گلا رو دیدم،جفتشون رو هم تک ضرب زد،قدر خودش رو بدونه خوب بازیکنی میشه یانوژای
مشکل بازیکنهای پیره دیگه از پس بازی برنمیان باید اینارو انداخت بیرون از تیمهای پایه آورد جایگزین کرد
فصل قبل تیم پایه منچستر قهرمان لیگ زیر 21 سال انگلیس شده مطمئنم بازیکنهای جوان اون تیم از این پیرهای به درد نخور بهتر هستن
کلورلی از نقاط مثبت بازی های قبل بود...کلورلی هم عالی داره بازی میکنه.
بازی با شاختار هم خیلی خوب بود
فان پرسی چه فرصتی رو از دست داد.
بازی تموم شد. خدا رو شکر بردیم. افرین به یانوزای.. ما از اول فصل داریم میگیم باید به این جوونها بها بدن. به نظر من زاها خیلی بهتر از والنسیا هست. چرا اینو بازی نمیده.
چرا که نه![]()
رونی بله ولی رابین نه!
البته به نظرم رابین بیشتر افت کرده تا اینکه بخواد کم کاری کنه
این دو گل تقدیم به تاریخ دان ورزشی، جناب صدر که گفته بود در جریان بازی گل نزدیم :دی
امیدوارم قراردادش رو تمدید کنه ، اگه تمدید نکرد بازیکن خوبی نشه :دیگلا رو دیدم،جفتشون رو هم تک ضرب زد،قدر خودش رو بدونه خوب بازیکنی میشه یانوژای
منم تبریک میگم
خیلی خوشحالم بیشتر بخاطر عدنان
امیدوارم در روزهای آینده شاهد موفقیت زاها هم باشیم بلکه این 2 بازیکن بخش بزرگی از مشکلات فعلیمون رو حل کنن
درسته تیم ضعف داشت و اشتباهات فردی کم نبود ولی فعلا بیاید فقط جشن بگیریم بخاطر این برد
WE ARE UNITED
من حس میکنم در راستای تقویت کادر مدیریتی تیم بهتره که یک وظیفه خطیر رو به وودوارد بدیم تا قابلیتهای خودش رو در بازار امتحان کنه و تجربه اندوزی کنه در واقع اون باید به دنبال شونه ای برای موهای فلینی بره و اگر بتونه چیزی مناسب پیدا کنه چه بسا که مسی رو درنیم فصل بخریم......
این تیم در ادامه می تونه دوباره کمر راست کنه و بزنه به کمر بقیه ی تیمها
من از افت فن پرسی نگرانم هر بازی چندین موقعیت خوب رو به راحتی هدر میده در کنارش نیمکت نشینی بیش از حد چیچاریتو هم نگران کننده ست این جوان بسیار فرصت طلبه باید به عنوان یار تعویضی جای فن پرسی در زمین قرار بگیره تا فن پرسی هم بفهمه اگه خوب بازی نکنه جایی در تیم نخواهد داشت و باید تلاشش رو بیشتر کنه
GIANT LIKE!we will back to champions
![]()
we will back to champions
![]()
وستبروم اونجا چکار میکنه؟ نکته ای داره که متوجه نشدم :wacko:
با دختره مربیتون خاک بر سری کرده.زاها امروز رو نیمکت هم نبود
نمیدونم چرا به زاها بازی نمیده! از طرفی دیروز خوندم که مویس به فکر انتقال قرضی زاها هستش!![]()
نه هفته ۹ وس بروم با لیورپول بازی داره کمک میکنه یونایتد نزدیک شهوستبروم اونجا چکار میکنه؟ نکته ای داره که متوجه نشدم :wacko:
نه وس بروم سکوی پرتاب یونایتد هست باید ارسنال رو با لیورپول رو متوفف کنهاحتمالا وست بروم منچستر رو هل داده بوده پایین.
وگبا: از منچستریونایتد جدا شدم چون فرگوسن به من بازی نمی داد
پوگبا به تله فوت گفت:" به فرگوسن گفتم به من بازی بده و ببین آماده هستم یا نه. مقابل بلکبرن، روز 31 دسامبر 2011، من روی نیمکت بودم. فرگوسن رافائل را در کنار جی سونگ پارک در خط میانی قرار داد. من واقعا ناراحت شدم.
من به یوونتوس پیوستن تا آنهایی که از من انتقاد می کنند را ساکت کنم. آنهایی که به من اعتقاد نداشتند و می گفتند من به جایی نمی رسم."
H