احسنت کاملا موافقم چرا اروی پی کنار رونی نباشه ارسنال هم داره مساوی میکنه عجیبهعجب گلی زد اشلی یانگ
اما این مویس واقعا ترسو هست. اقلا بین رونی و عدنان یکی رو از اول بازی میداد.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
احسنت کاملا موافقم چرا اروی پی کنار رونی نباشه ارسنال هم داره مساوی میکنه عجیبهعجب گلی زد اشلی یانگ
اما این مویس واقعا ترسو هست. اقلا بین رونی و عدنان یکی رو از اول بازی میداد.
آره، من هم الان دوباره دسترسی پیدا کردم، سایت باز نمیشد.اتفاق عجیبی افتاد. صفحه یکدفعه قفل شد و دیگه باز نمی شد. این یادداشت بین دو نیمهء من بود که ارسال نشد. بخصوص به قسمت اشلی یانگ توجه کنید!!
اوف عجب هیجانی داشتم. رابین اومد و گل زد. کجا بودی بابا تا حالا؟؟
اما رابین یک کم گیج هم شده. مرتب میرفت گوش چپ، انگار یادش رفته قراره نوک حمله بازی کنه.
این استراتژی فحش هم که بدجور موثره! یانگ نه تنها پاس گل رو داد بلکه اصلا یانگ بازی های اخیر نبود.
اما نگرانم که فقط یک گل زدیم. کاردیف خیلی خوب جمع میشه و تو ضدحمله ها زهردار نشون داده. اون بلامی که از خودش و ریختش و اخلاقش خیلی بدم میاد هم خیلی خطرناکه. لعنتی هنوز هم خیلی قبراقه. حتما باید بازم گل بزنیم. من اصلا تحمل اینهمه استرس رو ندارم. گل لطفا
خوب بودن سلام دارن خدمتتونتبریک میگم برد تیم رو،بازی رو که نشد ببینم به علت سرعت نت،اما اونایی که دیدن بگن چطور بود؟بازیکنا خوب بودن؟
بیرودربایستی میگم که دوست داشتم آرسنال ببره. از اولین پستم تو بازگشتم هم نوشتم که امسال امیدی به جام ندارم (تازه اون موقع فکر نمیکردم وضع اینقدر خراب بشه!) و گفتم که دوست دارم ارسنال و از اون مهمتر آرسن ونگر این مربی باکلاس و کم نظیر بعد از مدتها، از زیر سایهء عظیم سرالکس بینظیر در بیاد و نشون بده که چه مربی بزرگیه.ارسنال هم 2 2 کرد. الان بهترین اتفاق میتونی امتیاز از دست دادن سیتی و چلسی باشه.
آخ آخ این تنها بخش تاریک بازی بود.وای، آخر بازی اوله رو داشتینچقدر دوست داشتنیه این اوله عزیز دل
![]()