کد اشتراک : ***
شناسه : ***
خلاصه موضوع : افت شدید سرعت در 2 هفته گذشته تا الان
توضیحات : سلام. از دو هفته پیش تا امروز افت شدید سرعت داشتم به طوری که سایت خودتان را هم به زحمت الان باز کردم. واقعن دیگه دارم کلافه میشم. یعنی باید به فکر تغییر سرویس باشم و از شاتل برم؟ یه جایی شنیدم که توی سرویس های شاتل اگه شبها دانلود رایگانت از یه حدی تجاوز کنه محدودیت سرعت اعمال میشه. اگر اینطوره که خیلی بی انصافیه بعدشم من اصلن اهل شب دانلود کردن نیستم. واقعن از وضعیت سرعت ناراضی ام و به فکر رفتن از شاتل افتادم. اگر درست شدنی هست بگید اگر نه من تکلیف خودم را بدونم. مرسی.
نحوه تماس : E-mail
نام ونام خانوادگی : ***
بر اساس اطلاعات وارد شده در سیستم، به درخواست شما رسیدگی شده است. اگر سوال یانظری در این باره دارید لطفا به این ایمیل پاسخ دهید.
مشترک گرامی جناب آقای ***
باسلام
خط شما بررسی شد مودم شما به نسبت سرویسی که از شاتل خریداری فرموده اید با سرعت بسیار خوبی به شبکه وصل است.
پهنای باند در حال استفاده شما تقریبا خالی است و روی مرکز مخابراتی شما مشکلی از لحاظ سرعت وجود ندارد و با توجه به سایر مولفه های موجود سرویس شما باید سرعت مناسبی داشته باشد مگر اینکه سیستم شبکه داخلی شما مشکل داشته باشد.
برای بررسی دقیق تر مشکل قبل از هر چیز یک کامپیوتر غیر سرور را به صورت مستقیم به مودم خود متصل نموده و مودم خود را خاموش فرموده و بعد از 30 ثانیه روشن نمایید و حتی المقدور از برنامه های در حال اجرا خارج شوید و کلیه دانلود ها و آپدیت ها را موقتا کنسل بفرمایید.
سپس به آدرس شاتل-محتوای آموزشی و لینک : بررسی و بر طرف کردن مشکلات افت سرعت مراجعه کنید .توجه داشته باشید برای تست سرعت دانلود سرویس خود باید از سایت های استاندارد مانند Free software downloads and software reviews - CNET Download.com تست دانلود بگذارید . در ضمن چنان چه مشکلی یا افت سرعت در باز کردن Page ها دارید ؛ می توانید به آدرس شاتل-محتوای آموزشی و لینک : راهنمای بررسی مشکلات مرورگرها مراجعه کنید .در صورتی که با بررسی موارد فوق مشکل برطرف نشد با سیستم دیگر هم بررسی بفرمایید. همچنین به یاد داشته باشید که 8 kbps = 1 KB/s . هر یک کیلوبایت برابر است با 8 کیلوبیت
لازم به ذکر است مصرف شبانه تاثیری در افت سرعت روزانه ندارد و درحال حاضر نباید مشکلی روی سرویس از این نظر باشد.
همچنین به اطلاع می رسانیم در حال حاضر گروه شركتهای شاتل اقدام به راه اندازی سیستمی جدید ,جهت رفع مشکلات اتصال به اینترنت نموده است .با استفاده از این برنامه شما می توانید به راحتی و بدون نیاز به تماس با پشتیبانی فنی شرکت شاتل دلایل عدم برقراری ارتباط با اینترنت را بر روی سرویس خود یافته و سپس با توجه به راهنمای ساده این نرم افزار مشکلات موجود را به راحتی برطرف نمایید.
لذا خواهشمندیم وارد آدرس " شاتل-مرکز بارگیری " شده و لینک "سیستم هوشمند پشتیبانی شاتل" را دانلود بفرمایید.
شما می توانید در صورت وجود مشکل با یکی از 5 روش زیر با ما در ارتباط باشید :
1.در سایت "Shatel.ir" در قسمت "چت آنلاین" با کارشناسان پشتیبانی فنی چت فرموده و سوالات و مشکلات خود را مطرح بفرمایید. همچنین پیشنهاد می شود جهت تسریع در روند رفع مشکلات نرم افزار هوشمند چت را از لینک زیر دانلود کرده و روی سیستم خود نصب بفرمایید (شاتل-سیستم هوشمند پشتیبانی فنی)
2.در سایت "My.Shatel.ir" بعد از Login کردن در قسمت "گزارش مشکلات" مورد خود را توضیح دهید ، در کوتاه ترین زمان ممکن کارشناسان ما پاسخگوی شما خواهند بود.
