• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
خاک بر سر همشون گور پدر همشون

خوب شد فرگی رفت تا بی غیرتای تیمو بشناسیم

وین رونی خودشو برای تیم ملیش جر میده اونوقت یه استپ ساده برای یونایتد نمیتونه بکنه

یا اون یکی برای تیم ملیش هتریک میکنه اونوقت...

یا این الاغ رفته یکیو از وسط جنگل اورده که هیچ غلطی نمیتونه بکنه ساوتهمپتون وانیاما رو گرفته اینا هم این جنگلیو

استعداد هایی مثل زاها و کاگاوا باید رو نیمکت بشینن که گیگز با موهای سفیدش بره تو بازی

قیافه فرگی دیدنی بود خودشم فهمید چیکار کرده با تیم!

حیف ستاره ای مثل عدنان که باید با یه مشت بی مصرف بازی کنه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
نمیفهمم :eek:
همه ما یه بازیو دیدیم آیا؟!
2 تا توپ به تیر رو که کاریش نمیشه کرد، میشه؟!
شوت به اون خوبیو گرفتن چی؟!
فقط ولبک میتونست بهتر کار کنه رو صحنه آخر
کلاً چند تا موقعیت جدی داشتن مگه؟!
رونی عالی نبود، اما بد هم نوبد چه برسه به افتضاح.
تنها ایرادی که به مویس میشه گرفت تعویض های محتاطانه آخر بازیش بود.
انصاف داشته باشید تورو خدا

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
خاک بر سر همشون گور پدر همشون

خوب شد فرگی رفت تا بی غیرتای تیمو بشناسیم

وین رونی خودشو برای تیم ملیش جر میده اونوقت یه استپ ساده برای یونایتد نمیتونه بکنه

یا اون یکی برای تیم ملیش هتریک میکنه اونوقت...

یا این الاغ رفته یکیو از وسط جنگل اورده که هیچ غلطی نمیتونه بکنه ساوتهمپتون وانیاما رو گرفته اینا هم این جنگلیو

استعداد هایی مثل زاها و کاگاوا باید رو نیمکت بشینن که گیگز با موهای سفیدش بره تو بازی

قیافه فرگی دیدنی بود خودشم فهمید چیکار کرده با تیم!

حیف ستاره ای مثل عدنان که باید با یه مشت بی مصرف بازی کنه
دقیقا چهره فرگی معلوم بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امروز تیم هجومی بازی نمیکرد اما بدشانسی اوردیم واقعا. 2 تا تیر دروازه افقی اگه گل شده بود الان حدالش 3 0 بودیم.

نمیدونم چرا تیم یه جوری شده که اخر بازی هوادار همش استرس داره. دقیقا کرنر که شد حس گل خوردن به من دست داد و گل هم خوردیم.

اون بازی مالکانه رو نداریم. چیزی که مثلا بارسا داره. وقتی 1 گل هم جلو هست توپ بازم دستشه و به حریف نمیده. وقتی توپ همش دست حریفه باید همش بترسی و بلرزی.

امتیاز از دست دادیم. واقعا اوردن گیگز که یه فرصت خوب هم از دست داد یا اوردن ولبک که اونم موقعیت خراب کرد چه دلیل داره و بازی نکردن بازیکنی مثل زاها

والا من که سر در نمیارم

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
ای کاش یکی از اون تیرک ها می رفت توی گل الان شرمم میشه که جدول رو نگاه کنم آرسنال و چلسی هم با اقتدار حریفانشون رو زدن تا ناکامی های منچستر بیشتر به چشم بیاد

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
دیگه اینم کم لطفیه. من خودم دارم میترکم از عصبانیت، اونم به خاطر اینکه کاملاً رو بدشانسی باختیم. موقعیتایی که داشتیمو ندیدی؟! اگه بازیو ندیدید های لایتارو نگاه کنید!

