باخت ناباورانه لورکوزن !!!!
مردک احمق یوسفی
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
متنفرم ازش گرت باله! مرتیکه بی سواد
طرفدار چلسی هست
باخت ناباورانه لورکوزن !!!!
مردک احمق یوسفی
بیخیال داداش حال کن بردیمخدا رو شکر منچستر امروز بد بازی نکرد و باعث نشد دوستان مثل بازی قبل خواهر مادر بازیکنا رو یکی کنن
داداش دیدی برد دور از دسترس نیست !!
به نظر من بهترین بازیکن منچستر تو نیمه اول کاگاوا بود. واقعا من نمیدونم چرا مویس شیوه بازی تیم رو تغییر نمیده. الان منچستر میتونه با سیستم 4 3 1 2 هم بازی بکنه. که 2 تا مهاجم داشته باشه و 1 بازیکن پشت سر که کاگاوا هر موقع تو این پست که تخصصش هست بازی کرده موثر بوده.
الان صدر داره میگه انجلوتی طرفدار سیستم 4 4 2 بوده اما از زمانیکه رفته یوونتوس بخاطر اینکه زیدان تو سیستم 4 4 2 جواب نمیداده سیستمش رو عوض کرده.
دیگه مویس از کارلتو که بزرگتر نیست. واقعا برای من عجیبه چرا منچستر همیشه باید با یه مهاجم بازی کنه.
عجب! نمی دونستم مربی لورکوزن سامی هیپیا ست. این بیچاره چقدر از منچستر کشیده! چه موقع بازیگری چه الان :lol:
:lol:
و گل سوم
باید رونی رو بکشه بیرون برا بازی تاتنهام اماده باشه
باز این عوضی گفت باورنکردنیه
ميدوني چرا ميگه ؟ چون بايرن هم با اين همه دبدبه و كبكبه باهاشون ١-١ كرده... توي استديوي الجزيره كه همه انتي يونايتدن،هيچي نتونستن بگن)
بهترین بازی یونایتد از زمان اومدن مویس.
بهترین بازیکنم به نظر والنسیا بود. استارتاش پدر دفاع لورکوزن رو درآورده. البته رونی و کاگاوا هم عالی بودند. و فکر کنم تنها بازیکنی که تو خستگی ناپذيری روی اسین رو هم کم کرده جونز ه. بدترین بازیکنم فردیناند.پاس به عقب بهش میدن تنم می لرزه.