• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هوادارن ذوب آهن

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
آقا منم هم به همه این پیروزی با ارزش رو تبریک میگم ..انشالله که قهرمان بشه...

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
موقع بازی باشگاه بودم.
گفتم ذوب یکی میزنه بعضیا خندیدن.وقتی گل زد همه خندیدیم.
مثل بازی تیم ملّی بود.دمشون گرم شادمون کردن.
تو لیگ هم بعد از استقلال دوست دارم ذوب آهن قهرمان شه:D

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
اي ول ذوب اهن ، فيناليست شدن ذوب يه طرف، گرفتن حال اين عربا هم يه طرف
واقعا لذت بخش بود

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
تبریک میگم به همه این برد رو و صعود به فینال بازیها.

اینشالله قهرمانی رو هم توی ژاپن جشن بگیرن.

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
ایول ایول
خیلی خیلی حال کردم
مخصوصا با حرکت باسن زنونشون :دی
اینو که دیدم به بچه های اصفهان افتخار کردم
حسابی تحقریشون کردن:happy:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
تبریک به همه ی ایرانیان عزیز بخصوص اصفهانیا

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بسیار بسیار تبریک میگم. هم به بازیکن های ذوب آهن ، هم کادر فنیش و هم کادر مدیریتیش و ... که تونستن با برنامه ریزی خوب به این افتخار برسن و واقعا هم لیاقتش رو داشتن.
ایشالا که تو فینال و جام باشگاه های جهان در درجه اول بتونن بازی خوبی رو انجام بدن و بعد از اون بتونن نتیجه خوبی هم بگیرن.

پ.ن : لازمه تکرار کنم که ناکامی های قرمز و آبی هم یه مقصر بیشتر نداره و اون هم سازمان لعنتیه تربیت بدنیه. باشد که شرش از سر این 2 تا تیم کم بشه . آمین !

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
خيلي مربي باشعوريه. ببينيد چه قدر قشنگ صحبت کرده. تو اين چند سال خيلي بزرگ شده. به نظر من بهترين مربي حال حاضر ايرانه. البته اگه امسال جامها را فتح کرد وقتشه بره يه تيم ديگه. سپاهان يا پرسپوليس و استقلال گزينه هاى مناسبي مي تونه باشه.
بيخيال بابا. من نميدونم چرا همه موضوعات توي فوتبال ما بايد به استقلال-پرسپوليس ختم بشه؟؟ حتي گزارشگرهاي تلويزيون هم تعصب دارن روي سرخابي‌ها. من نميدونم ما كي قراره از فوتبال دوقطبي در بيايم؟ قبول دارم كه تقصير تربيت بدني و دولته. حمايت بيش از حد و لوس كردن سرخابيها نتيجه كاملا معكوس داده.

==================================
منم تبريك ميگم. واقعا از ديد مثبت همه بچه‌هاي فروم خوشحال شدم. آنطور كه بايد و شايد روي شايستگي‌هاي تيمهاي غيرتهراني مانور داده نميشه.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بيخيال بابا. من نميدونم چرا همه موضوعات توي فوتبال ما بايد به استقلال-پرسپوليس ختم بشه؟؟ حتي گزارشگرهاي تلويزيون هم تعصب دارن روي سرخابي‌ها. من نميدونم ما كي قراره از فوتبال دوقطبي در بيايم؟ قبول دارم كه تقصير تربيت بدني و دولته. حمايت بيش از حد و لوس كردن سرخابيها نتيجه كاملا معكوس داده.

==================================
منم تبريك ميگم. واقعا از ديد مثبت همه بچه‌هاي فروم خوشحال شدم. آنطور كه بايد و شايد روي شايستگي‌هاي تيمهاي غيرتهراني مانور داده نميشه.
شما بی خیال! منم خودم طرفدار پروپاقرص سپاهان ( و جدیدا هم ذوب آهن) هستم و هیچ حسی نسبت به قرمز و آبی ندارم. الان هم فوتبال تهران کلا باید بره جلو بوق بزنه! صرفا گفتم اگه موفقیتهاش تو ذوب آهن تکمیل شد شاید بد نباشه بره پرسولیس و استفلال. البته اگه بیاد سپاهان که ما بیشتر خوشمون میاد!

