گل قشنگی که نیک پاول هفته ی گذشته مقابل بولتون زد
دانلود
دیروز هم مقابل ردینگ یک گل زده که کلیپ اونو پیدا نکردم بنظرم دیگه وقتش شده این جوان 19 ساله برگرده به منچستر
تامی پاس زیاد داد، آمار هم درست به نظر میاد، اما پاس هاش همه تو فاصله های چند متری و به کناره یا عقب بود، پاس طولی با فاصله یا پاس عمقی که دفاع رو باز کنه و جریان بازی رو عوض کنه نداده و نمیتونه بده، من خودم خیلی دوسش دارم، بازیکن بدی هم نیست، اما...!توی یکی از پیجای باشگاه نوشته که تام کلورلی دیروز 55 تا پاس داده که 54 تاش صحیح بوده،من دقت نکردم دیشب اما اگه این چنین بوده باشه یه آمار فوق العاده براش محسوب میشه!
تاتنهام و اورتون هم بازی هاشون رو بردن دیروز هم لیورپول و سیتی و نیوکاسل برده بودن یعنی عملا بردمون رو خنثی کردن و شانسمون برای کاهش فاصله رو از بین بردن
تامی پاس زیاد داد، آمار هم درست به نظر میاد، اما پاس هاش همه تو فاصله های چند متری و به کناره یا عقب بود، پاس طولی با فاصله یا پاس عمقی که دفاع رو باز کنه و جریان بازی رو عوض کنه نداده و نمیتونه بده، من خودم خیلی دوسش دارم، بازیکن بدی هم نیست، اما...!
چیزی که خیلی ازار دهندس نبود یه بازیکن خلاق وسط زمین هست
وسلی اشنایدر تا وقتی که پاول و لینگارد پخته بشن میتونه خیلی به تیم کمک کنه
بدیش این هست که تو لیگ قهرمانان نمیتونیم ازش استفاده کنیم
فقط چلسی
یه کاربر با همین اسم بدون اون 2 آخرش هست تو پیج کل کل که طرفدار چلسیه، بنده خدا رفته یه یوزر دیگه ساخته که بیاد اینجا پست بذاره!عزیز تاپیک اشتباهی اومدی...
یه کاربر با همین اسم بدون اون 2 آخرش هست تو پیج کل کل که طرفدار چلسیه، بنده خدا رفته یه یوزر دیگه ساخته که بیاد اینجا پست بذاره!
جرئت نکرده با یوزر اصلی بیادخخ خخخ خخخ
چلسی همیشه منچستر و له کرده
چلسی همیشه منچستر و له کرده
سپاس فراوان بابت این ویدئوی فوق العادهاین فایل مربوط به تقدیر از فرگی همیشه کبیر رو که توسط بی بی سی انجام شد رو آپلود کردم امیدوارم خوشتون بیاد.....
https://www.mediafire.com/?nqh2wz5t6t9a5e3
این دوست هوادار چلسی رو هم گزارش کردم امیدوارم رسیدگی بشه تا هوادار هر تیمی که معلوم نیست از چی میسوزه نیاد اینجا دری وری بگه....