• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
عجب گلی زد اشلی یانگ

اما این مویس واقعا ترسو هست. اقلا بین رونی و عدنان یکی رو از اول بازی میداد.
احسنت کاملا موافقم چرا اروی پی کنار رونی نباشه ارسنال هم داره مساوی میکنه عجیبه

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
اتفاق عجیبی افتاد. صفحه یکدفعه قفل شد و دیگه باز نمی شد. این یادداشت بین دو نیمهء من بود که ارسال نشد. بخصوص به قسمت اشلی یانگ توجه کنید!!

اوف عجب هیجانی داشتم. رابین اومد و گل زد. کجا بودی بابا تا حالا؟؟
اما رابین یک کم گیج هم شده. مرتب میرفت گوش چپ، انگار یادش رفته قراره نوک حمله بازی کنه.

این استراتژی فحش هم که بدجور موثره! یانگ نه تنها پاس گل رو داد بلکه اصلا یانگ بازی های اخیر نبود.

اما نگرانم که فقط یک گل زدیم. کاردیف خیلی خوب جمع میشه و تو ضدحمله ها زهردار نشون داده. اون بلامی که از خودش و ریختش و اخلاقش خیلی بدم میاد هم خیلی خطرناکه. لعنتی هنوز هم خیلی قبراقه. حتما باید بازم گل بزنیم. من اصلا تحمل اینهمه استرس رو ندارم. گل لطفا

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
آرسنال مساوی،
اورتون 4 تا از لیورپول خورد!!!! الان دوست دارم یکی بگه مارتینزو میوردن یونایتد:D
شوخی میکنم لطفاً اینو کسی کوت نکنه! ولی جداً جالبه بازی رفت 3-3 بعد یهو 4 تا زدن! واقعاً تو آنفیلد لیورپول تیم دیگه اییه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب بازی تموم شد. 2 0 بردیم.

فرصتهای خوبی داشتیم. مثلا اون ضربه والنسیا که خورد به تیر دروازه. ماتا هم با وجود اینکه اولین بازیش بود خوب بازی کرد.

اشلی یانگ روی گل اول پاس داد. گل دوم رو هم با اون شوت استثناییش خودش زد. امشب خوب بازی کرد.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اتفاق عجیبی افتاد. صفحه یکدفعه قفل شد و دیگه باز نمی شد. این یادداشت بین دو نیمهء من بود که ارسال نشد. بخصوص به قسمت اشلی یانگ توجه کنید!!

اوف عجب هیجانی داشتم. رابین اومد و گل زد. کجا بودی بابا تا حالا؟؟
اما رابین یک کم گیج هم شده. مرتب میرفت گوش چپ، انگار یادش رفته قراره نوک حمله بازی کنه.

این استراتژی فحش هم که بدجور موثره! یانگ نه تنها پاس گل رو داد بلکه اصلا یانگ بازی های اخیر نبود.

اما نگرانم که فقط یک گل زدیم. کاردیف خیلی خوب جمع میشه و تو ضدحمله ها زهردار نشون داده. اون بلامی که از خودش و ریختش و اخلاقش خیلی بدم میاد هم خیلی خطرناکه. لعنتی هنوز هم خیلی قبراقه. حتما باید بازم گل بزنیم. من اصلا تحمل اینهمه استرس رو ندارم. گل لطفا
آره، من هم الان دوباره دسترسی پیدا کردم، سایت باز نمیشد.

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
حسرت اون 6 امتیازی که جلو اورتون و نیوکاسل 2 امتیازی که دادیم به کاردیف رو میخورم تبریک بازگشت ستاره ها بازگشت پیروزی ها

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
گل قشنگی زد افرین

بازی بعد با استوک هست تیمی که از فوتبال فقط خطا کردن رو بلده

شب دوستان خوش

فایل های ضمیمه

• uploadfromtaptalk1390945592928.jpg
    uploadfromtaptalk1390945592928.jpg
    61.9 KB · نمایش ها: 10

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
من نیمه دوم رو دیدم ولی از لینکی که دیدم گاها قطع میشد. نیمه دوم توپ و میدان دست ما بود. چندتا موقعیت خیلی خوب هم داشتیم که حیف گل نشدن: شوت والنسیا که پس از دفع توسط دروازه بان خورد به تیرک، ضربه یانوزای که اگه کمی دقت میکرد گل شده بود، ضربه ماتا که توپ روی پاش درست ننشست، دوتا شوت خوب هم رونی زد. در کل راضیم ازشون :D
اون تاکتیک کوبیدن یانگ هم داره کم کم اثرش رو نشون میده و مثل اینکه باید این تاکتیک رو به بازیکنهای دیگه منتقل کنیم :D
وای، آخر بازی اوله رو داشتین ;) چقدر دوست داشتنیه این اوله عزیز دل ;)

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
من که از بازی خوشم اومد و میتونم بگم تیم خوب بود. ترکیب هم به نظرم خیلی منطقی بود. اینکه رونی رو از اول بازی نداد یا ماتا و رابین رو عوض کرد به نظر من خیلی هم عاقلانه و به دور از هیجان زدگی بود. هر سه مصدوم بودند و برای هر کدوم مقداری بازی گذاشت که بتونن دوباره به شرایط بازی برگردند.