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
من بعنوان یه استقلالی واقعآ خوشحالم ذوب آهن به فینال رسید ! تبریک میگم !
و باید اعتراف کنم در 2-3 سال اخیر بهترین بازی رو تو لیگ ایران ذوب آهن داره !

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خوردن تنها 5 گل در بازي هاي در اين سطح نشان از لياقت تيمي دارد که به بهترين شکل ممکن دفاع منطقه اي را انجام مي دهد. آنها مدافعان قوي داشتند که به بهترين شکل ممکن توسط هافبک ها و در صورت لزوم از حمايت يک مهاجم برخوردار مي شدند اين کار به تيم ذوب آهن اين امکان را مي داد که از دفاع به حمله و از حمله به دفاع به راحتي سويچ کنند
00015589.jpg

1
ذوب آهن با فوتبال اش حرف زده نه با رکورد هواداران بیشمار بعضی از تیم ها که همیشه با آن خود را در آسیا مطرح شده می پندارند، باید بپذیریم که این بار در آسیا با فوتبالمان حرفی برای گفتن داریم.
2
پوهانگ کره جنوبی نمی تواند ذوب آهن را شکست دهد، الهلال هم برایمان دردسر ساز نیست، این بار در مقابل فوتبال سرعتی کره جنوبی کم نیاوردیم و اجازه برای ارائه فوتبال کم رمق و وقت کشی به عرب ها را از ابتدا ریشه یابی کردیم، این همان نکته ای است که ذوب آهن به ما یاد داد، در فوتبال مدرن دنیا آن کسی پیروز است که برنده به خانه حریف می رود، نه بازنده.

