پویان جان بازی رفت و برگشت پارسال در برابر سیتی و بیلبائو و همچنین خیلی از بازی های دیگه رو به یاد بیار !
اگر بی تفاوت باشیم وضعمون مثل لیورپول میشه یا تیم هایی دیگه ای که نمیخوام اسم بیارم
نا سلامتی ما منچستر یونایتدیم پر افتخارترین تیم لیگ جزیره و یکی از پر افتخارترین ها در جهان
این روند تیمو به فنا میده
فرگی هر چقدر هم که خوب باشه وقتی بازیکن فهم نداره چیکار میشه کرد؟
با این روند و خرید نکردن من چلسی و سیتی رو مدعیان اصلی قهرمانی در فصل بعد میدونم
رفیق منظورم از این روند ، بیشتر اشاره به این قضیه بود که خیلی بی سر و صدا بازیکن میخریم ، ما تازگیا به یاد ندارم که بازیکنی که مثلا مثه همین پسرک ، هازارد سرو صدا کنه رو جذب کرده باشیم!
حتی توز هم خیلی بدون دردسر قرضی اومد به تیممون و حتی بربا هم که روز آخر نقل و انتقالات اومد خیلی بازیکن ارومی بود ، دیدید خودتون هم !
ما تفاوتمون با چلسی و من سیتی تیمای پایه است !
کلورلی ، ولبگ ،فایرز ، برادران کین ، حتی پوگبا و موریسون رو ببینید ، اینا نسل جدید تیمآی پایمونن حالا یه عده میمونن یه عده میرن !
تیمایی متمول عوض اینکه اون قسمت بازیکن سازی رو درست کنن ، پول میدن بازیکن آماده میخرن !
در حال حاضر ما دفاع مرکزی های آینده تیم ملی انگلیس رو داریم ، به همراه هافبک تهاجمی و یه مهاجم انگلیسی که سنشون همگی زیز 22 سالِ ، همه مثه مسی و رونالدو توی سن 20 سالگی ظهور نمیکنن !
من به شخصِ آینده تیمی که فرگوسن داره بدون سر و صدا میبنده رو حتی از رئال و بارسلونا هم روشن تر میبینم !
حالا این تازه به دوران رسید های،شیتی و چلسی هم که جای خودشون رو دارن