• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اره

يه پاکت هم واسش فرستادن هواي لاماسيا توش بوده :دي

مصادره اش ميکنن :دي

:hmm::D

محصول اندرلشته اولا :دی، دوما یکم قابلیت های فیزیکیش واسه تیمی مثل منچستر کمه. خوراک آرسن ونگره :دی

روزی نیست خبرهای جدید در مورد انتقال های بازیکنان به بارسا به گوش نرسه. هر دفعه هم بازیکنان جدید. امروز Fede از والنسیا توی اخبار انتقال به بارسا بود. کل کل نباشه اما از این 44 بازیکن بهتریه. :دی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
مگه مساوي که ميشد نبايد در زمين حريف بازي تکرار شه يا اون يه جام ديگه است ؟ :دي

اون جام حذفیه که بازی تکراری انجام میشه این جام اتحادیه نتایج باید در همون تک بازی مشخص بشه

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
:hmm::D
محصول اندرلشته اولا :دی، دوما یکم قابلیت های فیزیکیش واسه تیمی مثل منچستر کمه. خوراک آرسن ونگره :دی
روزی نیست خبرهای جدید در مورد انتقال های بازیکنان به بارسا به گوش نرسه. هر دفعه هم بازیکنان جدید. امروز Fede از والنسیا توی اخبار انتقال به بارسا بود. کل کل نباشه اما از این 44 بازیکن بهتریه. :دی
فیزیکش رو هم می سازیم تازه 18 سالشه اگه بدنش جواب نداد یه 8 ماه می برمیش زیر دمبل و هالتر هرکول می فرستیم زمین :D

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
سلام به دوستان

خوب تبریک میگم، همونجور که در پست های قبلیم گفتم به نظر من حضور ویدیچ و فردیناند کنار هم نه تنها که ضرورت نیست بلکه یک اشتباهه. امروز هافبک دفاعی هم با حضور جونز درگیرتر و بهتر بود هر چند که خوب عیوبی هم بود ولی این بازیکنها سنشون کمه و خوبه که بهشون بها داده بشه بر حلاف بعضی دوستان معتقدم بوتنر بازیکن خوبیه به خصوص در جمله و اگر بهش بها داده بشه و تجربه کسب کنه میتونه اون سمت خیلی مفید واقع بشه
چیزی که در بازی به سیتی به شدت توی ذوقم زد بازی بیش از حد کند و یکنواخت فلینی بود شاید به دلیل وزن بالا و قد بلندش باشه این کندی البته استثناء هم داریم ولی یک بازیکن با این قد و وزن خیلی هم نمیشه ازش انتظار داشت. من فکر میکنم اون باید جایی بکار گرفته بشه که خیلی احتیاجی به سرعت بالا نباشه مگرنه توی تمام کورسها در نقش هافبک دفاعی جا میمونه و ما اصلاً جلوی سیتی از این قضیه خیلی ضربه خوردیم رو این شکاف تعجب میکنم مویس که با بازی این فلینی مدتهاست آشناست چرا اون رو در این نقش کلیدی و سریع گذاشت که این اتفاق بیفته.....

به هر شکل نمیشه با یک برد خوشحال بود و با یک باخت ناراحت به نظر من مویس کماکان احتیاج داره که جسارتش رو بیشتر بکنه و اقتدارش رو هم بیشتر بکنه به شخصه اینکه امروز جوانها رو بازی داد یک جورایی محافظه کاری میدونم چون اگر میباخت هم اتحادیه بود هم تیمش جوان بود و دهنها بسته میشد امیدوارم که تحلیل من درست نباشه و در تمام بازیها از ترکیب مناسب اون بازی استفاده کنه و نه اینکه با ترس محافظه کارانه ترین ترکیب رو انتخاب کنه

