• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
داور خر عست

عامل این بازی تیم تو این فصل بر میگرده به بازیکنای کودن،مربی بدون تاکتیک و ترسو،بدشانسی،داوری های اینجوری،دیگه چی باقی موند؟آهان بازی ندادن به زاها :دی

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آخه من نمیدونم این اوانز چه گلی به سر منچستر زده که میزارتش تو زمین؟؟؟؟
گلهای دوم و سوم که 100 درصد مقصر بود و یک بازی ازش یادم نمیاد که کم ریده باشه تو زمین...
چرا جونز یا اسمالینگ رو نمیزاره دفاع وسط؟

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
منچستر دیگه از هم پاشیده وقتی تیم توی اولدترافورد مقابل سوانسی در جام حذفی می بازه و حذف میشه باخت به چلسی در استمفوربریچ که کاملا قابل پیش بینیه و عادیه
باز خدا رو شکر 5-6 تا نخوردیم که تا قرن ها مایه ی ننگ بمونه
ما توی این بازی با تفنگ بادی رفتیم به جنگ ژ3 تک تک مهره های چلسی بهتر از ما بود سرمربی شون هم که فاتح 4 لیگ کشورها شده قابل مقایسه با مویس جام ندیده نیست
حالا شما نبود دو بازیکن اصلی منچستر "رونی و فن پرسی" رو هم به جمع این بدبختی های منچستر اضافه کن + داوری
انتظار برد داشتن در چنین وضعیتی از این تیم یک انتظار دور از واقعیته یه چیزی فراتر از معجزه که تنها فرگوسن از پسش بر می اومد
تیمی که با فرگوسن کبیر 21 فصل تمام رنگ رتبه ی زیر 3 رو در لیگ برتر ندیده بود حالا سهمیه ی لیگ قهرمانان به کنار , گرفتن سهمیه ی یورو لیگ هم براش شده با اما و اگر

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نتیجه بدی بود. همیشه اونجا مشکل داشتیم امسال هم روش.
امیر جان میشه بگی امسال منچستر کجا مشکل نداشته ؟ تا الان به جز بازی لورکوزن من یه بازی درست حسابی از این تیم ندیدم.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
من هم همین الان رسیدم خونه. افشین جان رو هم در یه روز بد ملاقات کردم!
کامنتا رو میخونم ببینم بچه ها چی گفتن
اصلان جان نبودی من اینجا هی به یانگ انتقاد کردم، هی تو دلم بهش سلام کردم! هیچ فایده ای نداشت :( مثل اینکه این تاکتیکمون هم لو رفته! فقط مونده دعا برای مصدومیتش یا پیدا شدن یک تیم سرخوش که مثل اندرسون بندازیم بهشون :(
دوستان خدایی این همه صبور بودن گلیزرها عجیبه! اونهم گلیزرهای پول پرست. با این وضع امسال کلی ضرر مالی میکنن و سهام باشگاه هم کلی افت میکنه.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
نظرها رو خوندم، به همه این مشکلات کل و کل مسخره کردن چندتا بچه مدرسه ای طرفدار چلسی رو هم اضافه کنید!
افتضاح بودیم! 80 دقیقه حرض خوردم.
ل
هافبک هامون رو دو تا گل حتی بیشتر از مدافع ها مقصر بودن. از جا موندن جونز گرفته تا دریبل خوردن کریک و اون دفاع نصفه نیمش و اشتباه والنسیا...
دخه آ رو گل ها مقصر نبود.
داوری هم بی اندازه احمقانه بود، چون تو سالن خانم و آقا با هم بودن مجبور شدم کنترل کنم خودم رو اما واقعاً میخواستم هرچی از دهنم در میاد بگم!
تیم افتضاح، مربی مثل موش تو نیمکت فرو رفته، از اونور داور احمق اینجوری بازیکنمون رو اخراج میکنه!
میدونم تو نتیجه تأثیری نداشت و اگه داوری هیچ اشتباهی هم نمی کرد باز میباختیم با این تیم، اما یه حرص اضافیه که باعث میشه آدم فوران کنه!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اصلان جان نبودی من اینجا هی به یانگ انتقاد کردم، هی تو دلم بهش سلام کردم! هیچ فایده ای نداشت :( مثل اینکه این تاکتیکمون هم لو رفته! فقط مونده دعا برای مصدومیتش یا پیدا شدن یک تیم سرخوش که مثل اندرسون بندازیم بهشون :(
دوستان خدایی این همه صبور بودن گلیزرها عجیبه! اونهم گلیزرهای پول پرست. با این وضع امسال کلی ضرر مالی میکنن و سهام باشگاه هم کلی افت میکنه.
250 میلیون پوند افت سهام داشتیم تو همین 4 هفته!

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
پورود خودم رو به تاپیک خوش آمد میگم:) اصلا نتیجه خوبی نبود . واقعا منچستر خوب بازی نکرد. مالکیت توپ دست منچستر بود اما مشخصا نقشه ای واسه حمله نداشتن. کمبود مهاجم شش دونگ هم به شدت روی معدود موقعیت هایی هم که وجود داشت حس میشد .حالا هی هوادارا پلاکارد بیارن we believe in moyes و این حرفا. آخرش مویس مربی نیست که دانش تاکتیکیش زیاد باشه. و این به وضوح توی تیم حس میشه.

بالا