Alireza999
Registered User
خخخخخخخخخخخخخ
![]()
چرا ویدیچ داره میخنده؟
خخخخخخخخخخخخخ
![]()
فردیناندو ببین داداش توش مونده چه مشتی بش زده؟؟؟؟؟چرا ویدیچ داره میخنده؟
سروش جان شما از عدم تعویض مویس حمایت میکنی اما من نه
دلیلشو میگم
همه یونایتدی ها میدونن ولبک مهاجم خوبی نیست چه برسه به اینکه ازش در نوک حمله استفاده بشه این اقا خیلی باید احمق باشه که تا الان این نکته رو نفهمیده
بازیکن فرصت طلب و تموم کننده ای مثل هرناندز رو میذاره رو نیمکت و تا اخر بازی از ولبک بی مصرف استفاده میکنه!!!
دیگه تا الان باید مشخص شده باشه یانگ در حد یونایتد نیست ولی بازم نانی رو میذاره رو نیمکت و از یانگ استفاده میکنه
یونایتد یه چیزی حدود 20 میلیون یورو(اگر اشتباه نکنم) برای زاها پول داد و حتی نیم فصل هم اجازه داد قرضی تو تیمش بمونه اونوقت این طرف حتی جزو ذخیره ها هم نمیذارتش
عدنان یانوژای من دیگه نمیدونم چجوری باید خودشو ثابت کنه!!!
چرا از اینا استفاده نمیکنه و هنوزم به استفاده از والنسیا و یانگ اصرار میورزه!؟ واقعا اینا چه غلطی تا الان تونستن بکنن؟ حداقلش این دو نفر هم در حد همینا میتونن بازی کنن
من مویس رو یه مربی ترسو میدونم که فاقد شخصیت کاریزماتیک هست
زمانی که سر بازبی از مربی گری یونایتد کناره گیری کرد چندین تا مربی اومدن و رفتن
دلیلی نداشت همون مربی که جایگزینش شد تا اخر تو یونایتد بمونه
یونایتد باید از یه مربی مثل هیدینگ استفاده می کرد تا وارد بحران نشه
فوتبال امروز با قدیم فرق داره ذره ای شل بگیرن قضیه رو دیگه نمیتونن درستش کنن
آقــــــــــــــــــــــــــــــــــــا من کلا فراموش کرده بودم همچین بازیکنی هم داریم... عـــــــجب:blink:
فکر میکنم چیچاریتو هم در کنار فان پرسی و اندرسون با لباس رسمی در ورزشگاه بودند.
سروش جان شما از عدم تعویض مویس حمایت میکنی اما من نه
دلیلشو میگم
همه یونایتدی ها میدونن ولبک مهاجم خوبی نیست چه برسه به اینکه ازش در نوک حمله استفاده بشه این اقا خیلی باید احمق باشه که تا الان این نکته رو نفهمیده
بازیکن فرصت طلب و تموم کننده ای مثل هرناندز رو میذاره رو نیمکت و تا اخر بازی از ولبک بی مصرف استفاده میکنه!!!
دیگه تا الان باید مشخص شده باشه یانگ در حد یونایتد نیست ولی بازم نانی رو میذاره رو نیمکت و از یانگ استفاده میکنه
یونایتد یه چیزی حدود 20 میلیون یورو(اگر اشتباه نکنم) برای زاها پول داد و حتی نیم فصل هم اجازه داد قرضی تو تیمش بمونه اونوقت این طرف حتی جزو ذخیره ها هم نمیذارتش
عدنان یانوژای من دیگه نمیدونم چجوری باید خودشو ثابت کنه!!!
چرا از اینا استفاده نمیکنه و هنوزم به استفاده از والنسیا و یانگ اصرار میورزه!؟ واقعا اینا چه غلطی تا الان تونستن بکنن؟ حداقلش این دو نفر هم در حد همینا میتونن بازی کنن
من مویس رو یه مربی ترسو میدونم که فاقد شخصیت کاریزماتیک هست
زمانی که سر بازبی از مربی گری یونایتد کناره گیری کرد چندین تا مربی اومدن و رفتن
دلیلی نداشت همون مربی که جایگزینش شد تا اخر تو یونایتد بمونه
یونایتد باید از یه مربی مثل هیدینگ استفاده می کرد تا وارد بحران نشه
فوتبال امروز با قدیم فرق داره ذره ای شل بگیرن قضیه رو دیگه نمیتونن درستش کنن
آقــــــــــــــــــــــــــــــــــــا من کلا فراموش کرده بودم همچین بازیکنی هم داریم... عـــــــجب:blink:
Gary Neville: Not enough quality in Manchester United's midfield
"United have no-one getting in behind Kompany. There isn't enough quality from midfield."
![]()
درود
یه نکته ای رو من اشاره کنم... این که شما از نحوه بازی و عملکرد تیمت، چه داخل زمین و چه روی نیمکت انتقاد میکنی، اتفاقا عین هواداریه... کسی نخواسته کسی رو اعدام یا اخراج کنه... مواردی هم اگر اشاره شد در اثر فشار ناشی از بازی بد و باخت بد برابر یک رقیب قدیمی بود و بس... پس لطفا انتقادها رو حمل بر تخریب نکنید...
این واضحه که وقتی یه تیم بد بازی میکنه باید به دنبال دلایلش گشت... منتها تفاوت هوادارها با مسوولین فنی در اینه که هوادارها تنها میتونن آرزوهاشون و نظراتشون رو بر زبون بیارن و مسوولین فنی علاوه بر اون میتونن اجراش کنن... چه پیش از فصل در هنگام یارگیری و تمرینات آماده سازی و چه حین بازی در زمان تعویض ها و بین دو نیمه و چه طول فصل با تغییر استراتژی و تاکتیک و ترمیم نقاط ضعف... به باور من اعتراض عمده رفقا (و خود من) به خنثی عمل کردن مربی حین بازی برمیگرده. درسته که در بدترین مواقع ممکن گل خوردیم، اما از تیمی مثل منچستریونایتد و عوامل فنی اش انتظار نمیره درچنین مواقعی آچمز بشن و سرشون رو تو دستهاشون بگیرن. نمیدونم شاید رئیس ما رو بدعادت کرده که در هرلحظه از بازی از تیممون توقع تغییر جریان و وضعیت داریم. اما استاندارد بالای منچستریونایتد میطلبه که مربی در چنین مواقعی خودش رو اثبات کنه... در اینصورت باخت، غم و اندوه نداره و هوادار حتی به باخت تیمش هم افتخار میکنه. اما تیمی که ما دیروز دیدیم از این واقعیت خالی بود. این نگران کننده است... هم برای اعتماد به نفس مویس در ادامه راه و هم برای شخصیت "برنده" منچستر یوایتد...
چنین فضاهای انتقادی به باور من اتفاقا عین هواداریه... کسی رو بی دلیل نکوبیم و بر هر اتفاقی هم چشم نبندیم...
پاینده باشید