• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
متاسفم واسه خودم که وقتمو واسه این بی مصرفا حروم کردم

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بین یه سری بازیکنای کودن که لیاقت پوشیدن پیرهن این تیم رو ندارن 2 3 تا کلنگ احمق داریم.

یکیش اون ولبک که گل به اون راحتی رو نزد.

یکیش این اسمالینگ احمق که مفت مفت خطا داد و اخرش هم روی خطایی که داد گل خورد تیم.

فرصت نزدیک شدن به صدر رو داشتیم که مفت مفت از دست داد تیم. واقعا نیم فصل نیاز به جذب بازیکن شاخص داره.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
احمقا :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
:grrr:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بین یه سری بازیکنای کودن که لیاقت پوشیدن پیرهن این تیم رو ندارن 2 3 تا کلنگ احمق داریم.

یکیش اون ولبک که گل به اون راحتی رو نزد.

یکیش این اسمالینگ احمق که مفت مفت خطا داد و اخرش هم روی خطای که داد گل خورد تیم.

فرصت نزدیک شدن به صدر رو داشتیم که مفت مفت از دست داد تیم. واقعا نیم فصل نیاز به جذب بازیکن شاخص داره تیم.

بازی باید افتضاح بوده باشه که آقا مهرداد اینجوری عصبانی شده. بازی با ساوتهمپتون هم همینجوری 2 امتیاز مفت از دست دادیم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کلورلی ، ولبک ، اسمالینگ ، ایوانس

اینا واقعا در حد منچستر نیستند.

گیگز هم باید نیم فصل خداحافظی کنه.

فردیناند افت کرده

فقط رونی خوب بازی کرد که اونم از بدشانسیش پاس اخر رو اگه خودش میزد گل زده بود تیم.

من نمیدونم تو کله این مویس چی میگذره. بازیکن شاخص که نداریم . الانم که مصدوم داریم امثال زاها رو بازی نمیده.

با این وضعیت هر بازی باید هوادار پدرش در بیاد که بازی رو ببره و اخرش هم این طوری از دماغ هوادار در میاد

یانوزای هم خیلی تک روی کرد. تیم نیاز به بازی ساز داره. اقایون گلیزرها ، اقای مویس اینو بفهمید. بخدا تیم نیاز به ژنرال خط میانی داره. یه لیدر میخواد تیم که نداریم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی باید افتضاح بوده باشه که آقا مهرداد اینجوری عصبانی شده. بازی با ساوتهمپتون هم همینجوری 2 امتیاز مفت از دست دادیم.

یعنی اون موقعیت رو ولبک گل نکرد صد تا فحش دادم بهش. تو دلم هم زنگ خورد که گل رو خوردیم و اخرش هم خوردیم :(

بالا