دارم این را به شما یادآوری کنم که ما در اینجا زمان های سختی نیز داشته ایم، باشگاه پشت سر من ایستاد، تمام پرسنل من پشت سر من ایستادند، بازیکنان پشت سر من ایستادند. پس کار شما اکنون این است که پشت سر مربی جدیدمان بایستید. این مهم است."

- سر آلکس فرگوسن

08704852250640928940.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سروش جان شما از عدم تعویض مویس حمایت میکنی اما من نه

دلیلشو میگم

همه یونایتدی ها میدونن ولبک مهاجم خوبی نیست چه برسه به اینکه ازش در نوک حمله استفاده بشه این اقا خیلی باید احمق باشه که تا الان این نکته رو نفهمیده

بازیکن فرصت طلب و تموم کننده ای مثل هرناندز رو میذاره رو نیمکت و تا اخر بازی از ولبک بی مصرف استفاده میکنه!!!

دیگه تا الان باید مشخص شده باشه یانگ در حد یونایتد نیست ولی بازم نانی رو میذاره رو نیمکت و از یانگ استفاده میکنه

یونایتد یه چیزی حدود 20 میلیون یورو(اگر اشتباه نکنم) برای زاها پول داد و حتی نیم فصل هم اجازه داد قرضی تو تیمش بمونه اونوقت این طرف حتی جزو ذخیره ها هم نمیذارتش

عدنان یانوژای من دیگه نمیدونم چجوری باید خودشو ثابت کنه!!!

چرا از اینا استفاده نمیکنه و هنوزم به استفاده از والنسیا و یانگ اصرار میورزه!؟ واقعا اینا چه غلطی تا الان تونستن بکنن؟ حداقلش این دو نفر هم در حد همینا میتونن بازی کنن

من مویس رو یه مربی ترسو میدونم که فاقد شخصیت کاریزماتیک هست

زمانی که سر بازبی از مربی گری یونایتد کناره گیری کرد چندین تا مربی اومدن و رفتن

دلیلی نداشت همون مربی که جایگزینش شد تا اخر تو یونایتد بمونه

یونایتد باید از یه مربی مثل هیدینگ استفاده می کرد تا وارد بحران نشه

فوتبال امروز با قدیم فرق داره ذره ای شل بگیرن قضیه رو دیگه نمیتونن درستش کنن

آقــــــــــــــــــــــــــــــــــــا من کلا فراموش کرده بودم همچین بازیکنی هم داریم... عـــــــجب:blink:

پس من اشتباه کردم. من از باخت تیم خیلی ناراحت شدم اما نمیتونم نقصیر رو گردن مویس بندازم. البته از اینکه چرا عدنان یا زاها بازی نمیکنن ناراحتم و این برام جای سواله.

البته انتظار ندارم که زاها رو بیاد تو بازی مهمی مثل دربی منچستر بازی بده اما خب انتظار داشتم حداقل جلو کریستال پالاس بازیش میداد.

میشه گفت بهترین بازیکنای خط دفاعی رو بازی داد اما در یک کلمه تر زدن. ویدیچ و اسمالینگ و اورا. باید برای اینها جایگزین مناسبی پیدا بشه.

امیدوارم این شکست ها بتونه به مویس در انتخاب بازیکنای شایسته تر کمک بکنه.

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
سر مت بازبی : " برد همه چیز نیست. مهم اینه پس از هر پیروزی مغرور نشی و پس از هر شکست ناامید نشی "
...
تو روزای سخته که هوادارای واقعی رو میشه شناخت...

61835199057011390832.jpg

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
سرالکس فرگوسن در خاطرات خود نوشته:
" در سال 1989 هنگامی که 5 بر 1 به سیتی باخیتم. شب به خانه آمدم پرده ها را کشیدم و به رختخواب رفتم و بالشی بر چهره خود گذاشتم، به سختی نفس می کشیدم. احساس یک بزهکار را داشتم که انگار در شهر جرمی را مرتکب شده و در خانه خود را پنهان کرده که کسی نبیندش."

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
Gary Neville: Not enough quality in Manchester United's midfield

"United have no-one getting in behind Kompany. There isn't enough quality from midfield."

:eek:

افشین جان درست گفته دیگه، میشه دلیل استفاده از شکلک تعجب رو که زدی بدونم ;)