3.به آدرس [email protected] ایمیل ارسال کنید (با ذکر مشکل ، مشخصات و شناسه کاربری خود) تا در کمترین زمان ممکن همکاران ما پاسخ گوی شما باشند.
4.با مراجعه به "سایت شاتل" و مطالعه داکیومنت های قرار داده شده در این قسمت مشکلات خود را بدون نیاز به تماس تلفنی حل بفرمایید.
5.با دانلود برنامه "سیستم هوشمند پشتیبانی شاتل " بدون نیاز به تماس تلفنی و در کوتاه ترین زمان ممکن مشکلات سرویس اینترنت خود را برطرف بفرمایید.
باسپاس
خیلی ممنون از رسیدگی شما. ولی مشکل من کماکان باقی ست.
ببینید همه کارهایی که در توضیح شما گفته شده را انجام دادم. تنظیمات مرورگر، تنظیم دوباره DNS ها، دانلود و اجرای برنامه هوشمند شما(که چقدر هم سنگین بود ولی نسبت به زمانی که طول کشید برای نصبش کار مفیدی انجام نداد) ولی مشکل پابرجاست.
دقت داشته باشید که من سوال کرده بودم دلیل افت سرعت چیه. یعنی با همین تنظیمات فعلی، من قبل از این دو هفته، سرعت خوبی داشتم و رضایت داشتم.
من وقتی تغییری توی تنظیمات اعمال نکردم ولی افت سرعت پیدا کردم به نظر شما من باید برم تنظیماتم را بازبینی کنم یا شما باید تنظیماتتون را بازبینی کنید؟
متاسفانه مشکل پشتیبانی ها ی ما اینه که همیشه ایراد ازسمت کاربر فرض میشه.
بعلاوه کاربر مبتدی هم نیستیم که توی نحوه تنظیم مودم و تنظیمات مرورگرمون مشکل داشته باشیم.
من البته انتظار داشتم از طرف شما با پاسخی مثل این روبرو بشم که نهنگ های اقیانوس کابل ها را جویدن. یا موشهای خیابون کابل ها را له کردن و مشکل افت سرعت سراسریه و به زودی رفع میشه.
همین کلمه آخرش به من امید میداد که به زودی رفع میشه ولی متاسفانه شما گفتید که مشکل از سمت منه و من با این جواب شما مطمئن شدم که این مشکل هیچ وقت حل نخواهد شد و من باید به فکر مهاجرت از شاتل بیفتم.
با تشکر از خدمات پشتیبانی خوب شما که البته در صحبت و گپ زدن با مشتری بسیار خوب عمل میکنید ولی در حل مشکل زیاد قابل تعریف نیست.
به امید دیدار.
با سلام
متاسفانه بدلیل خاموش بودن مودم شما امکان بررسی سرعت اتصال آن با شبکه شاتل وجود نداشت.
لطفا برای بررسی دقیق تر بعد از اتصال به اینترنت سرعت دانلود خود را از سایت های معتبری نظیر PHP: Hypertext Preprocessor ، http://www.apphit.com، Free software downloads and software reviews - CNET Download.com تست بفرمایید .
همچنین به یاد داشته باشید که 8 kbps = 1 KB/s .
اگر سرعت همچنان پایین بود با ما از طریق Reply به همین ایمیل در تماس باشید تا مورد پیگیری شود.
همچنین به اطلاع می رسانیم در حال حاضر گروه شرکت های شاتل اقدام به راه اندازی سیستمی جدید،جهت رفع مشکلات اتصال به اینترنت نموده است.با استفاده از این برنامه شما می توانید به راحتی و بدون نیاز به تماس با پشتیبانی فنی شرکت شاتل دلایل عدم برقراری ارتباط با اینترنت را بر روی سرویس خود یافته و سپس با توجه به راهنمای ساده این نرم افزار مشکلات موجود را به راحتی برطرف نمایید.لذا خواهشمندیم وارد آدرس شاتل-سیستم هوشمند پشتیبانی فنی شده و لینک «سیستم هوشمند پشتیبانی شاتل» را دانلود بفرمایید.
در صورت وجود مشکل با یکی از 4 روش زیر با ما در ارتباط باشید :
· به آدرس [email protected] ایمیل ارسال کنید (با ذکر مشکل ، مشخصات و شناسه کاربری خود) تا در کمترین زمان ممکن همکاران ما پاسخگوی شما باشند.
