• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
این قانونه؟یعنی تیمای یه کشور تا نیمه نهایی بهم نمیخورن؟

نه در یک چهارم هم امکان خوردن دو تیم از یک کشور وجود داره من اشتباه کردم , همون مرحله ی اول حذفی امکان برخورد دو تیم از یک کشور وجود نداره

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

زاها:شایعات منتشرشده کلا دروغ است

در چند روز اخیر شایعه ای درباره زاها در شبکه های اجتماعی منتشر شد و به سرعت قوت گرفت. ویلفرد زاها در حساب شخصی خود در توبتر به این شایعه عکس العمل نشان داد و این شایعات را بی پایه و اساس خواند.
.
.
.
.
.
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - پس از اینکه ویلفرد زاها در فرصت نقل و انتقالات زمستانی فصل قبل با یونایتد قرارداد بست اما نیم فصل دوم را به طور قرضی در پالاس باقی ماند, همه منتظر دیدن بازی این بازیکن بااستعداد انگلیسی با پیراهن یونایتد بودند.
در نهایت زاها در بازی های تور پیش فصل تیم به میدان رفت و عملکرد مناسبی نیز داشت. او حتی در بازی جام اتحادیه برابر ویگان نیز دقایقی به میدان رفت.
با شرایط به وجود آمده همه انتظار داشتند این بازیکن خوش تکنیک اولین بازی خود را نیز برای شیاطین سرخ در لیگ برتر انجام دهد اما پس از گذشت شش هفته زاها نتوانسته است برای دقایقی اندک نیز به میدان رود. او حتی در بازی تیم در جام خیریه و لیگ قهرمانان نیز به میدان نرفت.
همین بازی نکردن زاها کافی بود تا شایعاتی درباره این بازیکن منتشر شود. آخرین شایعه منتشر شده درباره این بازیکن در شبکه های اجتماعی به حدی بچه گانه است که هر فردی با شنیدن آن به حقیقت نداشتن این شایعه پی می برد.
ویلفرد زاها نیز پس از شنیدن این شایعه بلافاصله در حساب شخصی خود آن را تکذیب کرد.
ویلف در حساب شخصی خود در توبتر نوشت: شایعات احمقانه. #بچه گانه
مدیر برنامه های این بازیکن نیز این ادعاها درباره دلیل بازی نکردن این بازیکن انگلیسی و خط خوردن نامش از بازیکنان حاضر در بازی با شاختار را توضیح داد. او درباره این شایعات گفت: کاملا بی ارزش است. در کل درست نیست.
همانطور که انتظار می رفت, رسانه ها و کسانی که شایعه درست می کنند, از هیچ فرصتی دریغ نمی کنند و به داستان سرایی های خود ادامه می دهند. پس از باخت هفته گذشته برابر وست بروم و نتایج ضعیف هفته های اخیر رسانه ها فشارهای خود بر روی مویز را آغاز کرده اند و در تازه ترین حرکت خود این شایعه بی پایه و اساس را درباره زاها و دیوید مویز به راه انداختند.

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
حرفات خیلی غیر منطقیه !!

عملکرد تیم شاختار رو باید پس چطوری سنچید !؟:)))
از تمریناتشون ؟
باید از همین نتایج و کیفیت بازیشون سنجید برادر من ....

و راستی .. برچسب نزن !
چیزی که خودت فکر میکنی درست نیست ....

من سر بازی وست بروم 2 روز دپرس بودم ... چون کل زندگی رو میپیچونم برای بازی های یونایتد ....خود منم توی ذوقم میخوره وقتی میبینم اوضاع اینطوریه .. ولی من طرفدار یونایتدم حالا چه ببره چه ببازه ... به همین سادگی .

