• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
باید گفت که بازی قشنگی میشه
فقط حیف کریس که داره برای اونور بازی میکنه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پس تمام تلاششونو میکنن کارو تو خونشون تموم کنن

به نظرم تو بازی رفت باید سعی کنن حداقل دو تا گل بزنن رابین اگر پپه و راموس از خجالتش در نیان میتونه خیلی کمک کنه

باید واقع بین بود مهمترین بخش یه تیم خط هافبکش هست که ما نسبت به رئال تو این مورد ضعیف هستیم . اونا اوزیل دی ماریا الونسو مدریچ کاکا و اسین رو دارن ما اسکولز -گیگز -کریک!-کلورلی-اندرسن و کاگاوا -والنسیا -نانی -یانگ-فلچر

خب اسکولز و گیگز اگر رو فرم باشن خیلی میتونن به تیم کمک کنن

کریک که هیچی یار دوازدهم رئاله

کلورلی هنوز بازیکن پخته ای نشده

اندرسن بگیر نگیر داره

کاگاوا شاخص ترین بازیکنمون تو خط هافبک هست

والنسیا و نانی و یانگ بگیر نگیر دارن(هنوزم یادم نمیره افتضاح والنسیا رو تو فینال ومبلی)

جز یکی دو نفر هیچ کدوم از بازیکنایی که نام بردم بازیساز نیستن بر خلاف بازیکنای رئال

در کل هم بازیکنای رئال تو خط هافبک از بازیکنای ما بهترن

نمیدونم اگر میشد تو ژانویه یه بازیساز فوق العاده که توانایی بازی تو مرحله حذفی رو داره بخریم عالی میشد

شاید این قرعه باعث بشه که یه فکر جدی برای خط میانه بکنن.

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
اتفاقا من از قرعه خوشحالم چون اگر بخوایم قهرمان شیم باید تیمی مثل رئال و بارسا رو ببریم حالا هر چی زودتر به این تیم ها بخوریم بهتره :دی
چون اگر توانایی برد این تیم ها رو نداشته باشیم بهتره زودتر با جام خداحافظی کنیم و روی لیگ برتر تمرکز کنیم
ولی من فکر می کنم با توجه به بازگشت 4 مدافع اصلیمون شانس خوبی داریم چون رئال هم زیاد خط دفاعی خوبی نداره و مثل ما یک تیم تهاجمی : ))

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
اتفاقا من از قرعه خوشحالم چون اگر بخوایم قهرمان شیم باید تیمی مثل رئال و بارسا رو ببریم حالا هر چی زودتر به این تیم ها بخوریم بهتره :دی
چون اگر توانایی برد این تیم ها رو نداشته باشیم بهتره زودتر با جام خداحافظی کنیم و روی لیگ برتر تمرکز کنیم
ولی من فکر می کنم با توجه به بازگشت 4 مدافع اصلیمون شانس خوبی داریم چون رئال هم زیاد خط دفاعی خوبی نداره و مثل ما یک تیم تهاجمی : ))

دقیقا. اگه ببریم که اونوقت اعتماد به نفس فوق العاده میره بالا و میشه به جام فکر کرد. اگر هم باختیم که چه بهتر زود حذف شدیم و روی لیگ و جام حذفی(اگه حذف نشیم تا اون موقع!) تمرکز کنیم.

------

به نظرم تو خط هافبک خیلی هم بد نیستیم. منتظرم تا کاگاوا دوباره بیاد تو تیم اصلی و جا بیفته. قطعا از این هم بهتر بازی خواهیم کرد.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دقیقا. اگه ببریم که اونوقت اعتماد به نفس فوق العاده میره بالا و میشه به جام فکر کرد. اگر هم باختیم که چه بهتر زود حذف شدیم و روی لیگ و جام حذفی(اگه حذف نشیم تا اون موقع!) تمرکز کنیم.

------

به نظرم تو خط هافبک خیلی هم بد نیستیم. منتظرم تا کاگاوا دوباره بیاد تو تیم اصلی و جا بیفته. قطعا از این هم بهتر بازی خواهیم کرد.

