• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
سايت ورزش ٣ با مديراي دزدش كلا صحت نداره...خبر رو نديدم ولي چشم بسته ميگم يه خبر كپي از روزنامه هاي محلي اطراف مرز پاكستان و هنده!!!

مگه دنبال جسارت نبودين؟
اينم جسارت!

داداش چطوره ورزش سه یه خبر بد می ده می گی ورزش سه بده!
یه خبرنسبتا خوب می ده هیچی از ورزش سه بدگویی نمی کنی؟
البته من ذینفع ورزش سه نیسم.
درمورد حرف مویس هم حتی تیم های درجه دو درجه سه هم می تونند همچین حرفی بزنند وهمونطور که گفتم و زیبایی فوتبال به غیرقابل پیش بینی بودنشه :)
درضمن جسارتم فقط به حرف نیست به عمله و ...
چیزی که مشخصه الان مویس حداقل نسبت به 6 ماه قبل خیلی کارای بیشتری باید انجام بده تا ابای از جوب رفته را برگردونه... مثلا هفت هشتا لیگ قهرمانانو ببره :blink::lol:

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
رونی فعلا حاضر به مذاکره برای تمدید قراردادش نیست و درخواست باشگاه برای مذاکره رو فعلا رد کرده!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
به شخصه میگم اگر مویس بتونه امسال یک جام حتی کارلینگ رو ببره بهتره بهش 3 سال وقت بدیم حتی اگر تو لیگ توی نیمه دوم جدول باشیم آخر فصل!!!!

این قضیه رونی هم داره حال بهم زن میشه هر 6 ماه یک بامبول در میاره اگر واقعاً دلش با یونایتد نیست بره بهتره ما که دیگه چیزی برای از دست دادن نداریم.....!!!!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
دیشب خوب بودیم گرچه نیمه اول زیاد جالب نبود

دفاعمون همچنان فوق افتضاحه فردیناند هم بهتره دیگه خداحافظی کنه

قابل توجه آقای فرگوسن داگلاس کاستا و الکس تکسیرا که هر کدوم یونایتد دنبالشون بود و میتونستن راحت بیان یونایتد دیشب دفاع تیمو کامل بهم ریخته بودن مخصوصا کاستا

اما آقای فرگوسن در خط هافبک همیشه بین بد و خوب بد رو انتخاب می کرد!

رافائل هم خیلی اشتباه داشت

یانگ هم که از مویس تقاضا دارم دیگه بهش بازی نده تا بیشتر از این قیمتش پایین نیاد

تا تیم این عملکرد رو تو لیگ نشون نده نمیتونم به مویس اطمینان کنم ولی تصمیم گرفتم تا ژانویه دیگه به مویس خرده نگیرم:دی تا ببینیم تو ژانویه چیکار میکنه

تعویض های دیشبش واقعا خوب بود

تموم کنندگی تیم افتضاحه

رونی بعضی کاراش واقعا دیگه رو مخه! جایی که باید پاس بده شوت میزنه جایی که باید شوت بزنه پاس میده

راستی دیشب برای اولین بار تو عمرم صندلی خالی تو الدترافورد دیدم ولی طرفدارا مویس رو تشویق کردن

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تبریک میگم.
بازی رو ندیدم ولی ظاهرا نیمه دوم بهتر بودیم.
بدون باخت و فقط با 3 گل خورده رفتیم مرحله بعد.

امیدوارم بازی های بعدی تو لیگ رو فقط و فقط با پیروزی پشت سر بذاریم. مخصوصا 5 بازی آینده. بازی با استوک تو اتحادیه اصلا مهم نیست. باید به امثال فابیو و بوتنر و زاها و ... بازی بده. نهایت چند تا با تجربه.
اون 5 بازی لیگ خیلی مهمه. باید تو همش نتجیه عالی بگیریم. رقبا بازی های سختی رو با هم دارن. باید از این فرصت نهایت استفاده رو ببریم.
ایشالا کریک هم زودتر به تیم اضافه بشه.

