• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بچه ها من تازه دیدم اینو! کلوپ من یو از همه اینجا پستاش بیشترن! قدیمی ترین هم هستیم یا پرشورترین هوادارای اینجا واسه یونایتدن؟!!!
به هر حال Glory man United!

as.snoopy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
من همیشه افتخار میکردم طرفدار منچستر هستم
هر جا هر کس از من پرسیده طرفدار قرمزی یا آبی گفتم فقط منچستر
از اون موقه ای که پیتر اشمایکل و اریک کانتونا و .... ها بودن
درسته تیم انگلیسی ولی من عاشق منچسترم

as.snoopy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
همیشه و همه جا فقط منچستر
درود به تمامی اولترافوردیا (طرفداران منچستر=فرشته های سرخ)

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
sدرود
اول اینو بگم بعد برم سر سوالم
درود بر منچستر
درود بر بابا فرگی بزرگ..
عزیزان این جریان رونی اخر به کجا کشیده شد؟اخرین خبر؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گفته شده چلسی پیشنهاد 47 میلیون پوندی داده.

اما امیدوارم رونی رو حفظ کنند. اگه بازیکن نگیریم به شدت بهش احتیاج داریم. اوزیل رو امیدوارم جذب کنند.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
گفته شده چلسی پیشنهاد 47 میلیون پوندی داده.

اما امیدوارم رونی رو حفظ کنند. اگه بازیکن نگیریم به شدت بهش احتیاج داریم. اوزیل رو امیدوارم جذب کنند.

به اینا که نمیخوره بازیکن جدید بگیرن،اگه هم بگیرن فک نکنم بازیکن بزرگی باشه

از طرفی این پسره هم اصن دلش با تیم نیست،از اون شادی نکردن بعد گل ها معلوم بود

عجب اوضاع خرابی شده،فعلا مویس باید سعی کنه خط دفاعی رو تقویت و هماهنگ کنه،بعد اگه بتونه کلورلی رو هم موتورش رو روشن کنه خوب میشه،اگه این دو مورد رو بتونه انجام بده فک نکنم حداقل با رفتن رونی مشکلی داشته باشیم،پولشم میتونن بزارن روی پولی که برای خرید بازیکن جدید میخوان بدن حداقل یه ستاره ای چیزی بگیرن

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
abath دادا دمت گرم با عکست.
اسطوره ای بود این چاک! عاشقشم:heart:
ببقشید آف تاپیک بود ولی دوستان این آقا واقعاً افسانه ای بود!

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
بازی با چلسی دوشنبه هفته بعد ساعت 23:30 . رونی اگه اون بازی فیکس نباشه یعنی باید مطمئن باشیم که رفتنیه.در ضمن فن پرسی بازیکن برتر هفته اول لیگ برتر شد. دمش گرم.

Sent from my MK16i using Tapatalk 4

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
اون از اورا اینم از رونی
David Moyes To Rooney: "Wayne, stop wanking. You're inside a stadium."

کار دشمناس:دی

نامردا نقطه حساسی رو مورد هدف قرار دادن:دی

945026_621852294521444_1624557635_n.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
افشین جان نذار عکسهای این رونی رو نذار.

من فکر نکنم بمونه. رفتنیه.

راستی داور بازی میلان - ایندهون اون چاکر عوضی هست

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
افشین جان نذار عکسهای این رونی رو نذار.

من فکر نکنم بمونه. رفتنیه.

راستی داور بازی میلان - ایندهون اون چاکر عوضی هست

راستش مهرداد جان خودتون میدونید که من چقدر علیه رونی جبهه گیری کردم هنوزم ناراحتم از دستش ولی وقتی وارد بازی شد نمیدونم چرا یهو همه چیز رو فراموش کردم

دوست ندارم بره!!!

لعنت بهش:hmm:

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
Manchester United and Leeds United have agreed a deal for defender Scott Wootton.

Wootton, 21, will join the Championship outfit on a three-year contract.

امیدوارم ریخت نحسشو دیگه نبینم

اقا میگم چرا EA بجای واژه ی fifa از Giggs استفاده نمیکنه؟ مثلا Giggs 14 :دی فرقی ندارن

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
[h=1]مورينيو: يونايتد مجبور نيست روني را بفروشد[/h]
[h=2] آقاي خاص که تا پيش از اين روني را به عنوان تنها مهاجم مورد نظر خود در بازار نقل و انتقالات مي‌دانست حالا از جذب يک مهاجم ديگر در صورت ماندني شدن مهاجم يونايتد در اولدترافورد مي‌گويد.[/h]
00033224.jpg

پس از رد شدن 2 پيشنهاد به منچستريونايتد براي خريد وين روني که آخرين آن 25 ميليون پوند بوده است، چلسي و مربي پرتغالي‌اش در فکر جذب مهاجمي ديگر، در صورت ماندن ستاره 27 ساله شياطين سرخ در تيم تحت هدايت ديويد مويس هستند.

به گزارش تسنيم، مورينيو که چندي پيش تاکيد کرد روني تنها بازيکن مورد نظر او در بازار نقل و انتقالات است، اظهار داشت: ما پلن B و C هم داريم. از من نخواهيد که اسم ببرم چون صحبت کردن درباره بازيکنان ساير تيم‌ها کار سختي است. در شرايطي هستيم که بايد براي تقويت تيم تلاش کنيم و اين کار با آوردن يک يا تعداد بيشتري از بازيکنان انجام مي‌شود. ما مي‌خواهيم تا آخرين زماني که فرصت داريم شانس خود را امتحان کنيم.

مورينيو که تيمش امشب در هفته دوم ليگ برتر انگليس ميزبان آستون‌ويلا است، در ادامه با اعتراف به اين موضوع که چلسي احتمالاً به تلاش خود براي جذب روني ادامه مي‌دهد، تاکيد کرد يونايتد هيچ اجباري براي فروش مهاجم انگليسي خود ندارد، همانطور که او اجباري براي فروش داويد لوئيز، ستاره برزيلي خط دفاع چلسي نمي‌بيند.

وي افزود: ما تلاش‌مان را مي‌کنيم چون هيچکس نگفته است که تلاش کردن براي خريد يک بازيکن ممنوع است. زماني که فکر مي‌کنيد مي‌خواهيد يک بازيکن را به خدمت بگيرد، بازار هم باز است و پيشنهاد دادن هم ممنوع نيست، ارائه پيشنهادات رسمي به شيوه اخلاقي هميشه مورد قبول هستند. البته مالکان بازيکنان مي‌توانند دقيقا همان رويکري را در خصوص فروش بازيکنان خود داشته باشند که ما در قبال موضوع انتقال داويد لوئيز و بارسلونا داريم.

مورينيو در خاتمه به بازي امشب تيمش برابر آستون‌ويلا اشاره داشت و اعتراف کرد که فرانک لمپارد، هافبک کهنه‌کار تيمش ديگر در شرايطي نيست که بتواند در تمام بازي‌ها به ميدان برود. لمپارد 35 ساله تابستان امسال با وجود ابهاماتي که در خصوص آينده‌اش وجود داشت، قرارداد خود را براي يک سال ديگر تمديد کرد.

مورينيو خاطرنشان کرد: او ديگر 25 ساله نيست. آن لمپاردي که بازي‌اش همه را ديوانه مي‌کرد و مي‌خواست در تک تک دقايق بازي‌هاي جام اتحاديه هم بازي کند، ديگر انرژي قبل را ندارد. حالا مسئله اين است که از او زماني که مي‌تواند بهترين باز‌ي‌هايش را انجام دهد استفاده کنيم.

بالا