Mehdiwol
Registered User
این قانونه؟یعنی تیمای یه کشور تا نیمه نهایی بهم نمیخورن؟
نه در یک چهارم هم امکان خوردن دو تیم از یک کشور وجود داره من اشتباه کردم , همون مرحله ی اول حذفی امکان برخورد دو تیم از یک کشور وجود نداره
این قانونه؟یعنی تیمای یه کشور تا نیمه نهایی بهم نمیخورن؟
حرفات خیلی غیر منطقیه !!
عملکرد تیم شاختار رو باید پس چطوری سنچید !؟))
از تمریناتشون ؟
باید از همین نتایج و کیفیت بازیشون سنجید برادر من ....
و راستی .. برچسب نزن !
چیزی که خودت فکر میکنی درست نیست ....
من سر بازی وست بروم 2 روز دپرس بودم ... چون کل زندگی رو میپیچونم برای بازی های یونایتد ....خود منم توی ذوقم میخوره وقتی میبینم اوضاع اینطوریه .. ولی من طرفدار یونایتدم حالا چه ببره چه ببازه ... به همین سادگی .
واقعا بازیکن کاملیه در حملات , ضربات آزاد , پاسهای قطری بلند و تغذیه ی مهاجمان , شرکت در کارهای دفاعی .....وین رونی برترین بازیکن ماه باشگاه شد
تنها دلگرمیم تو این چندتا بازیه اخیر فقط عملکرد رونی بود.فوق العادست این بشر.از یه جنس دیگست.شاید برای من و قطعأ خیلی از طرفدارای یونایتد برتر از مسی و رونالدو
اینو به این خاطر گفتم چون انگار مویس تو بازی های حذفی بهتر عمل کرده. :دی
نیک پاول امشب تو لیگ اروپا 2 گل برای ویگان زد. 3-1 ویگان بازی رو برد.
عجیب اما شاید (!) واقعی))|
1- زاها رو احتمالا ژآنویه قرضی میدن به نیوکاسل !!! اونم در فقر فعلی بال های تیم 1!!
2- کاگاوا رو آماده میکنن برای فروش به دورتموند و تعویضش با سابوتیچ دفاع تنومندشون 1!
3- هررا رو که تابستون رفتیم دنبالش ، بیلبائو اعلام کرده پرونده ی فروشش تموم شده است ...
ممکنه رابین و رونی امروز بازی نکنن
یعنی نه تنها خودش بلکه کادرش هم ببخشید ..دن به تیم!:hmm:
چه ترکیب باحالی! تقریباً همون ترکیبیه که همیشه به عنوان ترکیب رؤیایی این بازیکنا تو ذهنم بوده!Manchester United: De Gea, Rafael, Jones, Vidic, Evra, Carrick, Cleverley, Nani, Rooney, Januzaj, van Persie.
ایول عدنان از اول تو ترکیبه
با این ترکیب سوتی ندن راحت میتونیم حال ساندرلندو بگیریم
آره داداش ! فعلا یکی خوردیم !!!
ینی به شدت سر درد و خسته بودم امروز
اعصاب ندارم به خدا ...
زیر فحششون میکنم بن کنیم راحت شم !!!