Micahel Certu
Registered User
اورااااااااااااااااااااااااا
پاس رونی دوباره
پاس رونی دوباره
موافقم باهاتون که اصلاً خوب بازی نمیکنیم.به نظر من به مویس بگیم بهتره!
انصافا شما تاکتیکی تو بازی تیم دیدی؟
همه اش خطا میکنیم ! یانوزای تا الان محو بوده رسما ..
تا اینجای فصل به جز یکی دو بازی نتیجه گرا عمل کرده، البته با توجه به فشاری که روش بوده و هست به نظرم خیلی هم دور از انتظار نیست، مویس تو موفعیتی نیست که بتونه بازیی رو ببازه! متوجه منظورم میشین؟نیمه اول که اصلا خوب نبود
موندم رونی و رابین رو نداشتیم میخواستیم چیکار کنیم؟
مویس خیلی تدافعی بازی میکنه فوتبالی اکثرا ازش متنفرن!
بچه ها این مجریای الجزیره چی میگن؟
همشون میگن رونی باید اخراج می شد!:blink:
کاری نکرد آخه، بدون توپ بود اما دیگه اونقدم بد نبود.
کسی نظری داره؟
فوتبال چرک بازی میکنه البته حق هم داره بازیکن نداره کاگاوا هم که میره تا اسیا بر میگرده گند میزنه مهم ۳ امتیاز هستنیمه اول که اصلا خوب نبود
موندم رونی و رابین رو نداشتیم میخواستیم چیکار کنیم؟
مویس خیلی تدافعی بازی میکنه فوتبالی اکثرا ازش متنفرن!
دقیقاً (درباره بازی ساز) تعداد گل هایی که از روی شروع مجدد زدیم (آمار دقیق ندارم اما فک کنم بیشتر از 80% گلامون این فصل رو شروع مجدد بوده) رو ببینید! خیلی کم تو جریان بازی گل می زنیم!سلام
خوب نبود تیم،اینجوری نمیشه بابا چقدر حرص بخوریم سر هر بازی آخه؟
دفاع که بازم برگشته به بازیهای اول فصل،گل اول اوانز مثل خیار جا موند،یانوژای به نظر میرسه یه کم مغرور شده
نبود یه بازیساز هم زار میزنه تو تیم،مطلقا هیچ بازی سازی از طرف بازیکنا انجام نمیشه اگه دقت کرده باشین،حتما باید توی ژانویه یه بازیساز خوب بگیرن
یعنی باید تا نیم فصل تا میتونیم امتیاز جمع کنیم و نیم فصل چند تا خرید خوب داشته باشیم. ولی مهمه که موقع نقل و انتقالات هنوز شانس قهرمانی داشته باشیم و عقب نیفتیم، به هر شکلی که ممکنه! حتی با بردن بازی هایی که مثه این بازی انقد توش بدیم!فوتبال چرک بازی میکنه البته حق هم داره بازیکن نداره کاگاوا هم که میره تا اسیا بر میگرده گند میزنه مهم ۳ امتیاز هست
دقیقاً (درباره بازی ساز) تعداد گل هایی که از روی شروع مجدد زدیم (آمار دقیق ندارم اما فک کنم بیشتر از 80% گلامون این فصل رو شروع مجدد بوده) رو ببینید! خیلی کم تو جریان بازی گل می زنیم!