• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
rooneymanutd.jpg

پل اسکولز اشاره کرده همۀ تصمیمات به خود رونی بستگی دارد ولی او یک بازیکن بسیار بسیار تاپ است و همۀ بازیکنان و هواداران می خواهند که او در یونایتد بماند و جایی هم بهتر از یونایتد برای ادامۀ فوتبال وجود ندارد!

Man Utd transfers: ‘Every player and fan wants Wayne Rooney to stay’ | Football | The Sport Review

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
هواداران بي نظير شياطين سرخ ... حواستون به صفحه تاپيك هم باشه !

پیشاپیش هزارمین صفحه تایپک مبارک... :D
فابرگاس بیاد خوبه
حداقل دلخوشیم ما هم بازیکن گرفتیم :wacko:

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
پاسخ مثبت فابرگاس به حضور درمنچستريونايتد

ستاره بارسلونا براي پيوستن به قهرمان فصل گذشته ليگ برتر انگليس موافقت خود را اعلام کرد.
به نقل از ساندي اکسپرس، سرانجام سسک فابرگاس، ستاره بارسلونا پس از ديدار محرمانه درن دين،‌ مدير برنامه‌هايش و اد وودوارد، مدير اجرايي منچستريونايتد راهي اين باشگاه انگليسي خواهد شد.

وودوارد که به همراه منچستريونايتد به اردوي پيش فصل خاور دور رفته بود، خيلي زودتر به انگليس بازگشت تا تلاش بيشتري براي جذب فابرگاس انجام دهد. درن دين همان کسي است که سال گذشته نيز در پيوستن رابين فان پرسي به يونايتدها نقشي انکار نشدني ايفا کرد.

گفته شده که فابرگاس مورد توجه آرسنال نيز قرار داشته ولي ترجيح داده راهي منچستريونايتد شود.

دين رو به وودوارد گفته که سسک مي‌خواهد به ليگ برتر انگليس بازگردد ولي به آرسنال نخواهد رفت و گزينه نخست او منچستريونايتد است.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گل خبر زده که رئال پیشنهاد 100 میلیون یورویی برای بیل داده. من فکر کنم این پول هر کسی رو وسوسه میکنه. احتمال رفتن بیل به رئال با این پیشنهاد به نظر من زیاد شده

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
گل خبر زده که رئال پیشنهاد 100 میلیون یورویی برای بیل داده. من فکر کنم این پول هر کسی رو وسوسه میکنه. احتمال رفتن بیل به رئال با این پیشنهاد به نظر من زیاد شده
این خبر صحت داره؟
امروز دوستم میگفت تائید نشده و اینا ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

ستاره بارسلونا براي پيوستن به قهرمان فصل گذشته ليگ برتر انگليس موافقت خود را اعلام کرد.
00036004.jpg

به نقل از ساندي اکسپرس، سرانجام سسک فابرگاس، ستاره بارسلونا پس از ديدار محرمانه درن دين،‌ مدير برنامه‌هايش و اد وودوارد، مدير اجرايي منچستريونايتد راهي اين باشگاه انگليسي خواهد شد.

وودوارد که به همراه منچستريونايتد به اردوي پيش فصل خاور دور رفته بود، خيلي زودتر به انگليس بازگشت تا تلاش بيشتري براي جذب فابرگاس انجام دهد. درن دين همان کسي است که سال گذشته نيز در پيوستن رابين فان پرسي به يونايتدها نقشي انکار نشدني ايفا کرد.

گفته شده که فابرگاس مورد توجه آرسنال نيز قرار داشته ولي ترجيح داده راهي منچستريونايتد شود.

دين رو به وودوارد گفته که سسک مي‌خواهد به ليگ برتر انگليس بازگردد ولي به آرسنال نخواهد رفت و گزينه نخست او منچستريونايتد است.

البته خبر از ورزش 3 هست و صحت و اعتبارش هنوز 100 درصد تایید نشده.

S.M.H عزیز شرمندم. ندیدم شما خبر رو بالاتر گذاشتی :)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این خبر صحت داره؟
امروز دوستم میگفت تائید نشده و اینا ...

خبر از سایت گل هست

رئال به نظر من داره اشتباه میکنه. اینکه از پیشنهاد 60 و 65 یه دفعه بری روی 100 نشاندهنده ضعف هست و اینکه سران تاتنهام دارن رو وضعیت پیش اومده حسابی موج سواری میکنن

رئال با این پیشنهاد های نجومیش دندون تیمهایی مثل موناکو و پی اس جی و سیتی رو تیزتر میکنه. هر چی باشه اونها تو پول خرج کردن لارج ترن. و حالا که رئال 100 میلیون پیشنهاد میده فردا یه دفعه دیدی موناکو 150 میلیون پیشنهاد داد

امروز خبر زده بود موناکو روزی 65 هزار یورو حقوق میده به فالکائو !! خیلی رقمهای سنگینی هست این پولها..

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خبر از سایت گل هست

رئال به نظر من داره اشتباه میکنه. اینکه از پیشنهاد 60 و 65 یه دفعه بری روی 100 نشاندهنده ضعف هست و اینکه سران تاتنهام دارن رو وضعیت پیش اومده حسابی موج سواری میکنن

رئال با این پیشنهاد های نجومیش دندون تیمهایی مثل موناکو و پی اس جی و سیتی رو تیزتر میکنه. هر چی باشه اونها تو پول خرج کردن لارج ترن. و حالا که رئال 100 میلیون پیشنهاد میده فردا یه دفعه دیدی موناکو 150 میلیون پیشنهاد داد

امروز خبر زده بود موناکو روزی 65 هزار یورو حقوق میده به فالکائو !! خیلی رقمهای سنگینی هست این پولها..