چقدر این حرفتون غیر منطقیه
مگه کسایی که میان اینجا از ناراحتی هاشون میگن و از تیم انتقاد می کنن طرفدار یونایتد نیستن یا قراره تیم نتیجه نگرفت پشت تیمو خالی کنن؟
شما میگی فقط به به چه چه ما میگیم نه.تیم رو واسه غملکردهای خوبش تحسین می کنیم و واسه عملکردهای ضعیفش انتقاد.اتفاقا این دید خیلی مثبت کاذب شما بیشتر به تیم ضربه میزنه تا انتقادهای ما
تیم الان فوق العاده ضعیف بازی می کنه و اصلا در حد نام یونایتد نیست و اروپا لیگ ایران نیستش که یه تیم عملکردش ضعیف باشه و پر از ضعف بعد بیاد هم تو لیگ هم تو اروپا نتیجه بگیره چون تیم های دیگه دائم در حال پیشرفت هستن.بقول یکی از بچه ها حتی یه افت کوتاه مدت میتونه خیلی تیمو از کورس عقب بندازه.
مویس جسارت و تدبیر لازم رو نداره و داره به شخصیت تیم لطمه میزنه و این کاملا واضحه
ما همه پشت مویس هستیم و امیدواریم خیلی زود ترکیب ایده آل رو پیدا کنه و تیم روند صعودی داشته باشه ولی واقعا الان یونایتد یکی 2تا بازیکن نامی میخواد تا هم از لحاظ فنی هم از لحاظ روحی یه شوک بزرگ به تیم وارد بشه نه یکی مثل آندره هررا یا فلینی یا بازیکنانی از این قبیل

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
[h=3]وین رونی برترین بازیکن ماه باشگاه شد
تنها دلگرمیم تو این چندتا بازیه اخیر فقط عملکرد رونی بود.فوق العادست این بشر.از یه جنس دیگست.شاید برای من و قطعأ خیلی از طرفدارای یونایتد برتر از مسی و رونالدو[/h]

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
وین رونی برترین بازیکن ماه باشگاه شد
تنها دلگرمیم تو این چندتا بازیه اخیر فقط عملکرد رونی بود.فوق العادست این بشر.از یه جنس دیگست.شاید برای من و قطعأ خیلی از طرفدارای یونایتد برتر از مسی و رونالدو
واقعا بازیکن کاملیه در حملات , ضربات آزاد , پاسهای قطری بلند و تغذیه ی مهاجمان , شرکت در کارهای دفاعی .....
در تیمی که سرگردم و بی برنامه بازی می کنه رسیدن بازیکنی به این کیفیت قابل تحسینه

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
عجیب اما شاید (!) واقعی :)))|

1- زاها رو احتمالا ژآنویه قرضی میدن به نیوکاسل !!! اونم در فقر فعلی بال های تیم 1!!

2- کاگاوا رو آماده میکنن برای فروش به دورتموند و تعویضش با سابوتیچ دفاع تنومندشون 1!

3- هررا رو که تابستون رفتیم دنبالش ، بیلبائو اعلام کرده پرونده ی فروشش تموم شده است ...

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
اینو به این خاطر گفتم چون انگار مویس تو بازی های حذفی بهتر عمل کرده. :دی

نیک پاول امشب تو لیگ اروپا 2 گل برای ویگان زد. 3-1 ویگان بازی رو برد.

امیدوارم برای یونایتد هم روزی بازی کنه و یهو از همون جا ردش نکنن بره :/

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجیب اما شاید (!) واقعی :)))|

1- زاها رو احتمالا ژآنویه قرضی میدن به نیوکاسل !!! اونم در فقر فعلی بال های تیم 1!!

2- کاگاوا رو آماده میکنن برای فروش به دورتموند و تعویضش با سابوتیچ دفاع تنومندشون 1!

3- هررا رو که تابستون رفتیم دنبالش ، بیلبائو اعلام کرده پرونده ی فروشش تموم شده است ...

دارن تیشه میزنن به ریشه تیم... زاها رو یه بازی کامل هم ندیدیم. بازیکنی که یک فصل براش صبر کردیم.