صد در صد بهتر خواهیم شد
با این خط حمله و بازی کنایی که داریم خوب میتونیم بازی کنیم
در هر صورت به دور بعد میریم
اگه هم حذف بشیم چیزی برای از دست دادن نداریم چون موقعیتمون تو لیگ و جام حذفی خوبه

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
[h=1]فرگوسن: منتظر ملاقات مورينيو هستم[/h] [h=2] سرالکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، از اينکه تيمش در مرحله يک هشتم نهايي رقابت هاي ليگ قهرمانان مقابل رئال مادريد قرار خواهد گرفت، بسيار هيجان زده است.[/h]
00033162.jpg

قرعه کشي مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان امروز برگزار شد و يونايتدها در قرعه اي دشوار بايد با رئال روبرو شوند اما سرمربي باتجربه شياطين سرخ کاملا از اين قرعه استقبال کرد و اعلام کرد در انتظار ديدار کريس رونالدو، شاگرد سابقش و همچنين ژوزه مورينيو است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اين يک فرصت فوق العاده براي هواداران ماست تا بار ديگر کريس رونالدو را ببينند. همچنين فرصتي براي من تا با ژوزه ملاقات کنم. بايد کمي نوشيدني خوب سفارش بدهم."

البته اظهار نظرهاي فرگوسن در مورد رئالي ها هميشه اين اندازه دوستانه نبوده است. زماني که اين باشگاه در سال 2009 به دنبال به خدمت گرفتن کريس رونالدو بود، فرگوسن در اظهار نظري جنجالي گفته بود:" بارسايي هاي هميشه با وجدان تر از رئالي ها بودند."

رئالي ها در دور گروهي نيز با ديگر تيم شهر منچستر هم گروه بودند و در دو ديدار، توانستند يک پيروزي و يک تساوي مقابل آنها به دست بياورند.

دو تيم آخرين بار در سال 2003 مقابل هم قرار گرفتند که با درخشش رونالدوي برزيلي در تيم رئال، اين تيم در مجموع دو ديدار به پيروزي 6-5 دست پيدا کرد.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
یادداشت ویژه / بررسی مدعیان امسال چمپیونز-1: یونایتدسربلند - Goal.com

عالی بود مخصوصا این تیکش

یک جایی در مصاحبه گفته ....آره خیلی دوست دارم برم فیلم اسکای فال رو ببینم .دانیل کریگ رو می شناسم فقط ....حیف که لیورپولیه !
همان اسکای فال هم بنوعی حدیث نفس سر الکس محسوب میشود .جایی که قهرمان فیلم که نمیتواند با انواع و اقسام تجهیزات و تکنلوژی پیشرفته بد من فیلم را شکست دهد بازگشت به خویشتن میکند .به خانه پدری جایی در اسکاتلند به نام اسکای فال میرود .اسکای فال مکانی ست که انگار آسمان به زمین می رسد - همان ضرب المثل خودمان - آنجاست که دشمن را فرا میخواند و با تفنگ کهنه و سایر ادوات قدیمی حریف را نفله میکند

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
من از همین الان لحظه شماری می کنم برای بازی منچستر و رئال ، عجب بازی ای بشه!

خیلی دوست دارم به بارسا هم تو مرحله حذفی بخوریم ، کلا شاخ تیم اسپانیاهایی رو می شکنیم :)

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
* انتقال رابرت لواندوفسکی به منچستریونایتد در آخر فصل قطعی شد !

رابرت لواندوفسکی با قبول تمامی شرایط منچستریونایتد , در تابستان 2013 به این تیم ترانسفر خواهد شد . بورسیا دورتموند نیز ضمن پذیرفتن این پیشنهاد قیمت توافقی را بین 12 تا 14 میلیون اعلام کرد :
Robert Lewandowski has agreed term with Manchester United over a summer switch. Borussia Dortmund have accepted the fee of around £12-14million for the Polish striker

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
* انتقال رابرت لواندوفسکی به منچستریونایتد در آخر فصل قطعی شد !