3
چه کسی به ما از ستاره ها حرف زد؟ چه کسی از پشتوانه مالی فراوان بعنوان یکی از دلایل اساسی در فوتبال سخن گفت؟ سپاهان با آنهمه ستاره و با مربی معروف اش آنهم در مرحله گروهی پیش پای حریفان نه چندان قدر زانو زد، گرچه نمی توان از نقش خلعتبری بعنوان تک ستاره ذوب آهن در پیروزی های تیم ذوب آهن به راحتی چشم پوشی کرد، اما این همان خط بطلانی است که ذوب بر آن می کشد تنها ستاره ها سازنده فوتبال نیستند، این روح تیمی است که در زمین مسابقه فوتبال را می سازد. این بار زندگی کردن در فوتبال را با روح تیمی خوب یاد گرفتیم.
4
ذوب آهن تیمی بود که می دانست در مقابل حریفان اش چگونه ظاهر شود، آنها در هر دو دیدار یک چهارم نهایی و نیمه نهایی توان شان را نه با کار دفاعی بلکه با فوتبال منظمی که ارائه دادند به رخ حریفان کشیدند، قانون فوتبال مدرن در دنیای امروز بخوبی در فوتبال آسیا توسط ذوب آهن معرفی شد، فوتبالی منظم و بدون حتی یک اشتباه، این قانون آقای خاص در اینتر میلان ایتالیا به قانون منصور ابراهیم زاده در آسیا بدیل گشته است، گرچه مربیان ما همیشه بلد بوده اند خود را از دایره این فوتبال خارج نگاه دارند.
5
بازیکنان ذوب آهن در دیدار های مرحله نیمه نهایی و یک چهارم نهایی دچار هیجانات ناشی از التهاب بی خودی چنین دیدارهای حساسی قرار نگرفتند، خونسردی آنها در مقابل هواداران الهلال عربستان در دیدار برگشت و در ورزشگاه کینگ فهد قابل ستایش بود، در لیگ کشوری که التهابات و هیجانات ناشی از تنش ها و عصبیت های فراوان حرف اول و آخر را می زند، دیدن چنین خونسردی از تیمی بیرون افتاده از همین لیگ واقعا جای ستایش دارد.
6
منطق فوتبال تیم ذوب آهن در برابر الهلال عربستان در بازی برگشت دفاع مطلق نبود، ذوب آهن ثابت کرد تبم های موفق آنهايي هستند که مي توانند به سرعت از حمله به دفاع و همين طور از دفاع به حمله روي آورند. ضد حمله‌هاي کارساز مبتني بر ارسال پاس‌هاي دقیق بودند. ذوب آهن به خوبی در بازی برگشت از عهده این کار بر آمد، به فوتبال مدرن ذوب آهن وقت سلام دادن فرا رسیده است.
7
ضد حمله استراتژی کليدي تيم هاي بزرگ در جام جهانی بود، ذوب آهن این درس را به خوبی یاد گرفته است، گل این تیم برابر الهلال در دور برگشت سرآمد این تاکتیک بود که ذوب آهن را به فینال سوق داد.
8
در فوتبال عربی که الهلال نمونه موفق آن بود نفوذ به پشت مدافعان آن تیم چه در اصفهان و چه در ریاض کار دشواری به نظر می رسید، آنها با 8 یا نه بازیکن دفاع می کردند و به همين دليل تيم‌ها به بازيکناني با توانايي هاي فردي قابل توجه نياز دارند تا در نبردهاي يک به يک و خصوصا در جناحين پيروز شوند.می توانیم بگوئیم که خلعتبری با یک فوتبال کم نقص و کم اشتباه این کار را به نحو احسن انجام داد.
9
خوردن تنها 5 گل در بازی های در این سطح نشان از لیاقت تیمی دارد که به بهترین شکل ممکن دفاع منطقه ای را انجام می دهد. آنها مدافعان قوی داشتند که به بهترین شکل ممکن توسط هافبک ها و در صورت لزوم از حمایت یک مهاجم برخوردار می شدند این کار به تیم ذوب آهن این امکان را می داد که از دفاع به حمله و از حمله به دفاع به راحتی سویچ کنند، باید قبول کنیم ذوب آهن دفاع فشرده و حملات برق آسا را به تاکتیکی فوق العاده موثر برای پیروزی در مقابل حریفان تبدیل کرده است.
10
نظم، نظم و نظم تیمی ذوب آهن بلای جان اکثر تیم های آسیایی شد، حفظ این اصل همان تیر خلاصی بود که بر پیکر پوهانگ در کره جنوبی وارد شد، باید قبول کنیم بعد از مدت ها و فارغ از هرگونه های ها و هوی ها صاحب تیمی شده ایم که دیسیپلین فوق العاده زیادی دارد.
11
ذوب آهن کاری بزرگ و تاریخی را در فوتبال کشور انجام داد، این کار از دو واقعیت فوتبال ما هیچگاه سرچشمه نمی گیرد، اولا با باشگاه و تیمی روبرو هستیم که در طول سه فصل گذشته از مدیریت و کادر فنی گرفته تا بازیکنان اش کمترین سهم را در حاشیه های فوتبال ایرانی داشته اند، دوما با مربی طرف بودیم که از اشتباهات اش همیشه درس گرفته است، منصور ابراهیم زاده هیچگاه در هیچ کنفرانس مطبوعاتی شکست را توجیه نکرده و از زیر بار مسئولیت اش در قبال باخت طفره نرفته و بازی حریف را در هم تحقیر نکرده، درس گرفتن از اشتباهات و احترام به بازی حریف، امروز ذوب آهن را به فینال جام باشگاه های آسیا رهنمون کرده است، اصولی ساده اما گویا که کاش مربیان مطرح کشور از آن درس بگیرند.
12
هوادار همه چیز فوتبال نیست و گاها فوتبال است که هوادار با خود به همراه می آورد. فوتبال همان اصلی است که تفاوت تیمی چون ذوب آهن با استقلال و پرسپولیس را در آسیا مشخص می کند.

