hamidjoon1366
Registered User
- نوشتهها
- 512
- لایکها
- 507
باختيم. تبريك مي گم به فولادي ها. اينم شانس ماست كه همون اول بايد به تيم خوبي مثل فولاد بخوريم.
در تيمهاي پايه فولاد حدود 34 مربي براي پرورش بازيکنان تلاش ميکنند و ما ثمره کار آنها را براي پيشرفت فوتبال خود به کار ميگيريم. با وجود چنين بازيکنان جواني، آينده فوتبال خوزستان را خوب پيشبيني ميکنيم.
[h=1]خبر بد؛رضا نوروزي رباط پاره کرد[/h] [h=2] نتيجه ام آر آي رضا نوروزي مهاجم فولاد و آقاي گل سابق ليگ نشان مي دهد که رباط صليبي او پاره شده است.[/h] |
|
رضا نوروزي مهاجم فولاد که سال گذشته در هفته اخر با درخشش افراطي آقاي گل ليگ شد در بازي فرداي فولاد - پرسپوليس غايب خواهد بود؛ غلت اين عيبت چيزي چز پارگي رباط ضليبي وي نيست. به گزارش گل نوروزي در بازي ملوان دچار مصدوميت شد ونتيجه ام آر آي آقاي گل سابق ليگ نشان مي دهد که رباط صليبي او پاره شده است. نوروزي که در فهرست 33 نفره کي روش قرار داشت جاي خود را به بازيکن تازه اي خواهد داد.او بايد 6 ماه دور از ميدان باشد. |
[h=1]جلالي:ميخواهم باخاطره خوش بروم[/h] [h=2] سرمربي تيم فوتبال فولادخوزستان گفت: احساس ميکنم بازي برابر پرسپوليس، آخرين روز حضور من در باشگاه فولاد خواهد بود و اميدوارم اين بازي با نتيجه خوبي به پايان برسد و با خاطرهاي خوش اينجا را ترک کنم.[/h] |
|
نشست مطبوعاتي پيش از مسابقه فولادخوزستان - پرسپوليس، عصر پنجشنبه برگزار شد. اين نشست خبري طبق روال گذشته در سالن کنفرانس هتل فجرسپاه اهواز و با حضور سرمربيان و مديران رسانهاي دو باشگاه برگزار شد که البته دستيار مصطفي دنيزلي به جاي وي به کنفرانس آمد. براساس اعلام سايت باشگاه فولادخوزستان، مجيد جلالي، سرمربي فولادخوزستان در ابتداي اين نشست گفت: آنچه که در بازي با پرسپوليس براي ما اهميت زيادي دارد اين است که مسابقات را خوب تمام کنيم و پايان خوبي داشته باشيم. وي در ادامه افزود: در فولادخوزستان کارهاي مثبتي انجام شده که بسيار باارزش هستند. ما عدهاي بازيکن جوان و بومي به خدمت گرفتيم و در ليگ برتر به آنها ميدان داديم و به نوعي از بازي رسيديم که يکي از بهترين انواع بازي است که هم اکنون در ليگ مشاهده ميشود. سرمربي تيم فولادخوزستان ادامه داد: در فصل جاري عليرغم اينکه از بازيکنان جوان و کم تجربهاي استفاده کرديم ولي به هيچ عنوان دغدغه سقوط نداشتيم و اگر چند هفته اخير را در نظر نگيريد خواهيد ديد که از نظر نتيجه گيري هم عملکرد خوبي داشتيم و هنگامي که در رده ششم جدول بوديم بسيار به کسب سهميه ليگ قهرمانان آسيا اميدوار بوديم اما نميدانم در اين چند بازي اخير چه گذشت که اينگونه ظاهر شديم. "قبول دارم که رتبه خوب و آنچه که به عنوان هدف در نظر گرفته بوديم به دست نياورديم"، وي با بيان اين جمله افزود: من در چهار سال گذشته مربي پروازي نبودم و اينجا