• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خودمون هم خوب بازی نکردیم. موقعیت های خوبی رو از دست دادیم. رونی اصلا تو روز خوبش نبود. والنسیا بازم نمودار سینوسیش برقرار بود. خیلی ضعیف بود. کلورلی خوب نبود. کریک هم اصلا خوشم نیومد. بازی رو همش نگه میداشت.

ایکاش اسکولز یا گیگز رو از اول نیمه دوم میاورد تو

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
طبیعیه !
سوانسی تیم خیلی خوبی بوده این فصل ...
بازی رو ندیدم ولی آنلاین داشتم میخوندم توی سایت گل که چه خبره ..
رونی که گند زده !
والنسیا که مثه اکثر بازی های این فصل خیلی معمولی بوده ..

کاگاوا واقعا نیازه که برگرده....
باید رونی و ون پرسی استراحت داشته باشن ...

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
اشلی یانگ بهترین موقعیت رو از دست داد.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
Sir Alex on Van Persie's incident: Robin is lucky to be alive. It was a disgraceful act from their player today and he should be banned by the FA. Robin could have broken a neck.

393062_183485618460142_563653505_n.jpg

حیوونی بود واسه خودش

"We absolutely battered them and we are very unlucky. It really should have been a foul for us in the build-up to their goal. It was just one of those games, he is a young referee, but really, what a performance."

"It should have been six point gap today and that is the disappointment. Vidic did not have much to do but what he did do he did well."

- Sir Alex Ferguson

jiiin

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
85
خودمون هم خوب بازی نکردیم. موقعیت های خوبی رو از دست دادیم. رونی اصلا تو روز خوبش نبود. والنسیا بازم نمودار سینوسیش برقرار بود. خیلی ضعیف بود. کلورلی خوب نبود. کریک هم اصلا خوشم نیومد. بازی رو همش نگه میداشت.

ایکاش اسکولز یا گیگز رو از اول نیمه دوم میاورد تو
اتفاقن کریک خوب بازی میکرد نه بد بود نه عالی برخلاف بازی های قبلی که من ازش دیدم . کلن از سال 2010 به این طرف تمامی بازیکنای تیم نمودار سینوسی دارن نمیشه فرد خاصی و نام برد ، فرگی هم خودش شرایط و درک میکنه و تنها هدفش هم رسیدن به تعداد قهرمانی های لیورپول تو اروپاست که به نظرم اگه به این برسه خداحافظی میکنه ، عمو فردیناند و بابا گیگزی و دایی اسکولز باید آخر فصل برن پیش پسر عمه نویل و بدن سازی تیم باید تغییر کنه چون مصدوم خیلی زیاد داریم و این تا قبل از فصل 2011 - 2010 بود ولی خیلی کمتر . تو اینجور مواقع تمرکز فردی و تیمی مهمتر از همه چیز که متاسفانه به علت همون نمودار سینوسی که گفتم اومد و شد زیاد داره ! تمامی موارد به نظر من البته :)

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
اتفاقن کریک خوب بازی میکرد نه بد بود نه عالی برخلاف بازی های قبلی که من ازش دیدم . کلن از سال 2010 به این طرف تمامی بازیکنای تیم نمودار سینوسی دارن نمیشه فرد خاصی و نام برد ، فرگی هم خودش شرایط و درک میکنه و تنها هدفش هم رسیدن به تعداد قهرمانی های لیورپول تو اروپاست که به نظرم اگه به این برسه خداحافظی میکنه ، عمو فردیناند و بابا گیگزی و دایی اسکولز باید آخر فصل برن پیش پسر عمه نویل و بدن سازی تیم باید تغییر کنه چون مصدوم خیلی زیاد داریم و این تا قبل از فصل 2011 - 2010 بود ولی خیلی کمتر . تو اینجور مواقع تمرکز فردی و تیمی مهمتر از همه چیز که متاسفانه به علت همون نمودار سینوسی که گفتم اومد و شد زیاد داره ! تمامی موارد به نظر من البته :)

گیگز عالی بود وقتی اومد تو زمین خیلی عالی ظاهر شد

یه تیر موی گیگزو با 100 تا والنسیا عوض نمیکنم

jiiin

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
85
گیگز عالی بود وقتی اومد تو زمین خیلی عالی ظاهر شد

یه تیر موی گیگزو با 100 تا والنسیا عوض نمیکنم
کاملن درست میگی واقعن دود از کنده بلند میشه ولی بازیکنی مثل والنسیا ، کلورلی ، ایونز ( ایوانر ! ) ، جونز و باید بهشون برنامه بدی باید حمایتشون کنی باید روحیه بدی بهشون من نمیگم رئیس بهشون بگه بشین فوق ستاره نه میگم والنسیا بیاد تو این بازی اگه نمیتونه سانتر درست کنه چهار تا پاس موثر و سالم بده چهار تا تکل بزنه درست نمی تونه وظیفه اش و تو فاز حمله اجرا کنه بره درست دفاع کنه باور کنین دوستان نصف گل هایی که ما تو این فصل خوردیم رو همین مکث و تعلل تو دفاعه تو همین عدم تمرکز فردیه درست ما تو دفاع ضعف داریم این به ذهنیت بازیکن بر میگرده نه به کس دیگه و البته مربی و دستیاراش نقش مهم و تعیین کننده ای دارن

