• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
کجای گل سیدورف به بایرن "خر شانسی" بود؟ یا گل پیرلو؟ حتی گل اینزاگی (اشتباه کمک داور بود، ولی "خر شانسی و بختکی" نبود)

من به عنوان یه هوادار دو آتشه یونایتد اعلام میکنم گلهای تیمی مثل میلان رو نمیشه شانسی دونست , با تجربه ترین تیم اروپا است و بلدن از موقعیت ها استفاده کنند. با اینحال امیدوارم منچستر در میلان موفق بشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خبرهای خوب

منچستر امروز اورتون رو 4-2 برد و چلسی هم 2-2 با بولتون (اخبار گفت با درخشش آندرانیک) مساوی کرد

فاصله شد 5 امتیاز و فقط 3 بازی مونده. منچستر با 1 برد و یه تساوی میتونه قهرمان لیگ بشه

البته یه بازی با چلسی داره که اگه اونو مساوی کنه کلک چلسی کندست.

AmirKhanTala

Registered User
لایک‌ها
4
جالب تر اینکه وقتی تلویزیون رو روشن کردم نیمه دوم بود و چلسی 2 بر 1 جلو و منچستر 2 بر 0 عقب بود.خیلی حالم گرفته شده بود ولی خوشبختانه بولتون یه گل زد و مساوی شدند و منچستر 4 تا به اورتون زد.:happy: (ولی من هنوز باورم نمیشه چطوری بازی 2 بر 0 باخته رو به پیروزی 4 بر 2 در زمین حریف تبدیل کردند؟:blink: )
آندو هم به جز پاس گل خیلی خوب بازی نکرد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب
چرا بازی رو نشون ندادند !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:)

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
جالب تر اینکه وقتی تلویزیون رو روشن کردم نیمه دوم بود و چلسی 2 بر 1 جلو و منچستر 2 بر 0 عقب بود.خیلی حالم گرفته شده بود ولی خوشبختانه بولتون یه گل زد و مساوی شدند و منچستر 4 تا به اورتون زد.:happy: (ولی من هنوز باورم نمیشه چطوری بازی 2 بر 0 باخته رو به پیروزی 4 بر 2 در زمین حریف تبدیل کردند؟:blink: )
آندو هم به جز پاس گل خیلی خوب بازی نکرد.
آره ! منم در چنین حالتی بازی رو شروع کردم و بسیار ناراحت و داغون بودم ! یعنی قهرمانی رو پریده می دیدم!
در مورد آندو هم این طور حرف نزن! آندو کلا همین جوری بازی می کنه! مگر بعضی وقت ها که جوگیر میشه...

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
احتمالا خوشبختانه لیورپول بالا اومد!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امشب معلوم میشه فینال اروپا تمام انگلیسیه یا نه

به نظر شما منچستر بالا میاد یا میلان؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
منچستر با این بازی ( دیدار برگشت – مقابل میلان ) رسید به 127 بازی در لیگ قهرمانان و مساوی کرد با رکورد رئال ... بیشترین تعداد بازی در این جام ..

ضمنا این دوازدهمین فصل حضور پیاپی منچستر در لیگ قهرمانانه که اینم یه رکورده ...
clap.gif

//

با توجه به اینکه evra نمی تونه بازی کنه ، از بین فردیناند و ویدیچ ، به احتمال زیاد یکی شون بازی می کنه تا هاینزه هم برگرده سر پست مورد علاقه اش ...
yes.gif

امشب معلوم میشه فینال اروپا تمام انگلیسیه یا نه

به نظر شما منچستر بالا میاد یا میلان؟
من دیشب شرط بستم که لیورپول توی وقت اضافه یا پنالتی می بره که درست گفتم ... اما امشب نمی دونم چرا دلم با منچستر نیست ...
256.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
به نظر من احتمال صعود هر کدوم شون 50% ئه. درسته منچستر بازی رفت رو برد، ولی حساب کنید دو تا گل تو خونه خورد. یعنی اگه بازی رفت رو حتی 0-1 میبرد بهتر بود تا 2-3.

به هر حال یک اشتباه تو بازی های اینچنینی برای حذف تیمی کافیه و میلان قربونش برم اکثر گل هایی که تو بازیهای اخیر خورده، روی اشتباهات محض بوده.