زندگي کردم. من فقط به همراه تيم از اهواز خارج ميشدم و سپس به همراه تيم به اهواز باز ميگشتم. اهداف و روياهاي بسيار بزرگي در ذهن خود داشتم و هميشه با خود ميگفتم روزي از اين باشگاه ميروم که قهرمان آسيا شده باشم و به همين دليل بود که پيشنهاد باشگاههاي ديگر در اين چند سال را رد کردم و البته منتي هم بر سر کسي نميگذارم. سرمربي تيم فولادخوزستان در مورد آينده خود در اين باشگاه نيز گفت: وقتي يک باشگاه تا آخرين روز با مربياش مذاکره نميکند، يا او را نميخواهد و يا در موردش ترديد دارد که در هر دو حالت، احساس بدي به من دست داده است، البته ايرادي به مسئولان باشگاه نميگيرم چون نظر آنهاست ولي هميشه فولاد را دوست خواهم داشت. وي ادامه داد: احساس ميکنم بازي برابر پرسپوليس، آخرين روز حضور من در باشگاه فولاد خواهد بود و اميدوارم اين بازي با نتيجه خوبي به پايان برسد و با خاطرهاي خوش اينجا را ترک کنم. مجيد جلالي در مورد پيشنهادهاي دريافتي خود نيز گفت: در روزهاي اخير چند تماس از باشگاههاي ديگر داشتم ولي همه آنها را به بعد از بازي با پرسپوليس موکول کردم و هيچ مذاکرهاي با آنها نداشتهام. |
خوزستان : مهد فوتباله ایران
اونایی که دارن به فولاد خوزستان عیب و ایراد میگیرن . یادشون باشه فولاد داره با شرف بازی میکنه . با صداقت ترین تیم توی لیگ فولاده . مثلا بعضی تیمهای نامرد نیست که بلند شه زنگ بزنه به مهاجم یه تیم و وسط فصل بهش پیشنهاده میلیاردی بده و روحیه بازیکن رو تا آخر فصل خراب بکنه . در ضمن یادتون باشه میانگین سن بازیکنای فولاد از همه تیمها کمتره . 90 درصدشون هم بومی هستن . سرمایه زیادی هم نداره . اما نوع بازی کردنش یه سرو گردن از تیم های میلیاردی لیگ بالاتره .
خوزستان : مهد فوتباله ایران
اونایی که دارن به فولاد خوزستان عیب و ایراد میگیرن . یادشون باشه فولاد داره با شرف بازی میکنه . با صداقت ترین تیم توی لیگ فولاده . مثلا بعضی تیمهای نامرد نیست که بلند شه زنگ بزنه به مهاجم یه تیم و وسط فصل بهش پیشنهاده میلیاردی بده و روحیه بازیکن رو تا آخر فصل خراب بکنه . در ضمن یادتون باشه میانگین سن بازیکنای فولاد از همه تیمها کمتره . 90 درصدشون هم بومی هستن . سرمایه زیادی هم نداره . اما نوع بازی کردنش یه سرو گردن از تیم های میلیاردی لیگ بالاتره .
امیدوارم این بچه رو به هرز ندن و خوب تحقیق کنن برای این انتقالموافقت فولادی ها با حضور افشین در لیل/ابن قاسم: فرانسوی ها مدام آرش،آرش می کنند
سرپرست تیم فولاد خوزستان از انتقال آرش افشین به لیل فرانسه پس از بازی با نفت تهران خبر داد.
ابن قاسم با بیان این خبر گفت:« آنها از افشین خوششان آمده و مدام آرش،آرش می کنند.البته هنوز قراردادی بین افشین و باشگاه امضا نشده است ولی ما برای پیشرفت او رضایت کامل داریم.احتمالا این انتقال در پایان نیم فصل و پس از بازی با نفت تهران انجام می شود.