• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
کاش هر هفته مویس اینارو ببره سفر در استانه ی سقوط برن تیم این جوری بازی کنه ایول

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
ileyyyyyyyyyyyy
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oleruyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
maaaaaaaaaaaaaa
chhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeee ssssssssssssssssss ttttttttttttteeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr

r
oley

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
تو این فصل هروقت مهاجم تیم حریف قد بلند بوده، مویس اسمالینگ رو دفاع راست بازی داده. اسمالینگ تو کارهای دفاعی خوبه ولی تو کارهای تهاجمی ضعیفه :eek:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
خدائیش خود اسمالینگ هم نمی تونست به این خوبی توپ رو بکنه تو دروازه که دفاع لورکوزن این کار رو کرد :D

تیم که خیلی خوب بازی کرد. شخصاً از بازی کاگاوا و نقشش روی گل اول خیلی کیف کردم. پاس رونی هم فوق‌العاده بود. بجای اینکه یک سانتر ِکلاسیک ِقوسی، با زاویه مثبت بکنه، برگشت با داخل پا، توپی رو فرستاد که فقط همونجا باید می‌رفت. انگار با خط کش لای بازیکن‌ها خط کشیده بودند. توپ در مسیر همین خط پیش رفت. یک ذره این ور اونور می‌رفت، می‌خورد به بازیکن‌ها :cool:

اما غیر از این که تیممون خوب بود، لورکوزن یک کم عجیب نبود؟ انگار آب‌های اصفهان رو خورده بود. گیج می‌زد :wacko: تو بوندس لیگا چطوری دومه؟

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من بهترین بازیکن منچستر تو نیمه اول کاگاوا بود. واقعا من نمیدونم چرا مویس شیوه بازی تیم رو تغییر نمیده. الان منچستر میتونه با سیستم 4 3 1 2 هم بازی بکنه. که 2 تا مهاجم داشته باشه و 1 بازیکن پشت سر که کاگاوا هر موقع تو این پست که تخصصش هست بازی کرده موثر بوده.

الان صدر داره میگه انجلوتی طرفدار سیستم 4 4 2 بوده اما از زمانیکه رفته یوونتوس بخاطر اینکه زیدان تو سیستم 4 4 2 جواب نمیداده سیستمش رو عوض کرده.

دیگه مویس از کارلتو که بزرگتر نیست. واقعا برای من عجیبه چرا منچستر همیشه باید با یه مهاجم بازی کنه.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بالا