منبع: football3.ir

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
با تاخیر راهیابی تیم ذوب آهن به فینال باشگاههای آسیا رو تبریک میگم. به امید قهرمانی تیم با برنامه ذوب آهن:)

شاد و پیروز باشید

MNDE

Registered User
لایک‌ها
325
منم تبریک میگم به امید قهرمانی و شرکت در مسابقات جام باشگاهای جهان

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
/فينال ليگ قهرمانان آسيا/
سفر ‌١٨ ساعته‌ي ذوب آهن به توکيو پس از ديدار با وزير صنايع

کاروان تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان به منظور برگزاري ديدار پاياني ليگ قهرمانان آسيا سفري 18 ساعته را به توکيو پايتخت سرزمين آفتاب انجام خواهد داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) واحد اصفهان، اعضاي کادر سرپرستي، فني، مربيان و بازيکنان تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان بعدازظهر شنبه به ديدار علي اکبرمحرابيان وزير صنايع و معادن خواهند رفت.

اين جلسه به منظور افزايش روحيه و انگيزه ي بازيکنان ذوب آهن براي رسيدن به عنوان قهرماني ليگ قهرمانان آسيا ترتيب داده شده است.

كاروان ذوب آهن اصفهان پس از ديدار با وزير صنايع قرار است جلسه اي هم با علي سعيدلو رييس سازمان تربيت بدني داشته باشند.

کاروان تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان ساعت 21و20 دقيقه شنبه از تهران به دبي پرواز خواهد کرد تا سفر 18ساعته‌ي خود به سمت توکيو را آغاز کنند. ذوب‌آهني‌ها پس از پنج ساعت و نيم توقف در دبي ساعت 2و50 دقيقه بامداد به وقت امارات، راهي توکيو خواهند شد تا طبق برنامه راس ساعت 17و30دقيقه به وقت توکيو به سرزمين آفتاب برسند.

صدرنشين ليگ برتر، سه روز در کمپ مجهز تيم هاي ملي ژاپن اردو خواهد زد.

ديدار نهايي ليگ قهرمانان آسيا در فصل 2010 روز شنبه 22 آبان بين دو تيم ذوب آهن اصفهان از ايران و سئونگنام ايلهوا چونما از کره ي جنوبي در ورزشگاه ملي المپيک توکيو برگزار خواهد شد.

كاروان تيم ذوب آهن اصفهان براي حضور در ديدار فينال 56 نفر خواهد بود كه در سه بخش به ژاپن سفر مي‌كنند. بخش اول بازيكنان و كادر فني هستند كه امروز (شنبه) اعزام مي شوند.بخش دوم دليلي مدير عامل، تركان ماساژور، حاج رسول نيا مربي، حميد پروار بازيكن و نمايندگان حراست هستند كه فردا (يكشنبه) اعزام خواهند شد.

بخش سوم گروه اصحاب رسانه هستند كه نوزدهم آبان به توكيو مي روند.

از مسوولان فدراسيون فوتبال تاكنون حضور عزيز محمدي رييس سازمان ليگ در ژاپن قطعي است. شايد مهدي تاج نايب رييس و نبي دبير كل فدراسيون هم براي ديدن فينال به توكيو بروند.