راستی بازی جام حذفی با سوانسی افتاد 5 ژانویه. ساعت 20 به وقت تهران

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
عجیبه اونم تو لیگ قهرمانان؟؟؟؟

صندلی های خالی زیاد نبود ولی توی چشم بود ، بقیه ی جاهای ورزشگاه مثل همیشه بود ..
صندلی هایی که خالی بود جای هوادارای تیفوسی باشگاهِ که اکثر پیش خرید میشن . شاید یه حرکت اعتراضی بوده ...نمیدونم.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
داداش چطوره ورزش سه یه خبر بد می ده می گی ورزش سه بده!
یه خبرنسبتا خوب می ده هیچی از ورزش سه بدگویی نمی کنی؟
البته من ذینفع ورزش سه نیسم.
درمورد حرف مویس هم حتی تیم های درجه دو درجه سه هم می تونند همچین حرفی بزنند وهمونطور که گفتم و زیبایی فوتبال به غیرقابل پیش بینی بودنشه :)
درضمن جسارتم فقط به حرف نیست به عمله و ...
چیزی که مشخصه الان مویس حداقل نسبت به 6 ماه قبل خیلی کارای بیشتری باید انجام بده تا ابای از جوب رفته را برگردونه... مثلا هفت هشتا لیگ قهرمانانو ببره :blink::lol:

ببین من با تیم مدیریت ورزش 3 کار کردم و میدونم این سایت همه ی اخبارش کپیه و صد البته بدون هیچ گونه فیلتری اخبارش منتشر میشه ...
بحث خبر خوب و بد هم نداره !!!

در مورد مویس هم پاسخ خاصی ندارم جز اینکه شما ها یه عده اتون اصن نمیدونین چی میخواین ، تعویض مربی در یونایتد رو با تیمی مثل رئال که هر فصل یکی مربیشه مقایسه میکنید !

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
ستاره منچستريونايتد پيشنهاد سران تيم براي گفت‌وگو بر سر تمديد قراردادش را رد کرد.

قرارداد وين روني با منچستريونايتد که تا پايان فصل آينده اعتبار دارد توسط سران اين تيم مورد توجه قرار داده شده است به شکلي که آنها براي تمديد آن اقدام کرده‌اند.

اين موضوع اما با مخالفت روني و نماينده‌اش روبه‌رو شد. آنها حتي حاضر نشدند در مورد تمديد قرارداد فکر کنند. هر گونه گفت‌وگو براي تمديد قرارداد توسط اين بازيکن رد شده است.

برنامه سران يونايتد اين بود که قراردادي چهار ساله با افزايش دستمزد هفتگي به روني پيشنهاد کنند اما گويا اين بازيکن که در طول تابستان صحبت‌هايي در مورد خروجش از منچستريونايتد هم منتشر مي‌شد، علاقه‌اي به مذاکره براي تمديد قرارداد از خود نشان نداده است.

روني در اين فصل فوق‌العاده بوده و در 13 ديداري که در ليگ برتر انگليس به ميدان رفته موفق به زدن هشت گل شده است اما به نظر مي‌رسد دوست دارد در تيم ديگري حضور يافته و تجربه کسب کند.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
مرحله ی بعد به یکی از این تیمها می خوریم : گالاتاساراي - المپياکوس - شالكه04 - زنيت - آث ميلان
بهترین گزینه المپياکوس و زنیت

زنییت که هیچ، اون برا بارسا هست :دی

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
البته بدی زنیت فاصله زیادش با انگلیس هست.

----------------

چند شب پیش شبکه ITV مستندی درباره روی کین و پاتریک ویرا و دشمنی هاشون پخش کرد. میگن مستند جالبیه.
اینم لینک دانلودش :
کد:
http://www.mediafire.com/?g8vk3m8r805b9

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
البته بدی زنیت فاصله زیادش با انگلیس هست.

----------------

چند شب پیش شبکه ITV مستندی درباره روی کین و پاتریک ویرا و دشمنی هاشون پخش کرد. میگن مستند جالبیه.
اینم لینک دانلودش :
کد:
http://www.mediafire.com/?g8vk3m8r805b9

می گم توش زیاد حرف می زنند یا بازی ها هم پخش می کنه؟؟:D

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
امیرخان می‌خواستم برم کلانتری از دست خودم و خودت شکایت کنم! کار مهمی داشتم. گفتم ببینم این فیلم اولش چیه؟ زدن تکمه همون و نشستن تا آخرش همون.
کارم چی شد؟ آ‌ها، یعنی...

