• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
گل قشنگی که نیک پاول هفته ی گذشته مقابل بولتون زد

دانلود

دیروز هم مقابل ردینگ یک گل زده که کلیپ اونو پیدا نکردم بنظرم دیگه وقتش شده این جوان 19 ساله برگرده به منچستر

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
مویس :
بعید هست در تعطیلات ‌ژانویه بازیکنی بخریم

خوب بازم فحش دلش میخواد من ازش همینه که بدم میاد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
گل قشنگی که نیک پاول هفته ی گذشته مقابل بولتون زد

دانلود

دیروز هم مقابل ردینگ یک گل زده که کلیپ اونو پیدا نکردم بنظرم دیگه وقتش شده این جوان 19 ساله برگرده به منچستر

حرفش هست که نیک پاول رو از ویگان برگردونن و واسه نیم فصل دوم به یک تیم لیگ برتری قرضش بدن.

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این فایل برنامه تقدیر از رییس رو کسی پیدا نکرد بذاره برای دانلود؟

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
توی یکی از پیجای باشگاه نوشته که تام کلورلی دیروز 55 تا پاس داده که 54 تاش صحیح بوده،من دقت نکردم دیشب اما اگه این چنین بوده باشه یه آمار فوق العاده براش محسوب میشه!
تامی پاس زیاد داد، آمار هم درست به نظر میاد، اما پاس هاش همه تو فاصله های چند متری و به کناره یا عقب بود، پاس طولی با فاصله یا پاس عمقی که دفاع رو باز کنه و جریان بازی رو عوض کنه نداده و نمیتونه بده، من خودم خیلی دوسش دارم، بازیکن بدی هم نیست، اما...!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
تاتنهام و اورتون هم بازی هاشون رو بردن دیروز هم لیورپول و سیتی و نیوکاسل برده بودن یعنی عملا بردمون رو خنثی کردن و شانسمون برای کاهش فاصله رو از بین بردن

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تاتنهام و اورتون هم بازی هاشون رو بردن دیروز هم لیورپول و سیتی و نیوکاسل برده بودن یعنی عملا بردمون رو خنثی کردن و شانسمون برای کاهش فاصله رو از بین بردن

اولین بازیمون تو سال جدید با تاتنهام هست. بازی رو در رو بهترین فرصت برای پایین کشیدن تیم ها هست + اینکه ما باید ببریم و منتظر نتیجه نگرفتن بقیه باشیم، این هفته نشد ولی هنوز خیلی بازی مونده.

-----------

راستی میانگین سن تیم تو بازی دیروز 24.5 سال بود. اورا(32) ، رونی و والنسیا هر دو 28 مسن ترین بازیکن های بازی دیروز بودن.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
چیزی که خیلی ازار دهندس نبود یه بازیکن خلاق وسط زمین هست

وسلی اشنایدر تا وقتی که پاول و لینگارد پخته بشن میتونه خیلی به تیم کمک کنه

بدیش این هست که تو لیگ قهرمانان نمیتونیم ازش استفاده کنیم

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
تامی پاس زیاد داد، آمار هم درست به نظر میاد، اما پاس هاش همه تو فاصله های چند متری و به کناره یا عقب بود، پاس طولی با فاصله یا پاس عمقی که دفاع رو باز کنه و جریان بازی رو عوض کنه نداده و نمیتونه بده، من خودم خیلی دوسش دارم، بازیکن بدی هم نیست، اما...!

درسته،البته تو این بحران مصدومیت ها و کمبود بازیکن خوب کمک کرده به تیم
چیزی که خیلی ازار دهندس نبود یه بازیکن خلاق وسط زمین هست

وسلی اشنایدر تا وقتی که پاول و لینگارد پخته بشن میتونه خیلی به تیم کمک کنه

بدیش این هست که تو لیگ قهرمانان نمیتونیم ازش استفاده کنیم

دقیقا مشکل بزرگ تیم از همین منطقه است،کمبود یه بازی ساز کلاسیک که توپ رو پخش کنه و به کناره ها یا عمق برسونه کاملا محسوس بوده تو این فصل

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
اگر بازیکن جدید نخریم احتمال جدایی رونی هم هستش و البته من شخصا غیرتش و زیر سوال نمی برم
با توجه به پست تخصصی رونی خنده داره که ازش انتظار داشته باشیم اینقدر عقب بازی کنه چیزی که مشخص رونی دوست داره بیشتر در موقعیت گل قرار بگیره ولی خوب الان پاس های گلش از اوزیل هم که تخصصش اینه بیشتره : ))
اگر کسی و که این پست بتونه در سطح بالا بازی کنه نخریم اگر تمدید نشد قرارداد رونی نباید ناراحت باشیم تا همین جای فصل هم هر کاری می تونسته کرده واقعا اگر نبود نمیدونم کجای جدول بوذیم

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

عزیز تاپیک اشتباهی اومدی...
یه کاربر با همین اسم بدون اون 2 آخرش هست تو پیج کل کل که طرفدار چلسیه، بنده خدا رفته یه یوزر دیگه ساخته که بیاد اینجا پست بذاره!
جرئت نکرده با یوزر اصلی بیاد :D خخ خخخ خخخ

farzad.sadeshi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه کاربر با همین اسم بدون اون 2 آخرش هست تو پیج کل کل که طرفدار چلسیه، بنده خدا رفته یه یوزر دیگه ساخته که بیاد اینجا پست بذاره!
جرئت نکرده با یوزر اصلی بیاد :D خخ خخخ خخخ

چلسی امسال اوله
شرط ؟؟

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
چلسی همیشه منچستر و له کرده

خداییش خیلی رو می خواد طرفدار چلسی بیاد واسه سرورش کری خونی کنه.
اونم چلسی که کل قهرمانی هاش تو 108 سالی که تاسیس شده به قهرمانی های یک دهه ی یونایتد هم نمیرسه
با این حال برو واسه خودت الکی خوش باش ;)

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
این فایل مربوط به تقدیر از فرگی همیشه کبیر رو که توسط بی بی سی انجام شد رو آپلود کردم امیدوارم خوشتون بیاد.....
https://www.mediafire.com/?nqh2wz5t6t9a5e3

این دوست هوادار چلسی رو هم گزارش کردم امیدوارم رسیدگی بشه تا هوادار هر تیمی که معلوم نیست از چی میسوزه نیاد اینجا دری وری بگه....

Last edited:

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
این فایل مربوط به تقدیر از فرگی همیشه کبیر رو که توسط بی بی سی انجام شد رو آپلود کردم امیدوارم خوشتون بیاد.....
https://www.mediafire.com/?nqh2wz5t6t9a5e3

این دوست هوادار چلسی رو هم گزارش کردم امیدوارم رسیدگی بشه تا هوادار هر تیمی که معلوم نیست از چی میسوزه نیاد اینجا دری وری بگه....
سپاس فراوان بابت این ویدئوی فوق العاده
واقعا لذت بردم

بالا