از دو گل مضحکی که از بایرن خوردیم بگیرید تا همین بازی رفت که به نظرم گل اول و سوم شاهکار سوتی های دیدا و بروکی بود.

باز هم امیدوارم هر کدوم که صعود کردن، حداقل شاخ لیورپول رو بشکنن که فکر میکنم اینکار برای منچستر راحت تر باشه.

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
منچستر با این بازی ( دیدار برگشت – مقابل میلان ) رسید به 127 بازی در لیگ قهرمانان و مساوی کرد با رکورد رئال ... بیشترین تعداد بازی در این جام ..

ضمنا این دوازدهمین فصل حضور پیاپی منچستر در لیگ قهرمانانه که اینم یه رکورده ...

encore.gif

bigstar.gif
bigstar.gif
bigstar.gif
bigstar.gif

//

با توجه به اینکه evra نمی تونه بازی کنه ، از بین فردیناند و ویدیچ ، به احتمال زیاد یکی شون بازی می کنه تا هاینزه هم برگرده سر پست مورد علاقه اش ...
فردیناند بازی کنه بیتره

ole.gif

fan1.gif
fan1.gif
fan1.gif
fan1.gif

من دیشب شرط بستم که لیورپول توی وقت اضافه یا پنالتی می بره که درست گفتم ... اما امشب نمی دونم چرا دلم با منچستر نیست ...

126fs4290547.gif

elector girl

Registered User
لایک‌ها
19
هرچند تا حالا2-0 عقبيم ولي به خاطر CRISTIANO RONALDO هم كه شده خواهيم برد!:)

AmirKhanTala

Registered User
لایک‌ها
4
کاره منچستر خیلی سخت شد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
آره
نیمه اول تموم شد

میلان واقعا تیم برتر بود. یعنی منچستر به این راحتی کنار رفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

باید صبر کنیم ببینیم نیمه دوم چی میشه.

از حق نگذریم کاکا و سیدورف فوق العاده بودند.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
نیمه دوم نیمه منچستره:)

من پیش بینی می کنم بازی 2 2 مساوی تموم می شه;)

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
این منچستر کجا و منچستری که رم رو 7 1 برد کجا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
الان معنی این جمله زیبای هیتزفلد رو بعد از بازی با میلان درک می کنم:we lost to the first class team

بابا شماها که خیلی بد بازی کردید:wacko: :( باز ما با تبانی(گل اینزاگی) 4 بر 2 باختیم و با بازیکنانی چون لل و گورلیتز و حسن و سانتاکروز صف آرایی کردیم و باختیم نه با کریستین رونالدو و رونی و این همه ستاره.......

جای هیچ بحثی باقی نمی مونه واقعا خیلی خیلی ضعیف بودید.تسلیت می گم و امیدوارم در لیگ برتر و fa cup قهرمان بشید:happy:

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
عجب هشتپلکو بازاری بود...ورپلاسیدیم....

چند پست پیش گفتم نبود مدافعان میانی اصلی به معنای حذف منچستر خواهد بود...

باز جای شکرش باقیه که میلان تو فیناله و مثلا چلسی نیست..

به امید برد میلان..

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
نبود فرديناند يه طرف قضيه
يه شاهكاري به نام براون(تك تك توپها رو دو دستي يا دوپايي:lol: ميداد به ميلانيها) طرف ديگه قضيه اي! كه موجبات حذف منچستر شد

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
آقا بازی خوبی بود، به هر حال تسلیت میگم حذف تون رو. نیمه دوم منچستر خوب بود اما مشکل اینه که واقعا نیمه اول خوب بازی نکردید و فکر کنم قبول هم داشته باشید که اون دو گل کار رو برای مچستر تموم کردن.
دلم برای گیگز و اسکولز سوخت اما برای رونی و رونالدو نه. چون این دو تا جوون هستن و آینده دار و مطمئنا یه روز قهرمان اروپا خواهند شد، ولی این فرصت برای اسکولز و گیگز از دست رفت.

جالبه seymour گفته بود "من امشب زیاد دلم با منچستر نیست..." ! حتما یه چیزی میدونسته!

بالا