من بازی رو ندیدم ولی از گزارش شما و سایر دوستان فهمیدم که چندتا موقعیت خوب داشتیم که از دست رفته و اتفاقآ من از همین خیلی ناراحتم
ما عادت کردیم به گل نکردن توپ ها.تو چند بازی قبل هم بارها و به دفعات موقعیت های عالی رو هدر دادیم.وقتی نتونیم تیمی مثل ساوتهمپتون رو ببریم این خیلیش برمی گرده به ضعف ما و خیلی کم برمی گرده به بد شانسی
حالا این ضعف می خواد نبود مهره باشه یا نداشتن تاکتیک یا نداشتن تمرکز لازم بازیکن ها در تموم کردن
فاصلمون با صدر شد 8 امتیاز
و همچنان زاها بی زاها...و مطمئنا در ژانویه هم هیچ خرید عالی ای نخواهیم داشت

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
همه از نتیجه ناراحتیم اما فرق بذارید بین این مساوی و اونی که انقد بد بازی میکنیم که همون یه گل رو هم شاتسی میزنیم
قهرمانی که کلاً احتمالش صفره. سهمیه شاید....
همه اینارو فکر کنم همه میدونستیم، اینکه بعد 27 سال وقتی رئیس بره حداقل یه فصل طول میکشه تا تیم شکل بگیره. اما باز هم به به ذات یونایتد نمیخوره این نتیجه ها

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
رونی افتضاح مویس افتضاح منچستر افتضاح

دیگه اینم کم لطفیه. من خودم دارم میترکم از عصبانیت، اونم به خاطر اینکه کاملاً رو بدشانسی باختیم. موقعیتایی که داشتیمو ندیدی؟! اگه بازیو ندیدید های لایتارو نگاه کنید!

واقعا دلم میخواد سرمو بزنم تو دیوار
آخه یه همچین تیمی باید تو 88 دقیقه یک گل بزنه به ساوتهمپتون؟
ببینید آرسنال و چلسی و بایرن 4تایی کردن حریفاشون رو...حتی سوانسی هم 4 تا زده به سوانسی
کاملا آماتور شدیم

2تا تیرک زدیم ، کلی موقعیت خوب خراب کردیم ، ادنان یه شوت در حد فوتبالیستا زد !
خُب گل نشد !
میشه اگر بازی رو ندیدید اینطوری فاز منفی ندید ؟

واقعا خیلی خیلی خوب بودیم امروز....یادمون نره همین سایوتمپتون (دیکتش چطوری بود ؟:دی یادم رفته :)) ) لیورپول تیم دوم جدول رو توی آنفیلد 1-0 برده !!!
و اینم بگم که گلی که خوردیم روی یه کرنر بود و دوباره یکی از بازیکنای حریف اومد و جلوی ده خیا رو گرفت و باغث شد که چیزی نبینه ! خیلی الکی بود .. با اینکه ناراحتم واقعا با این بازی امیدوار شدم .....

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
من بازی رو ندیدم ولی از گزارش شما و سایر دوستان فهمیدم که چندتا موقعیت خوب داشتیم که از دست رفته و اتفاقآ من از همین خیلی ناراحتم
ما عادت کردیم به گل نکردن توپ ها.تو چند بازی قبل هم بارها و به دفعات موقعیت های عالی رو هدر دادیم.وقتی نتونیم تیمی مثل ساوتهمپتون رو ببریم این خیلیش برمی گرده به ضعف ما و خیلی کم برمی گرده به بد شانسی
حالا این ضعف می خواد نبود مهره باشه یا نداشتن تاکتیک یا نداشتن تمرکز لازم بازیکن ها در تموم کردن
فاصلمون با صدر شد 8 امتیاز
و همچنان زاها بی زاها...و مطمئنا در ژانویه هم هیچ خرید عالی ای نخواهیم داشت

آقا بیخیال !
ما بازی وست بروم و ساندلند کلا چند تا موقعیت داشتیم ؟
این بازی ترکونده بودیم رسما منُ یاد دوران اوجمون انداخت تیم....
مشکل ما بازی های ملیه ، هروقت میایم اوج بگیریم این فاصله ی بازی های ملی اذیت میکنه...

من هنوز هم امیدوارم ... حتی به قهرمانی !
یادمون نره ما 2 سال پیش که سیتی توی ثانیه های آخر قهرمان شد چند امتیاز عقب بودیم ....

