• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
منم تبریک میگم
خیلی خوشحالم بیشتر بخاطر عدنان
امیدوارم در روزهای آینده شاهد موفقیت زاها هم باشیم بلکه این 2 بازیکن بخش بزرگی از مشکلات فعلیمون رو حل کنن
درسته تیم ضعف داشت و اشتباهات فردی کم نبود ولی فعلا بیاید فقط جشن بگیریم بخاطر این برد
WE ARE UNITED

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
مشکل بازیکنهای پیره دیگه از پس بازی برنمیان باید اینارو انداخت بیرون از تیمهای پایه آورد جایگزین کرد
فصل قبل تیم پایه منچستر قهرمان لیگ زیر 21 سال انگلیس شده مطمئنم بازیکنهای جوان اون تیم از این پیرهای به درد نخور بهتر هستن

فعلا که همینطوری داره از اعضای اون تیم یا میفروشه ، یا قرض میده

کلورلی هم عالی داره بازی میکنه.
بازی با شاختار هم خیلی خوب بود
کلورلی از نقاط مثبت بازی های قبل بود...
فان پرسی چه فرصتی رو از دست داد.

بازی تموم شد. خدا رو شکر بردیم. افرین به یانوزای.. ما از اول فصل داریم میگیم باید به این جوونها بها بدن. به نظر من زاها خیلی بهتر از والنسیا هست. چرا اینو بازی نمیده.

والنسیا این چند تا بازی خوب بوده .... بازی لورکوزن خوب بود ، بازی شاختار خوب بود ...خوب دوییید ، این بازی از وقتی اومد خوب پرس کرد ، به نظر داره به روز های خوبش بر میگرده ، همین که اشلی یانگ رو نمیبینیم عالیه !!
و نانی هم همچین بگی نگی بد نیست
چرا که نه:D

رونی بله ولی رابین نه!

البته به نظرم رابین بیشتر افت کرده تا اینکه بخواد کم کاری کنه

رونی هم اگر دقت کنید خسته اس، چند تا بازیِ که داره 90 دقیقه بازی میکنه ...
ون پرسی هم بعد از مصدومیت هنوز نتونسته فرمش رو پیدا کنه ...

این دو گل تقدیم به تاریخ دان ورزشی، جناب صدر که گفته بود در جریان بازی گل نزدیم :دی

اینُ خوب اومدی امیر :دی
گلا رو دیدم،جفتشون رو هم تک ضرب زد،قدر خودش رو بدونه خوب بازیکنی میشه یانوژای
امیدوارم قراردادش رو تمدید کنه ، اگه تمدید نکرد بازیکن خوبی نشه :دی
منم تبریک میگم
خیلی خوشحالم بیشتر بخاطر عدنان
امیدوارم در روزهای آینده شاهد موفقیت زاها هم باشیم بلکه این 2 بازیکن بخش بزرگی از مشکلات فعلیمون رو حل کنن
درسته تیم ضعف داشت و اشتباهات فردی کم نبود ولی فعلا بیاید فقط جشن بگیریم بخاطر این برد
WE ARE UNITED

کلی حرص خوردم :دی

Last edited:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من حس میکنم در راستای تقویت کادر مدیریتی تیم بهتره که یک وظیفه خطیر رو به وودوارد بدیم تا قابلیتهای خودش رو در بازار امتحان کنه و تجربه اندوزی کنه در واقع اون باید به دنبال شونه ای برای موهای فلینی بره و اگر بتونه چیزی مناسب پیدا کنه چه بسا که مسی رو درنیم فصل بخریم......

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
چقدر حرص خوردم :دی
واقعا گل ساندرلند مسخره و اتفاقی بود ! دومین اشتباه کاپیتان (!) ویدیچ در دو بازی اخیر ... ولی بعدش ظاهرا تیم بیدار شد...
حقمون نتیجه ای به مراتب بهتر بود .. ترکیب خوبیه فقط طی مرور زمان و نتیجه گیری های کژ دار و مریض همین شکلی باید بازیکنای جوون تر جایگزین شن ، بازیکنایی مثه اوانز ، بوتنر اسمالینگ جونز که به اندازه ی کافی تجربه کسب کردن و از دستشون کشیدیم و حرص خوردیم ، حالا وقتشه که ثابت باشن !
بازیکنی مثه زاها یانوزاج ، نیک پاول و بازیکنای خوبی که قرض داده شدن هم باید به این ترکیب اضافه بشن ،من اعتقاد دارم باید نتیجه های نرمال کسب کنیم تا تیم در آرامش به ترکیب جدید و سیستم مویس- که به نظر سیستم خوبیه و فقط باید شانس بیاره - اُخت بشه و بتونه در سال آینده و حتی در همین سال کاری کنه که چنین روز هایی رو فراموش کنیم .

همین استفاده نکردن از کاگاوا و بهتر بگیم تاکید در استفاده ی بیشتر از یانوزای از اون کارایی بود که داشت میرفت روی اعصاب همه تا همین بازی که واقعا اگر کاگاوا بود قول میدم هیچ نتیجه ای حاصل نمیشد !

