• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ طرفداران فولاد خوزستان

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام عمو مایکل

پیرو پست معین باید بگم که گزارشگر خوزستان حرف های بد هم میزنه ! یه بار یه حرفی زد که من نمیتونم اینجا بگم خواستی بعدا ازم بپرس :دی

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
مگه خوزستان چند تا ریپورتر داره ؟؟ :eek: . ما تو ارومیه یه گزارشگر داریم که تمام رشته های ورزشی رو گزارش می کنه . :lol:

پیرو پست معین باید بگم که گزارشگر خوزستان حرف های بد هم میزنه ! یه بار یه حرفی زد که من نمیتونم اینجا بگم خواستی بعدا ازم بپرس :دی

اوه اوه . اونارو اینجا ننویسی یه وقت .
icon10.gif

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
اقا ما هم حاميه فولاد هستيم(البته بعد از بارسلونا :دي)

Last edited:

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
ما هم هستیم به شدت این تایپیک حمایت میشه...
فقط یه چیزی در رابطه با فولاد بهتون بگم که فولادتیمی هست که وقتیبازیکن ازش جدا بشه دیگه سراغ اون بازیکن نمیره و اون رو دیگه نمیخره.....
نمونه : مبعلی،کعبی،آل نعمه،شرفی نسب،زنیدپور،سعید حلافی، وخیلی دیگه که من حضور ذهن ندارم.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662

best20

Registered User
لایک‌ها
0
فولاد خوزستان 6 - 0 پیکان قزوین :rolleyes:

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
آقا تبریک به همه اهوازی ها و فولادی های عزیز...برد فولاد رو بهتون تبریک میگم...پیکان رو .... :دی

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
از اول فصل گفتم پیکان میره دسته یک اگه همچنان با احمد زاده ادامه بده. برق - فجر - حالا هم نوبت پیکانه که نابود بشه. ملوان هم فصل قبل شانس اورد بیرونش کرد اگه نه الان داشت دسته یک بازی میکرد

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
دمشون گرم فقط فولاد . دو دورو دوودوم دو دوم :lol:

اینم یه لوگوی باشگاه فولاد که از یکی از سایتهای این بقل مقل سرقت کردم :lol:
i346008_1d1207f26f4663564c6b746dc12bd6ac.png

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با این بودجه که فولاد داره هیچ هنریم نکرده تو زمینش بوده بایدم میبرده 6 تا هم اولاً شانسشونم گفت همه موقعیتاشون میرفت تو گل دوماً بردن تیمای احمدزاده نشدنش سخت تر از شدنشه !! سوماً تیمی که با این تفاضل عقبه دیگه روحیه نداره و گلای سوم به بعد پیکان از هم پاشیده بود
در کل تیم شهرمه دوستشم دارم اما انتظار خیلی بیشتر از اینارو دارم اون قهرمانی که آوردن تنها لیگی بود که در اندازه خودشون ظاهر شدن وگرنه از اون به بعد واقعاً تیم بی دستو پایی شده و اصلاً تعصبی توی بازکناش ندیدم اینا هم که میگن بهترین شرایطو داریمو اینا ... حالم از این لافاشون بهم میخوره بابا چندساله این حرفارو میزنید ما قهرمانی میخواهیم این حق فوتبال خوزستانه درست بازی کنید همه بازیارو نتیجه بگیرید کسیم نگفته برید یه بازیو 6 هیچ ببرید بقیه رو ببازید ... والا!

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
A0905034.jpg

فولاد خوزستان برابر سپيد رود رشت به برتري رسيد

تيم فوتبال خوزستان با نتيجه 2 بر يك برابر سپيدرود رشت به برتري رسيد و راهي مرحله يك هشتم جام حذفي ايران شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار دو تيم از ساعت 17 در ورزشگاه تختي اهواز و در حضور حدود هزار تماشاگر برگزار شد.
ميثم خسروي در دقيقه 32 و مهدي مومني در دقيقه 41 براي فولاد گلزني كردند و محمد آقاجاني در دقيقه 37 گل سپيدرود را به ثمر رساند.
سيامك سرلك بازيكن تيم فولاد در دقيقه 45 يك ضربه پنالتي را از دست داد.
اسماعيل عامري، داور مسابقه محسن رحيمي و كاظم يوسف‌زاده از سپيدرود رشت و ميثم خسروي و جابا مجيري از فولاد كارت زرد نشان داد.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
5 پله صعود فولاد با برتري مقابل شاهين بوشهر

به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيم‌هاي فولاد خوزستان و شاهين بوشهر از هفته سيزدهم ليگ برتر فوتبال از ساعت 17:30 در ورزشگاه تختي اهواز و در حضور 2 هزار تماشاگر آغاز شد كه در نهايت اين ديدار با نتيجه يك بر صفر به سود فولاد خوزستان همراه شد.
تك گل اين ديدار را در نيمه نخست، بختيار رحماني در دقيقه 43 براي فولاد به ثمر رساند.
قضاوت اين ديدار را يدالله جهانبازي بر عهده داشت. وي به عبدالله كرمي از شاهين بوشهر كارت زرد نشان داد.
فولاد با اين پيروزي 18 امتيازي شد و با 5 پله صعود به رده هفتم صعود كرد و شاهين نيز با 13 امتياز در رده پانزدهم باقي ماند.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
خب تبریک میگم به همه اهوازی ها برد فولاد رو ...