این همه رقم نجومی میدن از اخرم هیچ جا نمیره بیل:D

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
قیمت بازیکنان بصورت سرسام آور و نگران کننده ای در حال افزایشه 100 میلیون دلار واقعا خیلی رقم سنگینه
با این وضع تیمهای بزرگ تیمهای کوچک رو می بلعن و فوتبال از حالت نرمال خودش خارج میشه

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
موناکو و پی اس جی و من سیتی همه بالای 100 میلیون خرید کردند تو این فصل بعید میدونم خرید بزرگ دیگه ای بکنن
بیل تنها اپشنش همون رئال ولی با توجه به قرارداد طولانیش با باشگاه تاتنهام ضرورتی برای فروش سریعش نمی بینه
تیمی مثل سیتی واقعا پشت خریداش هیچ مغزی نبوده وقتی بازیکن های خریداری شده رو نگاه می کنی باورت نمی شه 110 میلیون سیتی تا الان هزینه کرده سیتی بعد از موناکو با 140 تا دومین از لحاظ خرید : ))
ولی در این که تیم های انگلیسی گند زدن تو فصل نقل و انتقالات شکی نیست غیر از چلسی که نسبتا خوب کار کرده

miladst

Registered User
لایک‌ها
529
قضیه فابرگاس هم شده عین تیاگو آخرشم معلوم نیست چی بشه ولی حقیقتا اگه بیاد تیم کامل میشه و خرید دیگه ای هم تقریبا لازم نداریم ولی یه مدافع مرکزی هم بگیریم بد نیست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
قضیه فابرگاس هم شده عین تیاگو آخرشم معلوم نیست چی بشه ولی حقیقتا اگه بیاد تیم کامل میشه و خرید دیگه ای هم تقریبا لازم نداریم ولی یه مدافع مرکزی هم بگیریم بد نیست

من که دیگه تا تو سایت باشگاه خبرشو نبینم اصلا باور نمیکنم

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
سربابی چارلتون در صحبت های اخیرش ، کلی از مویز تعریف کرده و البته در مورد رونی هم صحبت کرده :

در مورد رونی :

او باز هم بازیکن یونایتد باقی خواهد ماند ، من هنوزم فکر میکنم او میتواند به رکورد تعداد گل های من برسد ..

He will continue to be a Manchester United player. We are not silly enough to make any rash decision

I was hoping one day that he might score as many goals as I had .. I’m still thinking that way

سر بابی به طور کلی نیز به تمجید از مویز پرداخته است ..

مویز مربی در سطح کلاس جهانی است و میدانم که با وی میتوانیم به موفقیت برسیم ..

I really do believe he is going to have a happier time than some people give him credit for.

He is a first class coach and a manager and I was not surprised that mufc thought about him when Sir Alex retired

I am certain there will be mutual support between Sir Alex and David

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ یورگن کلوپ در حاشیه دیدار سوپر کاپ آلمان در مورد انتقال کاگاوا به دورتموند می گوید:" این برنامه ی امسال ما نیست چشم به آینده و اتفاقاتی که رخ می دهد برای آن خواهیم دوخت. کاملا روشن است که شینجی در برنامه های این فصل باشگاه منچستر حاضر خواهد بود."

کلوپ: با کاگاوا تماس گرفته ایم اما بازگرداندن او در این فصل منتفی است - Goal.com

مویس در رابطه با مورینیو گفته هیچ دشمنی بین من و مورینیو وجود نداره
از اونجایی با پیشنهاد چلسی برای خرید رونی و همینطور ابراز علاقه مورینیو به این بازیکن ظاهرا مشکلاتی بین ایندو ایجاد شده بود ...
اما مویس تاکید کرده چیزی بیشتر از حد رقابت بین دو مربی بین این دو نیست
مویس ضمن تعریف و تمجید از مورینیو ، تاکید کرده که قطعا در دیدارهای بین ما هرکدوم ما نهایت تلاشمون رو برای پیروزی تیممون میکنیم ...

David Moyes: No feud with Jose Mourinho over Wayne Rooney | Football News | Sky Sports

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
سریعترین بازیکنان جهان
این فهرست بر اساس سرعت این بازیکنان در جریان دیدارهای رسمی فوتبال و همچنین بهترین سرعت ثبت شده آنها در 100 متر اندازه گیری و توسط فیفا منتشر شده است.

لوییز آنتونیو والنسیا، هافبک اکوادوری منچستریونایتد سریع ترین بازیکن جهان است. او می تواند در یک ساعت، 35.1 کلیومتر بدود. گرت بیل، هافبک ولزی تاتنهام در یک ساعت 34.7 کیلومتر می دود.
فهرست پنج بازیکن سرعتی در دنیای فوتبال به شرح زیر است:

1. آنتونیو والنسیا - 35.1 کیلومتر - اکوادور - منچستریونایتد
2. گرت بیل - 34.7 کیلومتر - ولز - تاتنهام هاتسپر
3. آرن لنن - 33.8 کیلومتر - انگلیس - تاتنهام هاتسپر
4. کریستیانو رونالدو - 33.6 کیلومتر - پرتغال - رئال مادرید
5. تئو ولکات - 32.7 کیلومتر - انگلیس - آرسنال

بالا