منبع

به امید موفقیت ذوب آهن در فینال لیگ قهرمانان آسیا

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خب بالاخره اومدم به جمعی که مدتهاست میخوام عضوش باشم
با افتخار هوادار ذوب آهن بزرگ هستم تنها تیم ایرانی که به یاد دارم نماینده عربستان رو در بازی کاملاً حیثیتی با اقتدار تو خونش شکست داد که نشون از تعصب بالای اصفهانیها داره
ذوب آهن خیلی بیش از اینها شایسته تعریف و تمجید هست
اما این پاداشی که قبل از قهرمانی به اعضای تیم دادن انگیزشونو برای قهرمانی یه ذره کم نکرد ؟ من فکر میکنم اگر این کار انجام نمیشد بهتر بود
البته ایشالا من اشتباه کرده باشم و اونقدرا تاثیر نگذاره و ذوب آهن با اقتدار قهرمان بشه چون چشم میلیونها ایرانی به این تیم خوب اصفهانیه خب به هرحال خودم هم اصالتاً اصفهانیم و افتخار میکنم به اقتدار فوتبال این استان ایشالا قهرمان آسیا بشن و خوشحالی ملت اونوقت دیدن داره

.......

ابراهيم‌زاده :قهرمان آسيا مي‌شويم تا محبت‌ها را جبران کنيم

منصور ابراهیم‌زاده که در آستانه کسب افتخاری بزرگ برای باشگاه ذوب آهن و فوتبال ایران است، گفت: از روز نخست که در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا حضور یافتیم، برنامه‌ریزی ما حضور در جام باشگاه‌های جهان بود که برای رسیدن به جام باشگاه‌های جهان هم تنها باید قهرمان آسیا شویم و بسیار امیدواریم بازی نهایی را هم با موفقیت پشت سرگذاشته و به این هدفمان دست یابیم.

وی اضافه کرد: در بازی فینال برابر سئونگنام با تمام توان و انرژی به میدان می‌رویم و اعتقاد داریم توجه کامل به کاری که می‌خواهیم انجام دهیم، باعث موفقیت می‌شود. در مجموع امیدواریم نماینده شایسته‌ای برای فوتبال ایران در آن مسابقه مهم باشیم.

سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان در مورد آخرین شناختش از تیم سئونگنام ایلهوآچونما تاکید کرد: چهار فیلم دیدارهای اخیر این تیم را دیده‌ایم و تا پیش از آن بازی هم اطلاعات‌مان را از حریف کامل‌تـر می‌کنیم. همه بازیکنان هم در شرایط خوبی برای حضور قدرتمندانه در این دیدار قرار دارند.

"ذوب آهن در راه رسیدن به فینال تیم‌های بزرگی را پشت سرگذاشت." ابراهیم زاده در این خصوص اظهار داشت: پس از قرعه‌کشی مرحله گروهی، همه می گفتند تیم ذوب آهن در گروه مرگ قرار دارد، حتی حریفان هم از ما غافل بودند ولی ما با حذف کردن بنیادکار تیم مطرح ازبکستان و الاتحاد نایب قهرمان آسیا گروه مرگ را به زندگی تبدیل کردیم.

وی با بیان اینکه اگر بتوانید از مرگ فرار کنید زندگی خوبی خواهید داشت، افزود: ما و بازیکنان از روز نخست یا علی(ع) گفتیم و عشق را آغاز کردیم. کسانیکه هم در بین راه به ما اضافه شدند، انگیزه بالایی داشتند. ما مصمم بودیم مشکلات را برطرف کنیم و در نهایت این مسیر سخت را با حذف کردن قهرمان آسیا و تیم مطرح الهلال عربستان تا به امروز با موفقیت پشت سرگذاشتیم.

سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان در ادامه گفتگویش با تقدیر از زحمات مسئولان این باشگاه که تا به امروز بدون ادعا برنامه‌های تیم را برای رسیدن به موفقیت پیش بردند، به بازی با الهلال عربستان هم اشاره و خاطرنشان کرد: خبرنگاران پیش از دیدار با الهلال گفتند ما نگران بازی شما با این تیم هستیم اما من گفتم نگرانی‌ام الهلال نیست بلکه نگرانم نمی‌توانیم پس از بازی به مدینه برویم.