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بازی رو ندیدم و برای منی که بازی رو ندیدم نتیجه خوبی به نظر میاد.
ولی از نظرات معلومه که همه متعجبن که چرا نبردیم! انگار 2 بار به تیرک زدیم. از روی خط هم توپ رو برگردوندن. یعنی کلا در مقابل سوانسی ای که میاد امارات و میبره عالی بازی کردیم و بدشانس بودیم که نبردیم.
طبق همون نظرات رونی و والنسیا خوب نبودن. در عوض کریک و رابین عالی بودن.

ایشالا چهارشنبه نیوکاسل رو برای بار سوم تو این فصل ببریم.

jiiin

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
85
بازی رو ندیدم و برای منی که بازی رو ندیدم نتیجه خوبی به نظر میاد.
ولی از نظرات معلومه که همه متعجبن که چرا نبردیم! انگار 2 بار به تیرک زدیم. از روی خط هم توپ رو برگردوندن. یعنی کلا در مقابل سوانسی ای که میاد امارات و میبره عالی بازی کردیم و بدشانس بودیم که نبردیم.
طبق همون نظرات رونی و والنسیا خوب نبودن. در عوض کریک و رابین عالی بودن.

ایشالا چهارشنبه نیوکاسل رو برای بار سوم تو این فصل ببریم.
سوانسی خوب بود هیچ وقت حریف و نباید دستکم بگیری ، تو این بازی بدشانس نبودیم افتضاح بودیم و شانس اوردیم که حریف سوانسی !

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
به نظر من ما خیلی افتضاح نبودیم به این دلیل که وقتی میگیم افتضاح بودیم که مالکیت توپ دست ما نباشه و یا حتی 4 تا پاس درست هم تیم نده به این میگن افتضاح مثل بازی با گالاتسرای تو ترکیه اما این بازی توپ دست ما بود ولی نمی تونستیم از موقعیت های خلق شده استفاده کنیم چند تا موقعیت خلق شد جلوی دروازه که نزدیم تو گل و گل رو ما روی اشتباه شخصی مدافعها خوردیم این نشون میده که حرکت تیمیمون رو به جلو هستش ولی خوب اشتباهات نفرات جلوی موفقیت رو گرفته.........

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوستان منم بازی رو ندیدم ولی نظرات رو که خوندم دل پری داشتین
درسته که بازی رو نبردیم و مساوی کردیم ولی باور کنین با این مساوی چیزی از دست نداده تیم هنوز 4 امتیاز اختلاف داریم با سیتی
من اصلنم فک نمیکردم که مساوی بشه بازی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
این چلسی امشب قاطی کرده بود 8 تا زد
ولی اگه بخوایم جلوی رئال هم بد بازی کنیم کارمون ساخته و حذف میشیم

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
[h=1]اعتراض شديد فرگوسن به حرکت بازيکن سوانسي[/h]
[h=2] سرالکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، با اعتراض به حرکت اشلي ويليامز، بازيکن سوانسي، اعلام کرد که اين حرکت مي توانست موجب مرگ رابين فن پرسي شود.[/h]
00009460.jpg

سرمربي اسکاتلندي شياطين سرخ همچنين با اعتراض به عملکرد مايکل اليور، داور ديدار، خواهان محروميت طولاني مدت مدافع سوانسي شد.

او در گفتگو با اسکاي اسپورتس گفت:" آن يک خطاب واضح روي فن پرسي بود. داوري امروز هم عليه ما بود. داور عملکرد فوق العاده بدي داشت.

مي دانم او داور جواني است اما من از عملکرد او بسيار نااميد شدم. او خطا روي فن پرسي را کاملا ديد. ممکن بود او کشته شود. فکر مي کنم اتحاديه فوتبال بايد اين صحنه را بازبيني کند. او تنها يک کارت زرد گرفت اما بايد براي مدتي طولاني محروم شود زيرا اين صحنه يکي از خطرناک ترين صحنه هايي بود که من در طول زندگي ام در زمين فوتبال ديدم.

کاملا عمدي بود. بازي متوقف شده بود اما او آن حرکت را کاملا مقابل داور انجام داد. او کاملا مي توانست بازيکن ما را بکشد. "

فرگي همچنين در مورد بازي گفت:" ما دو امتياز را از دست داديم. ما آنها را تحت فشار گذاشتيم. باورنکردني است که نتوانستيم در اين ديدار به پيروزي برسيم.

