نانی رو هم به لیست مصدومین اضافه کنید :hmm:
مویس در مورد رونی هم مشخصا نگفته به بازی فردا میرسه یا نه. فقط گفته شانس برای بازی داره.
فک کنم برا بازی فردا باید بیخیال رونی بشیم. بازی زیاد سختی نداریم
نانی رو هم به لیست مصدومین اضافه کنید :hmm:
مویس در مورد رونی هم مشخصا نگفته به بازی فردا میرسه یا نه. فقط گفته شانس برای بازی داره.
در واقع مربوط به 2 فصل گذشته است ؟نیست ؟
و در ضمن میتونه طرفداریه تیم گالاتاسرای رو بکنه که تیم کشورشه ( گونگدان اصالتا ترکیه )
جیمز ویلسون مهاجم تیم زیر 21 ساله هارو دریابید که ترکونده !
Forget Januzaj & 'next Januzaj', United have UK talent ready to excel - HITC Sport
جیمز ویلسون مهاجم تیم زیر 21 ساله هارو دریابید که ترکونده !
http://hereisthecity.com/en-gb/2013...januzaj-united-have-uk-talent-ready-to-excel/
قسمت اول این لینک راجع به آندرس پریه را هستش که فکر کنم وقتی 15 سال داشت به یونایتد پیوست و ملیتی برزیلی داره (البته تو این مطلب نوشته ملیتی برزیلی/بلژیکی داره)
من قبلا هم راجع بهش تعریف زیاد شنیده بودم ولی هیچ کلیپی تاحالا ازش ندیدم. پریه را الان 17 سالش هست و تو این مطلب ازش به عنوان یانوزای بعدی اسم برده.
در ادامه گفته یانوزای و یانورای بعدی رو فراموش کنین که یک استعداد انگلیسی ترکونده
اسمش جیمز ویلسون هست و 18 سالشه.
جووونم آکادمی منچستر یونایتد :thumbup:
امیدوارم اینجور بازیکنها مثل عدنان به تیم اصلی راه پیدا کنن و بدرخشن.
داداش توضحیات بیشترلطفا...من دوزاریم نیافتاد :happy:
قسمت اول این لینک راجع به آندرس پریه را هستش که فکر کنم وقتی 15 سال داشت به یونایتد پیوست و ملیتی برزیلی داره (البته تو این مطلب نوشته ملیتی برزیلی/بلژیکی داره)
من قبلا هم راجع بهش تعریف زیاد شنیده بودم ولی هیچ کلیپی تاحالا ازش ندیدم. پریه را الان 17 سالش هست و تو این مطلب ازش به عنوان یانوزای بعدی اسم برده.
در ادامه گفته یانوزای و یانورای بعدی رو فراموش کنین که یک استعداد انگلیسی ترکونده
اسمش جیمز ویلسون هست و 18 سالشه.
جووونم آکادمی منچستر یونایتد :thumbup:
امیدوارم اینجور بازیکنها مثل عدنان به تیم اصلی راه پیدا کنن و بدرخشن.
متشکرم دوستانممنون از شما دوست عزیزی که اسمتون رو هم نمیدونم :دی
اضافه کنم که جیمز ویلسون از اون جووناییه که مطمئنم با حضور دیوید مویس سرنوشت یانوزای رو پیدا میکنه ، همونطوری که نیکی بات ، مربی حال حاضرش هم بهش اشاره کرده ، از درخشان ترین استعداد های حال حاضر اروپاس و اولین گلش رو توی سن 15 سالگی برای باشگاه زده .
کوچیک شما معین هستم.ممنون از شما دوست عزیزی که اسمتون رو هم نمیدونم :دی
اضافه کنم که جیمز ویلسون از اون جووناییه که مطمئنم با حضور دیوید مویس سرنوشت یانوزای رو پیدا میکنه ، همونطوری که نیکی بات ، مربی حال حاضرش هم بهش اشاره کرده ، از درخشان ترین استعداد های حال حاضر اروپاس و اولین گلش رو توی سن 15 سالگی برای باشگاه زده .
