می گم توش زیاد حرف می زنند یا بازی ها هم پخش می کنه؟؟![]()
امیرخان میخواستم برم کلانتری از دست خودم و خودت شکایت کنم! کار مهمی داشتم. گفتم ببینم این فیلم اولش چیه؟ زدن تکمه همون و نشستن تا آخرش همون.
کارم چی شد؟ آها، یعنی...
معرکه بود. چقدر باحال با هم شوخی میکردن. از ویرا میپرسن روی کین برات چه معنایی داره. میگه دشمن برگزیدهام. (اینجا من برای Favorite ترجمهء برگزیده رو به محبوب ترجیح دادم). باید همهء فیلم رو ببینید، نمیشه فقط یکجاش رو تعریف کرد.
فقط یک تیکهاش رو بگم. از ویرا میپرسن سختترین شکستت جلوی منچستر کدومه. میگه ۱۹۹۹ تو لندن. بعد فیلم رو نشون میده که منچستر یک گل جلو میفته و بعد گل تساوی رو میخوره. بعد کین کارت زرد دوم رو میگیره و اخراج میشه. مدتی بعد یه پنالتی میشه به نفع آرسنال. مجسم کنید: بازی تو استادیوم آرسنال، اخراج کاپیتان روی کین و حالا هم پنالتی منجر به برد آرسنال. دنیس برکمپ (چه بازیکنی، عالی بود) پنالتی رو خوب میزنه، ولی اشمایکل از اون عالی تر ضربه رو میگیره. و اینجانب در این لحظه چنان به هوا پرسیدم و خوشحالی کردم که انگار پخش زنده است. دوستان اگر بهم بخندین، اشکالی نداره. خودم هم کلی از کارم خندهام گرفت. :upsided: و ویرا اضافه می کنه که این برد راه منچستر رو برای سه گانهء معروف هموار کرد.
یه جا که قراره تیم رویایی شون رو معرفی کنن. ویرا نسبتا راحت تیم رویایی آرسنال رو معرفی میکنه و روی کین هم باهاش موافقه. نکتهء جالب اینه که تو این تیم فقط سه تا بازیکن انگلیسی هست. اما تیم رویایی منچستر حکایتش فرق میکنه. تیم منتخب کین عالیه، من نمیتونم بهش ایرادی بگیرم اما توی این تیم نه پل اسکولز هست و نه رایان گیگز! و ویرا موافق نیست. میگه اسکولزی بهترین بازیکن تاریخ انگلستان و منچستره. و در این اصلا شکی نیست. کین حرفش رو قبول داره ولی باز هم برای تیمش، پل اینس رو ترجیح میده.
از همه با نمکتر جاییه که قراره از بین بازیکنهای دو تیم، یک تیم درست کنند. ویرا بلافاصله میپذیره که دیوید سیمن رو کنار بگذاره و اشمایکل میشه دروازهبان. اما از اینجا ببعد همهاش چونه میزنند.
سر تک تک بازیکنها بحث میکنند. هر بار، یک در میون، کوتاه میان تا تیم چیده بشه. اما برای دفاع چپ هیچ جور کوتاه نمیان. دنیس اروین و اشلی کول. هر چی ویرا امتیازات کول رو میشمره کین میگه بعله، بعله درسته و به اسم دنیس اروین اشاره میکنه. آخرش میگه هر کی زودتر اسم رو چسبوند! و اروین رو میچسبونه. ویرا هم کوتاه نمیاد و اشلی کول رو میگذاره کنار اروین. و تیم دوازده نفره میسازن!
لحظهء جالب انتخاب خط حمله بود. انتخاب پاتریک ویرا، دنیس برکمپ و تیری آنری بود. و انتخاب کین، نیستلروی و اریک کانتونا. ویرا بدون اینکه نظر کین رو بپرسه آنری رو میگذاره نوک و میگه تا به حال فوروارد چپی به خوبی آنری وجود نداشته. کین قبول میکنه و حالا باید از بین انتخابهای خودش، یکی رو انتخاب کنه. نیستلروی رو (که نابغهء جلوی دروازه معرفی کرده بود) یا کینگ اریک؟ مردد میشه. دستش میره رو نیستلروی، دستش میلرزه. نمیدونه. بالاخره با مکثی طولانی کانتونا رو انتخاب میکنه.
همینجوری پیش بره باید تا آخر فیلم رو تعریف کنم. امیرخان دستت درد نکنه. دیدار ما تو کلانتری :lol:
نظرتون در مورد بازی با یک تیم یونانی چیه![]()
Robin Van Persie is out for a month. It is unfortunate because I think if you look at our record with Wayne Rooney and Robin in the team it is actually very good and we have not had them for quite a period recently. Marouane Fellaini has a bit of a back injury. Michael Carrick is missing and Robin is going to miss four weeks with a thigh strain. That is a big blow to us." - David Moyes
تبریک میگم مصدومیت یک ماهه رابین رو !:hmm:
Robin Van Persie is out for a month. It is unfortunate because I think if you look at our record with Wayne Rooney and Robin in the team it is actually very good and we have not had them for quite a period recently. Marouane Fellaini has a bit of a back injury. Michael Carrick is missing and Robin is going to miss four weeks with a thigh strain. That is a big blow to us." - David Moyes
تبریک میگم مصدومیت یک ماهه رابین رو !:hmm:
به سلامتی، رونی هنوز مصدومه؟
دقت کنی همه انگلیسی اند!!روني ثروتمندترين بازيکن ليگ جزيره
مهاجم شياطين سرخ با 45 ميليون پوند ثروتمندترين بازيکن ليگ جزيره شد.
روني ثروتمندترين بازيکن ليگ جزيره
روزنامه "ديلي استار" انگليس فهرست 10 بازيکن ثروتمند ليگ جزيره را منتشر کرد که وين روني ، مهاجم شياطين سرخ با 45 ميليون پوند سرمايه در صدر ثروتمندترينها قرار دارد. روني با حقوق 250 هزار پوند در هفته يکي از ثروتمندترين بازيکنان فوتبال جهان به شمار ميآيد.
روني علاوه بر دريافت حقوق از باشگاه منچستريونايتد با شرکت نايک و انتشارات هاربر کولينز نيز قرارداد همکاري بسته است. پس از روني ، ريو فرديناند با 37 ميليون پوند و فرانک لمپارد با 31 ميليون پوند سرمايه، گرانترين بازيکنان ليگ جزيره به شمار ميآيند.
به نقل از ايسنا فهرست ده بازيکن ثروتمند ليگ جزيره به اين شرح است:
1- وين روني 45 ميليون پوند
2- ريو فرديناند 37 ميليون پوند
3- فرانک لمپارد 31 ميليون پوند.
4- جان تري 29 ميليون پوند
5- استيون جرارد 29 ميليون پوند
6- جو کول 22 ميليون پوند
7- اشلي کول 20 ميليون پوند
8- مايکل کريک 16 ميليون پوند
9- اشلي يانگ 13 ميليون پوند
10- جيمز ميلنر 13 ميليون پوند
فک کن یه کسی مثل فردینانند واشلی یانگ تو لیست هست ولی فن پرسی نیست!!!