معرکه بود. چقدر باحال با هم شوخی می‌کردن. از ویرا می‌پرسن روی کین برات چه معنایی داره. می‌گه دشمن برگزیده‌ام. (اینجا من برای Favorite ترجمهء برگزیده رو به محبوب ترجیح دادم). باید همهء فیلم رو ببینید، نمی‌شه فقط یکجاش رو تعریف کرد.
فقط یک تیکه‌اش رو بگم. از ویرا می‌پرسن سخت‌ترین شکستت جلوی منچستر کدومه. می‌گه ۱۹۹۹ تو لندن. بعد فیلم رو نشون می‌ده که منچستر یک گل جلو میفته و بعد گل تساوی رو می‌خوره. بعد کین کارت زرد دوم رو می‌گیره و اخراج می‌شه. مدتی بعد یه پنالتی می‌شه به نفع آرسنال. مجسم کنید: بازی تو استادیوم آرسنال، اخراج کاپیتان روی کین و حالا هم پنالتی منجر به برد آرسنال. دنیس برکمپ (چه بازیکنی، عالی بود) پنالتی رو خوب می‌زنه، ولی اشمایکل از اون عالی تر ضربه رو می‌گیره. و اینجانب در این لحظه چنان به هوا پرسیدم و خوشحالی کردم که انگار پخش زنده است. دوستان اگر بهم بخندین، اشکالی نداره. خودم هم کلی از کارم خنده‌ام گرفت. :upsided: و ویرا اضافه می کنه که این برد راه منچستر رو برای سه گانهء معروف هموار کرد.

یه جا که قراره تیم رویایی شون رو معرفی کنن. ویرا نسبتا راحت تیم رویایی آرسنال رو معرفی می‌کنه و روی کین هم باهاش موافقه. نکتهء جالب اینه که تو این تیم فقط سه تا بازیکن انگلیسی هست. اما تیم رویایی منچستر حکایتش فرق می‌کنه. تیم منتخب کین عالیه، من نمی‌تونم بهش ایرادی بگیرم اما توی این تیم نه پل اسکولز هست و نه رایان گیگز! و ویرا موافق نیست. می‌گه اسکولزی بهترین بازیکن تاریخ انگلستان و منچستره. و در این اصلا شکی نیست. کین حرفش رو قبول داره ولی باز هم برای تیمش، پل اینس رو ترجیح می‌ده.

از همه با نمک‌تر جاییه که قراره از بین بازیکن‌های دو تیم، یک تیم درست کنند. ویرا بلافاصله می‌پذیره که دیوید سیمن رو کنار بگذاره و اشمایکل می‌شه دروازه‌بان. اما از اینجا ببعد همه‌اش چونه می‌زنند.

سر تک تک بازیکن‌ها بحث می‌کنند. هر بار، یک در میون، کوتاه میان تا تیم چیده بشه. اما برای دفاع چپ هیچ جور کوتاه نمیان. دنیس اروین و اشلی کول. هر چی ویرا امتیازات کول رو می‌شمره کین می‌گه بعله، بعله درسته و به اسم دنیس اروین اشاره می‌کنه. آخرش می‌گه هر کی زود‌تر اسم رو چسبوند! و اروین رو می‌چسبونه. ویرا هم کوتاه نمی‌اد و اشلی کول رو می‌گذاره کنار اروین. و تیم دوازده نفره میسازن!

لحظهء جالب انتخاب خط حمله بود. انتخاب پاتریک ویرا، دنیس برکمپ و تیری آنری بود. و انتخاب کین، نیستلروی و اریک کانتونا. ویرا بدون اینکه نظر کین رو بپرسه آنری رو می‌گذاره نوک و می‌گه تا به حال فوروارد چپی به خوبی آنری وجود نداشته. کین قبول می‌کنه و حالا باید از بین انتخاب‌های خودش، یکی رو انتخاب کنه. نیستلروی رو (که نابغهء جلوی دروازه معرفی کرده بود) یا کینگ اریک؟ مردد می‌شه. دستش میره رو نیستلروی، دستش می‌لرزه. نمی‌دونه. بالاخره با مکثی طولانی کانتونا رو انتخاب می‌کنه.

همینجوری پیش بره باید تا آخر فیلم رو تعریف کنم. امیرخان دستت درد نکنه. دیدار ما تو کلانتری :lol:

بالا