پيغام ويديويي رونالدو براي سر الکس فرگوسن:تو شماره يک هستي رئيس
در شب مراسم بهترینهای ورزشی سال بی بی سی، کریستیانو رونالدو بار دیگر از "پدر فوتبالی" خود تقدیر به عمل آورد.مراسم برترینهای ورزشی بی بی سی هر ساله با حضور شخصیتهای بزرگ بریتانیا برگزار میشود.
شب گذشته و در شصتمین سال برپایی این مراسم، بی بی سی به پاس خدمات سر آلکس فرگوسن، سرمربی تازه بازنشسته شده شیاطین سرخ، جایزه الماس این شبکه را به وی اهدا کرد.
از سورپرایزهای برنامه، پیام ویدیو کریستیانو رونالدو برای پیرمرد اسکاتلندی بود. ستاره کنونی رئال مادرید که پیشتر در مراسم پرده برداری مجسمه سر آلکس فرگوسن از سرمربی سابق خود تقدیر به عمل آورده بود، بار دیگر لطف و ارادت خود را به پرافتخارترین مرد فوتبال بریتانیا نشان داد.
مشاهده پیوست 505512
”سلام رئیس، شانس این را دارم تا چنین پیامی ارسال کنم و با دیگران کارهای باور نکردنی و فراموش نشدنی شما را به اشتراک بگذارم. هنگامی که به عنوان یک پسر 18 ساله به منچستر آمدم، شما برای من مانند یک پدر در فوتبال بودید و بارها این حرف را گفتهام. به من فرصتهای بسیاری دادید، نکات زیادی را آموختید و من خوشحالم که این پیغام را برای شما میفرستم.“
”به یاد دارم در روز نخست، پیراهن شماره 28 را درخواست کردم و شما به من شماره هفت را اهدا کردید و باعث شدید زیر فشار قرار گیرم. اما، گفتید مشکلی نیست و تو به زودی لایق برتن کردن آن خواهی بود زیرا، بازیکنی فوق العاده هستی. شما به من راه تبدیل شدن به یک بازیکن حرفهای و خوب را آموختید و به شایستگی این عنوان را کسب میکنید زیرا، فوق العاده و شماره یک هستید. شامگاه خوبی داشته باشید، با یکدیگر در ارتباط خواهیم بود.“
دانلود ویدئو با حجم 4 مگ
-----------------------------------------
پ.ن: این بازیکن عین سرکشی و غرور احترام عجیبی برای فرگوسن قائله در واقع تنها رئیس بود که می تونست افسار چنین بازیکنهایی رو به دست بگیره ....
با سلام با توجه به تقاضای دوستان قیمت نسخه دیجیتال کتاب زندگی نامه الکس فرگوسن به 3000 تومان کاهش یافت.بسیارعالی...ولی خوب نسخه دیجیتالش یکمی بیش از حد گرونه...مثلا مقایسه با ترجمه نارنجی از کتاب جابز که رایگان در اختیارهمه گذاشت :happy: فکرمی کنم به مرور ارزونترشه.:happy:
تا دیدن منچستر دوباره اومده روی دور پیروزی ...... بازی امروز از شبکه ی 3 که هیچ حتی از شبکه ی ورزش هم پخش نمیشه !
شبکه ورزش 20 دقیقه پیش زیرنویس کرد ساعت 6:30 بازی یونایتد با وستهام رو پخش می کنه.
خدا کنه اشتباه نشده باشه![]()
خب با بازی امروز لیورپول تو نیمه دوم این تیم رو هم میشه از کورس قهرمانی خارج کرد
این وضعی که من میبینم،رقابت امسال بین من یو،چلسی و مقداری هم آرسنال هست،من سیتی رو هم شاید بشه بهش اضافه کرد