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
هوادارا بعد پایان بازی فریاد moyes god bye رو سر دادن
این حرکت رو اصلا در شان هواداران یونایتد نمی بینم.مویس حداقل یکی 2 فصل باید بهش فرصت داد ولی چیزی که من رو ناراحت می کنه اینه که برخی از اشتباهاتش رو اصلا نمی خواد اصلاح کنه
همواره از زاها بعد از 10 12 بازی استفاده نمی کنه و اصلا نقش مهم تعویض ها براش تعریف نشده و بهش اعتقادی نداره

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
FT: United 1 Southampton 1. Disappointment at Old Trafford as a late strike from Dejan Lovren cancels out Robin van Persie's first-half effort.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
تیم وقتی بد بازی می کنه و نتیجه نمی گیره کاری نداره کل تیم رو به فحش می کشیم! ولی وقتی تیم خوب بازی می کنه و نتیجه نمی گیره آدم هنگ می کنه چکار کنه!
تیم تازه داشت جون می گرفت که همین نتیجه از نظر روانی مثل پتک می زنه به کمرش

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
آقا بیخیال !
ما بازی وست بروم و ساندلند کلا چند تا موقعیت داشتیم ؟
این بازی ترکونده بودیم رسما منُ یاد دوران اوجمون انداخت تیم....
مشکل ما بازی های ملیه ، هروقت میایم اوج بگیریم این فاصله ی بازی های ملی اذیت میکنه...

من هنوز هم امیدوارم ... حتی به قهرمانی !
یادمون نره ما 2 سال پیش که سیتی توی ثانیه های آخر قهرمان شد چند امتیاز عقب بودیم ....

شما فراموش نکردی که ما 2 سال پیش سرآلکس رو داشتیم رو نیمکت و یه منچستر ترسناک که اسمش به همراه سرآلکس لرزه به اندام خیلی از تیم ها می انداخت
قهرمانی که محال...ایشالله بتونیم سهمیه رو بگیریم و چندتا خرید عالی داشته باشیم واسه فصل بعد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
نمیفهمم :eek:
همه ما یه بازیو دیدیم آیا؟!
2 تا توپ به تیر رو که کاریش نمیشه کرد، میشه؟!
شوت به اون خوبیو گرفتن چی؟!
فقط ولبک میتونست بهتر کار کنه رو صحنه آخر
کلاً چند تا موقعیت جدی داشتن مگه؟!
رونی عالی نبود، اما بد هم نوبد چه برسه به افتضاح.
تنها ایرادی که به مویس میشه گرفت تعویض های محتاطانه آخر بازیش بود.
انصاف داشته باشید تورو خدا

گویا از این فصل داری بازی های یونایتد رو میبینی یا هنوز تو جو لیگ ایرانی شما

ما داریم در مورد منچستر یونایتد حرف میزنیم نه کبریت بی خطر!

خدا وکیلی عدنان نبود همین گل رو هم نداشتیم

همه از نتیجه ناراحتیم اما فرق بذارید بین این مساوی و اونی که انقد بد بازی میکنیم که همون یه گل رو هم شاتسی میزنیم
قهرمانی که کلاً احتمالش صفره. سهمیه شاید....
همه اینارو فکر کنم همه میدونستیم، اینکه بعد 27 سال وقتی رئیس بره حداقل یه فصل طول میکشه تا تیم شکل بگیره. اما باز هم به به ذات یونایتد نمیخوره این نتیجه ها

چی شکل بگیره؟ تیمی که فصل پیش با اقتدار قهرمان لیگ شده شکل بگیره؟

من مویس رو مقصر نمیدونم جز چند مورد مثل تعویض اشتباه و خربد اشتباه

مقصر بازیکنای بی غیرت هستن بی غیرت و بی خیال

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
رونی عوضی لج کرده اصلا به فکر تیم نیست یه خبر خوب ارسنال خواهان بازگشت فن پرسی بعید نیس بره !!!

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
رونی عوضی لج کرده اصلا به فکر تیم نیست یه خبر خوب ارسنال خواهان بازگشت فن پرسی بعید نیس بره !!!

آقا چه طرز حرف زدنه !
بهترین بازیکن این فصلمون تا الان رونی بوده ، این بازی هم عامل گلزنی تیم بود یه توپ هم به تیرک زد !
چرا شما ها اینطوری صحبت میکنید ؟

بالا