البته در مورد مصدومیت ماتا من فقط اینجا خوندم. راست و دروغش به عهدهء راوی. اما برای اولین بازی، همین مقدار کفایت میکرد. خیلی هم خوب بازی کرد. چند تا سانتر کرد که از جهت دقت و محل فرود توپ من رو یاد بکهام انداخت. خیلی خوب بود. هر چند متاسفانه همچنان به کسی که پست اسکولز رو تحویل بگیره احتیاج داریم.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
ارسنال هم 2 2 کرد. الان بهترین اتفاق میتونی امتیاز از دست دادن سیتی و چلسی باشه.
بی‌رودربایستی می‌گم که دوست داشتم آرسنال ببره. از اولین پستم تو بازگشتم هم نوشتم که امسال امیدی به جام ندارم (تازه اون موقع فکر نمی‌کردم وضع اینقدر خراب بشه!) و گفتم که دوست دارم ارسنال و از اون مهم‌تر آرسن ونگر این مربی باکلاس و کم نظیر بعد از مدت‌ها، از زیر سایهء عظیم سرالکس بی‌نظیر در بیاد و نشون بده که چه مربی بزرگیه.

واقعا دلم می‌خواست امشب بعد از تبریک به دوستان منچستری خودم، به اون دوست فهمیدهء آرسنالی که میاد اینجا و مهمون باشخصیت ما می‌شه، تبریک بگم. حیف که نشد. امیدوارم بازی بعدی ببرند.

اما الان باید دعا کنیم تاتنهام و سیتی مساوی کنند. فقط یک امتیاز بالا‌تر می‌رن، بهتر از اینه که یکیشون سه تا بالا بپره. از دوستان وستهامی هم خواهش می‌کنیم که حال چلسی را بگیرند. بدجور، زیاده عرضی نیست ;)

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
برد رو تبریک میگم و یک خبر هم دارم که خوب خیلی خوبه شواین اشنایگر لینک شده به تیم حالا اینکه چقدر سریع جلو بره و بشه اونرو ژانویه خرید خدا عالمه اولیور کان هم گفته که اگر اشنایگر از طرف منچستر چیزی دریافت کنه اونرو قبول خواهد کرد البته اون قبلاً هم به ما روی خوش نشون داده و بدش نمیاد منچستر بازی کنه باید دید مویس چقدر تیز و بزه و همچنین وودوارد اگر ژانویه بگیرنش خوب میشه....منبع هم اگر میخواید سایت رسمی خود باشگاه این خبر رو در قسمت شایعات زده البته قسمت اولی کانش رو من خودم از جای دیگه اضافه کردم.....

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
وای، آخر بازی اوله رو داشتین ;) چقدر دوست داشتنیه این اوله عزیز دل ;)
آخ آخ این تنها بخش تاریک بازی بود. :oops: مجبور بودیم اولهء نازنین رو ببریم. کسی که لااقل برای من شاد‌ترین خاطرهء فوتبالی زندگی‌ام رو رقم زد. ذخیرهء طلایی سال‌های طلایی منچستر.
چه بازیکنی بود، موثر، بدون حاشیه، محجوب و محبوب. حرکت آخر بازی‌اش، رفتنش به سمت تماشاگرها و البته تشویقی که منچستری‌ها هم کردنش نشون داد که هنوز چقدر تو دل هوادار‌ها جا داره. اصولا تماشاگرهای منچستر همیشه نشون دادن که چقدر حق‌شناس و قدردان هستند:cool:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
تبریک میگم

خوشحالم بازیکنان اصلیمون برگشتن

رابین عالی بود یانگ هم گویا خرید ماتا روش تاثیر گذاشته و خیلی خوب بود

تو فاز حمله نسبتا خوب بودیم ولی دفاع همچنان افتضاحه

ماتا هم با اینکه یک روز و نیم تمرین کرده نسبتا خوب بود بیشتر از اینم انتظار نمیره هنوز با تیم هماهنگ نشده

صدای اوه رابین فن پرسی و رونی تماشاگرا کر کننده بود:دی ترکوندن دیشب
ماتا رو هم حسابی تشویق کردن

اوله رو هم که براش سنگ تموم گذشتن چه قبل بازی چه بعد بازی

رافائل بدترین بازیکنمون بود دیشب

مویس باید چند تا مدافع خوب بخره

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
به نظرم ماتا رو خريدن تا روني حاضر شه تمديد کنه
ديشب هم به عنوان مهاجم نوک بازي کرد روني به نظرم :دي