رابرت لواندوفسکی با قبول تمامی شرایط منچستریونایتد , در تابستان 2013 به این تیم ترانسفر خواهد شد . بورسیا دورتموند نیز ضمن پذیرفتن این پیشنهاد قیمت توافقی را بین 12 تا 14 میلیون اعلام کرد :
Robert Lewandowski has agreed term with Manchester United over a summer switch. Borussia Dortmund have accepted the fee of around £12-14million for the Polish striker

باور نکن

ما هافبک نداریم اقدامی نمیکنن اونوقت با این همه مهاجم درجه یک بیاد لوا رو هم بخره؟ اونم رئیس!؟

200138_459922800733310_205726254_n.jpg

:heart:

548833_182484291893608_447912746_n.jpg

281233_10151253599749279_1737600205_n.jpg

حیف این مرد الان باید سویشرت یونایتد تنش میبود نه سیتی

یکی از بزرگترین اشتباه های رئیس که نخریدتش (خیلی دست دست کرد که رئیس اقدام کنه )

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
ولی من همیشه واسم سوال بود از وقتی کریس رفته چرا یک بار هم به رئال نخوردیم : ))

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
یه خبر مهم: مالاگا از سوی یوفا بدلیل مسایل مالیش تحریم شد و بمدت 4 سال نمیتونه توی مسابقات اروپایی شرکت کنه و مطمءنا یسری از ستاره هاش از این تیم جدا میشن خصوصا ایسکو. تابستونم رییس دنبال ایسکو بود و خیلی از باشگاههای دیگه ازجمله آرسنال و سیتی هم دنبالشن. ایسکو اگه اشتباه نکنم 20 سالشه و به فابرگاس جدید اسپانیا معروفه. زن اشنایدر هم گفته اشنایدر ژانویه از اینتر جدا میشه.

Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
ولی من همیشه واسم سوال بود از وقتی کریس رفته چرا یک بار هم به رئال نخوردیم : ))

خو حالا که خوردیم:دی
از وقتی که کریس از منچستر رفت دگ مثه سابق نبود
تو منچستر واقعا اسطوره بود
دمش گرم رئیس چه بازیکنایی رو حرفه ای کرد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه خبر مهم: مالاگا از سوی یوفا بدلیل مسایل مالیش تحریم شد و بمدت 4 سال نمیتونه توی مسابقات اروپایی شرکت کنه و مطمءنا یسری از ستاره هاش از این تیم جدا میشن خصوصا ایسکو. تابستونم رییس دنبال ایسکو بود و خیلی از باشگاههای دیگه ازجمله آرسنال و سیتی هم دنبالشن. ایسکو اگه اشتباه نکنم 20 سالشه و به فابرگاس جدید اسپانیا معروفه. زن اشنایدر هم گفته اشنایدر ژانویه از اینتر جدا میشه.

Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2

این مسائل مالیش چی بوده ؟؟؟

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
خو حالا که خوردیم:دی
از وقتی که کریس از منچستر رفت دگ مثه سابق نبود
تو منچستر واقعا اسطوره بود
دمش گرم رئیس چه بازیکنایی رو حرفه ای کرد

نگو اقا این حرفو

کریس یه بازیکن فوق العاده بود که کمک های زیادی به تیم کرد(البته هر چی داره از رئیس و یونایتد هست) من بهش احترام میذارم ولی هیچوقت به عنوان یه اسطوره قبولش نمیکنم

اسطوره گیگز و اسکولز و رونی و ویدیچ و خیلی های دیگه هستن که به تیم پای بند موندن حتی رابین هم میتونه برای یونایتد یه اسطوره بشه چون اومد جایی که بهش اعتقاد قلبی داشت و دنبال پول سیتی نرفت الانم به نظرم پر تلاش ترین بازیکن تیمه و با تمام توانش بازی میکنه

یکی از دلایلی که باعث شد کریسو دیگه دوست نداشته باشم حرکت زشتش موقع تعویض تو بازی سیتی -یونایتد بود

یادم نمیره رئیس یه نگاه معنی داری بهش کرد (با خودم گفتم فصل اخرشه:دی و همینطورم شد:دی)

بالا