من احساس میکنم تیم به یک تصفیه واقعاً احتیاج داره ما چند تا وینگر داریم که همشون هم بد هستند یا شاید بهتره بگم آماده نیستند اینجوری باعث میشن به یکی مثل زاها بازی نرسه و خوب اونها هم که همچنان بد هستند یا آندرسون که البته وینگر نیست فلسفه حضورش چیه اون کی قراره خوب بشه و بهش بازی برسه
امیدوارم همه بازیکنها به فرم ایده آل برسن ولی باید واقعیت رو قبول کرد و با یکسری مثل والنسیا و یانگ و حتی نانی و آندرسون خداحافظی کرد . نانی خوبه ولی نه اونقدری که باید باشه ثبات خاصی نداره و خوب هیچ وقت وینگر کاملی نبوده اکثر مواقع نوسان داشته.......کلاً تیم شاید اجتیاج به خرید بزرگ نداشته باشه و یا شاید سیاست ما نباشه یا هر چیز دیگه ولی چیزی که مشخصه بعضی قسمتها احتیاج به تغییر داره تغییر با خریدن بازیکن خیلی خوب فرق داره تغییر میتونه مثل بها دادن به دخیا باشه که خوب از یک دروازبان جوون یک دروازبان نسبتاً مطمئن در آوردیم و خوب شاید تو سن خودش الان بهترین باشه........
بازی گذشته دخیا مثل بقیه بازیکنها خوب نبود ولی چیزی که هست من وقتی اون توی دروازه هست خیلی استرس ندارم البته زمان اشمایکل و ون درسار اصلاً استرس نداشتم اما دخیا با این سن بهتر و مطمئن تر از بارتز یا هووارد و کوژاک برای ما بوده و خوب فصل به فصل هم داره بهتر میشه......این نمونه یک تغییره خوبه خرید یک بازیکن با قیمت منطقی و بها دادن به اون ما گذینه هامون در فوتبال جهان در این سطح بالایی که از تیم انتظار میره داشته باشه محدوده ولی سیستمی در باشگاه حاکمه و جوی حضور داره که میشه از یک بازیکن با استعداد یک ستاره ساخت این باعث میشه که ما از این جنبه استفاده کنیم فرگی 3 نسل رو تقریبا ساخت ولی خرید بزرگی نکرد چون اون احتیاجی به این کار نداشت.
امروز تماشاگرها رو دیدید جو رو دیدید شکوه باشگاه رو دیدید و خوب این قدمت و شکوه شرایطی رو ایجاد میکنه که میشه ازش استفاده کرد همه چیز در منچستر یونایتد برای بهتر شدن فراهمه خوب باید مربی هم این رو قانون خودش قرار بده و کسانی که واقعاً مشتاق بهتر شدن هستند رو راهنمایی کنه و بزرگشون کنه.........مویس شانس بزرگی داره که فرگی زنده است و سرحال و میتونه خیلی چیزها رو از او یاد بگیره و فکر میکنم اون با فرگی مشورت میکنه و هیچ کسی راهنمایی بهتر از فرگی نیست......

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ولی باید بیشتر روی بازی مالکانه کار کنند. اینطوری که توپ بیشتر دست حریف باشه خطرناکه و زیاد برای تیمی در سطح منچستر جالب نیست.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
FOURTH-ROUND DRAW IN FULL
Sunderland
Leicester
Birmingham
Man Utd
Burnley
WBA/Arsenal
Tottenham
Newcastle
v
v

v
v
v
v
v
v
Southampton
Fulham
Stoke City
Norwich
West Ham
Chelsea
Hull City Tigers
Man City
میزبان میهمانا برعکس شده :دی
تیم های سمت راست میزبانن.

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
FOURTH-ROUND DRAW IN FULL
Sunderland
Leicester
Birmingham
Man Utd
Burnley
WBA/Arsenal
Tottenham
Newcastle
v
v

v
v
v
v
v
v
Southampton
Fulham
Stoke City
Norwich
West Ham
Chelsea
Hull City Tigers
Man City
میزبان میهمانا برعکس شده :دی
تیم های سمت راست میزبانن.

اقا ما اخرش نفهمیدیم میزبان میهمانا برعکس شده و بعدش می گی تیم های سمت راست میزبانن؟
هنوز که منچسترمیزبانه!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
اقا ما اخرش نفهمیدیم میزبان میهمانا برعکس شده و بعدش می گی تیم های سمت راست میزبانن؟
هنوز که منچسترمیزبانه!
من یو میزبانه.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
مویس گفته ما در ژانویه باید دو خرید داشته باشیم .خوب ما هم میدونستیم نمیشه با این تیم نتیجه گرفت همه تیمها حتی تاتنهام قویتر شدن ما ضعیفتر .نمیدونم اگه بهم پیشنهاد بدن سرمربیگری یونایتد رو قبول کنم یا نه باید ببینم وقتشو دارم یا نه چون نت رو که نمی تونم بزارم کنار:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
996617_522520391157731_151575730_n.jpg

فقط ما نیستیم که دوست داریم زاها بازی کنه. تو پیج های هواداری یونایتدی هم خیلیها منتظرن ببینن این زاها کی بازی میکنه ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خداکنه زاها اونجوری که میگن و منتظزش هستن خوب باهش و باعث نجات یونایتد بشه

بازیکن خیلی خوبیه. فیلم بازیهاشو ببینید حرف منو قبول میکنید. دریبل زن . سرعتی و باهوش. در خدمت تیم.

نمیدونم چرا این رو حداقل تو بازیهای ساده مثل کریستال پالاس تو زمین نیاورد.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بازیکن خیلی خوبیه. فیلم بازیهاشو ببینید حرف منو قبول میکنید. دریبل زن . سرعتی و باهوش. در خدمت تیم.

نمیدونم چرا این رو حداقل تو بازیهای ساده مثل کریستال پالاس تو زمین نیاورد.

همونجور که آقا مهرداد گفتن زاها بازیکن بسیار خوبی هستش. من چندین کلیپ ازش دیدم که یکیشون عملکرد زاها در یک بازی بود و به قول معروف گلچین حرکاتش نبود که بگیم گلچین حرکات هر بازیکنی خوبه. از طرفی اگه بازیکن بدی بود مطمءنا جزو 5 کاندیدای بهترین بازیکنان جوون اروپا در سال 2013 انتخاب نمیشد.
www.varzesh3.com/news.do?itemid=1022019&title=فهرست_نامزدهاي_بهترين_بازيکن_جوان_اروپا

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
63167881672908520629.jpg

آمار جالبیه.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607