در نيمه دوم فوق العاده بود. تنها انتقادي که مي توانم داشته باشم، روي ضربات نهايي است ما نمايش بازيکنانم انتقادي ندارم. خيلي خوب بود."

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
فقط اومدم بگم ما بدشانسی هم آوردیم . اگر بازی حالت نرمالی داشت حداقل باید 3-1 می بردیم . توپایی که عین کارتون فوتبالیست ها خورد به سر و صورت دفاع سوانسی به خصوص زمانی که هیچ کاری از گلرشون ساخته نبود رو به یاد بیارید ، ما با بدشانسی مساوی کردیم و به نظرم دلیلش هم خودمون بودیم نه به خاطر گلهایی که میتونستیم بزنیم و نزدیم بلکه بخاطر گل مفتی که خوردیم ، گلی که به نظر من هم دخه آ و هم کل دفاع ساده انگارانه روش عمل کردند.

در آخر هم باید اشاره ای داشته باشم به گیگز ، این بازیکن توی مدت زمانی که اومد توی زمین فوق العاده بود الان آرزو می کنم کاش حداقل 35 سالش بود.

شاد و پیروز باشید

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
بالاخره والکات رسما اعلام کرد که دیگه تو آرسنال نمیمونه و مقصدش یکی از 2 شهر منچستر خواهد بود ... ! یعنی دوست دارم بیاد منچستریونایتد و تو بازی برگشت با آرسنال , دقیقه ی 2 یه پاس گل به ون پرسی بده ! :D

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
سلام خدمت دوستان
فقط اومدم بگم ما بدشانسی هم آوردیم . اگر بازی حالت نرمالی داشت حداقل باید 3-1 می بردیم . توپایی که عین کارتون فوتبالیست ها خورد به سر و صورت دفاع سوانسی به خصوص زمانی که هیچ کاری از گلرشون ساخته نبود رو به یاد بیارید ، ما با بدشانسی مساوی کردیم و به نظرم دلیلش هم خودمون بودیم نه به خاطر گلهایی که میتونستیم بزنیم و نزدیم بلکه بخاطر گل مفتی که خوردیم ، گلی که به نظر من هم دخه آ و هم کل دفاع ساده انگارانه روش عمل کردند.

در آخر هم باید اشاره ای داشته باشم به گیگز ، این بازیکن توی مدت زمانی که اومد توی زمین فوق العاده بود الان آرزو می کنم کاش حداقل 35 سالش بود.

شاد و پیروز باشید

فوتباله دیگه ، از یه طرف سیتی دقیقه ی نود و خورده ای گل شانسی میزنه میبره ، ما از اینور همه چی دست در دست هم میده که نتیجه خوبی نگیریم....:)

jiiin

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
85
بالاخره والکات رسما اعلام کرد که دیگه تو آرسنال نمیمونه و مقصدش یکی از 2 شهر منچستر خواهد بود ... ! یعنی دوست دارم بیاد منچستریونایتد و تو بازی برگشت با آرسنال , دقیقه ی 2 یه پاس گل به ون پرسی بده ! :D
WoLcAtPeRZi !!!!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امیدوارم بیاد

والنسیا تو فصل اخیر اصلا وینگر خوبی نبوده. نانی هم که معلوم نیست . احتمال معاوضه نانی و ولکات هست. ونگر هم فکر نکنم بدش بیاد حالا که ولکات داره میره اقلا یک بازیکنی مثل نانی داشته باشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اگه باشگاه واقعا علاقه مند باشه که کریس رو برگردونه و خود کریس هم حاضر باشه بخاطر این کار یه مقدار از مسائل مالی چشم پوشی کنه به شما قول میدم هوادارای یونایتد تیم رو رها نمیکنن و اگه نیاز باشه از نظر مالی هم حاضرن کمک کنن.

در ضمن همونطور که یکی از بچه ها گفت رونالدو بازیکن بسیار بزرگیه. برگرده همون فصل اول فروش پیرهن هاش پولشو در میاره. حتی میتونن از هوادارا قرض بگیرن و بعد پول رو برگردونن بهشون.

بودن کریس منچستر رو غیر قابل توصیف میکنه. فکر کنید. کریس ، وین و رابین. اشنایدر هم بیاد. چه شود............. منچستر رویایی میشه :) اونوقت رئیس یه چند تا جام میگیره و تیم رو میده به جانشینش :)

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

منبع؟
بعید میدونم. اون میخواد نوک بازی کنه. ما هم به اندازه کافی بازیکن نوک داریم. میدونه اگه بیاد بهش اونجا بازی نمیرسه.

---------

چیک تیوته به خاطر کارت زرد پنجمش نمیتونه چهارشنبه بازی کنه. بن آرفا هم مصدومه و بعیده که برسه. شرایط برای یه برد خوب آمادست:دی

--------

Robin van Persie is following in Cantona's footsteps - Official Manchester United Website

بالا