هررا واقعا معلوم نیست چه بازیکنیه.

اون سبوتیچ هم کم سوتی نمیده. ایکاش میرفتن دنبال هوملز که باهوشتره

و در پایان تو این روزا فقط اخبار نگران کننده شنیده میشه.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
ممکنه رابین و رونی امروز بازی نکنن

یعنی نه تنها خودش بلکه کادرش هم ببخشید ..دن به تیم!:hmm:

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
ممکنه رابین و رونی امروز بازی نکنن

یعنی نه تنها خودش بلکه کادرش هم ببخشید ..دن به تیم!:hmm:

مویز:شاید دز ژانویه خرید بزرگی نداشته باشیم
دیوید مویز, سرمربی منچستریونایتد, به هواداران گفت که امید زیادی به خرید بازیکن بزرگی در پنجره نقل و انتقالات زمستانی نداشته باشند زیرا خرید بازیکنی خوب در این برهه آسان نیست.

واقعا دیگه نمی دونم چی بگم.حالا حالاها خیلی زوده که رئیس خطابت کنن جناب مویس.هر کاری می کنی بکن ولی به اعتبار یونایتد لطمه نزن لطفأ
به امید یه برد پر گل

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
Manchester United: De Gea, Rafael, Jones, Vidic, Evra, Carrick, Cleverley, Nani, Rooney, Januzaj, van Persie.

ایول عدنان از اول تو ترکیبه

با این ترکیب سوتی ندن راحت میتونیم حال ساندرلندو بگیریم

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
De Gea, Rafae, Vidic, Jones, Evra, Carrick, Cleverley, Januzaj, Nani, Rooney, van Persie

subs: Giggs, Smalling, Chicharito, Welbeck, Valencia, Kagawa, Lindegaard

United 4 Ever

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
Manchester United: De Gea, Rafael, Jones, Vidic, Evra, Carrick, Cleverley, Nani, Rooney, Januzaj, van Persie.

ایول عدنان از اول تو ترکیبه

با این ترکیب سوتی ندن راحت میتونیم حال ساندرلندو بگیریم
چه ترکیب باحالی! تقریباً همون ترکیبیه که همیشه به عنوان ترکیب رؤیایی این بازیکنا تو ذهنم بوده!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
محصوصاً این که جونز تو پست اصلیش بازی میکنه. حیلی با فیزیکش حال میکنم، اما وقتی به عنوان دفاع راست يا هافبک دفاعی بازیش میدادن و خوب بازی نمیکرد و همه میگفتن بازیکن بدیه خیلی اعصابم خورد میشد!!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
آقا این تیم ته جدولی رو باید و باید ببریم چه 0-1 چه 0-10 , رتبه مون در جدول کم کم داره شرم آوره میشه تمام تیمهای مدعی رفتن بالا منچستر یکه و تنها در رتبه ی 13 !

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
گاهی از این حس های عحیب میگیرم ولی نمیدونم چرا شاید غلط باشه حسم ولی با تمام بدبنی فکر میکنم از این بازی متحول میشیم و یا ثبات خواهیم شد........

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دقیقه 4 جناب ویدیچ سوتی رو دادند و پاس گل دادند به مهاجم حریف و گل اول رو خوردیم.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
آره داداش ! فعلا یکی خوردیم !!!

ینی به شدت سر درد و خسته بودم امروز
اعصاب ندارم به خدا ...

زیر فحششون میکنم بن کنیم راحت شم !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
آره داداش ! فعلا یکی خوردیم !!!

ینی به شدت سر درد و خسته بودم امروز
اعصاب ندارم به خدا ...

زیر فحششون میکنم بن کنیم راحت شم !!!

مقصر 100 درصد اقای ویدیچ بودند در گلی که خوردیم. جونز هم یه سوتی خفن داد اما خودش برگشت و جبرانش کرد.

بالا