• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
الان داره بازی چلسی و تاتنهام رو نشون میده
چلسی آنچنان هم قوی نیست همونطور که جلوی ما هم کاری نکردن
ولی تاتنهام خیلی سرعتی و منظمه و یه تهدید جدی واسه تصاحب قهرمانی البته در کنار آرسنال و سیتی
نگرانم واسه بازی با تاتنهام...با این بازیکنای کند و بعضأ تنبل خیلی کار سختی داریم
تو بازی با سیتی هم رو همه گلها بازیکنامون به نحوی جا موندن تو سرعت از بازیکنای سیتی
روز به روز نیازمون به خریدهای جدید بیشتر احساس میشه
امیدوارم ایندفعه دیگه مویس به قولش عمل کنه و تو ژانویه 2 تا بازیکن بخره

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
آدم این تاتنهام رو میبینه میخواد سرش رو بکوبه به دیوار، بیل رو فروختن با درآمدش بهترین خریدها رو کردن و دارن خوب نتیجه میگیرند ما کریس رو فروختیم درآمدزاییمون هم 10 برابر تاتنهامه بعد هیچ بازیکنی نمیگیریم هیچ کاری واسه زیرساخت تیم نمکنیم واقعاً هزینه ای که تاتنهامیها برا خریدهاشون دادن هم کاملاً منطقیه بودجه اش رو هم فوتبالی درآوردن دادن به بازیکنهای جدی..د

ببینید یک مسئله ای هست که باید بهش دقت کرد به نظر من تیمهای مثل سیتی چلسی و..... که بودجه از خارج جریان فوتبال بهشون تزریق میشه کارشون نکوهیده است و به فوتبال ضرر خواهد زد ولی من به این نتیحه رسیدم که گلیزرها دارن از امثال عربها و آبرامویچ و سایر سرمایه دارها بیشتر به فوتبال ضربه میزنند درسته که تزریق بودجه بدون برنامه به فوتبال به ساختار کلی ضربه خواهد زد ولی کار گلیزرها که بودجه رو از فوتبال خارج میکنند و قرضهای خودشون.....عمه اشون رو میدن بیشتر به فوتبال ضربه میزنه باور کنید سر همین قضیه اصلاً نمیتونم بازیهای تیم رو با خیال راحت ببینم اعصابم خراب میشه طرفدارها هم تو ورزشگاه راحت میشنند بابا یک چیزی بگید لعنت به این گلیزرها باور کنید شرایط خیلی مزخرف شده اتفاقاً این ساکت نشستن بیشتر به تیم ضربه میزنه قبلاً هم گفتم من تو شهر منچستر نیستم وکاری از دستم بر نمیاد ولی واقعاً جا داره این گلیزرها رو با اردنگی بندازن بیرون آخه تاتنهام یک بیل رو میفروشه این همه تیمو تقویت میکنه ما کریس و توز رو میفروشیم 100 تا حامی مالی داریم یک عقب افتاده دو متری رو از اورتون میخریم اونم بزور و ببخشید ..کشی

خب چی میشه کرد؟طرفدارا نمیتونن برن دم خونه گلیزرها بست بشینن که از منچستر برین که

چه جوری میشه اینا رو با اردنگی انداخت بیرون؟

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
خب چی میشه کرد؟طرفدارا نمیتونن برن دم خونه گلیزرها بست بشینن که از منچستر برین که

چه جوری میشه اینا رو با اردنگی انداخت بیرون؟

از طریق لیدرها و دادن شعارهای اعتراضی
از طریق دست نوشته ها و پلاکاردهایی که میتونن تو ورزشگاه ها باهاش علیه مالکان بی همه چیز اعتراض خودشون رو نشون بدن
از طریق شبکه های اجتماعی و خیلی راه های دیگه

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
از طریق دست نوشته ها و پلاکاردهایی که میتونن تو ورزشگاه ها باهاش علیه مالکان بی همه چیز اعتراض خودشون رو نشون بدن

یعنی با این اعتراضات اینا رفتنی میشن؟من که فکر نمیکنم

مطمئنا طرفدارا اتحادیه یا یه همچین چیزی برای خودشون دارن دیگه،باید از طریق سران اون اتحادیه بیانیه بدن به مدیرای باشگاه و تهدیدشون کنن،در کنار اینکار باید به روشی که شما گفتین هم اعتراض خودشون رو به صورت عمومی نشون بدن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی تاتنهام چلسی رو دارم میبینم. این اریکسن عجب بازیکنیه. تکنیکی و باهوش