· در سایت "My.Shatel.ir" بعد از login کردن در قسمت "گزارش مشکلات" مورد خود را توضیح دهید،در کوتاه ترین زمان ممکن کارشناسان ما پاسخگوی شما خواهند بود.
· در سایت "Shatel.ir" در قسمت "چت آنلاین" با کارشناسان پشتیبانی فنی چت فرموده و سوالات و مشکلات خود را مطرح بفرمایید.
· با شماره ۲۳۰۸۹ تماس حاصل کرده و مشکلات خود را با کارشناسان ما مطرح نمایید.
شما می توانید با مراجعه به "سایت شاتل" و مطالعه داکیومنت های قرار داده شده در این قسمت مشکلات خود را بدون نیاز به تماس تلفنی حل بفرمایید.
دارم از سرعت بسیار افتضاح سرویس شما خسته می شوم.
سرعتتان افتضاح است. یعنی بد هم نیست افتضاح است.
سرعت دانلود پیشکش، من اهل دانلود نیستم سرعت باز کردن صفحه ها ناامید کننده است.
شما را به هرچه اعتقاد دارید آن چیزی را به مشتری ارائه کنید که ادعایش را دارید.
من هیچ تغییری در تنظیماتم ندادم که الان شما باز پاسخ دهید کجا را کنترل کنم و چه دستور العملی را پشت سر بگذارم.
معمولن وقتی نیاز به تغییرات از سوی کاربر می شود که شما در کانفیگ های خود اصلاحات یا تغییراتی انجام داده باشید.
که در این صورت باید به همه مشترکان به صورت اطلاعیه بگویید فلان تغییرات را اعمال کنید تا با کانفیگ جدید بهترین نتیجه را بگیرید.
حالا وقتی که من می دانم هیچ تغییری در سیستمم نداده ام و شما هم ادعا میکنید که هیچ تغییری در سیستمتان نداده اید و همه چیز مثل قبل است لابد دوباره تقصیر نهنگ های اقیانوس است که سرعت اینترنت افت کرده لااقل بگویید تقصیر انهاست و به زودی مشکل رفع می شود که آدم خیالش راحت شود امیدوار باشد که خوب می شود.
شما جوری می گویید تنظیماتم را کنترل کنم که انگار من هر روز دارم با تنظیمات مودمم سر و کله میزنم.
آقا یا خانم محترم ایراد از سمت من نیست.
ایراد از اینترنت لعنتی شماست.
حداقل بگویید همین است که هست تا یک خاک دیگر سرم بریزم. شما این را هم نمی گویید. هی می گویید ال کن بل کن درست می شود. بس است دیگر دروغ.
خسته ام کردید به خدا.
بووووووووووووووووووووووووق
پشتيبانيش به درد عمش می خوردمن چهار سال از شاتل اشتراک داشتم بالاخره از شرش راحت شدم
ولی یه نکته رو باید بگم بهترین پشتیابی رو شاتل داره خداییش
دوست عزیز به نظر من اگر کسی توی منطقه ی شما از شاتل داره بهتره ازش بپرسی راضی هست یا خیر .من الان پارس انلاین دارم
میخوام به خاطر سرعت گندش بیام شاتل!
الان موندم چیکار کنم
اره فقط باید امتحان کرد ولی هر شرکتی که بخوای برای باید 15 تومن برای راه اندازی بدیدوست عزیز به نظر من اگر کسی توی منطقه ی شما از شاتل داره بهتره ازش بپرسی راضی هست یا خیر .
اصلا نمیشه گفت منطقه ی شما شاتل خوبه یا بد . اتفاقا دوستان من که پارس دارن خیلی راضی بودن .
سرعت توی هر شهر و خیابونی فرق داره و فقط باید امتحان کنید ...
والا ما که از شاتل خیلی راضیم
سرعت 1مگ / سرعت ثابت 270 کیلو بایت
قیمت حجم اضافه هم 3600 هر گیگ
جالبه سرعت ساعات رایگان هم همون 270 هست.
![]()
چرا برای بعضی ها سرعتشون رو محدود میکنن؟
و برای بعضی ها محدود نمیکنن؟
چیکار کنیم شاتل سرعت شبانه رو محدود نکنه؟
اره فقط باید امتحان کرد ولی هر شرکتی که بخوای برای باید 15 تومن برای راه اندازی بدی
:general607:
سلام عزیز.من نماینده فروش آسیاتک هستم.وبه کل ایران اشتراک میدم!!! هر سوالی دارین در خدمتمشاتل رو باید تحریم کرد.