• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
نانی رو هم به لیست مصدومین اضافه کنید :hmm:
مویس در مورد رونی هم مشخصا نگفته به بازی فردا میرسه یا نه. فقط گفته شانس برای بازی داره.

فک کنم برا بازی فردا باید بیخیال رونی بشیم. بازی زیاد سختی نداریم:)

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
در واقع مربوط به 2 فصل گذشته است ؟نیست ؟

و در ضمن میتونه طرفداریه تیم گالاتاسرای رو بکنه که تیم کشورشه ( گونگدان اصالتا ترکیه )

فصل قبل بودنش که فصل قبله مرحله ی گروهی لیگ قهرمانان با ما هم گروه بودن ولی به احتمال زیاد که چه عرض کنم قطعا بخاطر گالاتاسرای بوده نه منچستر , به ترکبار بودن گونگدان توجه نکرده بودم :wacko:

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
جیمز ویلسون مهاجم تیم زیر 21 ساله هارو دریابید که ترکونده !
http://hereisthecity.com/en-gb/2013...januzaj-united-have-uk-talent-ready-to-excel/

قسمت اول این لینک راجع به آندرس پریه را هستش که فکر کنم وقتی 15 سال داشت به یونایتد پیوست و ملیتی برزیلی داره (البته تو این مطلب نوشته ملیتی برزیلی/بلژیکی داره)
من قبلا هم راجع بهش تعریف زیاد شنیده بودم ولی هیچ کلیپی تاحالا ازش ندیدم. پریه را الان 17 سالش هست و تو این مطلب ازش به عنوان یانوزای بعدی اسم برده.
در ادامه گفته یانوزای و یانورای بعدی رو فراموش کنین که یک استعداد انگلیسی ترکونده:D
اسمش جیمز ویلسون هست و 18 سالشه.
جووونم آکادمی منچستر یونایتد :thumbup::D
امیدوارم اینجور بازیکنها مثل عدنان به تیم اصلی راه پیدا کنن و بدرخشن.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
قسمت اول این لینک راجع به آندرس پریه را هستش که فکر کنم وقتی 15 سال داشت به یونایتد پیوست و ملیتی برزیلی داره (البته تو این مطلب نوشته ملیتی برزیلی/بلژیکی داره)
من قبلا هم راجع بهش تعریف زیاد شنیده بودم ولی هیچ کلیپی تاحالا ازش ندیدم. پریه را الان 17 سالش هست و تو این مطلب ازش به عنوان یانوزای بعدی اسم برده.
در ادامه گفته یانوزای و یانورای بعدی رو فراموش کنین که یک استعداد انگلیسی ترکونده:D

ممنون از شما دوست عزیزی که اسمتون رو هم نمیدونم :دی

اضافه کنم که جیمز ویلسون از اون جووناییه که مطمئنم با حضور دیوید مویس سرنوشت یانوزای رو پیدا میکنه ، همونطوری که نیکی بات ، مربی حال حاضرش هم بهش اشاره کرده ، از درخشان ترین استعداد های حال حاضر اروپاس و اولین گلش رو توی سن 15 سالگی برای باشگاه زده .

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716

اضافه کنم که جیمز ویلسون از اون جووناییه که مطمئنم با حضور دیوید مویس سرنوشت یانوزای رو پیدا میکنه ، همونطوری که نیکی بات ، مربی حال حاضرش هم بهش اشاره کرده ، از درخشان ترین استعداد های حال حاضر اروپاس و اولین گلش رو توی سن 15 سالگی برای باشگاه زده .
متشکرم دوستان
امیدوارم مویس بتونه زودترخودشو جمع وجورکنه و یه نسل از جوجه های خودشم بیرون بده 20 سال دیگه ازش مستند ببینیم :happy:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

کوچیک شما معین هستم.
چقدر خوبه که اینچنین جوونهای خوب و آینده داری در آکادمی باشگاه داریم. البته هر وقت بحث این جوونها میشه یاد پوگبا و موریسون میفتم :(
پ.ن: یک چیز غیر مرتبط با تاپیک بگم که جالبه! اوایل که عضو PT شدم فکر نمیکردم که این انجمن اینقدر واسم جذاب باشه که اینهمه بهش سر بزنم و اینهمه دوستان خوب پیدا کنم. واسه همین یک اسم مجازی انتخاب کردم و عضو شدم. بعد از مدتی تصمیم گرفتم که کمی رنگ واقعیت به فعالیتم در اینجا بدم و از اسم اصلیم در نام کاربریم استفاده کنم و درخواست تغییر نام کاربری دادم ولی بدلیل داشتن یک اخطار در اوایل عضویتم که بخاطر آپ کردن یک تاپیک بود، با تغییر نام کاربری به اسم واقعیم، مدیر مربوطه مخالفت کردن و مجبورم همینجور مجازی بمونم ;)

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
گزارش فوتبال 120 در مورد رئیس خیلی خوب بود

گریم گرفت!

جالبه رنه هم تو مراسم بی بی سی بوده

مویس نگاه جالبی به رئیس می کرد حتما با خودش میگفته روزی منم اونجا می ایستم

رئیس هم شوخی جالبی کرد گفت من عادت دارم وقتی میام به لیدز هو بشم همه هو کردن:دی

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
پيغام ويديويي رونالدو براي سر الکس فرگوسن:تو شماره يک هستي رئيس

در شب مراسم بهترین‌های ورزشی سال بی بی سی، کریستیانو رونالدو بار دیگر از "پدر فوتبالی" خود تقدیر به عمل آورد.​
مراسم برترین‌های ورزشی بی بی سی هر ساله با حضور شخصیت‌های بزرگ بریتانیا برگزار می‌شود.

