لول!!:blink:2 بار پست بالا رو ارسال کردی تو هر دو بار هم فرانسه رو نوشتی فراسنه :دی
فرانسه 0 - چین 1 !!!!!!!!
خداییش خیلی ضایس. درسته بازی دوستانست، ما هم به مکزیک باختیم. ولی چین کجا مکزیک کجا؟
ایران هم از چین نمیبازه!
من بعید میدونم فرانسه اصلا از گروهش صعود کنه
اگه بخواهد اینجوری بازی کنه
وقتی به چین میبازه ، با تونس هم به زور مساوی میکنه ، خب حتمن به تیم میزبان جام جهانی هم میبازه ، مکزیک هم که مدافع عنوان قهرمانی رو شکت میده قطعا الکی جلو فرانسه نمیبازه ، میمونه اروگوئه که برفرض هم اگه بتونه شکستش بده با صعود به مرحله بعد با 3 امتیاز خیلی احتمالش ضعیفه
با نوجوانانش رفته تو بازی یا چی......؟
واقعا تنها تیم بزرگی که الان ضایع تر از ایتالیا داره نتیجه میگیره همین فرانسه ست. 1-0 چین!!
چرا این دومنک رو ننداختن بیرون، من هنوز نمیفهمم.
من بازی فرانسه رو دوست داشتم . خوب و هماهنگ بازی کردند. دروازه بان چین فوق ستاره زمین بود. توپ های دو ضرب رو هم میگرفت. این بار حق میدم به دومنک که بدشانسی آورد.
اما استیل بازی فرانسه خیلی خوب بود ... امیدوار شدم بش.
البته باید درنظر بگیریم , آفریقای جنوبی , میکزیک , اروگوئه به هیچ عنوان چین نیستند .
در کل اگر فرانسه تا 1/8 هم بالا بیاد برای من راضی کننده هست
من در راستای عشق و علاقه ای که به همه چیز فرانسوی پیدا کردم، کمی نسبت به تیم شون ملایم تر شدم و دیگه بدم نمیاد ازشون. هر چند.. حالا بگم میگید نژاد پرست شده ردیوهد ولی این تیم بیشتر به منتخب آفریقا شباهت داره تا فرانسه. منکر فرانسوی بودن مثلا آنری نیستم ولی هستن بازیکن هایی که تا همین نسل پیش خانواده اش آفریقایی بودن و یکدفعه اومدن فرانسه و شدن فرانسوی.. نمیتونم قبول کنم این واقعا فرانسه ست. به هر حال. امیدوارم تو جام جهانی موفق باشه فرانسه. یا بهتر بگم آبرومندانه کار کنه و حداقل از گروهش بیاد بالا!
یادم نمیاد همچین حرفی زده باشم!فرانسه مثل قطر نيست كه با پول مليت بخره ....
البته باز با حضور امثال لوریس و ریبری و گورکوف و تولالان ... کمی متعادل تر شده. چند سال پیش یه بازی فرانسه داشت نشون میداد، قشنگ یادمه، همه سیاه پوست بودن!