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

یه نکته ای رو من اشاره کنم... این که شما از نحوه بازی و عملکرد تیمت، چه داخل زمین و چه روی نیمکت انتقاد میکنی، اتفاقا عین هواداریه... کسی نخواسته کسی رو اعدام یا اخراج کنه... مواردی هم اگر اشاره شد در اثر فشار ناشی از بازی بد و باخت بد برابر یک رقیب قدیمی بود و بس... پس لطفا انتقادها رو حمل بر تخریب نکنید...
این واضحه که وقتی یه تیم بد بازی میکنه باید به دنبال دلایلش گشت... منتها تفاوت هوادارها با مسوولین فنی در اینه که هوادارها تنها میتونن آرزوهاشون و نظراتشون رو بر زبون بیارن و مسوولین فنی علاوه بر اون میتونن اجراش کنن... چه پیش از فصل در هنگام یارگیری و تمرینات آماده سازی و چه حین بازی در زمان تعویض ها و بین دو نیمه و چه طول فصل با تغییر استراتژی و تاکتیک و ترمیم نقاط ضعف... به باور من اعتراض عمده رفقا (و خود من) به خنثی عمل کردن مربی حین بازی برمیگرده. درسته که در بدترین مواقع ممکن گل خوردیم، اما از تیمی مثل منچستریونایتد و عوامل فنی اش انتظار نمیره درچنین مواقعی آچمز بشن و سرشون رو تو دستهاشون بگیرن. نمیدونم شاید رئیس ما رو بدعادت کرده که در هرلحظه از بازی از تیممون توقع تغییر جریان و وضعیت داریم. اما استاندارد بالای منچستریونایتد میطلبه که مربی در چنین مواقعی خودش رو اثبات کنه... در اینصورت باخت، غم و اندوه نداره و هوادار حتی به باخت تیمش هم افتخار میکنه. اما تیمی که ما دیروز دیدیم از این واقعیت خالی بود. این نگران کننده است... هم برای اعتماد به نفس مویس در ادامه راه و هم برای شخصیت "برنده" منچستر یوایتد...
چنین فضاهای انتقادی به باور من اتفاقا عین هواداریه... کسی رو بی دلیل نکوبیم و بر هر اتفاقی هم چشم نبندیم...

پاینده باشید

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
درود

یه نکته ای رو من اشاره کنم... این که شما از نحوه بازی و عملکرد تیمت، چه داخل زمین و چه روی نیمکت انتقاد میکنی، اتفاقا عین هواداریه... کسی نخواسته کسی رو اعدام یا اخراج کنه... مواردی هم اگر اشاره شد در اثر فشار ناشی از بازی بد و باخت بد برابر یک رقیب قدیمی بود و بس... پس لطفا انتقادها رو حمل بر تخریب نکنید...
این واضحه که وقتی یه تیم بد بازی میکنه باید به دنبال دلایلش گشت... منتها تفاوت هوادارها با مسوولین فنی در اینه که هوادارها تنها میتونن آرزوهاشون و نظراتشون رو بر زبون بیارن و مسوولین فنی علاوه بر اون میتونن اجراش کنن... چه پیش از فصل در هنگام یارگیری و تمرینات آماده سازی و چه حین بازی در زمان تعویض ها و بین دو نیمه و چه طول فصل با تغییر استراتژی و تاکتیک و ترمیم نقاط ضعف... به باور من اعتراض عمده رفقا (و خود من) به خنثی عمل کردن مربی حین بازی برمیگرده. درسته که در بدترین مواقع ممکن گل خوردیم، اما از تیمی مثل منچستریونایتد و عوامل فنی اش انتظار نمیره درچنین مواقعی آچمز بشن و سرشون رو تو دستهاشون بگیرن. نمیدونم شاید رئیس ما رو بدعادت کرده که در هرلحظه از بازی از تیممون توقع تغییر جریان و وضعیت داریم. اما استاندارد بالای منچستریونایتد میطلبه که مربی در چنین مواقعی خودش رو اثبات کنه... در اینصورت باخت، غم و اندوه نداره و هوادار حتی به باخت تیمش هم افتخار میکنه. اما تیمی که ما دیروز دیدیم از این واقعیت خالی بود. این نگران کننده است... هم برای اعتماد به نفس مویس در ادامه راه و هم برای شخصیت "برنده" منچستر یوایتد...
چنین فضاهای انتقادی به باور من اتفاقا عین هواداریه... کسی رو بی دلیل نکوبیم و بر هر اتفاقی هم چشم نبندیم...

پاینده باشید

علی خان به نظر من مویس هنوز خودشو پیدا نکرده

اعتماد به نفس لازم رو نداره وگرنه نمیدونم خاطرتون هست یا نه چند فصل پیش تو گودیسون پارک از اورتون جلو بودیم مویس رادول رو وارد زمین کرد و همون تعویض کاری کرد که تو یک دقیقه بازی برده رو با باخت عوض کنیم!

یا دو فصل پیش که علت اصلی قهرمان نشدنمون رو میشه تساوی با اورتون تو الدترافورد دونست!

دانششو داره ولی اعتماد به نفس لازم رو نه!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
من به عنوان یه هوادار ازش توقع ندارم فوتوکپی برابر اصل رئیس باشه... همین که ببینم داره تلاش میکنه که شرایط رو به نفع تیم تغییر بده برام کافیه (چیزی که ندیدم) مسلما زمان برای قضاوت عملکرد مویس خیلی کوتاه بوده و هنوز خیلی زوده... اما اعتماد به نفس از خود آدم میاد. کسی که با یه تیم متوسط جلو یه تیم بزرگ شرایط رو تغییر میده مطمئنا اعتماد به نفس داره اما در حد بالقوه...
خب موازی با انتظار ما برای روی غلطک افتادن مویس و تیم جدید، ما داریم زمان از دست میدیم. یا باید در کوتاه مدت توقعی از تیم نداشته باشیم یا باید یکی بجنبه... هرچه زودتر... قبلا هم گفتم به نظرم بسیار مناسبه که رئیس با مویس جلسات مستمر داشته باشه. حتی (و ترجیحا) اگر کسی نفهمه...

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
بالا