شب گذشته و در شصتمین سال برپایی این مراسم، بی بی سی به پاس خدمات سر آلکس فرگوسن، سرمربی تازه بازنشسته شده شیاطین سرخ، جایزه الماس این شبکه را به وی اهدا کرد.

از سورپرایزهای برنامه، پیام ویدیو کریستیانو رونالدو برای پیرمرد اسکاتلندی بود. ستاره کنونی رئال مادرید که پیشتر در مراسم پرده برداری مجسمه سر آلکس فرگوسن از سرمربی سابق خود تقدیر به عمل آورده بود، بار دیگر لطف و ارادت خود را به پرافتخارترین مرد فوتبال بریتانیا نشان داد.

مشاهده پیوست 505512

”سلام رئیس‎، شانس این را دارم تا چنین پیامی ارسال کنم و با دیگران کارهای باور نکردنی و فراموش نشدنی شما را به اشتراک بگذارم. هنگامی که به عنوان یک پسر 18 ساله به منچستر آمدم، شما برای من مانند یک پدر در فوتبال بودید و بارها این حرف را گفته‌ام. به من فرصت‌های بسیاری دادید، نکات زیادی را آموختید و من خوشحالم که این پیغام را برای شما می‌فرستم.“

”به یاد دارم در روز نخست، پیراهن شماره 28 را درخواست کردم و شما به من شماره هفت را اهدا کردید و باعث شدید زیر فشار قرار گیرم. اما، گفتید مشکلی نیست و تو به زودی لایق برتن کردن آن خواهی بود زیرا، بازیکنی فوق العاده هستی. شما به من راه تبدیل شدن به یک بازیکن حرفه‌ای و خوب را آموختید و به شایستگی این عنوان را کسب می‌کنید زیرا، فوق العاده و شماره یک هستید. شامگاه‌ خوبی داشته‌ باشید، با یکدیگر در ارتباط خواهیم بود.“

دانلود ویدئو با حجم 4 مگ

-----------------------------------------
پ.ن: این بازیکن عین سرکشی و غرور احترام عجیبی برای فرگوسن قائله در واقع تنها رئیس بود که می تونست افسار چنین بازیکنهایی رو به دست بگیره ....

همین چند دقیقه پیش برنامه فوتبال 120 از شبکه ورزش این مراسم رو پخش کرد.
اشک من یکی که در اومد :( اصن یک وضی :D
یعنی شدیدا از دیدن این مراسم و رءیس لذت بردم و به یونایتدی بودنم افتخار کردم. پیشنهاد میکنم اگه دوستان ندیدن تکرار برنامه فوتبال 120 که فکر میکنم یکشنبه باشه رو از دست ندن ;)

mpaknahad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
بسیارعالی...ولی خوب نسخه دیجیتالش یکمی بیش از حد گرونه...مثلا مقایسه با ترجمه نارنجی از کتاب جابز که رایگان در اختیارهمه گذاشت :happy: فکرمی کنم به مرور ارزونترشه.:happy:
با سلام با توجه به تقاضای دوستان قیمت نسخه دیجیتال کتاب زندگی نامه الکس فرگوسن به 3000 تومان کاهش یافت.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
تا دیدن منچستر دوباره اومده روی دور پیروزی ...... بازی امروز از شبکه ی 3 که هیچ حتی از شبکه ی ورزش هم پخش نمیشه !

گل گفتی داداش.
راستی سایت تریبال فوتبال امروز چندتا خبر زده بود که خلاصش ایناست: مویس خیلی علاقه منده که مانگالا رو به تیمش اضافه کنه، ممکنه یونایتد زاها رو تو نیم فصل بفروشه! :eek::(:banghead:
یک مطلب جالب هم راجع به جذب اندرسون نوشته بود که قبل از خریدش فرگی برادرش یعنی مارتین رو واسه حدود 5 هفته مداوم میفرسته که بازیهای اندرسون رو از نزدیک ببینه که بعد از این چند هفته، برادرش به رییس میگه که اندرسون از رونی هم بهتره!!! :eek::D یعنی عجیب استعدادیابی بوده مارتین :D

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
خب با بازی امروز لیورپول تو نیمه دوم این تیم رو هم میشه از کورس قهرمانی خارج کرد

این وضعی که من میبینم،رقابت امسال بین من یو،چلسی و مقداری هم آرسنال هست،من سیتی رو هم شاید بشه بهش اضافه کرد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
شبکه ورزش 20 دقیقه پیش زیرنویس کرد ساعت 6:30 بازی یونایتد با وستهام رو پخش می کنه.
خدا کنه اشتباه نشده باشه ;)

آره منم تو FB این موضوع رو خوندم.
ترکیب بازی:
دخیا - اورا - ایوانز - اسمالینگ - رافاءل - عدنان - والنسیا - جونز - کلورلی - رونی :D - ولبک

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
خب با بازی امروز لیورپول تو نیمه دوم این تیم رو هم میشه از کورس قهرمانی خارج کرد

این وضعی که من میبینم،رقابت امسال بین من یو،چلسی و مقداری هم آرسنال هست،من سیتی رو هم شاید بشه بهش اضافه کرد

البته من شانس سیتی رو بیشتر از آرسنال و چلسی میدونم
ایشالله خودمون نیم فصل دوم با اقتدار کامل همشون رو خیت می کنیم ;)

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
یک فانتزی: چقدر دلم میخواست جایگاه تماشاگران پشت دروازه ها عقب تر بود تا تماشاگران ردیف پایین از این پرچم بزرگا میاوردن و تکون میدادن:D
عجب سیوی کرد دروازه بان وستهام :(

بالا