وی در این خصوص افزود: در روز آن بازی که پس از حذف الشباب، تمام مسئولان و مردم عربستان بسیج شده بودند تا الهلال ما را شکست دهد، حتی تماشاگران رقیب الهلال هم برای تشویق این تیم به ورزشگاه آمده بودند، ما همه شعارها را ذوب آهن و ایران می‌شنیدیم و در نهایت با تلاش مضاعف بازیکنان موفق شدیم، این تیم قدرتمند را در خانه اش شکست داده و حذف کنیم.

ابراهیم زاده در پایان با بیان اینکه خوشحال است مردم ایران به این باور رسیده اند که ذوب آهن توانایی قهرمانی در آسیا را دارد، گفت: بهترین هدیه برای ما محبت‌ و احترام‌ مردم به ما است که در این مدت بیشتر شده و امیدواریم گام آخر را هم محکم برداریم تا بیش از این آنها را خوشحال کنیم.

دیدار نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا ساعت 13:30 دقیقه روز شنبه 22 آبانماه بین تیم‌های فوتبال ذوب آهن ایران و سئونگنام کره‌جنوبی با قضاوت یویچی نیشیمورا ژاپنی در ورزشگاه المپیک شهر توکیو ژاپن برگزار می‌شود.

football3.ir

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
خب بالاخره اومدم به جمعی که مدتهاست میخوام عضوش باشم
با افتخار هوادار ذوب آهن بزرگ هستم تنها تیم ایرانی که به یاد دارم نماینده عربستان رو در بازی کاملاً حیثیتی با اقتدار تو خونش شکست داد که نشون از تعصب بالای اصفهانیها داره
ذوب آهن خیلی بیش از اینها شایسته تعریف و تمجید هست
اما این پاداشی که قبل از قهرمانی به اعضای تیم دادن انگیزشونو برای قهرمانی یه ذره کم نکرد ؟ من فکر میکنم اگر این کار انجام نمیشد بهتر بود
البته ایشالا من اشتباه کرده باشم و اونقدرا تاثیر نگذاره و ذوب آهن با اقتدار قهرمان بشه چون چشم میلیونها ایرانی به این تیم خوب اصفهانیه خب به هرحال خودم هم اصالتاً اصفهانیم و افتخار میکنم به اقتدار فوتبال این استان ایشالا قهرمان آسیا بشن و خوشحالی ملت اونوقت دیدن داره
منم دقیقا به این چیزی که میگی فکر کردم و امیدوارم اینجوری نشه و ذوب قهرمان بشه

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
منم دقیقا به این چیزی که میگی فکر کردم و امیدوارم اینجوری نشه و ذوب قهرمان بشه
الان که فکر میکنم میبینم این فکرا غلط بوده ایشالا قهرمانی
ذوب آهن تا همینجاشم به خاطر وعده و وعید نیومده این بردهای بزرگ و بازی حساب شده یه اراده قاطع میخواست همونطور که قهرمانی این اراده رو میخواد و شک ندارم این بازیکنهای بی ادعا ولی بزرگ و صدالبته آقای ابراهیم زاده مربی فهیم و کاربلدمون این انگیزه رو حتی از ماها هم بیشتر دارن
خلاصه زیاد دیگه نگران این موضوع نیستم ایشالا اونا کاری که سالهاست ایرانیها و خود تیمهای اصفهانی براش زحمت کشیدنو به سرانجام میرسونن انصافاً حقشونم هست یادمه سپاهان هم کلی زحمت کشیدو چندسال پیش از تیم ژاپنی که شکست خورد خیلی دلم سوخت مطمئنم ذوبی ها اینو خوب یادشون مونده و میخوان کارو یه سره کنن
برو ذوب آهن خدا به همراهت

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
به امید پیروزی ذوب آهن در فینال جام باشگاه های آسیا :)

بالا