دیروز مصاحبه ی خوبی از مویس خوندم و اون هم دیدن اعتماد به نفسش بود که باید هم چنین باشه ، گفته بود که "من بهترین گزینه ی مربیگری منچستر هستم ...." و این روند مصاحبه ها باید در عمل هم دیده بشه تا یواش یواش جایگاه" رییس "رو پیدا کنه .

ببخشید زیاد حرف زدم ،
به امید موفقیت یونایتد .

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
من حس میکنم در راستای تقویت کادر مدیریتی تیم بهتره که یک وظیفه خطیر رو به وودوارد بدیم تا قابلیتهای خودش رو در بازار امتحان کنه و تجربه اندوزی کنه در واقع اون باید به دنبال شونه ای برای موهای فلینی بره و اگر بتونه چیزی مناسب پیدا کنه چه بسا که مسی رو درنیم فصل بخریم......

با آرزوی موفقیت برای برادر عرزشمندمون "اِد وود وآرد " :))))

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
خوب منم های لایت بازیو دیدم...
یانوزای خودشو خوب نشون داد.
اعتماد به نفس و ارامشش تو گل زدن ها خیلی بود...
همین الانم کم بازیکن خوب نداریم. ... فقط باید با حساب کتاب جلو رفت.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
دیشب نمیدونم چه جوری خوابم برد ... سر درد شدید
عدنان دو گل زده !
آفرین به غیرتش !

تبریک میگم ... برد قاطعانه رو !

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
این تیم در ادامه می تونه دوباره کمر راست کنه و بزنه به کمر بقیه ی تیمها
من از افت فن پرسی نگرانم هر بازی چندین موقعیت خوب رو به راحتی هدر میده در کنارش نیمکت نشینی بیش از حد چیچاریتو هم نگران کننده ست این جوان بسیار فرصت طلبه باید به عنوان یار تعویضی جای فن پرسی در زمین قرار بگیره تا فن پرسی هم بفهمه اگه خوب بازی نکنه جایی در تیم نخواهد داشت و باید تلاشش رو بیشتر کنه

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
این تیم در ادامه می تونه دوباره کمر راست کنه و بزنه به کمر بقیه ی تیمها
من از افت فن پرسی نگرانم هر بازی چندین موقعیت خوب رو به راحتی هدر میده در کنارش نیمکت نشینی بیش از حد چیچاریتو هم نگران کننده ست این جوان بسیار فرصت طلبه باید به عنوان یار تعویضی جای فن پرسی در زمین قرار بگیره تا فن پرسی هم بفهمه اگه خوب بازی نکنه جایی در تیم نخواهد داشت و باید تلاشش رو بیشتر کنه

این همون قضیه بالانس کردن و مدیریت کردن بازیکناست.
فکر کنم مویس چون تو اورتون مثلا 10-12 تا بازیکن کلاس بالا بیشترنداشته
همیشه فقط همین انتخابا داشته خوب سخت نبوده انتخاب بازیکن برای بازی
ولی الان تو منچستر بالای 20 تا بازیکن با همون سطح یا بالاتر بازیکنای اورتون داره
یاد اون کاریکاتوری می افتم که مویسو یه بچه نشون داده بود رفته بود عروسک فروشی
نمی دونست کدومو انتخاب کنه!

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
we will back to champions

87351928012300785962.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
وگبا: از منچستریونایتد جدا شدم چون فرگوسن به من بازی نمی داد

پوگبا به تله فوت گفت:" به فرگوسن گفتم به من بازی بده و ببین آماده هستم یا نه. مقابل بلکبرن، روز 31 دسامبر 2011، من روی نیمکت بودم. فرگوسن رافائل را در کنار جی سونگ پارک در خط میانی قرار داد. من واقعا ناراحت شدم.

من به یوونتوس پیوستن تا آنهایی که از من انتقاد می کنند را ساکت کنم. آنهایی که به من اعتقاد نداشتند و می گفتند من به جایی نمی رسم."

H

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
وستبروم اونجا چکار میکنه؟ نکته ای داره که متوجه نشدم :wacko:
نه هفته ۹ وس بروم با لیورپول بازی داره کمک میکنه یونایتد نزدیک شه
و اینکه امروز ارسنال رو میخواد بترکونه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
وگبا: از منچستریونایتد جدا شدم چون فرگوسن به من بازی نمی داد

پوگبا به تله فوت گفت:" به فرگوسن گفتم به من بازی بده و ببین آماده هستم یا نه. مقابل بلکبرن، روز 31 دسامبر 2011، من روی نیمکت بودم. فرگوسن رافائل را در کنار جی سونگ پارک در خط میانی قرار داد. من واقعا ناراحت شدم.

من به یوونتوس پیوستن تا آنهایی که از من انتقاد می کنند را ساکت کنم. آنهایی که به من اعتقاد نداشتند و می گفتند من به جایی نمی رسم."

H

بهش حق میدم. یکی از اشتباهات فرگوسن بها ندادن به پوگبا بود. پوگبا واقعا بازیکن قابلیه و الان در یووه داره ارزشهای خودشو ثابت میکنه.

یادم نمیره همینجا افشین و امیر از پوگبا تغریف میکردند ولی سر الکس بهش اونطور که باید بازی نمیداد.

حیف شد .

بالا