واقعا چرا همچین بازیکنی رو جذب نکردن ؟

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
الان داره بازی چلسی و تاتنهام رو نشون میده
چلسی آنچنان هم قوی نیست همونطور که جلوی ما هم کاری نکردن
ولی تاتنهام خیلی سرعتی و منظمه و یه تهدید جدی واسه تصاحب قهرمانی البته در کنار آرسنال و سیتی
نگرانم واسه بازی با تاتنهام...با این بازیکنای کند و بعضأ تنبل خیلی کار سختی داریم
تو بازی با سیتی هم رو همه گلها بازیکنامون به نحوی جا موندن تو سرعت از بازیکنای سیتی
روز به روز نیازمون به خریدهای جدید بیشتر احساس میشه
امیدوارم ایندفعه دیگه مویس به قولش عمل کنه و تو ژانویه 2 تا بازیکن بخره

آره این تاتنهام هم واقعا محکم و منظم بازی می کنه در 9 بازی اخیر فقط 1 گل خوردن دیگه همینو کم داشتیم که تاتنهام هم شاخ بشه با این حال کمی بازیکنهاشون کم تجربه هستن به راحتی موقعیت ها رو از دست میدن امسال از هر نظر قهرمانی در لیگ خیلی مشکلی شده
امیدوارم بازی مساوی بشه و هر دو تیم امتیاز از دست بدن

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375

مهرداد جان مگه فلینی نسبت به اریکسن چی کم داره؟ موهاش از اون کمتره؟ سرعتش کمتره ؟ تکنیکش کمتره ؟ دوندگیش کمتره ؟ خلاقیتش ؟

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
یعنی با این اعتراضات اینا رفتنی میشن؟من که فکر نمیکنم

مطمئنا طرفدارا اتحادیه یا یه همچین چیزی برای خودشون دارن دیگه،باید از طریق سران اون اتحادیه بیانیه بدن به مدیرای باشگاه و تهدیدشون کنن،در کنار اینکار باید به روشی که شما گفتین هم اعتراض خودشون رو به صورت عمومی نشون بدن

رفتنی که غیر ممکنه مهم اینه با فشار افکار عمومی هوادارها , سر عقل بیان

من بیشتر جذب بازی تاونسند شدم

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

دوست عزیزم خیلی وقته طرفداران یونایتد دارن به سیاستهای گلیزرها اعتراض میکنن. شما تو هر بازی نمیبینی که چقدر از تماشاگران از شال گردن سبز و زرد استفاده میکنن؟ این شال گردن سبز و طلایی رنگ نماد اعتراض به سیاستهای مدیران آمریکایی یونایتد هستش.
به نقل از صفحه ویکی پدیا یونایتد:
ﺍﺯ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﻌﺪ ﮔﺮﻭﻩﻫﺎﯼ ﻫﻮﺍﺩﺍﺭﯼ ﺩﺭ ﺍﻋﺘﺮﺍﺽ ﺑﻪ ﮔﻠﯿﺰﺭﻫﺎ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻧﻤﺎﺩﻫﺎﯼ ﺳﺒﺰ ﻭ ﻃﻼﯾﯽ ﺭﻧﮓ (ﺑﻪ ﺭﻧﮓ ﻟﺒﺎﺱ ﺗﯿﻢ ﺍﻭﻟﯿﻪ ﯾﻌﻨﯽ ﻧﯿﻮﺗﻮﻥ
ﻫﯿﺚ) ﺩﺭ ﻭﺭﺯﺷﮕﺎﻩ ﻭ ﺯﻣﯿﻦ ﺗﻤﺮﯾﻦ
ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﺣﺎﺿﺮ ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ.
مقاله ای از سایت تلگراف در این رابطه:
www.telegraph.co.uk/sport/football/...gold-campaign-falls-flat-at-Old-Trafford.html

به نقل از گاردین:
www.theguardian.com/football/blog/2010/mar/11/david-beckham-green-gold-manchester-united
Milan's David Beckham puts on
a green and yellow scarf, a
symbol of the anti-Glazer protests
at Old Trafford.

مشاهده پیوست 460657

و چندتا عکس در همین رابطه:

uploadfromtaptalk1380375091078.jpg
uploadfromtaptalk1380375108265.jpg
uploadfromtaptalk1380375122789.jpg
uploadfromtaptalk1380375146603.jpg

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تاتنهام واقعا خوب بازی کرد. البته در نیمه اول

نیمه دوم تاتنهام بخوبی نیمه اول بازی نکرد و بازی تقریبا دست چلسی بود.

این موسی دمبله هم خیلی خوب بازی میکرد . تکنیک قابل توجهی داشت.

اریکسن هم در نیمه اول خیلی خوب بازی کرد و پایه گذار گل تاتنهام بود.