امروز تیم فولاد توانست تیم شهرداری تبریز رو با 4 گل شکست بده

برای فولاد ياكيته مهاجم اهال مالي فولاد در دقيقه 16 و 90+1، آرش افشين در دقيقه 84 و 90+3 (از روي نقطه پنالتي) گلزني كردند.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
جلالي: در دور رفت 7 امتياز كمتر از پيش‌بيني‌ام گرفتيم

مجيد جلالي پس از برتري 4 بر صفر برابر شهرداري تبريز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز برابر تيمي بازي كرديم كه رو به پيشرفت است. شرايط كنوني شهرداري تبريز نسبت به گذشته بسيار بهتر شده است اما جازه نداديم اين تيم بازي را به تساوي بكشاند.
وي ادامه داد: فردا بازيكنان استراحت خواهند كرد و از پس فردا براي بازي‌هاي دور برگشت خود را آماده خواهند كرد. طبق پيش‌بيني‌ من فولاد بايد در دور رفت 30 امتياز مي‌گرفت اما ما فقط 23 امتياز كسب كرديم و در دور برگشت بايد اين 7 امتياز عقب‌ماندگي را جبران كنيم.
جلالي در مورد حضور در جام حذفي گفت: فولاد با تمام توان و انگيزه در مسابقات حذفي شركت خواهد كرد.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود
بعد از مدت ها دوباره این تایپیک رو بالا میارم و امیدوارم دوستداران فولاد توی این تایپیک جمع شوند.

خب فولاد این فصل رو خوب شروع کرد ولی رفته رفته نتونست به روند خودش ادامه بده و نتایج ضعیفی گرفت . الان با 11 بازی و با کسب 12 امتیاز در رده 13 جدول رده بندی لیگ قرار گرفته .

امروز سه شنبه 3 آبان 90 هم فولاد در جام حذفی از ساعت 15 در ورزشگاه تختی اهواز میزبان تیم قدرتمند سپاهان است .

ديدار تيمهاي فوتبال فولاد خوزستان و سپاهان اصفهان از مرحله يک شانزدهم جام حذفي باشگاه هاي ايران گراميداشت سالروز آزادسازي خرمشهر ساعت 16روز سه شنبه در ورزشگاه تختي اهواز برگزار مي شود.
نعيم سعداوي که دوشنبه شب در مصاحبه پيش از بازي جام حذفي در اهواز با خبرنگاران گفت وگو مي کرد، اظهار داشت: به همين منظور با تمام بازيکناني که در اختيار داريم در اين مسابقه پا به ميدان مي گذاريم.
وي اضافه کرد: خوب بازي کردن و نتيجه گرفتن در اين ديدار از ديگر اهداف فولاد خوزستان است، ضمن آنکه به هواداران اين تيم اطمينان مي دهم بازيکنان ما در حال انجام يک پروسه هستند که در آينده ثمرات کار آنان به بار خواهد نشست.
سعداوي به مشکل گل نشدن پنالتي هاي تيم فولاد خوزستان اشاره کرد و گفت: ما پنالتي زنهاي متفاوتي را محک زده ايم و اميدواريم اين مشکل حل شود.
وي در ادامه اظهار داشت: مجيد جلالي سرمربي تيم فولاد بدليل سرماخوردگي نتوانست در اين نشست شرکت کند به همين منظور به من ماموريت داد تا در اين مصاحبه شرکت کنم.

امیدوارم با پیروزی در این بازی به مرحله بعد صعود کند.

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
من همیشه احترام خاصی برای فولاد و مخصوصا آقای جلالی قائلم اما امروز سپاهان می بره بدون شک

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
من همیشه احترام خاصی برای فولاد و مخصوصا آقای جلالی قائلم اما امروز سپاهان می بره بدون شک

درود

ممنون از نظرتون ، ولی چیزی به عنوان 100% توی فوتبال نداریم ...
مثل اینکه زمان بازی 16 هست که بنده 15 اعلام کردم ... چند دیقیه دیگه بازی شروع میشه و انشالله سپاهان رو میبریم :دی

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656

:D

فولاد خوزستان با گل دقيقه 60 آرش افشين، سپاهان قهرمان ليگ ايران را از پيش رو برداشت و به مرحله بعد رسيد.

:D

جلالي: از سپاهان شناخت داشتيم

سرمربي فولاد خوزستان پس از برتري برابر سپاهان گفت: از حريف شناخت کافي داشتيم.

مجید جلالی پس از پیروزی یک بر صفر مقابل سپاهان در جام حذفی در نشست خبری گفت: به جوانان تیمم امیدوارم و برای اینکه خودمان را نشان بدهیم زمان می‌خواهیم.

وی افزود: خوشحالم که امروز نتیجه گرفتیم. روی سپاهان شناخت کامل داشتیم. نقاط قوت و ضعف آنها را می‌دانستیم و تیم حریف را خسته کردیم.

کریم قنبری سرمربی سپاهان نیز گفت: فولاد و سپاهان بازی خوبی انجام دادند. برنامه داشتیم که آرش افشین را مهار کنیم اما روی غفلت مدافعان گل دریافت کردیم.

سرمربی سپاهان تاکید کرد: دو تیم بازی تماشاگر پسندی ارائه کردند. هدف ما قهرمانی در جام حذفی بود و این جام را جدی گرفته بودیم اما متاسفانه نتیجه نگرفتیم. البته از بازی شاگردان راضی‌ام و این را هم در نظر بگیریم که 5 بازیکن مصدوم داشتیم.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
تبریک می گم صعود به مرحله بعد رو
امیدوارم اوضاع تیم سر و سامون پیدا کنه و مجید جلالی به بودنش تو تیم خدشه ای وارد نشه؛چون به شدت متنفرم از رفتن جلالی

بالا