در کل برای یونایتد این بهترین نتیجه ممکنه بود. امیدوارم بازی رو ببریم. زاها و فان پرسی توی ترکیب فیکس نیستند.

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
دوست عزیزم خیلی وقته طرفداران یونایتد دارن به سیاستهای گلیزرها اعتراض میکنن. شما تو هر بازی نمیبینی که چقدر از تماشاگران از شال گردن سبز و زرد استفاده میکنن؟ این شال گردن سبز و طلایی رنگ نماد اعتراض به سیاستهای مدیران آمریکایی یونایتد هستش.
به نقل از صفحه ویکی پدیا یونایتد:
ﺍﺯ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﻌﺪ ﮔﺮﻭﻩﻫﺎﯼ ﻫﻮﺍﺩﺍﺭﯼ ﺩﺭ ﺍﻋﺘﺮﺍﺽ ﺑﻪ ﮔﻠﯿﺰﺭﻫﺎ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻧﻤﺎﺩﻫﺎﯼ ﺳﺒﺰ ﻭ ﻃﻼﯾﯽ ﺭﻧﮓ (ﺑﻪ ﺭﻧﮓ ﻟﺒﺎﺱ ﺗﯿﻢ ﺍﻭﻟﯿﻪ ﯾﻌﻨﯽ ﻧﯿﻮﺗﻮﻥ
ﻫﯿﺚ) ﺩﺭ ﻭﺭﺯﺷﮕﺎﻩ ﻭ ﺯﻣﯿﻦ ﺗﻤﺮﯾﻦ
ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﺣﺎﺿﺮ ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ.
مقاله ای از سایت تلگراف در این رابطه:
www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/7702442/Manchester-United-supporters-green-and-gold-campaign-falls-flat-at-Old-Trafford.html

به نقل از گاردین:
www.theguardian.com/football/blog/2010/mar/11/david-beckham-green-gold-manchester-united
Milan's David Beckham puts on
a green and yellow scarf, a
symbol of the anti-Glazer protests
at Old Trafford.

مشاهده پیوست 460657

بله درست میفرمایید.هرچند که الان این اعتراض ها کمتر شده و یادمه فصل گذشته وقتی نتونستیم لوکاس مورا رو جذب کنیم اعتراض هواداران به گلیزرها بالا گرفت که بعد از خرید فن پرسی باز از شدت اعتراض ها کاسته شد.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
خوبه دو تا تیم کلی روی سر و کله ی هم زدن و انرژی از دست دادن آخرش هم امتیازات تقسیم شد! ولی بازی طاقت فرسا و سختی برای هر دو طرف بود تاتنهام از اواسط نیمه دوم دیگه تقریبا نفسش برید
ما بازی امروز رو محکوم به پیروزی هستیم باید ببریم

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
خوبه دو تا تیم کلی روی سر و کله ی هم زدن و انرژی از دست دادن آخرش هم امتیازات تقسیم شد! ولی بازی طاقت فرسا و سختی برای هر دو طرف بود تاتنهام از اواسط نیمه دوم دیگه تقریبا نفسش برید
ما بازی امروز رو محکوم به پیروزی هستیم باید ببریم

تا به اینجا که اصلا تفاضل گلمون خوب نیست و تو همچین بازی هایی مثل بازی امروز باید تا میتونیم پر گل ببریم بازی ها رو
هم واسه بهتر کردن تفاضل هم واسه روحیه بازیکنا هم واسه خط و نشون کشیدن برای تیم های دیگه و ایجاد رعب و وحشت

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
دوستان کسایی که بازی رو می بینن لطف کنن وقایع مهم رو یه اشاره ای بهش بکنن ما هم در جریان باشیم ممنون میشم
من که متاسفانه نمی تونم ببینم بازی رو

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این اندرسون احمق رو که 2 تا پاس هم بلد نیست چرا فیکس میذاره اخه ؟

خود خواهی تو بازی زیاده. نانی یه جاهایی میتونست پاس بده اما نمیده.

اما کاگاوا خوب بازی کرده. هرناندز هم تلاش میکنه اما به نظر من اگه فان پرسی بود تا الان حداقل یک گل رو زده بودیم.

جونز هم خوب بازی میکنه امروز.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دوستان کسایی که بازی رو می بینن لطف کنن وقایع مهم رو یه اشاره ای بهش بکنن ما هم در جریان باشیم ممنون میشم
من که متاسفانه نمی تونم ببینم بازی رو

فعلا خبري نيست!
روني و ناني خيلي خوبن!

Sent from my iPhone using Tapatalk

بالا